Joakim Berg

 
Alla vet ju vem Jockiboi är, inte sant?
Dök upp i tvrutan då för sisådär 3-4 år sedan när Kungarna av Tylösand kickade igång på 5:an.
Jag gick i 2:an på gymnasiet då kommer jag ihåg och jag var spikad vid tv:n varje vecka och ÄLSKADE programmet. Jag tyckte både Jockiboi och Nemo gjorde hela programmet. Levde efter yolo-mottot och var extremt underhållande (tyckte jag).
 
Efter programmet blev Jocke mera och mera spårad.
Han startade någon blogg där han gjorde dom mest sjuka sakerna.
Körde något han kallade för "Dagens runk" där han runkade framför alla sina läsare och "kom" på en massa olika sjuka saker. Efter ett tag tyckte jag (och många flera kan jag tänka mig) bara att Jocke var en sinnessjuk person. Utan några gränser alls och som verkade desperat över att få hänga kvar i "kändis-Sverige".
Han spårade mera och mera och verkade bara allmänt psykad. Jag förstod inte hur man kunde tycka han var skön och underhållande längre. Han hade passerat en gräns och var bara äcklig.
Så för något år sen började han släppa massa youtube videos.
I början gjorde han någon serie med Hanna Widerstedt som även hon var extremt psykad.
Hela serien kändes som ett stort lustigt skämt och ingen visste ens om deras påstådda relation ens var sann eller bara ännu ett PR-trick för att försöka få så mycket uppmärksamhet som möjligt. Allt var bara konstigt.

Så i vintras/våras någon gång började han släppa en annan sorts videos.
Han släppte videos där han pratade om sig själv, Joakim Berg. Vem han var.
Jag trodde ärligt talat även att det var ett skämt i början. Typ ett sätt att försöka vinna förtroende hos folk.
Att människor skulle tycka synd om honom och han skulle få sympati. Men jag har ändrat mig.

Det ÄR synd om Joakim. Han har fan haft en skit uppväxt. Och när jag såg hans sista del i sin berättelse om sig själv igår grät jag. Blev så jävla berörd och han visade sig så sjukt sårbar och så extremt många bitar i pusslet om varför han har varit så spårad som han har föll på sin plats. Att han varit som han varit i tv och på internet är inte så lustigt när man får höra hans berättelse. Det är så jävla sorgligt. Men samtidigt blir jag så himla glad och rörd när han i slutet berättar om hur hans liv är nu, men hans egna lilla nyskapade familj med en flickvän som älskar honom och två fina hundar. Jag tycker ni borde ägna 24 minuter av era liv och se denna video om ni precis som mig tyckt/tycker Jockiboi är en idiot. Se istället vem Joakim Berg är. Trots all skit han gått igenom (finns del 1, del 2, del 3 på yt också om ni undrar vad han gått igenom) går han ändå stark ur detta. För på det sättet som han berättar om sig själv och visar sig så sårbar är väldigt starkt.
 
Jag önskar honom i alla fall all min lycka.
Och jag är glad för hans skull att han hittat en fin tjej och förhoppningsvis kan bygga upp ett tryggt liv med henne. Hitta tryggheten och få den uppmärkshet som han aldrig haft tidigare..

31 oktober 2013

Idag är det sista oktober, lite galet eller vad.
Vart sjutton tar tiden vägen? Tiden flyger förbi, svish bara..
Är det bra med er? Här är det finfint. Ledig torsdag är inte fy skam
 
Jag ligger i soffan framför Simpson och gör inget speciellt.
Läser lite bloggar och väntar på att tiden ska gå så jag kan hoppa i träningskläderna.
Ska ner till gymmet om en timme och köra ett pass med Julia.
Är ett tag sen vi träna ihop nu, typ 2 veckor? Så sa bli kul att se henne.
När jag kommer hem i eftermiddag ska jag städa av mitt rum och packa inför helgen.
Jag åker till Stockholm på lördag-morgon, det har jag sagt va? Jag & Nermina.
Ska bli såå kul. Denna gång ska vi dock inte på konsert, haha!
Blir hotellövernattning, shopping, bloppis(om vi hittar dit, Kenza, Angelica, Fanny mfl ska ha)
restaurang & café mys kan tänkas och bara en massa kvalitétstid i Stockholm. Wii!
Så imorgon efter jobbet tänkte vi kicka igång helgen med Idol/Film/Taco-mys hos mig.
Ska bli sååå skönt. Längtat länge efter detta nu.
 
Nu vet ni vad jag styr med.
Vi hörs snart igen
 
Min frukost idag
 
 
 

By the grace of God

Alltså ärligt talat kära läsare, har ni lyssnat på Katy Perrys senaste platta?
Om svaret är nej, gör det!! Finns en anledning att den blivit utsedd till årets popalbum. Damn!
 
Här kommer en av mina favvisar. Finns dock en massa.
Men hur fin är inte denna? Och texten, allt. Wahh. Går på repeat hos mig.
 
 
 

30 oktober 2013

Idag fyller pappa år, så jag får väl starta att skriva ett litet grattis här ♥
 
Är det bra med er? Jag vaknade på helt rätt sida idag måste jag säga.
Sovit väldigt bra och somnade redan vid elva. Vaknade vid halv tio och gick upp och käka frukost.
Havregrynsgröt, surdegsknäcke, kiwi och kaffe. Bra start på dagen!
 
