30 maj 2013

 
God eftermiddag!

Har jobbat och tränat senaste dagarna och inte spenderat så mycket tid här vid datorn, men nu jäklar! Ligger i min One piece, ny duschad och har precis tittat på Avicii på turné. Kommer fan bli helt cpskadat på Bråvalla!! Så jävla mäktigt, kommer fan avlida av adrenalinkickar. Ryser sönder mitt liv såhär framför datorn liksom, längtar en aning! Men mindre än 1 månad kvar nu :))

Jag ska alldeles strax rota igenom garderoben och börja göra mig iordnig för kvällen. Ska grilla och dricka i stan med Sofia och några. Ska bli kul! Hoppas regnet håller sig borta :) Innan det ska jag på ett litet möte på Kanslit angående fotbollslaget jag eventuellt ska börja träna framöver!

Annars ska jag sätta i Julias löshår imorgon och hon ska sätta om mitt, sen ska jag olja altanen på kvällen och på lördag sticker jag  nog till Kaggebo. Bra helg framför mig med andra ord :) Hoppas ni också får se! Puss& hej!

28 maj 2013

Hejsan!

Vaknade på bättre humör idag än igår vilket var skönt. Har ätit frukost framför Göta kanal 2 och hängt lite tvätt. Ska gå ut en sväng och njuta av de stunder då solen tittar fram och i eftermiddag innan jag börjar jobba vid 17 ska jag hinna träna en sväng med Julia. Ni får ha en bra dag ♥
 

27 maj 2013

Vaknade upp med skithumör och spränghuvudvärk, alltid lika jobbigt! Sov länge, åt frukost, sov lite till i soffan och försökte bli av med skiten. La mig i sängen igen och vilade och där någonstans vände det. Huvudet blev bättre och efter att Nermina och jag lite spontant bokade Rihanna biljetterna kände jag mig genast mycket gladare!

Kom in i värsta flowet efter det och städade garderoben samt hängde bort alla vinter/höst kläder och fram med sommarkläderna istället samtidigt som jag hade Rihanna på högsta ;) Storstädade även rummet och bytte lakan i sängen. Han även med 1 timmes gympass plus handling efter det!

Ikväll har jag lagat god fiskrätt och nu senaste timmen har huvudvärken smugit sig på igen :( Så ska ta en tablett och försöka slappna av lite. Har precis sätt på den nyaste Motorsågsmassaken...V-I-D-R-I-G-T. Nu får det bli någon romantisk komedi tror jag...hahah!

Hoppas ni haft en bra dag ♥
 

RIRI

 
Lite spontant sådär bokades Riri biljetter till Globen 22 juli. Ses då vackra kvinna! Tror jag avlider litegrann ♥

26 maj 2013

Kan börja med att skriva grattis till min vän Jessica som fyller 21 år idag. Känns som du fyllde 16 nyss och vi partajjade som riktiga fjortisar hemma i din trädgård...de var tider det ;) Hoppas du haft en toppendag ♥

Jahaja, har inte haft tid med bloggen senaste dagarna. Sorryy till er som fortfarande tittar in här. Min helg har varit himla händelserik! I fredags var jag i stan, åkte in och när jag kommer till parkeringen ser jag att jag glömt bankkortet hemma. Kände för att döda mig själv! Men tog en fika med Oliver och sen efter lite funderande bestämde jag mig för att åka hem och hämta kortet och sen vidare ut till Ikano. Var i behov av plattång och lite andra småsaker så jag kunde inte riktigt skjuta upp det...krisläge liksom! Så de var ett jävla farande. På kvällen åkte jag till Marcus och hängde med honom, Fegge, Lina & Vj. Jag gick och la mig tidigt för på lördagmorgonen hade jag frullen på jobbet. Körde ett förmiddagspass, sedan stack jag ner och tittade på alla duktiga och fina baldansare med mamma. SÅÅ kul och se alla och sååå fina!! När det var klart åkte jag hem taggade om för fest och utgång. Sen åkte jag och Viktoria till Oliver där vi firade honom med god mat, dryck och en massa snack innan vi tog taxi in till stan vid 12 tiden. Hängde på 55:an och BK till halv två tiden då Jocke skjutsade hem mig till mamma. Fick även med mig Macke på vägen!

Imorse vaknade jag hyffsat pigg vid elva. Efter lite frukost så drog jag med mig mamma ut till Yxnerum och bjöd henne på morsdagfika med kakbuffé på Yxnerums hotel och konferens. Mysigt och en massa gottis! När vi fikat lite där åkte vi vidare till Söderköping så mamma fick hälsa på sin mamma på morsdag ;) Jag var såå sjukt trött. Fick verkligen kämpa för att orka vara vaken. Somnade en stund på slutet...då orkade jag verkligen inte mera, haha!

