22 september 2013

Hejsan ♥
 
Försökte finna ork att göra om min design, hade den där i två minuter och började fixa  som fan men sen försvann alllll lust totalt. Skulle nog behöva ge mig ut och fota lite någon kommande fin höstdag och fräscha upp lite här!

Men men, har ni haft en bra helg? Min har varit toppen! I fredagskväll efter jobb och träning hämtade jag Viktoria och så drog vi en sväng till Vilma som hade avskedsfest. Jag var nykter och åkte mest dit för att vara lite social. Lämnade Viktoria och de andra där vid halv elva och körde hem och gick och la mig. Igår ringde klockan 05.30 och jag for iväg och jobbade. Serverade frukost till våra hotellgäster och matade Åff grabbarna lite innan jag stack hem och började hjälpa till och duka och fixa inför gårdagens släktfest här hemma. Vi hade jätttteeee trevligt! SÅ roligt och träffa alla som man knappt ser nu för tiden, men som man har så mycket minnen med. Vi åt god mat, snacka, drack en hel del alkohol...vissa mer än andra ;) Den äldsta generationen blev de väldigt vingligt för, hahah! Vickan sov här hos mig sen och imorse tog vi sovmorgon till halv tolv, mycket skönt och välbehövligt! Vi åt lite lunch tillsammans och drack lite kaffe här för en stund sen och nu har dom åkt hem.

Jag har pillat med lite sånt man inte orkar bry sig om i veckorna när man jobbar och tränar. Tvättar lite för stunden och nu tänkte jag lägga mig och ha en riktigt filmkväll resten av denna dagen. Man är lite trött och seg efter gårdagen faktiskt!

Men vi hörs ♥
 
Närmast "vuxenbordet" Längst bort "barnbordet" ;) Igåååår
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0