Nyårsafton


Hej på er och gott nytt år!! Idag har vi haft en underbar dag här uppe. Har åkt skidor mellan elva och halv tre! De har varit cirka tio minus o klarblå himmel :-) otroligt härligt!! Nu är vi i lägenheten o slappar...har käkat lite och städat för ikväll blir ju partajj! Vi vet inte riktigt vad vi ska göra mera än o va föra här. Drar kanske ut...finns ett ute ställe som spelade as Nice musik igår och de va sjukt med folk, så ikväll lär de väl vara smockat!! Men de märks vart vi hamnar :-) ska tillaga lite tacos innan bi blir för fulla med. Men innan ja gör nått annat ska jag nog ta mig en nap så jag är pigg och taggad till tusen ikväll :-) puss på er, ha en grym kväll :-)<3

Carlings




En ny favorit från Carlings! Har kikat på en senaps gul stickad tröja med slitna hål på från Chicy.se (hatar egentligen senapsgul...speciellt på polotröjor) men har tyckt den är lite för dyr och sen har ja varit tveksam på färgen. Sen hittade jag denna kofta på rean, perfekt ju! Skit bra att det var just en kofta med för att andra stickade tröjor har jag redan. Älskar färgen och den är så himla skön! 199:- fick jag ge för den, halva priset.

30 december

Tja på er! Allt bra eller? Här är allt fiiiiiint. Snö, 5 minus och klarblå himmel. Precis som de ska vara på vintern om ni frågar mig :) Vi vaknade iallafall klockan 9 av Linus alarm. Jag, Macke, Linus och Julia har sovit i två 90 sängar inatt. Så för att få plats har vi legat på bredden i dom. Haha fötterna ha stuckit ut, men vi slapp iallafall ligga på varandra precis! Hur som helst efter frukost och en massa bök för att fixa något liftkort så kom nog Julia och jag upp i backen vid tolv. Så åkte vi till tre och nu är vi hemma och har ätit nudlar. Vilar upp oss med godis och så medan vi väntar på att Marcus och Linus ska sluta jobba för då ska vi dra ut i backen och åka på kvällsåkningen!
Är så himla skönt att vara här och de känns så bra att vi ska fira nyår här imorn! Vi är bara 6 stycken men jag tror vi kommer få skojjigttt som fan! Nu känns bara skönt o slippa åtvid! Men ni får ha de så bra, vi hörs ♥
Haha från Thailand...funka inte att lägga in mina mobil bilder :(

Jacket






Tyvärr får inte jackan riktigt rättvis färg på bilderna. Det är en matt röd färg, jätte svår att förklara. Men den är inte alls sådär klar röd som de ser ut på flera bilder. Gillar den skit mycket! Den kommer från Carlings och kostade från början 1299:- men det var 50% så jag fick den för 650 kronor. Ett riktigt kap! Tycker Carlings har jävligt bra jackor. Köpte min gamla på Carlings för ett par år sen också och den har varit riktigt grym!

I trysil


Nu är vi äntligen framme i trysil efter sjukt lång dag i bil! Har lyckats tappa bort.mitt bankkort påvägen med...och jag ska vara här en vecka. Jätte bra! Antar de löser sig ändå, men sjukt träligt. Vi kom iaf fram hit till trysil vid sex men irrade runt hundra varv och försökte hitta mackes och Linus lägenhet vilket gick mindre bra. Han skicka ett sms till Marcus där de stod "är vid Statoil, stannar där till någon hämtar oss och visar vägen" sen dog min mobil och julias var redan död. Men som tur var möttes vi där i ren tur efter nån halv timme. Nu har vi ätit köttfärssås och spagett. Mycket gott! Så nu sitter jag o Julia och dricker en grogg i sängen och glor på tv....väldigt skönt! :-) vi hörs, puss!

My new BFF





Min nya skatt som kom igår. Är den inte för fin eller? Kommer helt klart bli min nya bästavän. Fick ge nästan 1000 kronor för den med frakt och allt sånt. Men helt klart värt det nu när den är här hos mig! Från chicy.se

Mot trysil


Nu beger vi oss strax! Ska åka ner till åtvid och hämta massa grejer plus Julia sen ska vi handla. Onepiecen är on så nu kör vi!

Färdig med dagens sysslor

Fan vad denna dag varit seg...när klockan var fyra förut kändes det typ som den var åtta. Jag har iallafall packat de mesta, gjort plats i bilen, tids inställt en massa inlägg här på bloggen, spelat the sims 3 djurliv....tyvärr har de laggat som fan så jag höll på att klyva data aset på mitten (de värsta jag vet är sega datorer!!!! HATARDET) Har även skrivit ner massa anteckningar så jag inte kör vilse imorn. Men jag borde hitta! Förra året var ju jag kartläsare när vi åkte till Branäs och vi ska bara en liten bit längre än Branäs! Så de går nog bra. Är bara lite orolig att de ska bli storm för pappa prata att de stod massa om de på text tv. Det vore så typiskt och ett sånt himla bra tecken på hur mycket Gud faktiskt hatar mig. Liksom de kan va storm vilken annan jävla dag som helst, men gärna inte imorn. Jo men den 29 december är ett as bra datum. Fuck you håll dig borta annars.........

