dresscode

jag och min bror taggar med partymusik inför kvällen under tiden vi fixar oss och har oss. men nu är jag klar så sitter och funderar på vad ja ska ha på mig under skinnjackan för att kunna skydda håret från det förbannade dugg-regnet!! hoppas så in i helvete att det slutar snart. men det står att det inte ska regna ikväll!!! SÅ SLUTA NU. tänkte ge er en bild på min dresscode. sen ska ja fortsätta fundera......jävla regn!


köpte den på H&M i sthlm för 99:- förra veckan (y)
sen massa smycken. ringar, kedja runt midjan, armband, långt halsband :)

Valborg

jävla skitkorv asså, det har börjat regan. självjävlaklart. men nu ska ja inte hänga läpp över det, vad är klockan, kvart över 3? mycket kan hinna ändras. och om det inte gör det så kommer jag och mina girlis få en kanon kväll iaf. det känner jag på mig! är jätte taggad. det har börjat att ljusna lite nu iaf, så jag håller alla tummar, och ni får också hålla alla tummar. men det står faktiskt på yr.no som är en jätte bra väder kanal att de ska sluta regna vid 18.00, det vore ju pöööörfekt. men ja ska inte lyssna på väder-människor längre. dom får fan oftast lön för att ljuga, jävligt soft jobb!

ska chilla lite här hemma nu en stund, vänta på att mamma ska komma hem och lite. sen tar jag bussen vid kvart i sex och möter upp viktoria nere i åtvid, så ska vi handla och lite. sen blire vidare till emilia :) riktigt nice! kommer bli en kanon kväll tror jag. HA EN BRA VALBORG, I WILL :)


bruds


tokio hotel i asien!

tokio hotel har dragit till aisen för lite promotion, konsert, signering, modevisning med mera. jag tycker de är så jäkla stort. de där tyska killarna slutar aldrig att imponera. nu är dom så jävla nära sin stora dröm, att få spela i tokyo. hittade massa bilder på thf, och ja säger som ja sagt en gång tidigare. när man ej trodde dom kunde bli snyggare och charmigare....så blev dom det. i'm fucking dead








så jävlaa snygga. finns inte ord som räcker till.
ursäkta mig nu, men ärligt kom och fucka mig..riktigt jävla hårt!

automatic aukustiskt och phamtomrider aukustiskt live. seriöst jag blir helt gråtfärdigt och får en klump i magen av dom när jag hör det. och när bill pratar till fansen och ler vill jag slita ut hjärtat och skiva upp det i småbitar!!
 DAMN, I MISS THEM SO


valborg imorgon!

fullt opp senate dagarna, därför ingen update. men nu är jag hemma och andas ut lite. ligger i min säng och kollar på halv 8 hos mig, soft! igår efter skolan drog jag marcus och anna in till stan för macke skulle ha ngt på musikbörsen och så skulle han köpa nya skor och jeans. skälvfallet hittade jag den perfekta skinn jackan för 500 kronor på bikbok då, bara för jag inte hade några pengar. lika så den perfekta sommarklänningen. den satt till och med perfekt på mig. så efter att ha försökt att förtränga dom underbara plaggen gav jag upp. så ja ringde mamma imorse när jag vaknade och tvingade med henne ut till ikano, (jag var ledig idag) . jag övningskörde dit och hem, riktigt bra gick de och ja fick mina vackra plagg!!

drog till jessi direkt efter och hon slingade mitt hår lite, vart kanon! imorgon äre valborg. och som ja gissade så var väderprognosen för bra för att vara sann. nu står de tråkiga moln över östergötland imorgon......men ja är gla' så länge de inte regnar :) nu ska ja sluta skriva. slänger in ett inlägg imorgon innan festen startar ;) TJARRÅ


mitt slingade hår



klännigen är från jc för 299:-
jackan från bikbok för 499:-

Är det sant?

tack gud för att du för engångs skull står på min sida. för om denna väderprognos från smhi.se och väderprognosen jag såg på tv 4 vädret för en halv timme sen stämmer om fredag måste jag hoppa av glädje! okej ja ska inte ta ut ngt i förskott, för sån här tur har jag aldrig tidigare haft? vi får se på fredag morgon om den stämmer, punkt.

vart en okej dag. slutade halv 4, gymmade över en timme, mycket skönt! men nu vet ja inte hur ja ska få ihop de resten av veckan med gymmet. imorgon måste jag nog ha vilo-dag och på torsdag ska ja med jessi hem och hon ska slinga mitt hår, och på fredag efter skolan vet ja inte hur pepp ja kommer vara på att träna? då är de ju tagg till fest som gäller. joooobbbiiiiigt!

marcus ringde förut och ville att ja skulle komma och sova hos honom vilket ja inte kunde för ja hade lovat mamma och pappa att hjälpa till lite med att mala köttäfärs, I know not freeeeeecsh. men ja överlevde deeet. så marcus kommer hur som eventuellt hit senare eftersom han så gärna ville sova med mig ;)
nu ska ja sluta skriva och äta upp mina djungelvrål. PUSS


Fix & trix innan sovdags

nu har jag legat och fixat och trixat med bloggen ett bra tag. lite små detaljer. har aldrig orkat fixa iordning kategorier, men nu har jag tre såna. My world, Tokio hotel & Humor. kommer kanske dit ngn mera kategori någon gång om ja känner att jag saknar de. men det tar vi då isf. sen har jag fixat dit länkarna med nere i menyn. så nu finns lite länkar till sånt jag styr med när jag sitter framför denna burk. har aldrig orkat ta tag i det heller. men nu tog jag fingrarna ur röven och gjorde det! oså fick ni er en liten personlig text i menyn med som ja tänkt ett tag.....men återigen inte riktigt prioriterat eller pallat, haha :) hope you like it.

men nu måste jag sova för klockan bara tickar iväg. skönt med sovmorgon imorn hur som helst. vi hörs och godnatt återigen!

