29 augusti 2013

Hej på er ❤

Hur står det till? Här är det fina fisken. Har jobbat som tusan senaste veckan och enbart kvällar förutom idag då jag körde frukost lunch. Så nu ser jag verkligen fram emot ett par lediga dagar.

Ikväll har jag och Nermina varit på bio och sett på This is us. För er som ej vet är det en dokumentärfilm om pojkbandet One directon som tagit världen med storm senaste två-tre åren. Den var väldigt bra och jag står fast vid att alla grabbar är roliga, skojfriska unga män. Att Harry var sockersöt och värsta charmören visste jag ju redan innan men han fick mig nog att falla ännu längre ner i "Harry träsket" nu. Damn boyyyy!!

Julia och jag har även hunnit med att träna i veckan, betala vår handpenning till aussiee och bokat en hembiljett...sen får vi väl se om den bokas om när vi är där nere ;)

Imorgon ska jag träffa Viktoria, färga håret och bara chilla hemma för på lördag blir det mini tripp till Skåne och Julias släkt för lite festligheter...ska bli jättekul!! :)

Men nu ska jag chilla vidare i soffan och hoppas mamma kommer hem snart. Puss!


25 augusti 2013

Tjena mosssss

Har tränat och jobbat de senaste dagarna som jag tror ni vet. Haft kvällspass torsdag, fredag och lördag sen klämt in lite gym och löpning på förmiddagarna. Idag var jag dock ledig! Sov hos Marcus inatt och sedan mötte jag upp Jullan och så stack vi och BOKADE FUCKING AUSTRALIEN!! Än så länge känns det bara helt overkligt och jag kan inte fatta någonting. Men antar att man kommer fatta bättre sen när vi får visumsansökan och all info hemskickat av Go explore. Kan nog inte riktigt fatta vad vi har gett oss in på men jag har en så himla bra magkänsla så jag tror att vi kommer få det helt fantastiskt. Och Go explore som vi ska åka igenom verkar vara väldigt bra! Känns tryggt med dom i ryggen när man kommer till ett helt nytt land på andra sidan jorden. 14 januari 2014 bär det iallafall av! Hemresan är inte bokad, men vi ska satsa på att komma hem igen till den svenska sommaren. Men samtidigt vet man ju inte hur bra eller dåligt man trivs. Hembiljetten är användbar när man vill under ett helt år...och ombokningsbar såklart!

När jag kom hem var jag så uppspelt, nervös, lycklig, känslomässig så jag stack ut och sprang mina 6,5km för att rensa huvudet och lugna ner mig. Känns som det gjorde susen! Känner mig lite lugnare nu och mest bara så jäkla taggad!! Slappar i soffan nu och ska göra det en stund innan jag ska laga mat. Börjar bli hungrig minsann! Frågan är hur jag ska överleva utan familjen, farmor & farfar, min säng, tv soffan, vännerna här hemma och allt annat fint jag har i Sverige när jag är iväg? Meeen ska bli skönt att lämna boet ett tag också eller vad är det man brukar säga? SPÄNNANDE! ♥

Lite galet kanskeeee, iiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh
 
 
 
 

22 augusti 2013

Hejsan hoppsan ❤ hoppas allt är fint med er! Jag har just kommit hem från jobbet och har precis krupit ner i sängen. Leker lite med nya telen men nu börjar tröttheten ta över. Klockan ringer nio för ett förmiddags gympass med frugan! Ska försöka få ett par timmars skönhetssömn innan. Så hisnat på er!


21 augusti 2013

 
Hejjjj ♥
 
Har ni haft en bra start på veckan? Jag har haft det kanon! Stockholm, Friends Arena och ÅFF-AIK i måndags var så himla häftigt. Vilken jäkla arena!! Kändes som att man var utomlands. Synd dock att AIK petade in ett mål i slut minutrarna när ÅFF var det lag som var helt klart bäst i andra. Men sånt är livet!

