Smoothie tips!



Eftersom jag är inne i en nyttig mat period just nu och har hittat massa inspo på nätet så tänkte jag tipsa om en väldigt god och vitaminrik smoothie som jag sitter och dricker just nu! Denna består av saft från en apelsin, saft från en lime, en kiwi, cirka 1 dl mango och ett gäng bladspenat blad. Jätte smaskigt såhär på kvällskvisten om ni också lätt blir sugna på något efter middagen.
 
Förövrigt kändes tentan jättebra idag! Var säker på alla frågor utan en så det känns som jag borde få godkänt.. Men vi får se! Hittade den här listan på Isabelle Strömbergs blogg så när jag för ovanlighetensskull har lite blogg-inspo tänkte jag att jag kör deeeen.
 

FAVORIT..

Årstid: Jag är nog sommarbarn i grund och botten. Jag känner mig fräschare av solen och mår typ alltid väldigt bra. Det är ljusare, ofta mycket roligt som händer och Sverige är ju så himla fint. MEN, jag tycker även vintern har sin charm. I alla fall typ december med advent och jul och sen januari då det oftast är kallt och vitt ute. Jag menar vintern är ju tiden då man kan åka till fjällen och åka skidor och hur grymt är inte det? Men om jag måste välja, SOMMAR.

Dag: Hmm.. Jag tycker om fredagar när man vet att helgen ligger framför. Har ofta ett lyckorus även om helg innebär jobb!

Tid på dygnet: Jag skulle nog säga typ förmiddag när man är ledig och kan sova utan alarm och sen äta en dunder frukost. Men jag gillar även kvällar när man kan spendera tiden framför tvn i soffan.

Blogg: Hm, förr följde jag en miljon bloggar men idag är det bara en som jag kikar in på relativt ofta och det är Kenzas. Sen finns det småbloggar jag tittar in på då och då men inte så ofta. (Typ som Isabelles där jag hittade listan.)

Instagram: Haha, har ingen speciell "favorit instagram".. följer mina vänner och en del kändisar som intresserar mig. Förr tyckte jag Zara Larssons var skitkul att gå in på, mest för att läsa kommentarsfälten för hon provocerar sönder, ganska roande även om många är så hjärndöda och även om jag tycker Zara kan vara lite överdrivet provocerande ibland. Dock kollar jag inte in hennes lika mycket längre, blev ganska tröttsamt med tiden

Youtube film: Haha vaddå en specifik? Det är ju skitsvårt. Jag kollar mycket på musikvideos, Justin bieber klipp och sminkvideos på Youtube men jag kan inte säga att jag har en video som är min absoluta favorit.. Kanske någon av Justin Biebers nya musikvideos just nu då, men det ändras ju hela tiden

TV-program: Det är ju pinsamt att säga men det är väl Paradise hotel, typ det ända tv-program jag följer slaviskt. Trots att jag ställer mig själv frågan 100000 gånger varför jag ens ser på det när deltagarna är allmänt efterblivna och pinsamma. Men av någon anledning fortsätter jag titta..

Podd: Jag lyssnar inte på så mycket poddar. Men i somras lyssnade jag typ på allt som P3 dokumentär hade lagt ut. Händer att jag går in där nu med och kollar om något nytt intressant kommit ut

Outfit: När jag är hemma är det min stora Rolling stones tshirt och trosor bara, haha. Ibland springer jag omkring med rumpan bar under tshirten med, fråga Viktoria hahaha. Om jag ska till skolan eller så använder jag helst svarta tights, en skön tshirt eller tröja och mina Paladium boots. Är det fest gillar jag klänningar och kanske svarta klackar eller converse.

Skor: Det är mina vita Paladium boots till vardags och mina svarta klackar från H&M till fest.

Skönhetsprodukt: Min hårolja eller mina ansiktskräm från LDB som ger hyn lite brun färg

Läppstift: Jag har ett ljust rosa som jag brukar använda ganska mycket. Jag tycker egentligen det är lite för rosa i färgen. Jag gillar läppstift som är i nude färg, jag hade ett jag älskade från Sephora men det tappade jag bort i Aus och har inte varit i Sthlm och köpt något nytt än. Men det är nog mitt favorit läppstift, måste åka till Stockholm och köpa ett nytt!!

Ögonskugga: Jag använder vit matt ögonskugga från MAC till vardags. Ska jag på fest brukar jag köra på en brun färg från kicks egna märke eller en svart från Sephoras egna märke. Jag brukar köra dom ihop med min vita så skuggningen blir lite "diskret".

Parfym: Jag tror det är The key parfymen från Biebs

Klänning: En svart enkel bomullsklänning som jag köpte på Nya zeeland. Använder den alltid när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Går att matcha till allt och är snygg både till fest och vardags!

Väska: De är min ryggsäck som jag köpte på Primemark i augusti.

Låt: Just nu är det nog Love yourself med Justin & Ed, Life is Worth living med Justin och Coldplays nya Adventure of a lifetime

Drink: Dricker så sällan drinkar.. men jag tycker om sura drinkar om jag ska beställa något

Dricka: Gillar verkligen Loka crush serien! Goda och inte alls lika mkt socker som i läsk. Men annars dricker jag väldigt mycket vatten

Spel på telefonen: Spelar inga spel just nu, förr var det candy crush men det la jag ner för något år sen när jag kom till en omöjlig bana och efter det har jag nog inte börjat spela något annat

App: Det är nog snapchat, instagram och fejjan

Godis: Om vi pratar lösgodis så är mina favvisar såna körsbär ni vet, tänder, hallon/lakris döskalle och salta lakris flaskor. Älskar saltlaktris! Choklad är med gott men jag tycker det kan bli lite för sött och sen får jag finnar av att äta typ två rutor Marabou. Annars är jag faktiskt inte så mkt godismänniska, min grej är typ chips, popcorn, salta nötter, ostbågar osv osv.. salta grejer haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0