Jessica & jag

jag tänkte dela med mig lite av min och jessicas stördhet tillsammans här till er. det är bara att titta och njuta. ni kanske förstår varför vi har så otroligt roligt tsm!!! och nej vi är inte psykfall. vi är galna tokio hotel fans! ett bra sätt att avsluta kvällen och dagen med va ;) godnatt <3

(orkar inte rotera, men de funkar ändå!!)







(ursäkta oliver är hjärndöd och filmar upponer!)

Join me forever now!

whisper me, all your secrets whisper me, all my secrets whisper me, all your secrets whisper me.
Celebrate it loud!



detta får mig att må så jävla bra. jag saknar den dagen så himla mycket. allting! till och med att frysa så mycket så man trodde att man skulle få amputera bort båda benen efter. jag saknar gemenskapen, den förväntansfulla känslan, magontet, tårarna, folket, kö-vädarna, dom fula aluminium filtarna, väntan, nervositeten, kännedomen om att mina absoulta favorit killar fanns bara ett få tal meter ifrån mig, snön, dom gula fula banden vi fick, att bli ihjäl mosad mot kravallstaketet, känslan när jag kom in i globen och såg scenen, att känna hur hela hjärtat sprängdes innombords när drapperiet åkte ner och jag såg hela scenen som jag bara sätt på youtube klipp innan, när tom och georg kom ut på scenen, när ägget öpnnades och bill stod där. bill fucking kaulitz framför mina ögon. jag saknar allt det där och en miljon saker till så förbannat mycket.

tack för ni alltid gör mig glad, alltidalltid oavsätt vad. vi ses snart igen!

måndag

kommit hem efter en turbulent dag i skolan. men jag har överlevt även den! hade sov morgon för läraren var i paris. sen orkade jessi och jag inte sista lektionen, baaaaaaaaaad. men vi gick hem till emilia ist. pratade och tog dte lugnt. nu kom jag precis hem. så väntar på mamma, som jag tror kom just!! för hon har handlat och ja ska laga maten. så nu kan ja äntligen börja! köttfärs sås och spagetti blire, ja som är så sugen på det. muuums!

ikväll måste jag plugga dietetik, har prov imorgon! hittade svaren men inte frågepappret efter att till och med ha letat i papperskorgen. så får klara mig på det. men nu ska de lagas mat! PUSSS


ggrr

Sööndag

marcus kom till mig inatt så jag vaknade upp med honom imorse igen, myyys! vi gjorde scones och nu har vi bara slappat i min säng med datorn på magen. jag ska göra min engelska b läxa och om två timmar ska vi dra hem till honom. ska färga hans hår och sådär idag. sen om han ska repa får vi se va jag hittar på under tiden. blir nog bra! samla kraft till en ny vecka nu, men på fredag är det valborg och fest och jag längtar! hoppas på bra väder.
men ska sluta skriva och göra läx-helveten.

varför blir det alltid så fel när man försöker göra något bra? försöker alltid vara en bra vän och behandla dom jag älskar på ett bra sätt. vill inte göra någon ledsen. livet är verkligen inte enkelt. ïbland önksar jag bara att jag var 5 år och att de ända problemen som fanns var när barbie dockan hade tappat huvudet.


ge mig sommarlov och kaggebo, där finns inga problem.


kvälls inlägg!

har kommit hem från mammas och min lilla tripp till linkööping nyss. blev bio, som var bra, sen god mat på platå så övningskörde jag hem i mammas nya bil för första gången med som grädde på moset. himlans härlig kväll. nu ligger jag i soffan och glor på tv. är skit trött. hade jag inte varit det hade jag gärna pyst ner till åtvid och hängt lite med mina vänner där. grillat och grejer hos johan har några av dom gjort. hade varit nice att umgås med bästa julia, men får bli en annan gång. ögonen går i kors här hemma. fattar inte varför. marcus och jag sov fan till kvart i tolv idag! haha, meeeeen.

imorgon ska ja färga maakies hår, blir nog framåt kvällen. måste göra engelska b läxa som ska vara skit svårt enligt jessica, fett nice råååå! men ska kolla klart lite på tv innan ja pallrar mig upp till min säng. GODNATT!
pepppppp på valborg är jaaaa!


Godmorgon

Jag och macke vaknade för 1½ timme sedan. Har käkat ägg mackor som vi båda tycker är såå gott, muums! Men nu har han åkt hem, skulle repa. Så jag ligger här i sängen själv och lyssnar på "Hey soul sister" som jag har blivit helt galen i. Helt otroligt att det är ngt annat än tokio hotel jag lyssnar på. Men den låten är riktigt härlig!

Farmor och farfar ska bort vid tre och ja ska ta hand om olle en stund då. Ut och gå med honom och se till att han har lite sällskap. Sen ikväll ska jag och min mamma åka in till stan och se på bio, änglavakt och sen ut och käka. Ska bli riktigt mysigt. Det var alldeles för länge sedan hon och jag hittade på något! Men nu ska jag städa rummet. Konstigt att jag aldrig lyckas hålla det rent under en hel vecka, otroligt alltså! Vi hörs, CHIAO!


jag & mina tjejer! (L)


Fredaag

kom hem för en liten liten stund sen. hade bestämt med pappa att han skulle komma och hämta mig vid bussen tjugo över två. jag börjar gå hemåt, går & går & går...kommer det ngn pappa? nej. så det slutade med att jag fick gå hela biten hem. 5 km! bra för kroppen. men frös som fan, sko skav och höll på att kissa på mig så de va ingen höjdare. men nu har jag fått röra lite på mig idag också, det är ju alltid bra.