Har hunnit med att städa undervåningen, dammsugit och plockat.
Välbehövligt kan jag tala om. Nu ligger jag i sängen och ska se klart oth avsnittet jag somnade ifrån igår.
Sen ska jag fixa lite lunch och göra mig iordning för jobbet. Börjar 14.00 :)
 
Ha en fin onsdag
puss
 
 
 

29 oktober 2013

Ligger hemma hos mamma och slappar efter jobbet. Behövs kan jag tala om, blivit smått överkörda på jobbet idag. Härligt! Allt tog slut även min ork efter lunchen, haha! Och dessa gäster som kommer efter klockan 13 och blir skit sura för att dagens rätt tagit slut, är det så viktigt att få dagens rätt får man helt enkelt se till att komma tidigt. Kommer man efter 13 kan vi inte garantera att det räcker. Tyvärr..

Var helt ärlig en ganska galen dag ända sen imorse. Just nu vill jag bara klockan ska bli halv sex så jag kan åka ner till gymmet och ta ut mig själv riktigt ordentligt. Blir löpbandet tjugo min först och sen Bodypump en timme, längtar dit! Ikväll när jag kommer hem ska jag vara slut i varje muskel :)

Hoppas nu haft en bra dag :) 





Fuck cancer

Har precis tittat på "Tillsammans mot cancer" med mamma i soffan. Båda har vi gråtit floder. Omöjlig att inte bli berörd. Vilken jävla skit sjukdom det är. Jag hoppas ni alla som tittade även ringde in och bidrog till forskningen så att vi i framtiden kan besegra denna förjävliga sjukdom.

Efter att ha sett detta kan jag bara konstatera att jag är evigt tacksam varje dag jag vaknar upp frisk och med friska nära och kära omkring mig. Man vet aldrig vem som blir drabbad så ta vara på alla dagar ni får. Man vet aldrig när det kan ta slut. Uppskatta livet för det är trots allt en gåva och ta ingenting föregivet. Oroa dig inte över skit saker och var tacksam för att du har chansen att få leva frisk med dom du älskar.

Ta vara på varje dag du får ❤️

Väldigt djupt här nu, men jag vart tvungen. Så glad att jag får vara frisk och ha världens bästa familj, släkt och vänner som är det samma även om cancern även varit och bråkat med mina nära och kära. Glad att sjukdomen inte tagit någon ifrån mig och jag hoppas det förblir så. All kärlek till er.
❤️

 
Bakom all skit som alla tidningar skriver, alla rykten, alla fake historier och alla grejer som de förstorar upp finns en otroligt fin kille. Jag undrar hur många tidningar som kommer lägga ner energi och uppmärksamma en sån här sak? Istället för allt de negativa. Justin är inget helgon, han gör fel, han testar sig fram i livet precis som du och jag. Ibland väljer han kanske fel väg, men det är ju misstagen man lär sig av i slutet av dagen.
Jag önskar att media kunde lägga mera energi på såna här saker. Istället för att måla upp honom som någon "badboy" som knarkar, slåss, spottar på sina fans, slår papparazzis osv osv. Hälften av allt det är inte ens sant. Det är förvrängt och falskt. Något kanske det finns en sanning i, men även om man är 19 år och världsstjärna måste man få välja sin väg i livet själv. Hitta vem man är och göra misstag. Det gör vi alla.
 
Denna video tycker i alla fall jag visa att han inte är någon "heartless" snubbe som inte bryr sig om någon annan. För det är han inte! Ge detta lite uppmärksamhet tack, Han gör så mycket mera för världen och all skit som finns på vår jord än vad alla "haters" gjort tillsammans.

28 oktober 2013

Vaknade med huvudvärken från helvetet idag. Åh, önskar inte ens min värsta fiende denna skit.
Har ätit pappas starka receptbelagda Alvedon han fick när han opererade sig, men dom hjälpte inte ens..
Har druckit en kopp kaffe nu och det känns liiiite bättre. Drack inget kaffe igår och jag brukar kunna få sån här envis huvudvärk när jag missar det. Hoppas skiten försvinner till 17 när jag börjar jobba...
 
Hade tänkt dra ner till gymmet innan jobbet men har jag denna huvudvärk kommer jag nog fokusera på att bli av med den i första hand. Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Ska se om jag kan få i mig lite frukost. Hade ingen matlust när jag gick upp idag med ett huvud som en stenklump.
 
Hoppas eran måndag börjat bättre än min..
 
 

27 oktober 2013

Go'kväll kära ni
 
Ligger i sängen med ett dunkande huvud och är alldeles för trött för att ens skriva detta inlägg egentligen. But let's go lite snabbt. Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen! Norrköping igårkväll var jättekul. Startade i Robins lägenget med lite fuck the dealer med grabbarna innan jag och Viktoria tog spårvagnen till en förfest i Haga.
Lirade Beer-pong turnering och hade trevligt i en liten 1:a med alldeles för mycket folk i. Men det är mys! Tog spårvagnen in till stan och Puls vid tolv tiden. Tyvärr försvann all min lust för att dansa osv som jag alltid annars har väldigt tidigt. Hade dessutom fått ont i huvudet så jag tog en taxi hem ensam vid 2 tiden. Somnade med andra ord ganska skapligt för att det skulle vara en krogkväll.
 