Nu är jag hemma i Värna. Ligger och dippar morötter och gurka och så lite jordgubbar! Ska se en film nu innan jag ska sova. Känns som jag kommer somna mitt i filmen, är så jäkla trött..

Hoppas er helg varit toppen!


23 maj 2013

Vaknade av att regnet smattrade ner utanför mitt fönster...lite mysigt ändå om det hade varit så att man haft en hemmadag framför sig och bara kunnat myst runt i myskläder istället för att man har över 400 gäster på jobbet idag...som dessutom ska sitta i ett tält på uteplatsen...inte helt ok med massa regn då. Hoppas det slutar snart!

Jag är så himla shoppingsugen!! Men imorgon är jag ledig så då ska jag nog åka in och köpa lite nytt inför sommaren. Men innan dess har jag ju denna dagen att ta itu med. Ska börja med frukost nu och vid 14.00 börjar jag jobbar...där lär vi ha Häcken full ända fram till matchen börjar. Hoppas att ÅFF vinner!


22 maj 2013

Skrev 22 april först som rubrik...sen ba; nej juste..det är maj. 22 april hände betydligt roligare saker mot vad jag gör just nu. Tänk att det är en hel månaden sen Justin var här! Känns knäppt för på ett sätt känns det som en evighet sen och på ett annat som om allt hände igår...

Jag ska sätta upp håret i en toffs och sätta på mig vardagskläder för sen ska jag sticka iväg till Sofia och rida en sväng. Får bli barbacka eftersom mitt knä är ajaj...men det är ju jättemysigt så det gör ingenting :)


21 maj 2013

 
Fy så trött jag är! Har jobbat 06.30-16.00 och ligger just nu ny duschad och utslagen i min säng med knät i högläge. Glömde sätta på linda/knäskydd imorse så nu är det lagom svullet efter 9½ timmars jobb. Ska inte göra ett skit på hela kvällen mera än att laga middag om en stund. Marcus kommer en vända också! Jag ska bara vila knät och misstänker att jag kommer somna rätt tidigt..

Resten av veckan känns rätt fullspäckad. Jobbar kväll imorgon med start från 17, sen har vi över 400 ätandes gäster på torsdag innan matchen (ka0z) så då ska man nog få känna att man lever, ledig fredag och på lördag ska jag jobba förmiddag och på kvällen blir det 21års fest hos Oliver i stan plus utgång! Ser jag fram emot :)

Men ska sätta på någon serie eller film och se om man kan ta en powernap innan det är dags att laga middag!


20 maj 2013

Så jäkla skönt med ledig dag och INGA planer. Har plockat lite, packat upp och bara slöat. Tänkte vila knät så mycket som möjligt. Ser att solen skiner nu. Ska åka ner en sväng till Åtvid och handla lite små saker, blommor bland annat som jag ska plantera i några krukor på altanen :) Ha en bra måndag!

Här kommer lite 17 maj bilder från Oslo :)

 

19 maj 2013

Hejsan på er!

Jag har haft en toppen helg. Oslo var toppen!! Vi åkte hem igår eftermiddag och jag var hemma i Värna halv elva och då bytte jag om och packade om väskan sen var det bara party-mode on! Träffade tjejerna hos Sofia, drack och snackade och sedan stack vi vidare på fest i Björs. Var helt okej även om de var lite dåligt med folk..

Vaknade runt tio idag och mådde helt okej. Tog de lugnt ett par timmar och sedan stack jag, viktoria, fia, emilia och jocke ner till stallis och käkade glass. Inget vidare glass väder, men whateva!

Jag ska alldeles strax åka ner till jobbet och jobba några timmar. Vi får se hur det går! Jag råkade vrida till mitt knä igår (igen). Så haltar omkring här just nu. Är livrädd att det är yttre menisken...orkar inte operara igen. Får fan damp på detta jävla knä. Hopplöst...vrider sig konstant. Kan någon ge mig ett korsband?

Hörs imorgon. Puss!

Några bilder från Oslo!