Nu ska jag slappa här hemma och kanske se nån film med mamma och pappa snart! Ladda inför den långa dagen imorn. Men vi hörs nog antingen innan vi drar eller när vi är framme imorn! Puss ♥


I thailandet någon gång.....hatar att all färg försvinner så fort man kommer hem! Flagar/Flagnar (vilket av det heter det??????????? Jag har alltid sagt flaga, men sen säger typ alla andra flagna...vad fan ska man säga???) på bröstet just nu. Och är torr som fan på benen och armarna, måste dränka mig i lotion på kvällen!

Vila/Lindex


Hittade denna otroligt fina kavaj liknande sak inne på Vila igår. På rean för 100 kronor. Kommer att bära den ihop med blusen under på nyår tror jag ihop med en massa smycken!


Från Lindex. På rean för 75 kronor!

Kommer tids inställa lite inlägg den kommande veckan så ni får se mera av shoppingen igår, de jag handlade i thailand plus min UNDERBARA väska som kom idag, kärlek ♥ Så vet ni att de inte kommer bli piss tråkigt här när jag är i Trysil även om jag kommer blogga där ifrån och så!

28 december

Godmorgon finisar! Vaknade för en liten liten stund sen, skönt att sova så länge! Ikväll kanske jag kan vara pigg då. Igår var jag så trött att det var helt galet. Somnade klockan halv nio i soffan och sov en timme. Tvingade i mig två mackor och lite te för jag var så hungrig och sen slocknade jag!

Idag ska jag börja packa igen...känns rätt sjukt med tanke på att jag nyss packa upp, haha! Åker till Trysil imorn som jag sagt. Sen stannar vi där i en vecka! Ska bli jätte skojj faktiskt :) Så måste skriva ut vägbeskrivning med så att jag hittar och ta reda på vart mina skidglasögon är! Men först och främst ska jag installera The sims 3 husdjur som jag fick av bästa pojkvännen min igår, iiiiiiiiiiiiiiih! Han är väl för bra!! Så de finns risk för att jag kommer bli en rätt fet nörd framöver, but that's life! Puss på er ♥


Jag för typ en vecka sen...man bah eeeh? haha! Saknar värmen som fan. Men känns bra att veta mamma och ja troligen ska ta en sista minuten sen i vår/tidig sommar till Cypern eller någon ö i Grekland. Har velat åka dit skit länge så ska spara så vi kan göra de framöver :)

Cubus



Skjorta från rean för 150 kronor! Har letat efter en fin bra skjorta i ungefär dessa färger länge, jätte skön är den! Hade även velat ha en jeans skjorta...har letat efter de as länge nu men hittar ingen bra. Finns en på chicy.se som är så himla fin! Den har skinn detaljer också, så jag funderar på att klicka hem den i januari när nästa lön kommer, hoppas den finns kvar där då!


Hittade även denna sköna tröja för 100 kronor på rean! Köpte den i XL så den är lite stor för jag vill kunna ha den till ett par tights också. Fick även med mig ett par svarta jeans leggings, dock inte på rean. Men dom orkar jag inte fota nu för jag tror ni vet på ett ungefär hur såna ser ut. Ska främst ha dom när jag jobbar!

Mera av mina köp kommer imöra :]

27 december

Hallåååå! Har varit på mellandags rean heeeela dagen med Viktoria. Han inte blogga imorse så jag sket i det. Har iallafall hittat massaaaa fint. Skit skoj! Ni får nog se lite vart efter framöver. Har iaf äntligen hittat en fin ny röd vinterjacka...så nu kommer jag inte frysa! Otroligt bra. Ska packa upp alla påsar nu och sen ska jag åka ner till Marcus och prata lite med han om Trysil....dom drar dit imorn och jag och Julia åker på torsdag! Ska bli skit skoj :)

Men vi hörs lite senare hörreni ♥


Jag idag innan jag ångrade mig och satte upp håret i en toffs...

Jägarna 2


Tja på er! Hoppas ni haft en bra dag....det har jag! Har varit riktigt skönt att bara vara hemma och glida runt i Onepiecen och inte gjort nått speciellt. Hängde med Vickan hela förmiddagen innan dom drog hem vid halv fyra tiden. Då kom våran granne och hennes dotter Lotta (Lotta var de som fixade Jessicas och min praktik i Stockholm i våras) Vi fikade och pratade om allt möjligt.....mysigt! Sen dom drog har jag packat upp alla mina julklappar! Orkar inte ta kort och ha mig för de är ju så mycket men bland annat så fick jag kläder, lite flytta hem ifrån grejer, pengar, saker till min bil, presentkort, smycken, påslakan och godis! Jätte nöjd :) Så nu har jag bäddat rent med mina nya lakan....har fått underlakan som är anpassade till min 120 säng så äntligen kanske dom slipper att korva ihop sig efter varje natt, skönt! Älskar att få påslakan osånt...vet inte varför...haha!