vaknade av att solen sken imorse och himlen var klar blå, man blir alltid lika glad. sen har väl inte vädret varit fullt lika bra hela dagen men that's life. varit i köket idag för vi fick hoppa in ist för 3:orna. kändes rätt skönt att slippa natur och samhäll....väldigt feting bra faktiskt. nu ska ja snart hoppa in i duschen och duscha varmt. sen lite senare kommer marcus hit. fredrik ska på f-lan och mamma är borta med jobbet till sent. så bara ja och pappa hemma. så marcus får komma och underhålla mig, så blir nog en lugn kväll :) riktigt sköönt! vi hörs hörreni

today's:



HEMMA

har varit sovit hos marcus sen tisdags och nu är jag äntligen hem kommen till min sköna säng!! längtar alltid lika mycket efter den när jag är borta. igår var vi i sthlm med skolan, HR08, BP08 & NV07. först ett besök på riksdags huset som tog två timmar och som sög ganska rejält. men vi överlevde som tur var. sen var vi så hungriga så vi bestämde oss för att käka de första vi gjorde efter studiebesöket. och otroligt nog hade vi tur och hitta en riktigt nice kina restaurang typ direkt. 90:- så fick man äta buffé, hur mycke man ville. SVIN GOTT! efter käket gick jag jessica och oliver drottninggatan fram och tillbaka typ ;) jag köpte en jeans-jacka. kommer bli perfekt i sommar. den är lite för tunn för att använda bara nu i vår, men så fort de börjar bli varmare kommer de bli kanon. sen köpte ja en himmels blå skjorta som ja har tänkt använda på valborg ihop med mina jeans fake converese som ja fortfarande inte använt. så kanon att ha kläder tills dess med! så köpte jag smink och två par tights. åkte hem från stockholm vid kvart över 4 tiden och va hemma i åtvid igen vid halv 8. hade spräng huvudvärk och va dyng trött, så marcus och ja spela lite kort sen somnade vi. SKÖNT!

idag har vi haft sovmorgon och sedan kök. efter skolan drog fia jag & emilia ner till gymmet och körde drygt en timme. och nu ligger jag här i sänge, min kära bror ringde nyss så ska åka ut och hämta honom med moppen nu. bäst att skynda sig! TJARÅ 


älskar henne

hos älskling!

tänkte bara göra en liten liten liten update. slappar i marcus säng medan han duschar, så väntar på att han ska bli klar och komma och lägga sig! imorgon är det stockholm som gäller och det ska bli kanon. tråkigt att de ska bli dåligt väder, hade varit skönt med en solig dag i den fina staden. men that's life.

har varit en ganska lugn dag i skolan. först sov-morgon och de är ju alltid en bra start på dagen. sen efter skolan lyssna ja lite på marcus och dom när de repade och sen gick jag och gymmade i över en timme. riktigt skönt! börjar få tillbaka lite muskler i bakrelåret nu, skönt!! förut var den muskeln totalt off. men nu fick jag sms, så ska svara och sen vänta på att en varm ny duschad marcus kommer och lägger sig, myyyys rå :) hörs!

ordet snygg = betydelse BILL

vill ni veta vad SNYGGHET/SEXIGHET/VACKERHET (kalla de vafan du vill) är kan ni kolla på början av denna video så har ni fått det klart för er. (filmat från oberhausen ej av mig)



nu ska jag sova. det är inget bra att avsluta kvällen med att kolla på stockholms videos från 4 mars. då blir man helt uppspelt. men som vanligt har jag inte lärt mig det än....eller jag har lärt mig det men jag kan inte låta bli att titta. för är man lite ledsen som ja va förut så är det tamej fan det bästa man kan göra. man blir så glad och önskar bara jessica satt brevid så man kunde blåsa upp kinderna göra ett prutt ljud och trycka ihop ögonen i kors så det känns som att hjärnan ska sprängas! men ja får väl göra den minen i min ensamhet. godnatt på er! skönt med sovmorgon imorgon.

blir dålig update de kommande dagarna. kanske onsdag kväll!


19 april

hem kommen från en tråkig måndag i skolan. tror de är värsta dagen på veckan i skolan alltså, bläk. men nu är den avklarad och det känns kanon asså. macke kom till mig igår kväll så vi myste i min säng och kollade på wallander! too goood. somnade rätt sent så har varit seg hela dagen i skolan, höll på att somna sista lektionen. har även varit på gymmet och tränat med ulla plus lite själv. skönt! blir det imorgon också (y) känns skönt att vara igång igen. ikväll ska ja inte göra ngt speciellt. ta dt lugnt. för imorgon blir de gym sen sova hos babe. för onsdag morgon ska vi till sthlm, min och hans klass. sen snacka folk om att NV3 ska med. de märks så att säga! ska bli riktigt nice med sthlm och med min trevliga vän jessica. vi ska göra staden osäker och återuppleva minnen från den staden, haha :) älska stockholm!!!!!!!

men ja ska tvätta mitt löshår, ta bort lockarna och sådär, sen är de nog käääk snart! HÖRS.
JULIA LÄGG UPP ROM BILDERNA PÅ DIN BLOGG MIN ÄLSKADE, WANTO SEEEE

palla va seriös :D




HAPPII

är så glad över massa saker. först och främst för att jag hittade strange och aukustika automatic på ngn random download sida förut så nu kan jag (läs plus jessica) äntligen lyssna på dom i mobilen vart man än är. den aukustika automatic är bara så ooooooooooooh, VACKER. sen är ja glad för att tom skrivit på sin blogg och tackat oss fans (läs mig och jessica) för att vi varit på Humanoid city tour och kollat och hyllat dom. och jag är glad för att det är vår och för att det snart är sommar. glad för jag har såna underbara vänner som får mig så jävla glad. är glad för vi ska till stockholm på onsdag och ja ska få ännu en hel dag där med min bästa jessica. dock inte lika bra som 4/3....men vad kan bli lika bra som det? glad för att valborg är om två veckor. och jag är glad för att min älskling är bäst på jorden och för att han kommer till mig om ett tag.
jag är glad som fan!