Igår var jag ledig. Körde en pw på förmiddagen på mina 6,5km, åt frukost i soffan, slappade och sen på eftermiddagen/kvällen stack jag till Bergs slussar med mamma och min moster. Vi spelade minigolf och hade en jätteskön kväll. Åkte hem till mamma sen och tog det lugnt innan jag hoppade i säng tidigt. Började jobba 06.30 imorse. Hade en bra lunch vilket alltid är roligt. Slutade 15 och då stack jag ner till gymmet med Julia och körde en timme armar+ben. Skönt! Hoppas man snart kan börja se lite resultat. Har ju varit så duktig med mat och träning i snart 3 veckor. Känner mig mycket gladare på en gång!

Ikväll har jag även varit inne i stan och handlat en Iphone. Hade tänkt jag skulle köpa mig en 4s. Så jag hade fått ett "mobilbidrag" av mamma och pappa när jag fyllde år på 3000:- för det. Men sen imorse så såg mamma en annons i Corren där en snubbe sålde sin Iphone 4 för 1500:-. Så jag som sparar varje korvöre jag kan för stunden kände att jag var tvungen att slå till. Så jag fick första tjing på den och bestämde mig ganska snabbt att jag skulle slå till. Kunde ju spara 1500:- av mina födelsedagspengar plus ca. 2000:- som jag själv hade varit tvungen att lägga till annars. Så det kändes som det var ödet. Ska bli så jävla skönt att slippa min sega jävel. Så trött på den. Hänger sig hela tiden. Ända kruxet var att Iphonen var operatörlåst till tele2, så jag fick ringa tele2 direkt när jag köpt telefonen och be dom låsa upp den. Så innom 3 arbetsdagar ska den vara upplåst och färdig för användning. Fantastiskt!

Nu ska jag se om jag kan hitta någon rolig film och somna till. Imorgon står träning och sen jobb på schmat. Börjar inte förrän 15.00, så får mysig sovmorgon och hinner träna i lugn & ro. Grymt! Puss på er
 

MJ and JB

 
Detta är ren jävla perfektion!!! Så synd att MJ inte lever idag. Han och Justin hade kunnat gjort fantastisk musik tillsammans.

Vill även bara klar göra en liten sak här som många verkar ha missförstått i samband med detta. Justin kopierar inte MJ eller försöker ta hans plats som "king of pop". Det finns bara en sådan och han heter Michael Jackson och är omöjlig att ersätta, han är störst och förblir. Justin inspireras dock JÄTTE mycket av MJ, ser upp till honom och älskar det han gjort i sitt liv innan han gick bort. Att ha inspirationskällor ser jag inte något fel i? Det har väl alla? Vad det än gäller? Fotbollspelare, dansare, kontsnär, skådespelare..alla ser väl upp till någon? Så lägg ner det skitsnacket. Justin vet mycket väl vem som är The king of pop och han är inte ute över att föra över den titeln på sig själv. Den sitter redan på MJ och den förblir där. Dock tror jag personligen att Justin kommer göra ett STORT avtryck i musikbranschen för framtiden. Även om vissa trångsynta människor fortfarande bara tror han är en flickidol som kommer försvinna med tiden. Det har gått 4 år nu och han blir bara större och större. Om han fortsätter jobba så stenhårt som han gjort dessa 4 år i framtiden har vi nog iallafall våran Prince of pop ♥♥♥♥♥♥ Världens finaste dessutom!

 

18 augusti 2013

Sitter i soffan och tjuter till Katy Perry filmen. Har ni sätt den? Om svaret är nej tycker jag verkligen ni ska göra det. Vilken fantastisk kvinna hon är! Blir så rörd. Så stark, så klok, så tallangfull. Hoppas hon kan ta sig en sväng till Sverige framöver. Helt klart någon som jag vill se live väldigt väldigt mycket!

Annars har jag jobbat som ni vet. Både igårkväll och idag. Igår fick jag gå hem vid halv elva tiden redan. Så det var skönt att få sova ordentligt när man ska upp och ha frullen. Körde mellan 08.30-ca.15. Kom in i värsta städ flowet så jag körde på som tusan! Kom hem och hoppade i träningskläderna dirrr och stack ut och pwade/löpte mina 6,5km. Skönt!