Nu ska mamma, pappa och jag snart se på Jägarna 2. Vi har hyrt den! Ska bli riktigt spännande. Har velat se den ända sen den gick på bio. Alla säger att den är bättre än 1:an. Fetttt! Hoppas ni får en bra kväll ♥


Från Thailand




Som jag tror jag skrev så köpte jag inte alls så mycket ifrån Thailand iår. Jag hittade inte så mycket som föll mig i smaken och sen var jag trött så himla många kvällar att jag verkligen inte orkade, haha! Men lite små grejer blev det. Bland annat dessa tre fjäder örhängen i olika färger, älskar fjäder örhängen...har typ en miljon nu!! Sen dessa två ringar. Finns så himla mycke fina ringar i Thailand och jag är verkligen en sucker för ringar...speciellt svarta och silvriga. Macke fick DRA mig ifrån varje ställe där dom sålde ringar, haha!

En annan sak som jag hade kunnat handla ihjäl mig på i Thailand är BIKINIS! Asså seriöööööööst så många snygga! Stannade i typ varje affär och dreglade över minst en. Jag köpte tre sen blev jag halvt idiot förklarad av Marcus familj så då fick jag hejda mig. Min favvo blev helt klart den illgula som finns med på några bilder...älskar den färgen till en brun kropp!

Bag



Denna väska hade jag tänkt klicka hem som en julklapp till mig själv! Har velat ha den så himla länge men har aldrig haft råd eller så har jag varit för snål. Blir alltid skit snål så fort något kostar över 500:- och tvekar hundra år. Men nu har jag bestämt mig! Den kommer ifrån Chicy.se och kostar 899:- . Är verkligen i behov av en ny lite större väska, alla mina jag har nu är typ dragkedjan sönder på.

Btw...visst är denna modell stört smal?? Asså jag hatar när modellerna är pinn smala, för de första är de så himla äckligt och för det andra är det inte ens naturligt! Inte så jävla lustigt att folk får anorexia och bullemi. Mera kurviga modeller TACK!

26 december - Annandag jul

Godmorgon! Asså jag får ryck av denna jetlagg. Vaknade för en timme sen och har verkligen försökt somna om men det går inte. Kan den försvinna nu tack! Blääk. Så jobbigt att bli dödstrött klockan sju på kvällen och knappt kunna ha ögonen öppna, minns inte att de va såhär jäkligt förra året? Men men.

Igår hade jag en jätte bra dag i Sörping, vi åt mormors underbara mat enligt tradition...det är grönkåls soppa med ägg och cream fraiche och sen är det kalkon, hasselbackspotatis, massa goda grönsaker och frukter, kantarellsås och gele, helt underbart! Helt klart en höjdpunkt på året. Fick ännu mera fina julklappar, mycket bra dag! Har haft en kalas jul igen med massa fina paket, är jätte nöjd som alltid! Idag vet ja inte riktigt vad jag ska göra, ta de lugnt och hänga med kussarna innan dom åker hem som jag TROR dom ska göra idag! Ska packa upp alla julklappar och fixa lite med min nya fina bil. För sen kommer nog de kommande dagarna gå i ett! Mellandagsrea som jag ska handla på, träffa lite vänner och sen ska vi dra upp till Trysil någon dag i veckan men jag har ingen aning om när än. Macke och dom skulle åkt imorn men Macke har blivit skiiiit dåligt och troligtvis fått camphylobakter (stavning?) som kan finnas i rå kyckling. Han vart dålig på planet hem i torsdags och sen har de bara blivit värre. Vi ska iallafall fira nyår där uppe som de ser ut nu om inte Macke blir ännu dåligare och inte kan åka, men de tror jag? Sen stannar vi nog en vecka och passar på att ha lite skidsemester också! Ska bli kul och jag hoppas Marcus blir bättre.

Men nu ska jag dra och fixa lite frukost, sen ska jag sätta på en film och bädda ner mig i soffan! Kommer nog lite bilder på min fina bil sen, hihi :)



Hm....undra vem de kan vara som var tomten på julafton??

Trött asså


Är fortfarande kvar hos mormor och morfar och ska snart åka och hämta min alldeles egna bil som jag fått av.mormor och morfar...iiih! Ska bli så underbart med egen bil! Äntligen :-) Hoppas bara jag kan köra hem utan att somna, är sjukt trött....jävla jetlagg!! Men vi hörs imorn ska sova direkt när jag kommer hem...längtar! Puss

25 december - Juldagen

Hallå på er!

Jag vaknade för någon halv timme sen så de va riktigt skönt att kunna sova så pass länge idag. Igår var jag så trött att jag gick hem vid tio och la mig. Dock var de inte bara pga av trötthet. Jag vet inte om jag kan ha fått i mig något skit i Thailand för min mage mår inte bra! Jag mår inte illa så det är jävligt skönt. Men jag har haft sån frukstansvärd magknips sen igår efter vi ätit julbord. Trodde ju såklart det var för jag ätit för mycket men när de inte gick över så insåg jag att de måste va nått annat. Har även behov av att ränna på toaletter hyffsat ofta...jätte kul! Har iaf kunnat sova bra inatt även om jag vaknat till flera gånger när de hugger till av smärta i magen. Jag är glad så länge jag inte mår illa och kräks, de vore inte så skoj!