15 maj 2013

 
Haft en sån jäkla bra dag! Jobbat 09-16 sen skulle Jullan och jag tränat men vi hoppade det för jag har gaft ont i knät och även brutal träningsvärk sen i måndags...så sparar mig tills imorgon! Blev en vända på Lill-lördagen på jobbet med mamma istället vilket var väldigt trevligt tillsammans med Marianne & Kia!! Hahah, underbara. I sommar blir de grill-partajj med dom gobitarna ;)

Marcus är här nu så de blir lite Hem till Midgård eller något annat innan vi ska sova. Imorgon efter PW och styrka med bästavännen far vi mot Oslo. Ska bli fettkul! Så vi hörs på söndag eller något ♥
 
 

14 maj 2013

Igår han jag inte riktigt med bloggen. Jobbade, tränade och hängde hos mamma på kvällen! Idag vaknade jag upp med träningsvärken från helvetet i mina stackars ben. Trots att vissa saker...som att gå i trappor och sätta sig på toaletten....är en riktig pina så är de ändå skönt att känna att man gjort något!

Idag körde jag frukost-lunch pass, tränade lite till efter trots att motivationen var på minimum och sen blev de lite födelsedagsfika för Tompa och en massa snack med han själv, Anna, Macke, Tess & Lina! Stack därifrån vid halv nio och då åkte jag raka spåret hem till Värna. Har bäddat ner mig nu och ska se något Hem till midgård avsnitt innan det är dags att sova. Jobbar 9-15 imorgon, sedan käka med mamma och så hem och packa. På torsdag drar jag nämligen till Oslo för att hälsa på Victor med Anna, Tompa & Macke! Fira suttoneee maj och upptäcka Oslo, ska bli fett niceeee!

Hadeeee, så hörs vi imooorn. ♥
 
Jag idag..

12 maj 2013

 
Har haft en skön dag i solen idag! Jag gillar verkligen söndagar, känns som det är en dag då det är ok att bara slappa utan att ha ångest medan alla andra jobbar, haha! Jobbade till 02.30 inatt sedan åkte jag och sov i mammas lägenhet. Sov ut, åt massa frukost och sedan kom Nermina och vi snackade ikapp, var på Stallis och åt glass och myste vid Bysjön. Avslutade med lite mera fika hos mig innan jag gick ner och tränade med min bättre hälft ;) Blev lite storhandling innan jag åkte hem och lagade köttfärssås och åt premiär middagen på altan med pappa & Fredrik som jag förövrigt städa igår. HÄRLIGT! Sommaren är på G, jippiiiiii!

Nu ska jag måla tå naglarna lite fint, imorgon står jobb 09-15, träning och grillning hos mamma på schemat. Awesomeee. Så vi höörs, puss!

11 maj 2013

Sitter och lyssnar på Armin van buuren i sommarkläder och är så himla glad. Är så sjukt taggad på sommaren!! Den är snart här också. Det känns ju hel galet.

Ikväll ska jag som sagt jobba mitt första bröllop för iår. Ska bli kul, hoppas det är lite ös på gästerna så de blir tryck i baren. Träligt att stå där annars...speciellt när dom har utökat alkohol tillstånd till 02 som det är ikväll. Innan jag sticker ner till jobbet tänkte jag städa bilen lite, den ser förjävlig ut. Kanske hinner med att sola lite också! Vi får se :)

När jag slutat inatt drar jag nog hem till mamma och sover för imorgon ska jag hänga med Nermina och träna med Julia på kvällen. Fullt ööös. Hörs imorgonkväll ♥
 
 
Fatta hur mycket jag längtar till dettaaa dåå!! Kommer bli hel gaalet asså

10 maj 2013


Har haft det såå bra nere i Kaggebo med Julia. Haft tur med vädret också även om man kunde önskat lite mera sol. Men vi har kunnat sola lite iallafall.

Just nu har vi precis ätit lite pastasallad här hemma och Marcus kom precis. Vi ska bara ta det lugnt ikväll! Imorgon ska jag jobba på årets första bröllop, ska bli himla kul! Börjar dock inte förrän fem så jag har en hel dag att fördriva. Får se vad jag ska hitta på!

Förövrigt köpte jag precis min Bråvalla biljett!!! SÅ JÄVLA FETT. 27, 28, 29:e kööör vi. ÅHHH AVICIII SNART SES VI ♥ Så sjukt mäktigt!

7 maj 2013

 
Idag är det två veckor sen jag såg Justin första gången. Hur snabbt går inte tiden? Hel galet. Saknar allt som hade med det att göra så mycket. Förväntan, alla underbara människor, köandet, att sjunga "when I say justin u say bieber, justin...BIEBER....justin...BIEBER, when I say one u say time, one.....TIME.....one....TIME!!" ÅHHH, takeee me backkkkk ♥

Annars idag har jag färgat mitt hår som bleknat endel eftersom jag var blond under. Har även blekt topparna lite, men var för feg att det skulle bli för ljust så jag tog ur färgen för tidigt så det syns inte så mycket...men får slänga i lite mera blekmedel en annan dag så de blir lite mera skillnad. Förövrigt idag har jag fikat med Viktoria, försökt planera midsommar lite och sedan har jag varit och jobbat kvällen. Slutade redan halv tio, så de var en lugn kväll.