Nu sitter jag nyduschad i soffan och har precis ätit. Ska inte göra någonting mera ikväll. Slappa i soffan känns perfekt! Ledig mån-tis :) Imorn ska jag upp till Stockholm och titta på ÅFF-AIK! Ska bli väldigt roligt! På Friends arena. Jag och Louise blev bjudna av ÅFF eftersom vi har tränat 6åringarna! Snällt asså. Hoppas dom vinner när man åker ända till huvudstaden för att heja :D

Hoppas ni haft en bra helg ♥
 
 

17 augusti 2013

Startade dagen med pw/löpning på 6,5km. Tvingade ut mig själv, var helt död när jag vaknade. Kände mig överkörd. Men bara jag fick komma ut vaknade jag till. Blev en bra runda och jag tog ut mig ordentligt. Skönt!!

När jag kom tillbaka hoppade jag in i en underbar dusch och sedan frulle med Macke, Fredik och Amanda i soffan. Här ligger vi kvar än och lär bli tills jag ska göra mig iordning och dra och jobba. Bröllop natten lång och frukost imorgonbitti. Sängen kommer vara underbar imorgon eftermiddag! Hörs då ♥♥
 
 
darliiiiiiiiiiiiiiiiiiing
 

15 augusti 2013

 
Har haft en skön ledig torsdag. Började med en promenad med Macke innan frukost, sedan slöade vi och tittade på film innan vi drog ner till Åtvid. Stack hem till Julia och fixade med håret lite och sen vidare till gymmet och körde ett jättebra pass!

Nu ligger jag i soffan hos mamma och har precis ätit. Ska slappa en stund till sen blir det sängen. Börjar jobba 06.30 imorgonbitti. Sedan blir det ett gympass och så avsluta med bio med Macke! Ska jobba hela helgen och där imellan tänkte jag försöka klämma in lite löpträning. Så nu vet ni vad jag gör i helgen.

Ha de så bra!
 

14 augusti 2013

Hejj ♥
 
Denna dagen startade jag med en PW/Löprunda på 6,5km. Körde löpning varvar med snabb gång varannan låt. Måste börja någonstans med att få upp kondisen igen. Har tappat allt över sommaren! Men det kommer om jag bara får kämpa lite nu i början. Är väldigt motiverad iallafall och då går det oftast enklare att komma igång. När jag kom hem gjorde jag frukost som jag åt framför tvn. Har börjat göra protein smoothie på morgonen som blir så jävla goood. Bästa målet på hela dagen! Kvarg, mjölk, bär och sen en halv skopa med proteinpulver. Jag använder med jordgubbssmak just nu. Så sjuuukt god!

Just nu sitter jag i sängen och tar det lugnt. Väntar på att mina nymålade naglar jag torka, sen ska jag städa ordning lite på rummet. Har kläder utspritt överallt. Börjar jobba vid 16.00, så har ett par timmar att slappa på. Skönt!

Hoppas allt är bra med er :)

1. Igår efter första löprundan sen i maj. / 2. Min underbara morgon smoothie ♥♥♥♥♥♥♥♥
 

12 augusti 2013

Denna dagen har jag varit på sånt strålande humör, så underbart! Dock började den lite oroligt med att pappa sticker in huvudet på morgonen och berättar att ambulansen var och hämtade min farfar inatt pga magsmärtor och kräkningar med blod i. Han har haft endel problem med magen när han äter stark och kryddig mat, Men denna gången blev det olidligt för stackaren. Och han är typ världens envisaste gubbe...så jag antar han hade ganska ont när han till slut går med på att ringa en ambulans...

Som tur var har allt gått bra och troligtvis kan vi hämta hem honom imorgon. Inga fel är hittade, skönt!! Annars idag har jag jobbat 9-16. Stack ner till gymmet direkt när jag slutat och sedan direkt där ifrån till min och Louise sista träning med våra 6åringar. Så nu är det klart! Har varit roligt och en bra erfarenhet, men känns rätt skönt att det är klart nu!