Idag har jag, Viktoria & Robin bara legat och slöat hela dagen. Jag har mest sovit, kollat film & Prison break. Inte gjort ett dugg vettigt med andra ord. Åkte hem till Värna runt halv fyra. Sov några timmar till när jag kom hem sen har jag lagat käk och tittat på tv med pappa. Helt okej söndag kväll!
 
Ímorgon drar ännu en ny vecka igång. Exakt 3 månader till vi åker till Aussie imorgon. Så dags att lägga i ännu en högre växel när det gället kost och träning. Försöka ha ett par vita veckor här nu med och mest fokusera på att vara extra hälsosam. Även dags att utöka löpningen från 6km till 8km nu, så jag kan köra milen snart, yeyy.
 
Men nu blir det oth tills jag somnar..vilket nog kommer vara alldeles för snart.
Puss
 
2 instagram bilder från igår. Hahah älskar att ena snubben var utklädd till Dr mugg, så jävla kul hahaha

26 oktober 2013

Låt oss börja denna härliga lördag med min absoluta favvislåt för tillfället. Katy Perry - Unconditionally. Så extremt bra. Älskar Katy på allaaa plan och hon ligger typ i topp 3 av alla de världsartister jag vill se live mest just nu.
 
 
 
Nu blir det frukost, oth, idolrepris, packa och ta bilen till Norrköping & möta upp Viktoria.
Trevlig lördag ♥

25 oktober 2013

Ligger under mitt täcke i sängen och försöker njuta lite av de sista timmarna av denna fredag.
Lät väldigt cheesy, men wtf. Har jobbat ikväll, började vid 15 och slutade vid 21. Hade snabba gäster ikväll. Helt okej för mig. Så nu har jag jobbat klart alla timmar denna vecka och nu är det en ledig helg som ligger framför mig. En aning lyxigt. Är både ledig denna helg och nästa, händer inte varje dag.
 
Förövrigt idag har jag varit ute och löpt, handlat och slingat håret. Effektivt.
Nu ska jag sätta på ett oth avsnitt innan de är dags att sova. Imorgon far jag till Norrköping. Blir en vända på stan först, ska se om jag kan hitta lite smågrejer till kvällens outfit. Är ju Halloweenparty på Puls så man ska vara utklädd. Jag är inte så överdrivet pepp på just utklädnad, så de blir något enkelt. Ska låna djävul grejer av Viktoria bara. Sen försöka hitta någon svart alt röd klänning. Så lite röda läppar till de och en sotning runt ögonen kanske. Vi får se vad de blir imorgon. Men själva partybiten ska bli hel nice. Tyvärr hade förköpsbiljetterna tagit slut och alla har en utom jag...så har varit lite krisläge, inte askul att bli stående i kö hundra år medan alla andra kommer in hur som helst. Men har haft kontakt med en brud på fejjan som jag hoppas hör av sig imorgon och säljer en biljett åt mig. Only time can tell.
 
Nu blir de oth.
Love
 
 

24 oktober 2013

Go'kväll peeeeps
 
Idag har jag jobbat en massa timmar. Började elva och slutade strax efter halv tio ikväll.
Fantastiskt. Blev överkörda som aldrig förr på lunchen och efter den kände man sig rätt färdig, men var bara försöka hitta lite mera ork och göra sig redo för rond 2 nu ikväll. Men jag klarade det finfint.
 
Hoppas allt är bra med er? Jag ligger i min säng och funderar lite över livet. Små ångest för att jag inte tränat idag, men tiden har inte funnits. Även suttit och kollat gamla Instagram bilder och ba hatat mig själv för att jag färgade håret brunt i våras. Vill ha det ljust igen, får försöka fixa till det innan Australien. På 3 månader ska de väl gå...förbannade hårproblem hela tiden..
 
Annars har jag nog tänkt sätta på ett oth avsnitt att somna till. Ett pass kvar denna vecka och det är imorgonkväll. Sen är jag ledig lördag-söndag, extrem lyx. Men innan passet imorgon blir det löpning. Ser jag fram emot just nu, får se hur pigg jag är på det imorgonbitti när man ska kliva upp ur en varm säng ;)

Puss
 
 
 
 
 
 

Note to myself

Ska bara skriva fyra rader om hur värt det är att sticka ut och springa såhär efteråt, hur tungt det än känns innan man kommer ut är det värt allt när man ligger här efter. Dessutom efter att ha slagit lördagens rekordtid på 6 kilometers rundan med 43(!) sekunder. Det är som att jag springer som bäst när jag helt omotiverad. Slår alltid rekorden då. Just därför...note to myself...ut med dig och spring Josefin hur skitnödigt det än känns
 
♥.
 
 

23 oktober 2013

Det är så extremt galet att det idag är ett halvår(!) sen jag & Nermina såg Justin för första gången.
Liksom ett helt halvår. Jag fattar inte vart tiden tog vägen. Fast ändå känns de så långt bort. Knäppt..