MÄNNEN I MITT LIV DOWN THERE!




söndaag!

god eftermiddag!
jag ligger i sägen och jessica är fortfarande här, hon sov här igår efter att vi serverat på festen. det gick förövrigt svin bra och vi tjänade 700:- var. perfekt till onsdag då vi drar till STOCKHOLM <3 med skolan. ska till riksdags huset och sen blir det shopping såklart.

vi vaknade typ halv två idag. skönt att sova länge. då gick vi upp och bakade scones, svin gött. så har vi pluggat lite och kollat på videos från fjääärdemarstvåtuusentio och även från andra platser på turnén! men nu ska ja snart köra hem jessica och sen ska rummet städas innan kvällen! hörs, TJA



lördag 17 april

hinner inte skriva speciellt mycket. tänkte bara slänga in en liten update. kom precis hem ifrån marcus! och nu ska jag alldeles starx ta min gamla moppe och bräsa mot björs för att plocka upp jessica. så ska vi fixa lite inför tonight. det är jobb på G som ja tror jag sagt! finfint. måste stryka, tvätta mitt löshår, locka håret osv, men de får ja göra när jessi är här.

igår kväll vart nice! grillning vid bysjön med jonna och julia. ett glas vin blev två och sen tre osv, så vid 12 vinglade jonna och jag till jonnas buss sen gick jag till unpluggeds repa innan macke och jag stack hem och somnade som stockar. men nu ska ja åka och hämta kvinnan! ha't fint :) pussssss

4 mars tvåtusentio!!!!!!! love


MILANO

wehbfdjksbvkj slkcjleskfnv okverkfldv lkelkerlkbv lke vlk elrf lkernfdlknerflkdbelkflkwefnl
TOM KAULITZ MILANO TOKIO HOTEL ALLA FANS SOM SJUNGER MED!!!! DÖD
hejdå nu ska jag gå och sticka en kniv i hjärtat sen kommer tom och hämtar mig med sin snygga bil som han har så ska vi åka till ett romantiskt hotell och äta en god fredags middag med levande ljus och champagne sen hade han hyrt ett hotell rum till oss inatt. gulligt av honom! måste rappa på om ja ska hinna klä upp mig. sorry alla tom fans!!

fredag!!!

är på kanooooooon humör. har varit det hela dagen. jessica och jag har varit helt crazy hela jävla dagen asså. så kul! har skrattat så jäkla mycket. jätte seriös sista lektion! ohja. nu sitter jag hemma och tare lugnt i sängen. kom hem för en timme sen. har slängt i mig lite käk och ska snart börja fixa och packa lite inför ikväll. ska grilla och ha det trevligt med jonna och julia igen. ska bli kul, förra gången vart as härlig så är riktigt taggad nu när solen äntligen kommit fram igen. var lite tveksam där imorse, men hoppas vädret håller i sig nu helt enkelt. sen ska jag nog sova hos marcus ikväll. utnytjar han lite ;) nejrå.

hur som måste jag åka hem skapligt imorgon för att jessica och jag ska servera på fest imorgon och tjäna lite pengar. så ska hämta henne i björs på eftermiddagen, så ska vi skirva om vårat kort som vi skulle kasta upp på scen 4/3 men sket i för vi va....cp. så ska skriva om de och skicka till dom ist. vet att det är minimal chans att dom läser. men vill ändå skicka de eftersom vi köpte kort och fixade en gullig nalle till dom sen bara sket i allt. så skickar det ist för att de ska stå och damma igen! men nu ska jag fixa inför kvällen. vi hörs nog imorgon! KISSES


så har vi varit all day lång asså.
jag och jessi sitter och glor på naturen och små lyssnar på nisses ointressanta snack.
helt plötsligt hör vi...."blblablabla vecka19 är jag i warsawa"
jag och jessi: SVISH, KOLLAR PÅ VARANDRA MED CP MIN "DÄR HAR TOKIO HOTEL VARIT"
hahahahahahaha och börjar as garva åt varandra. nisse: ah det var ju roligt!
fyfan vad kul!!!

MÖRDARE



kolla 00.22.
hade det varit jag, josefin karin kristina palmqvist hade hon inte levt längre. tom kaulitz dödar mig lite mera för varje jävla dag som går. en mördare är exakt vad han är. men en så jävla fin sådan, en som man älskar så jävla mycket så man bara vill slita av sig håret. men som man samtidigt hatar för att han dödar än innombords med sina blickar, roliga skämt, sitt sätt att vara på, när han spelar gitarr, när han ler, när han driver med georg...jag skulle kunna fortsätta i flera timmar, men det vet ja att ingen skulle orka läsa. förut har jag inte riktigt fattat vad man har menat att det känns som när man sagt eller skrivit "det kändes som ngn slet ut mitt hjärta" . den jävla mening passar perfekt för mig när det gäller den där jävla tom och hans jävla band, för det är vad han och bandet gör på mig varje dag, minst en gång. men ändå älskar jag dom så galet mycket.

min pojk!