Idag ska vi åka till min mormor & morfar och fira jul med mammas sida...enligt tradition! De ska bli jätte skoj! Så jag hoppas inte min dumma mage förstör något. Vi ska åka om cirka 1,5 timme så ja tänkte gå ner och kasta mig i duschen och äta lite frukost! Ska dricka te för jag har för mig att de är bra för onda magar? Har ni nått mera tips?

Hoppas ni får en bra dag, hörs kanske på nått mobil inlägg senare. Puss på er!


Jag igår kväll!

Jul outfit nr1




Såhär ser jag ut till en början idag! Tror dock de blir ett byte inför kvällen! Iallafall så fick jag tröjan av mamma och pappa på morgonen, visst är den fin? Åh är så glad att jag fick den. Har letat efter en överallt men alla jag sätt har varit fel modell för mig eller för korta...och så pricka mamma in helt rätt. Den kommer från någon random tant affär med, älskar den!! Halsbandet köpte jag i Thailand och det är jag också helt galen i! Önskar jag skulle köpt de i blått med...men nu är det försent. Hur som helst är de en ny favorit! Ni får se klappar och det jag köpte i Thailand senare i veckan. Köpte dock inte så mycket, hittade inte alls mycke jag gillade. Men pga det har jag mera pengar nu och det är ju nice! Meeeeeeeen God jul igen ha en underbar dag! Nu vankas strax julboooooooord, can't wait!

Nu ska jag gå till farmor och farfar, kussarna har kommit!  :)

24 december - Julafton

Godmorgon i alla stugor (eller lägenheter eller vad ni nu bor i) . Jag är vaken redan, men är glad att jag ändå fick sova till kvart över sju. Har ätit en liten skinkmacka bara för jag va så himla hungrig och nu ligger jag här och slöar. Ska se om de är nått bra och juligt barn program på tv medan jag väntar på att övriga familjen vaknar tänkte jag!

Hur firar ni eran julafton? Vi har en sten hård tradition som vi aldrig släpper, haha! Nu på morgonen får jag alltid paket i strumpan (ända tills iår har de typ stått "från tomten" på för jag har velat att de ska vara som de alltid varit ända sen vi var mini) just nu har jag fått två paket, ska öppna dom snart! Sen äter familjen frukost och så brukar vi köra paket utdelning med varandra, eller jag och Fredrik ger julklapparna vi köpt till varandra och till mamma och pappa. Så öppnar vi sånt som vi fått av grannar och vänner också. Jätte mysigt! Sen kommer mina kusiner till min farmor och farfar som bor granne med oss. Sen vid tolv-ett äter vi julbord där alla tillsammans. Sen blir de Kalle Anka vid tre, sen brukar vi göra oss iordning lite finare inför kvällen och sen äter vi gröt vid klockan sex där och till slut har vi julklapps utdelning. Minns inte att jag någonsin har firat jul på nått annat sätt och de vill jag inte göra heller så länge min farmor och farfar är i livet ♥

God jul kära vänner, hoppas ni får en härlig dag med massa paket, mat och kärlek av era nära och kära!



En mindre julig bild...jag fotar "Dagens bild" på Macke & Victor ;)

Jetlaggad...

...så in i helvete. Vet inte om jag är vaken för tillfället, ögonen står i kors. Sova och hoppas jag kan sova fram till nio tiden imorn iallafall, hoppas! Man vaknar ofta skit tidigt när man är jetlaggad bara för att i Thailand är ju klockan 12 på dagen när den är 6 på morgonen här. Jätte knasigt dedär. Nu måste jag sova, imorn är det ju julafton o allt! Alla Thailands bilder finns på fejjan nu iallafall för den som undrade. Skriver imorn när jag vaknat till liv. Godnatt ♥


På Poda, min absoluta favorit i Thailand. Får inte missas om ni åker till Krabi, loovely. Kan inte fatta att jag var där i tisdags! Känns sjukt haha!

23 december - Hemma igen

Heeeeeeeeeeeeeeej! Ni har inte glömt bort mig va? Är äntligen hemma igen. Eller äntligen och äntligen, har ju haft de grymt bra i älskade älskade Thailand och om de inte vore för julen hade jag gärna stannar ett par veckor till. Men de är faktiskt skönt och vara hemma också. Har saknat familjen, min säng, svensk mat osv. Hem resan igår gick jätte smidigt, tog cirka 11 timmar och vi landade vi halv tolv inatt. Var helt slut eftersom vi varit vakna i ett dygn, så jag sov som en stock i bilen och när jag kom hem somnade jag på ett par sekunder. Jag kan verkligen inte sova på flygplan, fattar inte varför! Har inte alls varit så panik slagen på planet iår mera än vid landning och lyftning, så jag borde ha kunnat sova. Men tanke på att vi i ren tur fick åka första klass också och hade värsta lyxen med feta stolar och grejer så borde ja kunnat sova, men icke! Jag kollade på tre filmer och log och blunda och lyssnade på musik hela vägen hem så de gick ändå rätt snabbt!

