23 januari 2014

4 dagar kvar i Sverige imorgon, wahhh. Det är så sjukt.
Jag har nog mycket mera resfeber än vad jag vill tro. Så fort jag blir ensam och utan något att göra känner jag mig yr, orolig och får ångestkänslor. Om en vecka sitter man på andra sidan jorden, hur sjukt är det?? Jag får panik och vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på det. Sån konstig känsla, kan inte förklara. MEN, det kommer bli bra och vi kommer få så kul. Är så lycklig jag ska ge mig iväg på detta äventyr. Komma bort från fucking Åtvidaberg. Ler med hela kroppen när jag tänker på att jag ska få slippa det och alla infödningar som bor här. Wiiiiii.
 
Igår var vi och bowlade och åt tacobuffé med jobbet. Det var så himla mysigt. Dom är så underbara allihopa!! Var hemma till tio när Paradise började och efter det blev de sovdags. Idag efter frullen stack jag till Julia så har vi haft lite frisörsallong hos henne. Satt i nytt fräscht löshår, färgat hennes frippa och grejat. Blev asbra! När vi var klara med det kom Emilia till mig hos mamma på fika. Och när det var klart stack jag hem till Värna. Så nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax sova faktiskt. Imorgon ska jag jobba mitt allra sista jobbpass på flera månader. Så ska åka förbi Sandelius innan jag börjar och köpa med en liten tårta tror jag. Sen efter jobbet blir det Norrköping med mina älskade tjejer. Sofia och jag ska bli bjudna på plankstek hos Viktoria. Sen blir det filmmys hela kvällen! Ska verkligen njuta av vår sista kväll ihop innan jag åker. KOMMER SAKNA DOM SÅ MYCKET!! Blir nästan ledsen nu när jag tänker på det. Mina älsklingar!!
 
Men som sagt sovdags nu.
Så vi hörs i helgen, puss!
 
En mysig sommarbild från Kaggebo som Jullan tagit. Komma tillbaka från Australien lagom till Kaggebo tiden känns ok med mig!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0