19 september 2013

Usch, idag har jag absolut ingen lust att åka iväg och jobba. Och då ska jag säga att jag nästan alltid annars tycker det är dökul. Men idag känns en "hemmadag" i lugn och ro mycket mera lockande. Men det får vänta ända till söndag..

Har hunnit städa lite, prata med farmor som jag haft dåligt samvete för jag inte tagit mig tid till senaste veckorna. Inga ursäkter till det mera än att jag jobbat väldigt mycket senaste veckan. Tvingade även ut mig på en kort löptur...blev bara 2,5km..men jag har ett överansträngt knä så jag vågade/kunde inte mera..men jag antar det är bättre än ingenting. Har förövrigt världens träningsvärk i typ hela kroppen idag sen Bodypumpen i tisdags, men det var kul och givande så det kommer nog Julia och jag fortsätta köra varje vecka :)

Men börjar väl bli dags att samla ihop ork att göra sig iordning inför jobbet. Kör hela kvällen och sen upp tidigt imorgon och köra frulle-lunch. Sen tidig morgon på lördag till 14 och sen leeeediiigggg. Längtar faktiskt efter det nu!! Ser fram emot lördagkväll som tusan.

Vi hörs när jag har tid igen, puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0