Nu ligger jag mätt och nyduschad ner bäddad i min säng och ska ta vara på det sista av denna kvällen. Ska se Pirates of the Caribbean 2...eller så mycket jag orkar av den innan jag somnar. Imorgon är jag ledig, ska träna och ev. hämta farfar på sjukhuset :)) Inga planer annars, riktigt skönt!

Sovsött ♥
 
 

Världen är så stor

Jag är så himla tankspridd nu för tiden. Har så mycket tankar, så mycket drömmar, så mycker jag vill göra. Jag håller på att uttråkas ihjäl av mitt liv just nu. Det låter kanske jätte otacksamt, men det är jag verkligen inte. Jag har mycket som många önskar mest av allt och det är jag otroligt glad för. Jag känner bara att jag just nu står fast på samma ställe och stampar, utan att komma någonstans. Jag vill växa som människa, blir självsäker och känna att jag kan och att jag vågar saker utan att tvivla på mig själv. Jag behöver utmanas, kanske göra misstag, men se det som erfarenheter istället.

Jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater, min familj och allt jag har här hemma i Åtvidaberg. Men världen är så jävla mycket mera. Jag vill se något annat. Något nytt. Träffa nya människor. Röra mig framåt i livet, ta ett steg för att kunna växa till en starkare människa. Ta eget ansvar, ta egna beslut, göra rätt och göra fel, inte vara vara rädd för misslyckande, växa. Jag vill bort här ifrån, testa på ett annat liv i en helt annorlunda miljö. Leva livet innan det är för sent.
 
Julia och jag har pratat länge att åka iväg till Australien. Julia har drömt om det länge och jag som älskar att resa har hela tiden var på idén att sticka ner och leva livet där. Någonstans inne i mig har jag hela tiden känt att jag behöver komma här ifrån. Få testa på något helt annat. Se något annat. Världen är så stor. Det finns alldeles för mycket att se och göra där ute för att jag ska kunna blunda för det. Jag skulle ångra mig så mycket som gammal. För varje dag som går känner jag bara mer och mer hur jag måste göra detta. Ett fantastiskt äventyr och en stor hjälp på vägen för mig att växa.

I januari kommer vi (om allt går enligt planerna) ge oss iväg. Hösten kommer bli en fattig historia då i princip varje öre ska sparas. Men det kommer vara värt det när vi sitter på planet ner mot Sydney. Jag behöver detta för mig själv. Och att jag får ha med mig min bästakompis på resan som kan växa med mig, fantastiskt! Aussie är ett steg närmare varje dag. Vilket ger mig kraft att ta mig igenom den gråa vardagen. Vi ska dit, whatever it takes. Även om jag vet att det kommer vara tufft att lämna allt och alla och kanske ge upp saker som jag byggt upp här hemma. Men jag måste tänka på mig själv och göra det som jag mår bra av. Har gjort det alldeles för lite senaste tiden. Det kommer bli tufft, men vi kommer ha the time of our lifes. Längtar så jag spricker. Aussie, gör dig redo för en Jullan och en Jossan i vinter ♥
 
 
 

8 augusti 2013

Åkte ner till stugan när jag slutat jobba i tisdagskväll. Kändes mig lustig hela dagen, hängig och sveda i halsen. Blev bara värre under dagen och när jag var påväg ner till Kaggebo i bilen kände jag mig helt däckad. Så när jag packat in alla grejer och la mig i soffan kände jag bara hur stekhet jag blev. Hade ingen ork och frös/svettades i omgångar. Låg där i soffan hela kvällen och gjorde ingenting, bara kände mig jävligt sjuk! Somnade vid elva och sov ända till halv tolv dagen efter. Vaknade och kände mig feberfri så efter frukost gick jag ut och promenerade en timme lite lugnt. Men jag kände att det var lite för mycket! Kände mig yr sista biten och orkeslös så jag fick ångra att jag gav mig ut nästan. Slappade resten av kvällen i soffan. Åt god middag och såg på film. Under kvällen fick jag ont i örat helt plötsligt. I början var det bara lite men ju mera kvällen gick desto värre blev det. Till slut var jag helt knäckt av värken. Fick gå in till grannen och be om värktabletter för det hade jag inga. Kunde inte göra något för hela vänsta sidan kändes bortdomnad av värken...HEMSKT!!! Efter två panodil och en ibumetin kunde jag iallafall somna och värken avtog...