Jag ligger i sängen och försöker klura ut hur jag ska finna ork att ge mig ut och springa. Just finns det ingen ork överhuvudtaget i denna kroppen. Helst av allt skulle jag bara vilja stänga ögonen och somna. Men då vet jag att jag helt klart inte kommer ta mig ut. Och jag måste ut idag! Kommer kännas så skönt när jag är tillbaka då och vara 100% värd att ligga framför oth resten av denna kvällen. Längtar tills de är gjort...bleh.
 
Förövrigt denna vecka blir det jobb 11-stängning imorgon. Och ett kvällspass på fredag. Ska väl förhoppningsvis få in lite träning där också. Helgen är jag ledig och det ska bli förfärligt fint. Blir nog utgång i Norrköping på lördag eventuellt med Viktoria & hennes polare. Söndag blir de bara slappisdag. Hel niceee.
 
Men vi hörs väl innan allt dedär kan ja tänka mig.
Nu ska jag tvinga mig upp från denna varma sköna sängen och ge mig ut och svettas lite. suck.
Puss
 
 

22 oktober 2013

Tänkte bara kasta in ett inlägg lite snabbt innan jag ska sova.
 
Kom hem från jobbet för en timme sen. Blev långt pass idag mellan 11-21.30. Men jag behöver ju varje timme jag kan få såhär innan Australien. Schemat ser riktigt bra ut framöver. Jag har varit livrädd att de skulle bli för lite nu i oktober-november då det är lågsäsongs månader på jobbet, men det har inte alls blivit så lite. Om man jämför med våren är det nästan som mest nu? Syns även på lönen. Känns lite småsjukt. Julborden har ju inte ens börjat än. Och jag kan ju passa på att säga det redan nu, men december månad kommer min fritid och aktiviteter på helger osv inte existera i mitt liv. Det kommer att vara 100% jobb från 1 advent fram till cirka 21 december. Men det känns riktigt bra såhär innan Aussie. Nu försöker jag få ihop alla fickpengar jag kan!!
 
Imorgon fick jag hoppa in och köra frulle lunch. Så jag ska upp om cirka sex timmar. Börjar jobba 06.30. Sen kör jag fram till 14. Så jag ska släcka mina ljus strax och sova. Har lite ångest idag att jag inte kunde gå på bästa bodypumpen. Skit asså, Men imorgon efter jobbet blir det löpning och på kvällen förhoppningsvis få en plats på Bodybalance-passet med Jullan.
 
Vi hörs. Puss
 
 

21 oktober 2013

3:e #MusicMonday idag vilket betydde vakna till en ny JB sång. Denna vecka släpptes Hold tight. Min favorit hittils. Sitter och kör den på Repeat just nu, helveteee vad braaa.
 
Förövrigt vaknade jag klockan tio idag. Åt lite ananas och sen hoppade jag i träningskläderna och gav mig ut på 6km rundan. Dock fanns det fan i mig ingen energi i kroppen idag. Vet inte om det var för jag inte ätit något mera än frukt innan jag stack ut. Sprang de första 3km, men sen blev det PW i 2km till sista km då jag löpte som en älg. Haha, kände mig lite halv dålig som inte hade LÖPenergi till hela rundan, men var ändå död när jag kom tillbaka och hade förbränt 500 kalorier. Godkänt!

Nu ska jag föna till mitt hår och ge mig iväg till Björs en sväng och snacka lite skit med Viktoria. Ikväll ska jag öaga thaimat med Marcus och så ska jag avsluta hos mamma. Blir nog en bra dag dehär.
 
Ha en bra start på veckan!

 
 

20 oktober 2013

Jaha, vet ni mina vänner? Idag är det exakt 100 dagar kvar tills jag, Julia & Robin sätter oss på flyget mot Australien. Känns helt okej idag när man tittar ut genom fönstret och ser den där gråmulna, regniga typiska svenska höstdagen ute. Ska nog överleva dessa dagar. Hela december är ju bara mysig, med julen och allt vad det innebär. Jag längtar faktiskt till 1 advent, även om det även betyder jobba halvt ihjäl sig med julbord och allt. Men det bli ändå en annan sak att gå där på jobbet med all julmat, julmusik, mysigt pynt, härliga juldofter, massa ljus och glada människor. Längtar som tusan!!
 
Igår blev det en helt ok tidig kväll. Kom ifrån jobbet redan 22.30. Åkte hem till mamma och myste framför tvn med te och knäckebröd. Var ensam där, men det var himla skönt. Somnade vid tolv och vaknade av alarmet vid 8 imorse. Sen har jag kört brunchen och så matchdag med alla hungriga sponsorer. Kom ifrån vid 16.30 idag. Så har varit hemma en stund nu. Ska enbart ta det lugnt. Blir köttfärssås och spagetti lite senare framför tvn och sen en hel del oth-avsnitt.
 
Imorgon är jag ledig. Ska spenderas med Viktoria och sen käka lite hos Marcus och säga hejdå eftersom han åker till Oslo och vi nog inte kommer ses förrän i sommar(?) Sen avslutar jag nog hemma hos mamma!
 
Hoppas er helg varit bra, nu ska jag slappa vidare här ♥
 
 
 

19 oktober 2013

Tja tja bloggeeeehn.
 