Jag har inte orkat blogga än för jag har styrt med en massa idag. Har slått in julklappar och vart i Åtvid med pappa och uträttat lite ärenden. Nu har mamma och jag precis klätt granen och jag håller på att allaaa bilder från Thailand på fejjan....lär ta ett tag! Men de kommer med tiden. Är väldigt trött så de ska bli skit skönt och få sova heeela natten sen. Blir nog tidigt så jag är pigg imorn och julafton, gud så mysigt!! Hoppas allt är bra med er, nu är min normala bloggning tillbaka igen. Nu ska jag ringa min moster så vi hörs hörreni, puss ♥


På bamboo island i söndags! UNDERBAR Ö!!!!!!!!!!! Vilken jävla grym snorkling asså, fyfan!

17 december

Hej pa er! Mackes laddare till datorn har (ofcourseeee) gatt sonder. Bra tajming...! De e darfor som jag inte skrivit. Men jag ville bara tala om laget for er. Sitter vid hotell datorn nu, men de ar sa javla jobbigt for de finns inte a a & o. Sen ar de massa Thailandska tecken over allt...man ba eeeh? Jag aker hem pa torsdag kvall har ifran. Sa jag landar i Sverige vid tolv pa natten svensk tid. Sa pa fredag ska ni fa en massa bilder!

Men vi har de jatte bra har nere. Igar regnade hela dagen...sa de va javligt sugit. Vi spela kort och va pa hotellet typ hela dagen sa pa slutet av dagen holl jag pa att klattra pa vaggarna av rastloshet. PISS trakigt! Men idag har de varit battre vader igen och jag har brant mig i fejjan sa de bara hettar nu. Imorn ska vi aka ut pa havet. Vi ska aka en segelbat till Maya bay, Bamboo island och massa andra paradis oar. Sen ska vi sluta dagen med att fa se den vackra solnedgangen fran baten. Ska bli sjukt kul! Och vadret ska tydligen bli toppen :D Ska bli underbart att antligen fa se hur Phi phi ser ut. Har velat de sa lange nu! Allt ar verkligen billigt har nere, men denna kryssning va inte jatte billig, men forhoppningsvis far vi en helt grym dag. Langtar! Men ni far ha de bra och se till att fixa sno till torsdag nar jag landar forhelvete!!! Haha. Puss pa er, hors pa torsdagnatt eller fredag ♥

15 december

Godmorgon läsare! Hoppas allt är bra med errrrr. Klockan är snart tio här och vi ska snart dra ner till Pensee. Tanken var att dra till Poda idag, men vädret är osäkert och de ska tydligen bli regn så vi sparar de till en dag med kalas väder. Jag är redo for the beach och väntar typ bara på de andra. Ska bara packa strandväskan! Idag är de en vecka sen vi kom hit, asså kan inte fatta hur sjukligt fort tiden går. Men otroligt skönt att vi har en hel vecka kvar, jobbar på att vara en levande pepparkaka när jag kommer hem till julen! Igår kväll blev de inte alls sent. Vi käkade och sen letade vi upp ett apotek för att köpa solskyddsfaktor. Men fick med mig två julklappar ändå. Har dock fortfarande en heldel jag måste köpa, men de hinner jag nog.
Nähh bäst och snabba på de andra, vi hörs! PUSS. Ps. Varför finns inte Baccardi breezer strawberry hemma på systemet???? Cp god ju. Tycker jag vi genast borde skaffa...


i måndags typp

14 december

Life is gooooood! Strålande sol idag med, så himla fint! Igår hade vi sol utan ett moln hela dagen och det var helt underbart. Var kvar på stranden ända till strax efter fyra, då tog vi en massage hos Pensee innan vi tog en tuktuk hem. Orkade inte gå igår! Nu ska vi smörja in oss och sen ta en longtail båt till Raily. Ser ut som de kommer bli en underbar dag idag också. Lovely! Här får ni en pussig bild på mig och Macke igår när vi precis varit hos aporna som bor på Ao nang stranden. Men dom var dampiga! En anföll Macke, så då sket vi i dom...dumma apa! Haha. Hoppas ni har det bra hemma ♥

13 december - Thailand

Asså lucia idag...känns knäppt som fan! Haha. Klockan är morgon här, typ tio. Vi har precis ätit frulle och ska smörja in oss och ge oss av snart. Igår var vi på Phra nang hela dagen...asså CPFINT. Blev påmind om varför jag älskar Thailand så brutalt. Solade lite för mycket allihopa så bränd lite här och där asså! Men de är nice. Men idag ska vi gå nr till Pensee igen och va hos henne, för där finns de bra med skugga osv. Så blire nog Poda imorn. Förhoppningsvis så är vi mindre brända då. Dock är de strålande sol just nu och inte ett ända moln, så oddsen för att bli ännu mera bränd är rätt höga, haha. Men de är fint!!!!! Ikväll ska jag försöka att inte bli trött. Varje kväll blir jag pisstrött och orkar typ inget. Igår dissade jag och Macke shoppingen för vi var helt slut och efter att vi ätit gick vi hem och somna. Tror bara klockan va halv nio, helt galet! Men ikväll vill ja va pigg!!
Men nu ska jag maila klart mamma och sen ska vi dra ner till beachen....livet leker ♥
jag igår....blev visst sne, men ja orkar inte. internet segar som fan!

