Sista inlägget här på ett tag.

Imorgon åker jag till Australien, imorgon börjar vårat äventyr. Om ganska exakt ett dygn lyfter planet från Arlanda. Jag vet inte riktigt när jag ska fatta att det verkligen händer? Känns som allt är för bra för att vara sant så att något måste hända på vägen. Typ missa planet imorgon eller bli nekade att komma in i Australien av tullen för vi glömt något asviktigt papper så vi blir hemskickade igen istället, haha.
 
Jag har stortstädat och rensat på mitt rum nu sen jag vaknade. Äntligen klar med det! Så nu har jag ett fint rum att komma hem till i sommar. Har även småplockat i packningen och ska snart packa i ALLT jag ska ha med mig i väskan och se vad den väger, spännande! 20kg är max. Ska även väga handbagaget som bara får väga 5kg. Men innan jag tar tag i det ska jag äta lite lunch. Ikväll ska hela familjen äta middag tillsammans, jag ska göra fisksoppa. Lite avskedsmys sådär.
 
Annars är nog detta mitt sista blogginlägg här nu, kommer nog dock återuppta bloggningen här igen efter min resa så jag kommer inte ta bort bloggen. Den får ligga kvar men vara oaktiv. Från och med nu är det: www.nattstad.se/lifeinaustralien som gäller. VI SES DÄR!
 
Man ba; VAAA?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0