Jag sitter och tittar på Idol reprisen från igår och har precis ätit sen frukost. Igår hade jag en jättetrevlig kväll på Stångs Magasin med Oliver. Vi käkade 6(!) rätters. Allt var toppen! Jag tog en buss hem vid 21.40 sen cyklade jag hem från 35:an (5km). Det var super mysigt faktiskt. Helt månklart och så musik i öronen. Skönt att komma hem lite skapligt också.
 
Jag börjar jobba 16.30 idag. Innan dess får vi se vad jag ska hitta på. Försöka komma ut och röra på mig tänkte jag, löpa mina 6km eller ta en pw. Vi får se, något blir det i alla fall. Plocka lite på rummet och packa väskan. Sover hos mamma inatt för imorgon börjar jag med brunchen vid 9.00. Så ingen idé att åka hem till Värna.
 
Men ni får ha en fin lördag, så hörs vi ♥
 
 

18 oktober 2013

Hejsan vänner!

Jäkla spontan man varit senaste dygnet. Sofia skrev till mig igår och frågade om jag ville ha tacomys med henne. Jag jobbade bara till halv åtta så de passade perfekt. Men allt slutade med att vi hamnade inne i stan på Ågatan. En vända till Torsdagklubben, men det var fett dött så vi drog vidare till Platå där det var fullt ös. Hade skitkul ´hela kvällen! Fredrik kom och hämtade oss vid halv tre och då åkte vi hem till mig i Värna och däckade.
 
Imorse efter frukost och tv-häng drog vi ner till jobbet och käkade lunch, sen vidare till Falerums klädhus. Trevligt som alltid med bästa Fia!!
 
Just nu ligger jag utslagen i soffan och borde egentligen sova en stund. Ikväll ska jag ut och äta middag med Oliver på Stångs. Ska bli riktigt trevligt!! Kan nog bli ett par glas vin också. Ser jag fram emot.
Men ni får ha en trevlig helg ♥
 
 
 
 
 
 

17 oktober 2013

Godmorgon goingar!

Jag ligger i soffan hos mamma på vasavägen och tittar på tv. Har ätit gofrukost och haft skön sovmorgon till klockan halv tio.

Igår hade vi en riktigt lugn kväll på jobbet. Kom därifrån redan vid nio tiden.   Blev lite soffhäng med mamma innan vi gick och la oss med, mys!

Nu ska jag snart hoppa ur sockarna och gosetröjan och ta cykeln ner till gymmet. Blir ett pass med jullan (behöver jag ens skriva det vid detta lag, ni vet ju vem jag alltid tränar med tsss) när hon slutar jobba vid tolv. Jag börjar jobba vid 15 idag, blir nog en lugn och tidig kväll för mig. Ska raka spåret till värna när jag slutat och bädda ner mig i sängen och se one tree hill. Längtar redan nu. 


Ha en bra torsdag. Puss!

16 oktober 2013

Godmiddag ♥
 
Startade denna dagen med min löprunda på 6km. Var sjukt segt att släpa sig ut från den varma sängen, men den goa känslan efter att få slänga sig i soffan, slut i varje muskel och äta en stor frukost gjorde mig förjävla motiverad. Så jag tog mig ut och sprang rundan med två ben som kändes som stenklumpar efter gårdagens Bodypump pass. Meeen så skönt såhär efteråt. Har käkat frukost i soffan och tittat på mina älsklingar i Tree hill.

Ligger fortfarande kvar här i soffan och har inga planer på att göra något annat förrän det är dags att ge sig iväg och jobba. Bråvalla släppte sina festivaldatum idag. 26,27,28 juni som jag & Jullan trodde. Planen är att komma hem från Australien Midsommarhelgen så vi hinner med bästa Bråvalla också. Lever fortfarande på dagarna vi hade där då i juni iår. Alldeles lagom full flera dagar i rad, bäst folk överallt, amaziiing camp, gryyym musik, fantastisk mat, en jävla massa lera, köer överallt, bakfylla, flötigt hår och döda mobiler. Längtar så extreeemt efter allt detta. Har vi det inte alldeles för bäst i Australien vet jag vart jag kommer vara 26,27,28 juni. Wiiiii.
 
Förövrigt längtar jag så sjukt till 28 januari när vi åker. 104 dagar kvar idag. Komma bort här ifrån, träffa nytt folk och nya vänner, festa, sola, uppleva, njuta, jobba, bada, surfa, jogga på beachen. Vi kommer ett minne för livet, no doubt.
 
Nu ska jag sluta tjata här och slappa vidare i soffan.
Ha en bra onsdag!
 
 

15 oktober 2013

Go' kväll goingar!
 
Jag ligger nerbäddad i min bästa säng med en massa ljus tända och tvn på. Har precis tittat klart på landskampen som vi tyvärr förlorade. Men det var väl nästan väntat. Tyskland är ju Tyskland..
 
Jag har jobbat 11-16 idag. Skulle egentligen kört till 18 men ÅFF hade träning på förmiddagen istället för eftermiddagen vilket resulterade i att vi bara behövde servera dom mat på lunchen. Mig gjorde det ingenting om jag ska vara ärlig, för då han jag med bästa Bodypump passet idag med tillsammans med Jullan. Serri nu, har ni testat Bodypump? Är svaret nej, gör det!! Så jäkla skönt. Styrketräning för HELA kroppen och efter en timme är man verkligen slut i varje muskel, men så jäkla skönt. När passet var slut vid 19.10 stannade jag en snabbis på Willys sen raka spåret hem till Värna för att duscha, äta middag och så se fotboll. Slappis tisdagkväll!