20 månader mellan mig och marcus idag med som jag glömde säga förut. jorden går under! om man kanske skulle ta och fira lite!? ;) nääääh. men värt att nämnas. tiden går så fort. jag är glad att ja har han vid sin sida, han är för braaa. du vet att jag älskar dig & jag vet att du älskar mig :) haha



hehheheehheheheheh-heheh-HE-HeHeEhE: hångel pusss puss skriva sms pusss hångel ringa puss ha sex mys kram puss håååååångel (HAHA jessicattt ;D)


solsolsol <3

it's a beautiful daaaaay. mår så bra av detta väder, känns liksom som ingenting kan stoppa mig, allt känns så lätt. äntligen kommit ur den där vinter depritionen som alltid smyger sig på när de blir höst/vinter. så skönt!! haft två suveräna dagar nu. igår efter att jag och jessica serverat med 3orna gick vi till stallis och köpte kaffe, för varken hon eller ja hade lust att gå hem och sätta oss och glo och vänta på våra pojkar i över två timmar. så vi satt och prata i solen i över 2 timmar och det var så jäkla skönt, våååårkänslor! vid halv fem skildes vi och ja gick och körde en timme på gymmet, skönt även det. sen gick ja direkt hem till emilia och lämnade väskan där så tog vi oss en 45 minuters promenad i solen och avslutade med en glass på....återigen stallis. satt där och prata ett tag sen drog vi hem till henne, ja hämta min väska och sen mötte upp macke så gick vi hem till han och käka :) möööjs.

vakna av solen imorse igen, hade sovmorgon båda två vilket var för skönt. haft kök hela dagen, lite tråkigt att behöva stå inne och glo när de varit 25 grader i solen idag. så jävla skönt! men ja ska snart hämta olle och ta med han på en promenix. har sån träningsverk sen igår så tar de lite lugnt! vi höööörs! TJA

6 veckor sedan



minnen

det är så jävla kul när man hittar folk på thf (tokiohotelfans.se) som man träffade/såg/känner igen/pratade med osv 4 mars. får feta flashbacks och det är så kul när man kan dela de minnena och händelserna man har med ngn mera än jessica (även om hon egentligen räcker gott och väl, haha) . men liksom de förstår vad man snackar om och de har i stort sätt exakt samma minnen som mig och jessica från den där snöiga torsdagen i början av mars. har funnit en till människa som stod next to me i kön, träffade på bitcharna som anklagade faktiskt just henne och hennes vänner för att ha trägt sig, såg kravallstaktetramla, blev mosade av trycket bakifrån, frös ihjäl innan insläpp osv. det är roligt asså!

men nu ska jag sova för imorgon väntar en lång dag. med skola, servering med HR3 vilket ska bli skit skoj, gå hem till boyfriend och lämna saker sen spatsera mot gymmet, gymma, lyssna på macke när han repar och sedan förhoppningsvis landa i hans säng :) blir nog dåligt uppdatering imorgon (tror jag) . vi hörs! godnatt.


kön

13 april

fint väder idag med, lite molnigt har det varit på förmiddagen men eftermiddagen tycker jag har varit kaaanon. gick tidigare från sista lektionen för att ja skulle ner till ulla på gymmet igen. hon visade lite mera övningar. så körde igenom det och sen cyklade jag en stund. skööööönt! nu ligger jag hemma i sängen ny duschad. tog precis en promenix med farmor och farfars hund olle. så har rört mig ytterligare lite idag. känns skönt i kroppen nu! borde väl inte utmana ödet med mitt knä för mycket....men en sväng med olle i solen kunde jag verkligen inte motstå. ville bara inte sätta mig inne när jag kom hem när vädret ÄNTLIGEN är såhär vårigt och underbart.

ska strax käka lite, om mamma kan komma in snart och börja laga mat. själv ska ja fixa med min hårförlägning som jag duschade och dränkte i fuktmedel förut. orkar liksom inte föna och fixa med det imorgon bitti för då måste man gå upp fjorton timmar tidigare. så fixar hellre med det nu ikväll innan jag lägger mig!
vi hörs kanske senare. chiaaao


så jävla het

sleeppiiiiis

har landat i min säng nu, nice! ligger och hör min brors dova musik och drömmer mig bort en svett. har blivit ganska bra på det sista tiden. "svartdraperi intro ägg t-o-k-i-o-h-o-t-e-l-h-u-m-a-n-o-i-d tom & georg toner av noise/komm ägget öppnas porret-bill står helt plötsligt där i solbrillz och dödar alla fans med sin blick och börjar sjunga "there are daaaaaays.....eller.. spürst du's auch, strom und energie." ikväll har humanoid live dvd:n spelats in i milano och jag längtar tills den kommer och man kan uppleva humanoid city tour i vardagsrummet. ja självfallet inte lika bra som man upplevde de 4 mars, men ändå. under tiden man väntar...saknar...längtar efter dom så duger den helt klart.

men nu ska jag sova ett par timmar så jag orkar med morgondagen. ska sluta mata er med massa tokio hotel. känner mig lite less om ja ska tala om ngt annat. min laddare är hos majcööös och fredrik har sin och josefin då? hon har typ noll batteri. big fUck! men får ladda en stund imorgon bitti. nu äre goooodnattis

från lördags som ja ej visat:




dog av sms:et

guuuuuuuu vilken underbar dag det varit. finns det något bättre sätt att vakna på än att se att solen lyser in i rummet och att himlen är klar blå? ae tror inte så asså. gav mig ju ett lende på läpparna redan från start och de blev lite lättare att släpa sig ur sängen och tillbaka till skolan. hoppas verkligen vädret håller i sig!

igår fick jag sms av min kära vän julia som befinner sig i rom för tillfället. där befann sig även tokio hotel igår. jag gick igång ganska rejält på detta sms och sparkade och skrek i min ensamhet där jag stod och vänta på bussen. hoppas fan ingen såg mig för då kommer ja vara idiot förklarad forever asså.........

sms:et löd såhär:
"DU SKULLE VARIT HÄR! TOKIO HOTELS BUSS ÅKTE PRECIS FÖRBI! TOM SATT LÄNGST FRAM BREVID CHAUFFÖREN! han måste varit åksjuk!!! :D"
tar man det seriöst? nej. hur vet hon hur deras buss ser ut och varför skulle tom sitta längst fram? men när hon skriver att hon är "HELT SERIÖS" två gånger så far mina tankar iväg och jag tänker mig in i om jag varit i den situationen. ojojojojojojoj, psykbrytcpdamphelvetemogolidhjärndödefterblivenhandikappad-josefin. tjaaa, ni förstår kanske att jag tyckte de va fett coolt (om det nu var sant?) så idag har vi väntat på svar från den isolerade människan där nere i italien på att hon ska säga vad bussen var för färg, för de kan hon ju inte vetat innan ;) men ho' har inte hört av sig så får överleva tills hon kommer tillbaka till de svenska markerna!