11 december - Thailand

Tjooo! Fan va grym updaterare jag är ändå här nerifrån Thailand. Men de är rätt soft för Macke har sin dator med sig och vi har gratis Wifi på hotellet, så på eftermiddagen såhär passar lite surfning pörfekt! Håller man koll på vad som händer hemma med.
Igår hade vi underbart väder, lite moln då och då men de är bara skönt. Vi skulle åkt till Phra nang med Anna hade bränt sig så mycke första dagen så hon vågade inte åka ut så då gjorde inte vi heller de. Utan vi har hängt hos Pensee (en dam som vi lärt känna lite här nere) vi får gratis frukt och öl, cider och vatten av henne och så är dom bara så himla snälla!!! Vi tog en varsin massage innan vi gick hem idag hos henne och då började det regna så Pensee fixade så vi fick skjuts hem till hotellet, så jävla gulliga asså!! Hur som helst så ville jag, Anna, Macke & Victor inte gå och lägga oss och sova när vi kom hem (som vi har gjort alla andra eftermiddagar) för man blir så sjuuukt trött på kvällen då. Så vi har hängt i poolen...trots att de regna. Men de va mysigt! Sen badade vi lite i jacuzin som finns på hotellet. Nu ligger jag här nyduchad och vi ska väl lira kort, äta chips och dricka breezer, singha & grogg på ballkongen en stund innan vi ska dra ut och käka, de är standard här nere ;) Aaah vad jag älskar Thailaaaaaand! Ikväll ska jag shoppa som fan och pruta, fett! Och sen imorn ska vi ge oss ut till Phra nang eller Poda, längtaaaaar.
Hoppas ni har de bra hemma, puss på er....kort time nu! (Bilder kommer när jag orkar)

9 december - Thailand

Hej! Bara för att hålla er lite updaterade skriver jag några rader. Klockan är typ halv sju här just nu och vi har haft en fin dag med massa sol, så vi alla bränt oss lite överallt. Men de gör inte så mycket! Vi har legat vid poolen hela förmiddagen för att vänja oss vid solen lite. Sen vid halv två käkade vi lunch och sen va tanken att gå till stranden och bada och sola lite mera. Men vi hade bränt oss så mycke så vi tog en Foot scrub istället och hälsade på en kvinna som vi lärde känna lite förra året, sååå gullig!! Började iallafall piss regna när vi var där och sedan dess har de åskat och regnat hela tiden. Men vi har sovit och läst så de har varit rätt skönt! Nu har de slutat och vi ska hänga på balkongen med Breezer, Singha och drinkar och spela kort innan vi ska dra och äta och sen shoppa! Så himla mysigt. Älskar denna plats sååååå mycket ♥
Imorn ska vi till Phra nang som de ser ut nu. Men man vet aldrig om vi hinner ändra oss, haha! Ha de bra hemma people. Nu måste jag sticka till de andra och äga ut på Skitgubbe!! :D

8 december - I Thailand

Tja påer! Klockan är typ halv tolv här och ögonen står i kors efter alldeles för lite sömn. Men nuuuuuuu ska vi sova! Flyget har gått skit bra och vi hade grymmaste platserna på hela planet, fettt!!!! Men nu vill jag bara sova och vakna upp imorn i detta underbara land som jag älskar så, kärlek! Nu ska jag borsta tänderna och vi hörs folks :)
PUSS

Hejdå sverige!

Står och väntar på att få gå på planet nu. Påstigningen börjar nu! Ha de bra här hemma så hörs vi imorn. Landar klockan 10 i eran tid imorn bitti. Macke har datorn med sig, så jag lär inte glömma er :-) puss!

Drar till Thailand todaaay

Godmorgon folk! Vaknade för någon timme sen här hos Macke. Han skulle dra och klippa sig och lite och sen hade vi bestämt att inte sova hundra år så vi förhoppningsvis(!!!!!!) kan somna på planet. Jag är svin hungrig....tror jag....kan inte bestämma mig om de är hunger eller nervositet, haha :) Hur som helst så ska vi inte dra till Arlanda förrän sisådär klockan 4 i eftermiddag. Så vi hinner ta de lugnt ett bra tag. Skönt! Planet lyfter 23.10 ikväll och landar på Krabi flygplats i svensk tid klockan 10 imornbitti. Hoppas de inte blir några fördröjningar! Men nu ska jag titta på lite One tree hill medan ja väntar på att Marcus ska komma tillbaka efter sin klippning med färska frallor från Sandelius, mums! Skriver kanske någon mobil blogg innan jag kliver på planet. Ha de fint ♥
'
För några veckor sen!

Packat och klart.