Nu blir det några avsnitt av One tree hill innan jag ska sova. Har lite lätt huvudvärk så jag hoppas den försvinner med hjälp av lite sömn. Imorgon står löpning på schemat och ett kvällspass på jobbet. Övernattar hos lilla mamma sen också. Så ni får ha en fin onsdag så hörs vi. Pussas!

Kloka ord från en klok Julian..

 
 
 
 

14 oktober 2013

Idag är det day 2 på "MusicMondays vilket betydde att jag vaknade upp till en helt ny låt av Justin. Denna vecka släpptes All that matters och den är så jävla bra. Låtarna blir verkligen bättre för varje vecka. Jag gillar att han har något lite mera RNB stuk på musiken nu, låter så moget på något sätt. In på iTunes och köp den! Ligger redan 1:a här i Sverige på singel-listan.

Hur har eran helg varit annars? Min har varit toppen. I fredags hade jag en sån jäkla skön kväll. Lagade sjukt god
middag, tittade på fotbollen med pappa och extra plus såklart att Sverige gick och vann. På lördagen blev jag upphämtad av min moster och vi åkte ner till Kaggebo och stängde igen för detta året. Kändes lite vemodigt, speciellt eftersom jag ska till Australien i vinter och inte riktigt vet säkert om jag ens kommer komma hem och hinna vara där nästa sommar. Kommer sakna det så sjukt myckeeet. Iallafall efter fix där nere blev jag skjutsad till Norrköping av snälla mormor & morfar. Där lagade jag och Viktoria enkelt käk, spelade tv-spel, snackade skit och drack alkohol. Drog till något förfest ställe som hette typ T3(?) vid halv tolv tiden. Sen vidare till Puls med lite folk vi träffade på förfest stället. Dansade typ heeela kvällen, ända till dom stängde vid tre. Stod i kö tusen år innan vi kom ut. Men tillslut kunde vi vandra hem till lägenheten och sova. Somnade vid fyra och klockan nio ringde alarmet. Var lite seg där på morgonen men kom igång när jag fick komma ut i friska luften så när pappa plockade upp mig på Linköpings resecentrum mådde jag helt okej. Åkte vidare till Kusinen efter det som fyllde 23 igår. Åt smörgåstårta, fikade och snackade skit. Kom hem där ifrån skapligt så jag åkte och storhandlade när vi kom hem, lagade middag, tvättade och tog de lugnt med One tree hill.

Nu har jag varit vaken sen nio, men har fortfarande inte orkat mig upp ur min varma säng. Men magen kurrar så ska nog flytta ner till soffan och äta frukost. Annars har jag inga planer idag mera än gymmet med Julia i eftermiddag. Ska bli skönt att bara vara hemma och pilla med det jag känner för.
 
Ha en bra måndag!


 
 
 

11 oktober 2013

Sitter i sängen med lite slingor på G. Ska alldeles strax tvätta ur färgen. Har lagt i lite blonda slingor. Vill försöka ljusa upp håret innan Australien. Så bäst man börjar i tid för det kan ju ta ett tag. Vi får väl se hur det blir.

Har ni haft en bra fredag? Min har varit och är toppen. Sov till tio, åt frukost, åkte ner och träna med Jullan, handlade på vägen hem och sen jag kom hem har jag dammsugit undervåningen, tittat tv, ätit lunch och tvättat lite. Ni vet, plockat med lite av varje.

Ikväll blir det fredagsmys här för heeela slanten. Jag har verkligen sett fram emot att bara vara hemma en fredag, ligga som en säl i soffan, äta god fredagsmat som vi alltid gjorde när vi var små och bara mysa. Ikväll kommer jag göra klyftpotatis med helstekt fläskfilé och svampsås. Sen får vi väl varva mellan landskampen och Idol på tv. Ska bli underbart att bara slappa!! Ladda upp ordentligt inför morgondagen så Viktoria & jag ska slå klackarna i taket som bara vi kan.

Blir en sväng till Kaggebo på dagen med mamma, moster, mormor & morfar. Vi ska stänga Kaggebo inför vintern (alltid så jävla sorgligt, svär gråten sitter i halsen...buhu) Sen skjutsar mormor & morfar mig till Norrköping. Blir käk och föra i Robins lägenhet och sen vidare till Puls. Taggadddd osååå!


Men nu är de bäst jag sköljer ur färgen. TREVLIG HELG!