nu väntar hemmagjord pizza, GÖÖÖTTT


yesterday







gruppbilderna snodde ja från jessicas blogg. jag köpte bara tre bilder för det var så dyrt och mamma ville inte betala 2000 för 25 bilder...isf fick ja köpa de själv och ta på avbetalning men ja kände att då sprarar jag hellre dom pengarna varje månad och nöjer mig med tre bilder plus snor gruppbilderna från mina vännor :) så de kommer flera grupp bilder när jag fått av de andra.

p.s blir det tyslands turné i sommar komma ja nog betala allt själv så jag måste ju vara reeeady ;)

ollebolle

har varit ute i solen med min farmor & farfars hund olle. tog oss en liten promenix och han var lika snäll som alltid. sen fick vi oss en fika hos farmor & farfar också, möms!

nu har jag precis klivit ur duschen plus tvättat ur alla lockar i mitt löshår och dränkt det i fuktgivande medel så det inte blir så torrt. för om man inte ger löshåret fukt så blir det torrt och tråkigt och så börjar håret lossna från själva trenset. så mycket viktigt att inte bara schamponera löshåret och "balsama" . utan andvänd inpacking eller liknande. själv har jag ett medel från nivea som ska reparera skadat hår och ge det fukt, skit bra tycker jag! man ska ha i det efter man klivit ur duschen när håret fortfarande är blött. finns på H&M!

nu ska jag klura ut vad ja ska tillaga för käk ikväll. mamma jobbar sent = josefin fixar mat.
sen ska ja till marcus laterrrrr som jag sa förut, tooo gooood :)



söndag

vart inget inlägg igår för jag hann tyvärr inte. hela fotogrferingen och allt tog mycketmycket längre tid än vad vi trodde den skulle göra igår. jag emilia & jessica va hemma hos jessi vid halv elva. tog över sex timmar att bli fotade och allt. men guuuu så gott de va med tacos när vi kom hem. kollade på hey baberiba och sen åkte jag hem. var så galet trött så jag slocknade direkt när jag kom hem och sov ända till för en timme sen, dvs halv ett.

idag skiner solen och man blir ju för gla' . önskar ja kunde sticka ut och springa, saknar det så mycket. men ja ska ta en cykel tur. för ja måste röra på mig och jag vill passa på att va ute nu när solen skiner så fint så. snart är det sommar, asså de är helt galet! längtar så mycket. till kvällen åker jag iaf till macke, myspys på dä va :) nu ska ja klä på mig och dra ut. hörs!


like a phantomrider

nooow it's time for you and me, time for you and me...time for you and meeeeeeeeeee, now i'm here, no more fears, angel dont't you cry i'll meet you on the other side, gooooodbyyyyyyyye, tralallalala. sitter i mitt ny städade rum och lyssnar på den bästa låten på hela humanoid (enligt mig) och sjunger högt och fint. phantomrider, underbar låt! har precis städat rummet och jag måste säga att det måste vara de bästa som finns att städa med hög musik av tokio hotels ljuva toner...eller jag vad nu ni har för favorit band/låtar att lyssna på! blir genast mycket roligare.

gick kanoners hos ulla, ska börja träna knät på gymmet nu. så skönt att komma igång!! känner mig som en uppsvälld tjock gris som bara äter, skiter sover. men kan jag börja röra mig lite iaf. för fy så illa de varit med träningen senaste tiden. och allt godis i påsk. men nu när skolan börjar blire ordning och reda igen. och regelbunden träning 2/3 gånger i veckan. och nu måste jag ju verkligen göra de med om jag vill att mitt knä ska bli bra, så känns som en bra motivations källa.
men nu ska ja börja fixa mig för bussen går om 1½ timme. blir käk och möjs med brudarna sen sleepover hos min man :) <3



fredag

vaknade för en timme sen av att jessica skickade sms. guuuu så skönt jag sovit inatt, helt underbart. hur som helst har jag precis ätit frulle framför tvn och tagit de lite lugnt sådär på morgonen. tråkigt väder ute, jag som hoppats på sol som de stod i tidningen att de skulle va idag, men nejnej. ska snart sätta mig på min moped första gången detta år och gasa ner till ulla på hälso. orkar inte ta bussen för då måste jag passa den och vänta osv mycket bättre med moppen kan ja köra hem när vi är klara. så ska starx fixa mig!

sen måste ja städa mitt rum när jag kommer hem från hälso. de är så stökigt. packningen sen birka och mitt besök hos lena ligger över allt. har iaf hunnit sätta på en maskin med tvätt me grejer ja ska ha imorgon! men nu ska jag kila. ikväll blire brudarna också, jessica sofia och emilia! sen kanske en natt med min grabb, så jävla nice! <3 love U


saknarrrr

min säng <3

äntligen hemma! senaste dagarna har gått i ett och det kommer de kommande att göra också. nu är jag iaf hemma...ensam....och ska sova ensam med för första gången på lång tid. ensamt och tråkigt och inte allt lika mysigt som när marcus är här...eller min mosters urgulliga hund ronja som sov med mig inatt. men jag tror jag överlever. macke sov hos mig lördag-söndag, jag åkte hem till honom söndag kväll sov där, vi for till stockholm och birka paradise måndag-tisdag, macke följde med mig hem tisdag-onsdag, jag åkte till min moster onsdag-torsdag. så ja, here I am. har haft det trevligt i ljungsbro, va i simhallen och ja testade simma med knät, gick bra!! sen kollat film, lekt med ronja, pratat osv. hon skjutsa mig till stan ikväll för ja skulle ju på semin av rockkarusellen på skylten och heja på unplugged. tyvärr tog denna resa slut för dom, men jag tycker de va jätte bra att ta sig till semin (y)

imorgon är det fullt upp igen. ska till ulla på hälso med knät. hon ska kolla på de och ge mig instruktioner hur ja ska gå till väga osv. sen på kvällen ska ja umgås med mina fina vänner sofia jessica och emilia :) får se hur kvällen slutar. lördag ska ett gäng tjejer va med på en fotografering i linköping och bli sminkade och grejer av makeup artister, så ska bli jätte kul!!! :D men ja skriver imorgon igen för nu ska jag sova. tiden bara rinner iväg ser jag, haha! godnatttt!