Nu tror jag att de mesta är klart inför resan! Gud så skönt :) Ikväll ska vi laga god Paella med räkor, kräftstjärtar, kyckling, musslor, grönsaker och massa gott innan vi ska åka till Marcus. Asså jag kan inte fatta att jag kommer vara i Thailand om två dygn, crazyyy! (Om planet inte störtar dvs....) nejrå. Men jag ska se klart på Never say never som jag började se imorse för att hålla mig lite lugn. Lär skriva någon mera gång innan imorgon eftermiddag när vi drar. Så vi hörs av!

6 december

Godmorgon! Fan vad nice att de är snö ute nu. Inte speciellt mycket men litee iallafall...and I love it. Idag har jag tre miljoner saker att fixa, åker till fucking Thailand imorn....går de fatta eller? NEJ! Vart har all tid och all nedräkning tagit vägen? Nyss var det typ 16 veckor kvar. Helt galet! Men de ska bli såå underbart. Dock har jag haft sjuuukt svårt att sova inatt. Har legat och tänkt på flyget osv. Piss jobbigt! Men nu ska jag sluta tänka på det och imorn när vi lyfter är de bara att plugga i hörlurarna och blunda och hoppas att vi är i luften snart, haha!

Hur som helst så har jag massa att styra med idag, packa klart handbagage och stora väskan, städa rummet, säga hejdå till farmor och farfar, skriva en önskelista åt mamma, lägga in all musik på mobben, gå ut i snön lite innan de bli mörkt, äta med familjen ikväll och sen vid 8-9 dra ner och sova hos Macke! De är väl mina dags planer. Men innan jag gör nått annat ska jag gå ner och äta massa frukost, magen kurrar! Ha en bra dag, vi hörs när jag har tid senare. Puss ♥


Utanför mitt fönster!

Resfeber

Har haft en så jobbig dag på jobbet. Inte för att de varit mycke att göra eller för att gästerna varit besvärliga, men jag har haft så otroligt ont i huvudet hela eftermiddagen och kvällen att jag har bara velat gräva ner mig. Usch så hemskt det har varit! Kom hem för en stund sen och har tagit en Treo så de känns lite bättre. Men inte helt ok än. Hoppas fan de går över tills imorgon. Tror jag är spänd och att de är därför jag har så himla ont i huvudet. Har inte haft någon resfeber tidigare, men sen nu ikväll har jag börjat hetsa upp mig själv. Jag är så jävla flygrädd....ni anar inte. De är det värsta som finns! Men samtidigt är de så jävla värt att sitta 11 timmar i sträck med dödsångest när man vet vad det är för underbart som väntar. Ikväll har jag iaf lyckats känna att flygrädslan varit och spökat! De värsta är lyftningen och landningen, sen att vara där uppe är helt okej! Usch, tror min huvudvärk beror lite på det. Fattar inte varför jag är rädd.....det är ju säkrare att åka flyg än något annat fordon. Liksom hur ofta händer en flygolycka om man tänker efter hur mycke plan som flyger varje dag?? En på miljarden typ. Så varför är jag rädd??? Jag ska övervinna denna rädsla, den ska inte få vinna över mig!!! Fuck U. Nu ska jag sova och drömma om Thailand........två dagar sen är jag DÄR ♥


5 december

God eftermiddag! Är de bara jag som gillar när de är kallt, frost osv eller? Älskar de vädret som är idag, helst hade jag velat att de va snö med. Längtar efter den! Marcus och jag gick upp vid halv tolv. Slöade vid teven ett bra tag och åt god frulle. Sen bestämde vi oss för att gå ut och få lite frisk luft. Igår låg vi inne och sov typ hela dagen. Sen när jag vakna förut hade jag ont i huvudet så jag antog att ja kanske skulle behöva lite frisk luft, så vi hämtade Olle och gick upp på berget. Riktigt skönt! Så nu har jag vaknat till liv. Jag börjar jobba 1,5 timme, sista passet på typ fyra veckor nu. Ska faktiskt bli riktigt kul! Sen imorn har jag en miljon saker som måste fixas, känner mig lite små stressad...men jag tar tag i det imorn. Ska fortsätta kolla på Heartbreak hotel nu som är på tv, sen ska jag börja fixa mig litegrann om en stund. Ha en bra måndag, skriver kanske ikväll/natt när jag slutat :) ♥


Jason Derulo - Fight for you



En till bra låt! Gillar den verkligen :)

4 december



Hej på er! Idag har jag varit så sjukt seg asså, fy! Marcus och jag gick inte upp förrän vid sju ikväll för då va vi tvugna att dra till bussen och hem till mig. Överraskningen jag fick herrom dagen var nämligen att Marcus heeelt plötsligt kom in i mitt rum i fredags natt när jag slutat jobba. Skämta inte att jag blev heeelt paff!! Fattade inget. Men de va otroligt skojj med en sån fin överraskning :) Så nu är vi hemma hos mig och sitter framför teven med en tänd brasa och tittar på Söderkåkarsom går på tv, väldigt fint :) Hoppas ni haft en bra helg! Vi hörs imorn innan jag drar till jobbet. PUSS