 

Jävla sjukt

Ibland funderar jag på hur detta landet fungerar. Systemet är så jävla sjukt. Allt ska vara så bra här och yadayada. Men vet ni vad, att så är det inte. Skenet bedrar. Har ni läst om Abrahim Jabathe? En kille som snart ska fylla 18 år. Som föddes i Liberia men bodde bara där 6 månader av sitt liv innan han flyttade till sin mormor i ett annat land och efter 11,5 år där fick komma till Sverige som 12 år. Han bor hos en fosterfamilj i Hultsfred, har bra betyg, duktig på fotboll, har inte varit i något trubbel med polisen utan är en skötsam och ambitiös ung kille med drömmar. Nu ska han utvisas. Till ett land där han bott i 6 månader som bebis. Utan några släktingar att tas emot av, helt ensam till ett land som jag misstänker han tycker är lika främmande som för dig och mig. Kan ni tänka er in i hans situation? Hur förtvivlad han måste vara. Det gör så jävla ont i mig att tänka mig in i den situationen. Jag vill bara göra någonting. Jag vill bara påverka detta!! Låta honom få stanna. Medan det finns såna som gruppvåldtar i vårat land, väljer man att skicka hem Abrahim, som inte gjort oss något ont överhuvudtaget. Ibland kan man fan inte bara läsa efter den där förbannade lagboken. Man måste vara mänsklig. Man måste gå in i olika situationer och se ifrån ett annat perspektiv. Vad som är realistiskt och vad som inte är det. Detta upprör mig så mycket, men jag vet inte vad jag ska göra för att hjälpa. Idioti på högnivå. Jag hoppas innerligt detta beslut ändras. Annars ska jag hjälpa till att gömma Abrahim här i Sverige. Inte klokt någonstans.
 
SNÄLLA, kan ni alla som läser min blogg lägga 1 minut på att gå in här http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=8105 och skriva på erat namn. Att Abrahim skulle utvisas är HELT fel. Tänk er in i hans situation. Jag ber er att göra detta. Ni hade velat ha all hjälp ni kunnat få om vi varit i hans situation.
 
 
 

9 oktober 2013

God eftermiddag ♥

Igår efter jobbet smsade Sofia mig helt spontant och skrev att hon fått en ledig dag såhär i veckan och ville att vi skulle ses och dricka lite bira och basta på kvällen. Så efter mitt Bodypump pass åkte jag hem och packade väskan och så vidare till Sofia som är i Missmyra hos sina föräldrar just nu (åkte alltså inte ända till värmland haha) Vi tog oss aldrig in i bastun utan det blev öl, gurka, morötter och dipp och så en massa massa snack. Sen sov jag kvar hos henne och imorse efter frukosten stack vi ner till hästarna och sen ut och red. Så himla kuuul! Väldigt länge sen jag red nu och speciellt med sadel, så det var jätte kul att de funka med knät.

Nu har jag varit hemma en stund, duschat bort hästdoften, ätit lunch och slappat i soffan. Ska alldeles strax hoppa i tränignskläderna och dra ner till gymmet. Ställa mig på Crosstrainern en stund och sen på Bodybalance pass med Julia. Jag jobbar bara imorgon 11-18 med, sen är jag ledig i fyra hela dagar. Värsta långhelgen och de ska bli grymt! Fredagsmys, utgång i Norrköping med Viktoria på lördag och fira kusinen på söndag.
 
Men ikväll efter träningen väntar middag och mys med lilla mamma. Perfekt! Vi hörs ♥
 
 
 
Detta är Justins nya låt. Så sjukt ärlig och så nytt sound på något sätt. En ny låt varje måndag fram till jul nu. Och då släpps Believe 3D hans nya film i USA. Jorrå ska nog överleva hösten!

7 oktober 2013

Hejsan hoppsan!

Här har det visst varit lite halvdött i helgen, men så kan det va ibland. Sedan jag skrev sist har jag jobbat, haft filmkväll med Viktoria och spenderat ett dygn med arbetskamraterna ute på Gränsö. Himla bra helg med andra ord. Hade det så jäkla bra igår till idag med jobbet. Vi badade bubbelpool, pratade, skrattade, drack lite för mycket vin (iallafall jag) och åt en jättegod 3-rätters. Så jädrans trevligt rent ut sagt att umgås på ett annat sätt mot att bara jobba ihop.

Vi ungdomar (hahaha) höll igång ända till halv tre-tre tiden tror jag. Och imorse när jag vaknade var jag inte speciellt katig. Fy! Men jag tog mig iallafall bort till frukostbuffén, men jag fick inte i mig så mycket, men så kan det gå! Vi åkte hem vid elva tiden. Gick hem till mamma då och sov i soffan i två timmar. Vaknade och kände mig som en ny människa!

Nu ikväll har jag lagat fisksoppa och titta på tv. Är sjukt trött, så jag ska sätta på en film och somna till. Har frullen imorgon så klockan ringer 05.30.
 
Hoppas er helg varit fin ♥
 
 

4 oktober 2013

Har typ massa tankar jag skulle vilja skriva av mig om. Tillexempel Miley Cyrus. Ganska omdiskuterad i dagsläget så att säga. Men jag skulle nog behöva ett helt inlägg för de känns som jag har så mycket att säga och det finns risk för att de skulle bli alldeles för rörigt om jag skrev om det nu. Kanske dyker upp senare..
Igår var jag så hurtig, inte klokt! Gymmade en timme, åkte hem och åt lunch och sedan stack jag ut och sprang mina 6km. Det gick så himla bra. ÄNTLIGEN känns det inte dödligt jobbigt längre. Snarare skönt. Jag ska försöka förbättra min tid som just nu ligger på 40min. Bästa jag sprungit på är dock 38min. Just nu är målet ner på 35, men vi får väl ta någon minut i taget. När jag klarat det och jag känner mig i riktigt fin löpform ska jag ge mig på milen. Känns bra med lite mål med löpningen, ger mig lite mera motivation och jag tycker det blir mycket roligare.