jag och jessi bakade bröd en eller två veckor innan vi såg th....ja såhär fint blev det :)

hos lena!

sitter hos min moster i ljunsbro och tänkte bara ge er ett liv täcken. blev tvungen att gå in på mailen och kolla om modefotograferna svarat angående lördag på min fråga. vilket dom hade, jessi du får åka med oss i limmon och kolla på oss under tiden! lena och ja funderade på att åka till mormor och morfar över dagen. tyvärr svarade dom inte i telen nu, så vi får väl se hur de blir med den saken. men jag uppdaterar lite bättre ikväll när jag kommer hem. Take care!

hemmaa

igår kom vi hem från våran lilla båt-tur. men jag sket i att blogga för macke följde med mig hem när vi kom hem. hur som så har vi haft de jätte roligt, god mat, nice underhållning osv! nu har macke och ja precis ätit frukost och ja ska strax börja fixa mig och packa om väskan för jag ska åka till min moster idag till imorgon som bor i ljungsbro, så blir dålig uppdatering tills imorgon med ;) komme hem senare på kvällen efter att jag varit och lyssnat på unpluggeds semifinal på skylten, coooome on!








hörs imorgon kväll! herrå :D

birka paradise next

har inte hunnit/orkat blogga idag. vaknade upp tsm med min man imorse, kände mig levande död typ. vart en riktigt soft kväll igår vid bysjön med jonna och jullan. med grillat kött efter mycket om och men och ett par glas vin. trevligt som tusan. efter att solen gått ner fick en vinglig julia igång en brasa så vi kunde sitta framför den och värma oss och då dök även linus macke och carl upp. så kanon kväll, och nu mår man så bra för våren är verkligen här och det betyder: snaaaaart sommar!!! underbart. men vaknade som sagt imorse lite bakis sådär av vinet, men det gick över när jag fått hoppa in i duschen och började göra mig iordning. för vid 1 kom mormor och morfar och farmor och farfar hit för påsklunch. macke dissa och åkte hem för att repa innan dom kom. men det vart en trevlig dag med mor och far föräldrar iaf och mycket god mat. nu ska jag alldeles strax åka ner till marcus! har packat klart precis, hoppas inte jag glömt ngt. för de som inte vet så åker jag och marcus familj en sväng med birka paradise imorgon till tisdag. ska bli riktigt roligt faktiskt. vi hörs på tisdag när jag är hem kommen igen. hittar ej min kamera, den är helt borta. så ni ska inte förvänta er allt för mycket bilder....

ha de fint, och hoppas detta härliga vårväder håller i sig, man blir ju föööör gla' :) PYSS&KRAM


påskafton

hej alla glada! idag är det påskafton och jag hoppas ni fått många smaskiga påskägg idag minsann. själv har jag fått ett av farmor och farfar och ett igår av min moster. sen ska ja snart leta upp de som är från mamma och dom som de enligt tradition har gömt, haha :) mamma pappa och ja drog ner på åtvids påskmarknad vid elva tiden och tog oss ett varv där bland allt folk. för mycket folk vare! haha, mera än vanligt. hittade inte så mycket och tanken var inte att stor shoppa heller. men jag fann en snygg väska som jag köpte, skit snygg och kostade bara 120:- så varför inte passa på? den jag har nu som jag köpte i rom förra året är lagom sleten. handtaget på ena sidan kommer snart lossna, skit bra med en ny hur som. köpte även tre ringar, 30:- styck var ju som taget!

om ett tag ska ja dra ner till åtvid och umgås med julia och jonna tror jag. vi skulle grilla sen får vi se om det dyker upp ngn mera. ska försöka finna lite alkohol som jag kan dricka med. blir nog nice, vädret är ju underbart. dock tror ja det blir lite kallare mot kvällen, men shit tha same. blir mysigt. sen åker jag hem ikväll för imorgon måste jag packa. drar till marcus imorgon och på måndag blir birka paradise! FINT. hoppas på bra väder. men nu ska jag leta upp mitt påsk ägg :) SEYUH


today's!
min nya jacka ser ni där, H&M 399:-
och mina skor dinsko 299:-

ringarna:




min fina väska jag köpte:


Hörs kanske ikväll!


kvälls update

har tänkt att jag ska blogga hela dagen ända sen jag kom hem från åtvid för att visa hur håret blev men ja har inte haft ork att fixa ordning allt hår, sätta på mig det, hitta kamera plus sladd (som ja fortfarande inte hittat) så har inte blivit något inlägg om de. men nu ikväll efter att mamma pappa och ja kollat klart på luft slottet som sprängdes som försövrigt va skit bra, så tog ja mig i kragen och fixa lite ordning på rummet. hittade inte min kamera, vet inte vart den är!?!?!? så fick bli en snigg mobilkamera bild på mitt nya hår. jätte nöjd som alltid. passa även på att lägga in lite köttiga bilder på kaulitzarna medpå mobilen. kan man få nog av den tvilling skönhetensom finns på de två? don't think soooo. så nu kan ja dregla ner min mobil också. la även in memories bilder från fjärdefuckingmars. så man kan fälla en saknads tår vart man än befinner sig genom att kolla på mobilen, möms! ta mig till milano.

