19 januari 2014

Hej på er!
 
Hur har helgen varit? Min har varit grym! Så extremt skönt att det är söndag idag så man fick en ledig dag innan jobbet imorgon. I fredags hade Julia & jag våran avskedsfest på Hembygdsgården och det blev så lyckat! Stort tack till alla som kom och gav oss en sjukt lyckad sista kväll ihop allesammans. Jag fick dock i mig lite väl mycket sprit för blev lite väl dragen, haha! Ramlade och knäckte knät lite med så är halt nu, men det går väl över får man väl hoppas haha! Igår låg jag döende hela dagen. Toaletten var min bästavän ända fram till åtta på kvällen. Kunde varken äta eller dricka, ville helt bara sätta en kula i pannan. Vidrigt! Men framåt nio-tio på kvällen blev jag lite människa igen så jag låg framför tvn med pappa och tittade på p3 guld galan. Annar blev det inte mycket gjort igår..
 
Idag vaknade jag med huvudvärk, troligtvis för jag inte fick i mig något kaffe igår. Men har druckit en kopp nu och det känns lite bättre. Ska försöka pigga på mig och börja packa resväskan seriöst nu. Fundera vad tusan jag ska ha med mig för kläder. Så extremt svårt...jag vill fan ha med mig allt..
 
Annars är nog detta en av mina sista dagar jag bara är hemma utan några planer. I veckan är jag så sjukt fullbokad av alla som vill säga hejdå innan jag åker. Vill ni träffa mig och ta avsked finns det något hål kvar, men snabba på för annars är det nog rätt kört snart. Kan inte riktigt förstå att vi åker om 1 vecka, haha! Fyfan jag är så spänd, glad och livrädd. Men jag längtar så mycket!! Men nu är det nog dags att ta tag i sommarkläderna och fundera vad jag ska ha med mig.
 
Vi hörs puss!
 
Jag och min älskling och blivande sambo!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0