Inatt låg jag och tittade på 9.11 World trade center dokumentär + massa youtube filmer. Det var så jäkla spännande så jag tror inte jag stängde igen datorn förrän halv tre tiden. Finns en massa folk där ute i världen som menar på att hela denna olycka/katastrof/attack var riggat av den amerikanska regeringen. Skylla på muslimerna och sedan få en anledning till att starta krig mot Afganistan. Finns massa klipp där dom jämför planet som flyger in i andra tornet där de påpekar att det minsann inte alls är ett United Airlines som alla säger utan att det egentligen är ett militärplan. Jag tyckte det var sjuuukt spännande! Vet inte riktigt vad man ska tro. Men när jag efter satte på en dokumentär om alla telefonsamtal som anhöriga fick av sina nära och kära som satt fast i tornen kändes det meningslöst att ens spekulera i. Vem som nu ens är boven i det hela spelar ingen roll, tusentals familjer kommer aldrig få se vissa av sina familjemedlemmar mera. Usch, jag låg här och grät hysteriskt. Så förfärligt. Om ni frågar mig känns det ganska sjukt att Amerikanska regeringen skulle ha haft någon insider som iscensatt allt detta och hade ihjäl tusentals av sin egen befolkning. Men det känns som man inte förvånas av våran värld längre och USA verkar vara ett väldigt klurigt land. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska tro.

Nu fick ni några av tankarna jag ville skriva av mig om ändå. Om vi ska återgå till min dag så sitter jag i sängen just nu och lyssnr på musik. Jag ska alldeles strax gå ner och duscha av mig svetten sen Julias och mitt gympass och sedan göra mig iordning för jobbet. Ett pass kvar sen tar jag helg. Är ledig hela vilket inte hände allt för ofta. Imorgon blir det heldag med Viktoria och på Söndag-Måndag ska jag iväg med jobbet vilket ska bli väldigt spännande!

Men nu är det dags att jag börjar med något, ska åka om en timme. TREVLIG HELG!

Min luuunch, mums
 
 

3 oktober 2013

Vaknar upp av att min mobil vibrerar och låter i ett kör. 4 sms av Julia, 2 av Nermina. Läser Nerminas först och där var jag uppe som ett fucking skott kan jag säga. Justin släpper ÄNTLIGEN (har väntat sen i juni på detta!!!) Heartbreaker vid midnatt på söndag (antar det är typ LA tid, så måndag förmiddag här?) och sen har han kommit på någonting som heter "MusicMondays" vilket betyder att vi ska få en ny låt varje måndag i 10 veckors tid. ALLTSÅÅÅÅÅ HUR TROR NI JAG KÄNNER MIG JUST NU? EMOTIONAL OVERLOAD, CHECK. Fyfan så jävla gryyyymt. KAN INTE VÄNTA.

Denna dagen började alltså inte helt fel. Är även ledig och solen skiner ute så livet känns på topp för stunden. Jag ska hoppa i mina träningskläder nu och sen dra ner och möta upp Julia på gymmet. Ställde mig även på vågen och såg att jag tappat 5 kilo sen jag började träna i Augusti. Det bidrar ju även det till att humöret och motivationen höjs till taket. Tackarrrr!

Ha en bra torsdag! ♥

MIN BF!
 

2 oktober 2013

Hipp hipp hurra på din födelsedag kära lillebror ♥

Jag var nog helt utslagen igår för har sovit som en medvetslös inatt. Somnade så fort jag slog igen datorn strax innan tolv och vaknade vid tio i elva (!!). 11h sömn barre, thank youuuu.

Har ätit lite frukost och nu ska det bara få sjunka ner lite så ska jag sticka ut och löpa. Solen skiner och jag får ju dåligt av att sitta här inne. Annars i eftermiddag står födelsedagsfika hos farmor och farfar på schmat innan jag börjar jobba klockan 16.
 
Ha en bra onsdag!

 

1 oktober 2013

Då har vi vandrat in i Oktober också. Känns ute nu, riktigt kallt! 1 grad var det när jag kom hem vid åtta. Ligger under mitt duntäcke och fryser, lyssnar på Håkan och värms upp av alla fina minnen jag får av våran sommar detta år när jag hör hans röst. Jäklar vilken dundersommar jag har haft, oförskämt bäst rent ut sagt!

Idag har jag jobbat frukost-lunch sedan gav jag mig rakaspåret till Ikano. Köpte en present till käre brorsan som fyller 19 år imorgon. Sedan tillbaka till Åtvid och direkt ner på Bodypumpen med Julia. Jävlar vad det sved i varje muskel idag. Strechade noga efter, så förhoppningsvis kan man gå imorgon...

Nu har jag duschat, gjort och ätit kycklingsallad och så bäddat ner mig i min säng. Ska gå ner och fixa lite frukt och sen lägga mig tillrätta och titta klart på säsong 1 av One tree hill :) Får se hur mycket jag orkar, tröttheten brukar komma smygandes så fort jag slappnar av såhär..

Hoppas ni har haft en bra tisdag! ♥
 
 

RSS 2.0