Imorse vaknade jag utan värk men med lock känsla. Hade även vätska som rann lite ut ur örat så efter att ha snackat med sjukvårdupplysningen bestämde jag att ringa och bokade tid hos VC så imorgonbitti blir det en vända upp dit. Troligtvis är det öroninflamation och när det blir vätska i örat behöver man ofta penicillin. Jag är bara glad att jag slipper den där jävla värken jag hade igår för den var fan inte nådig asså, fyyffaaan! Och så jävla typiskt att få denna skit nu när Julia och jag skulle komma igång med träningen PÅ RIKTIGT. Jag har iallafall varit duktig med maten. Men jag vill träna...så jag hoppas skiten försvinner snabbt...

Är hos mamma just nu. Vi har ätit middag och spelar spel i lugn och ro. Slappar i soffan just nu! Imorgon ska jag jobba 12-18. Hoppas yrseln försvinner tills dess och jag blir lite piggare. Känner mig fortfarande sjuk i kroppen. Men jag är ledig i helgen så jag ska försöka ta mig igenom morgondagen. Ska på bröllop på lördag så jag hoppas jag är frisk tills dess..

Hoppas ni mår bra iallafall. Nu har jag tjatat på bra..
 
 

4 augusti 2013

Är så jäkla trött!!! Blev kvar på jobbet ända till 04.30 IMORSE. Kan ni fatta hur död man var då? Bröllopet ville inte ta slut. Men förhoppingsvis var alla nöjda och glada idag. Jag somnade på två sekunder när jag la huvudet på kudden. Sen "imorse" var det bara att släpa sig upp. Började dock inte förrän 12 så jag han väl sova 5 timmar. Kändes som jag blivit bakfull av att se all sprit kvällen innan för jag var helt däckad när klockan ringde och med världens huvudvärk. Tvingade in mig själv i en iskall dusch och en stooor kopp kaffe...sen började jag bli människa igen hahah. Slutade vid 19 och då blev det en vända till mamma och prata lite innan jag stack vidare till Värna!

Imorgon är jag ledig!! Ska sova sova och sova. Sen blir det premiär löpturen sen innan sommaren, träffa Jessica och gymma en sväng med Julia. Ska bli såååå jävlaaa skönt att komma igång med träningen igen och bra kost. Känner bara blääääääääääääääk på mig själv nu, haha.

Nu ska jag sova för ögonen vill icke vara öppna längre. Puss!
 
 

2 augusti 2013

Fyller 21 åååårrrrrr idag. Det firades rejält igår kan jag lova! Alkoholen var icke frånvarande och jag fick nog i mig lite väl mycket. Drack utan några gränser så det kan man väl säga att jag fått sota för idag. Fyfan vad hemskt jag har mått. Inget har stannat i kroppen, inte ens vatten. Länge sen jag var så dålig dagen efter nu. Jävla mintu. Men nu är det ett par vita och hälsosamma veckor som väntar. Riktigt motiverad!

Släpade mig hem till Värna från mamma vid halv fem någon gång. Mådde fortfarande bajs men det var bara att bita ihop, göra sig iornding så man ej såg ut som ett vrak och så kom släkten. Piggnade till när jag fått i mig lite mat så det hela blev jättelyckat. Tusen tack alla för gratulationer osv!

Nu väntar en hektisk jobb helg. Men imorgon börjar jag inte förrän 16 så Marcus och jag ska åka med hans föräldrar ut på sjön. Perfekt uppladdning för kvällen som nog kommer pågå ända till 4 på natten. Sen är det bara att ta sig upp på söndagmorgon för en till hektisk dag med massa städ, match och brunch.

Men ha det så bra ♥
 
 
 

RSS 2.0