slööööööö

går dagen var sjukt värd asså :D kosta 120:- att gå in på parken men det var det abolut värt! för festa hos elsa, orkar inte rabbla upp alla men det var kanon sen drog vi till parken runt halv tio. götttt! så var vi där hela kvällen. skit lyckat :)

 kom hem från macke för inte alls länge sen! duschat nu och känner mig lite sleten, men det är smällar man får ta :) ska bara chilla idag, det kan behövas så man orkar med en ny skolvecka, blää! röntgen på tisdag så då får jag veta om det är korsbandet och sen på torsdag ska jag till sjukgymnasten igen! se om mitt knä är mindre stelt, men jag tycker det själv faktist. men får se vad hon tycker :) annars är det inget på schemat i veckan. skulle nästan önska mig en till sån där lyckad fest nästa helg! länge sen det blev en så lyckad fest, alltid brukar det hända någon av mina kompisar något eller än själv. super verkligen!
men nu ska jag inte skriva mera :) tog inga bilder, men kommer kanske när jag får av tojja för hon tog lite hos elsa vet jag :) hare, peace.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0