imorgon ska ja mamma och pappa ner te åtvid och gå på påskmarknad, sen får vi väl se vad som händer. påsk afton äre. vet ej om vi får besök. moster va ju som sagt här idag. och påtal om henne fick ja påsk ägg av na idag och där i låg en trisslott. var lite kul för mamma och ja sa att vi skulle köpt en igår så vi kunde vunnit lite pengar så kunde jessi och ja dragit till milano och se tokio där och mamma kunde hänkat....men vi glömde de. så fick ja en av lena idag....oh vad vann jag? jo 5000 kronor. så nu ska jessica och ja till milano. åker den 11:e. näj ja skoja. tog emot att säga men ja skoja. ja vann 25:-, har jag tur tar jag mig till linköping på den slanten. fyvale! nu ska ja sluta sura över att jag är fattig och tänka att de kanske blir en tysklands turné i sommar som ja ska på då.

men nu ska ni få se mitt resultat av dagens slit, skulle fått se naglarna med men hittar inte den bilden nu :o försvann. så får bli en annan dag :)



Godnatt sunshines!

långfredag

pippi på rymmen går på två så självklart tittar jag på de, astrid lindgrens nörd som jag är. marcus åkte precis hem. han skulle till loftahammar och hälsa på sin gammelmormor & gammelmorfar. så nu sitter jag här ensam och väntar på att mammas kompis med barn ska komma hit. dom ska komma ett par timmar och sen i eftermiddag kommer min moster hennes man, min kusin och hennes kille hit. ska bli kul för vi har inte träffats på länge. mamma och ja ska ta oss en sväng ner till åtvid snart med. måste hämta min hårförlägning och köpa bleknings medel till den. så måste va i åtvid innan två för då stänger spelhörnan, men de ska vi nog hinna (y) . så nu ska ja sätta över mina pengar från sparkontot så ja har råd att ta ut håret ;) vi hörs kanske ikväll!!
have a nice lååååångfredag!


äntligen <3

Lista

Hittills under 2010 har du;

Druckit alkohol? ja
Rökt? - ja
Snusat?- nej
Varit full?- jaaapp
Rökt vattenpipa?- noopp
Däckat?- nej
Blivit påkommen?- på vad?
Kysst en främling?- nej
Fått ett sugmärke?- nej, larv
Gjort ett sugmärke?- nej, larv
Har haft oskyddat sex?- nej
Har strulat med fler än en person under 24 timmar?- nej
Kysst en tjej i klassen?- pussat? ja
Gjort något dumt?- säkert
Gjort något som du ångrar?- jarå
Strulat med ditt ex?- noo
Sagt nej till sex?- jarå
Fixat dig i timmar?- haha ja
Gråtit inför mer än 10 personer?- haha på th var de ju typ flera tusen...
Smygit ut?- nej
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande?- nej
Sovit brevid någon av samma kön?- ohja
Sovit brevid någon av motsatt kön?- ohja
Lekt med någons känslor?- noooo
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- haha, nästan x) älskar något
Gråtit dig till sömns? - kanske
Gråtit framför någon du älskar?- ja
Har haft sex ute i skogen?- har varit så snöigt ;)
Kysst en tjej?- ja
Vaknat av att du gråter?- vene
Skrikit ord som hora och slampa till någon- tror inte
Mått bättre eller sämre av alkohol?- båda
Slagit någon på skoj?- ja
Blivit slagen på skoj?- yeah
Lärt känna över 10 stycken nya människor?- vet inte, kanske?
Gått bakom ryggen på någon?- tror inte
Varit på solsemester?- nej :(
Badat i havet?- nej :(
Har haft snöbollskrig?- nej tror inte det
Sett en hel fotbollsmatch?- ja
Inte sovit på en hel natt?- haha, nja
Varit på sjukhuset?- aah
Sovit i över 12 timmar?- jaa
Sett en film mer än 10 ggr?-  naaa
Tagit någon på röven?- jarå
Lärt känna någon via internet?- ja
Velat dö?- nejdå
Fått ett IG?- no
Åkt buss i över 10 timmar- eh, ne
Varit ute en hel natt- nä
Blivit tagen av polisen- näh
Svikit en vän- vet inte kanske

skär-torsdag

kom hem från stan för inte så länge sedan, åkte med mamma hem när hon slutade. hittade hur som jacka och skor som jag skulle ha. dock tog de typ hundra år att hitta en jacka, så ja höll på att bryta ihop. blev ingen skinn för jag hittade ingen bra. men är nöjd med den ja köpte. annars blev de i stort sätt inget utöver jackan och skorna. bara lösnaglar, min egna naglar ser hemska ut så blev tvungen sen en frida tidining med. nice dag!
min hårförlägning har även kommit så ska försöka få me mamma till åtvid imorgon så ja kan hämta och fixa med den. underbart!!! om ett tag kommer min man hit, vi ska käka påskmat med mamma och dom på ngn middag som ska vara här ute i värna med massa fölk. sen ska la vi hem hit och chilla. funderade på att städa rummet, men brukar ej va ngn idé när macke ska komma ;) nu ska ja fixa min överrasking till honom :) <3

men de får räcka nu helt enkelt. OVER AND OUUUUUT
ni har fortfarande inte startat ngn milano fond till mig....!? haha


bilden är tagen för 4 veckor sedan, då stod vi två utanför globen och väntade på att bli insläppta.
höll på att frysa ihjäl, folk trängde sig, folk mosade ihjäl än, ja var törstig, de snöa som fan...livet var underbart.
jag tycker jessica och jag uttrycker mina känslor ganska bra för att de redan gått 4 veckor...fyfan. ta mig tillbaka

RSS 2.0