24 september 2013

Godmorgon ♥

Usch, jag kände redan igår när jag vaknade att jag nog hade en förkylning på g. Idag är det värre än igår! Tusan, jag som skulle komma igång med löpningen. Nu vågar jag inte ge mig ut pga mina lungor. Ska gymma i eftermiddag också, känner mig lite skraj att det blir för mycket..

Igår var jag och Nermina lite spontana som bara hon & jag kan. Bestämde oss för en miniresa till Stockholm i höst! Så under min lugna kväll på jobbet han vi komma överrens om vilken helg, jag bokade ett rum åt oss på "Bieber-hotellet" som förövrigt är så sjukt billigt(!!!), och vi han kolla bussarna. Ska bli fantastiskt roligt! Dubbelrum på hotell med frukost plus buss T/R för cirka 550:- var är fan inte dumt alltså. 2-3 november åker vi upp en sväng!

Jag tänkte börja dagen med go'frukost i soffan och så lite One tree hill. Sen ska jag åka ner och fika med Nermina vid 13. Efter det vid 15, blir det raka spåret till gymmet och så hem till mamma och göra sig iordning och sticka iväg och jobba. Skulle egentligen varit ledig idag, men fick hoppa in. Inget mig emot, behöver alla timmar jag kan få!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0