Let the music move you, loose yourself tonight




Sitter och öser Selena Gomez här hemma! Gillar henne bara mer och mer, sen är hon ju så snygg att jag döööör! Hur som helst, viktoria kommer snart och hämtar upp mig och sen bär de av till Poggeh för lite förfest tillsammans med de vanliga gänget. Sen vidare till "Natt & bar"! Blir nog fett. Så vi hörs imorn någon gång. Ha en grym lördag :) ♥

Rihanna - Where have you been



Älskar den här låten ifrån Rihannas nya platta, så jävla skön! Speciellt vid 1.15!!! ÄLSKAR'T

3 december

Tjaaaaaaaaaaaaa! Nu är jag back. Känns helt plötsligt som jag har massa att skriva efter att bara ha varit borta en dag, haha! Knasigt :) Nu sitter jag i sängen i min Onepiece som kom igår, guh så mysig! Men jag överväger om den kommer vara liiiite för varm att ha på planet till Thailand, iallafall när vi går av planet där. Kommer ju döööööö! Förra året höll ja på att bryta ihop i leggings och linne. Men gosig är den! Julbordet igår gick kalas, mycket att göra och fullt ös, men de är bara skoj! Kom hem vid strax efter ett och då fick jag mig en rejääääl överraskning, men kan inte skriva om den nu för endel andra ska tydligen fån smaka av den senare idag, haha!

Nu ska jag göra mig iordning och dra på julmarknad i Löfstadslott med mamma och hennes polare! Sen blire bara att åka hem och svida om för feting party! Gruvan har ny premiär som Natt & bar idag så de lär nog bli fett med ös! Ser ut som dom byggt om riktigt coolt med. Så hörs senare idag, puss!


min nya fina, den är dock lite mörkblåare än vad bilden ser ut! Tog i stolek L så den är fettt stor, måste vika upp benen, haha :)

Ingen blogglust

Min blogg lust har försvunnit. Brukar finnas massa skoj jag vill blogga om eller bara berätta för er. Men nu känns de aldrig kul längre. Känns som jag bara går in för jag måste, men de gör jag ju inte? I och för sig känns allt tråkigt just nu. Varje dag är bara en stor nedräkning till tisdag/onsdag. På tisdag kommer Marcus hem och på onsdag drar vi. Förstår ni hur jag menar? Man längtar så mycke till nått att allt bara är sjukligt jobbigt, tråkigt och långsamt. Jag tror jag tar en bloggpaus imorn, så skriver jag igen på lördag. Då ska jag festaaa så då kommer nog humöret va på topp! Imorn ska jag jobba på vårat premiär julbord, ska faktiskt bli väldigt skoj de med. Men vi kör på en bloggpaus till lördag. Förhoppningsvis blir jag lite roligare då, med lite outfitbild osådär. Ha en bra fortsatt kväll och en fin fredag imorn. Nu ska jag välja mellan att se Never say never (för hundraelfte gången, i know) eller Paradise hotel. Puss ♥



jag.orkar.inte.med.dig! vad.vill.du.mig? varför.gör.du.såhär.mot.mig?
hatar alla som säger att han inte har någon tallang och att han har glidit på en räkmacka. fuck you and go to hell. man blir inte en av världens största artister for NOTHING. Dock kan ja förstå att folk blir trötta på allt fjortis hets kring honom eller att man inte gillar hans musikstil, eller att alla kanske inte tycker han är så dööö snygg som mig(hur man nu kan tycka de, haha) . Men allt annat är ju bara så mycke bullshit att jag säger bara: TALK TO THE HAND! Puss

Julklapp

Här är lite av alla saker som jag önskar mig i julklapp! Justin Biebers skiva, älskar att få riktiga skivor även om man kan ladda ner och sådär. Riktiga CD skivor är alltid roligare! Sen önskar jag mig The sims 3 djurliv, haha! Kommer bli största nörden om jag får det. Sen önskar ja mig ett påslakan som är anpassat till min 1,20 säng. Nu är alla lakan för smala, as irriterande. Önskar mig även tofflorna från Gina, de verkar vara så myyysiga! Finns även flera saker, men detta är lite av de :)




1 december

Godmorgon people! Har sovit så götttttt, underbart. Idag ska mamma och jag julstöka ordentligt. De ska bakas lussekatter och pepparkakor och julmusiken ska stå påhögsta. Otroligt mysigt! Jag vill gärna känna lite julstämning innan jag drar till typ 40 graders värme och sol på andra sidan jorden, haha! Så nu blir de frukost och sen ska vi sätta igång. Ha en bra dag! ♥


orkar aldrig ta nya bilder...haha!

1 december

Godmorgon people! Har sovit så götttttt, underbart. Idag ska mamma och jag julstöka ordentligt. De ska bakas lussekatter och pepparkakor och julmusiken ska stå påhögsta. Otroligt mysigt! Jag vill gärna känna lite julstämning innan jag drar till typ 40 graders värme och sol på andra sidan jorden, haha! Så nu blir de frukost och sen ska vi sätta igång. Ha en bra dag! ♥


orkar aldrig ta nya bilder...haha!

RSS 2.0