Nu ska jag se ett avsnitt Hem till Midgård och sedan sova. Imorgon ska jag jobba dag och sedan gymma med Julia och efter det sticker vi ner till Kaggebo och stannar till fredag. Ska bli så skööönt! Tyvärr ska det tydligen bli regn...men det spelar ingen roll. Ska bli underbart att åka iväg lite bara. Hörs på fredag! Puss ♥

6 maj 2013

 
Här har man inte varit så flitig i helgen, men det har ju varit toppen väder och en massa stohej! Lördags jobbade jag 12-21.00 någon gång. Sjukt mycket att göra och så gick ÅFF och vann med 5-1 mot Djurgårn, hur grymt? Fantastiskt! Direkt när jag slutade (efter lite ombyte) åkte jag upp till Julia och drack några cider med henne & Robin sedan vidare till festligheterna på torget. Hade en sån himla rolig kväll som på något sätt inte avslutades förrän klockan 05.00 på morgonen. Vääldigt lyckat!

Igår vaknade jag upp och mådde väl som jag förtjänade. Men jag lyckades iallafall flytta mig från sängen till solstolen på mammas baksida så där låg jag hela eftermiddagen. Var ju toppen väder!! Mormor och morfar kom en sväng på fika också på eftermiddagen och så framåt kvällen åkte jag hem och grillade med Macke! Mycke bra helg!!

Idag har jag jobbat kvällen så jag slutade vid halv elva. Var en rätt lugn kväll! Imorgon jobbar jag likadant och innan jag börjar vid 16.00 ska jag försöka hinna exprimentera lite med hårfärgen! Även försöka träffa Viktoria en sväng. Men nu blir det ett Hem till midgård avsnitt och sen sova. Godnatt ♥

3 maj 2013

Jag vaknade mitt i underbaraste drömmen idag...drog helt ärligt täcket över huvudet när jag insåg att det var en fucking dröm. Hängde lite med Justin och han var heelt underbar och jag bad honom till och med nypa mig i armen i drömmen för att jag inte ville att det skulle vara en dröm...asså fattar niii besvikelsen när man vaknar upp i sin säng då och ingen Justin finns där? Ba nooooo.

Men solen skiner iallafall från en klarblå himmel och jag börjar inte jobba förrän 17.00. Så nu sitter jag här i min bikini och ska duscha av håret innan jag ska ut och lägga mig på studsmattan igen. Ska sola hela dagen! Igår låg Marcus och jag i två timmar plus en sväng på mammas balkong och jag hade fått endel färg i ansiktet på kvällen. Underbart! Längtar efter att få vara brun och fräsch!

Trevlig helg! Jag jobbar 12-21.30 imorgon och sedan ska jag ner på jubeliumet och dricka lite öl och lyssna på schlager med Julia. Så får se om jag hinner blogga, annars hörs vi på söndag :) Puss!

Härligt på mammas balkong igår!

 
bästa

2 maj 2013


 
Solen skiner idag igen, så himla härligt! Marcus och jag har precis ätit frukost och nu tänkte jag faktiskt hoppa i min bikini och lägga mig på studsmattan och sola lite för första gången iår...ja i sverige iallafall ;)

Lite senare ska vi ner och köpa premiär glassen för iår på Stallis och sedan ska jag pw:a och träna med Julia :) Så det ser ut att bli en kanon dag! Ha de så bra ♥

1 maj 2013


Nu börjar man känna att sommaren verkligen närmar sig med storm steg. Känns helt underbart! Igår bjöd jag Oliver och Viktoria på middag, hade det jätte trevligt. Efter en hel del vin och snack drog vi ner till bysjön och träffade folk och lyssnade på bra musik. Vid halv ett gick jag hem och la mig!

Imorse vaknade vi med strålande sol från en klarblå himmel så efter att ha ätit frukost på ballkongen med mamma så åkte vi ner till Kaggebo! Så har varit där nere hela dagen med mormor, morfar, mamma, moster och Alf och gjort ordning allt inför sommaren. Känns heelt fantastiskt att det är "öppet" där nere nu igen och man kan åka ner när man känner för det. Har längtat efter det hela vintern!

Nu har vi käkat sen middag här hemma. Blev grillat så sommarkänslorna är på topp än ;) Väntar på Marcus, blir en slappiskväll med film osådär tror jag :) Hoppas ni haft en bra dag ♥

RSS 2.0