Snart är 2015 slut..

Hejhopp på er!

Jag är för tillfället i Vimmerby och hänger hos Henke. Åkte hit i lördags och ska stanna tills onsdag tror jag, så skönt när vi båda är lediga och bara kan umgås! Vill alltid ha det såhär <3 Inte helt lätt att få ihop vardagen alla gånger när jag går i skolan på vardagar och jobbar en hel del helger och kvällar och Henke jobbar hela vardagarna och så spelningar med hans band. Det är ett jäkla bestyr, men på något sätt hittar vi trots allt småluckor. Men så skönt som sagt nu när vi kan hänga flera dagar och det inte är några måsten. Ikväll är herrn i och för sig iväg och repar med sitt band, men de är bara några timmar. Jag har duschat och grejat i köket. Just nu sitter jag i soffan och dricker ett glas vin och väntar på att pajskalet ska bli färdig kylt så jag kan göra klart våran västerbottenpaj som vi ska ha till räkor och grejer lite senare när Henke kommer tillbaka! Sååå gott.. Dör av att kolla på räkorna.. Men fyfan vad dyra dom var.. Ska njuta av varje liten räkjäkel!! Annars då? På torsdag drar vi upp till Sälen tidigt som fan!! SÅ FRUKTANSVÄRT KUL DET SKA BLI! Jag, julia, Jon och jocke åker från linkan och sen möter vi Sofia och Värmlandsgänget på plats (och viktoria såklart!) sen blir de nyårsfest, skidåkning, alkohol, bastu hoppas jag osv osv.. Allt som hör där till! 

Men men, nu ska jag göra klart pajen och tagga räkfrossa om några timmar!! Ha det fint och gott nytt år om jag inte skriver innan :)


Jag just nuuuu

Dan före dan

Klockan 23.41 och snart julafton. Jag tycker dagen innan julafton alltid är så himla mysig och det har den varit iår också. Jag vaknade hos Henke imorse i Vimmerby eftersom jag åkte dit igår när han slutade jobbet. Vi gjorde egen pizza och slappade vid tvn, hade inte setts på en vecka så de var kul att ses igen <3

Jag har ju bott hos pappa sen i söndags som jag inte vet om jag nämnt? Vi var på Tranås badhotell i helgen och sen på söndagen hade vi personalfest på villan så jag åkte dit och hade en jättetrevlig kväll innan pappa hämtade mig och nu har jag "bott" här sen dess. Ska stanna till juldagen!

Hur som helst kom jag hem från henke runt två och det blev julstök hela eftermiddagen plus att Vickan dök upp här strax efter att jag kom hem så vi har grejat en hel del tillsammans idag. Klätt farmor och farfars gran, klätt vår gran, lagat julmat, ställt ut tomtar och sen ikväll har grannarna varit här på julkäk och sen har jag och vickan försökt bli miljonärer på Bingolotto.. Men vi misslyckades.. Förra året vann jag åtminstone 500kr, men det sket sig iår. Men jag är inte bitter för det!

Nu ska jag sova och ladda upp för morgondagen. Sen på juldagen blir de firande nummer 2 hos mamma med hennes släkt och sen i mellandagarna är planen enbart att hänga med Henke <3 

Ni får ha en riktigt god jul nu så hörs vi!




JULLOV

Nu har jag jullov, så himlahimlahimla skönt! Jag ska bara jobba ett pass imorgonkväll med sen är det helledigt. Känner verkligen att det är så himla välbehövligt. Vi fick tillbaka våra tentor i måndags också och jag skrev VG på min vilket gjorde att jag kände mig extra värd detta lov. En termin är snart avklarad, allt som var så rörigt i början börjar äntligen klarna. Dessa 3 år ska nog snart vara klara!

Idag har jag varit hos pappa och fixat en julgran. Så nu är det riktigt julmysigt här i stan. Granen var dock ganska stor och kanske inte den vackraste som jag sett.. men det är en gran och nu står den och lyser så himla fint här i hörnet. Med julmusik i bakgrunden måste jag säga att julstämning faktisk kommer lite smygandes just nu!

Jag och Nermina som är craycray när de gäller Justin lyckades även få golden circle biljetter till Justins extrakonsert som han släppte idag när biljetterna till 29:e sålde slut som smör i solsken. Haha, hur jävla galeeeet? Vi ska alltså gå på båda spelningarna nästa år!! ÄLSKARRR MITT LIVVVVVVV. Bästa julklapparna till sig själv!
 
Nu ska jag titta på några avsnitt av Gåsmamman, en ny kriminalserie som jag börjat följa. Mycket bra :) Hoppas ni får en trevlig helg om vi inte hörs innan. PUSS
 

My Bieber-partnes in crime
 
 
 

2015

Jag brukar göra ett inlägg om det gångna året så jag tänkte att jag kör iår också! Det är bara två veckor kvar av 2015 vilket känns helt knas. Detta året har gått så himla fort..

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Ja men det har jag gjort, många saker. Jag flyttade hemifrån, jag började plugga på universitetet och jag var i två länder som jag inte varit i tidigare är de som slår mig såhär på rak arm!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag hade några nyårslöften.. brukar vara så himla dålig på sånt!

3. Fick någon du känner barn?
Ja, Linda & Pontus fick ju sin underbara Lowe som är så fin! Sen är de många bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, min underbara faster.. alldeles för tidigt. Fuck cancer!

5. Vilka länder besökte du?
Grekland(Kreta) och England (London)

6. Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016?
Hm, helt ärligt så kommer jag inte på någonting just nu..

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Det finns ett par, 2 januari när vi flytta in i lägenheten, 16 maj när jag förlorade min faster, min födelsedag, 23 oktober när vi såg Jame Bay och ett par till

8. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Att jag fått fingrarna ur rumpan och börjat plugga på LiU. Sen att jag träffat Henke som jag tycker om världigt, väldigt mycket <3

9. Vilket var ditt största misstag?
Kan inte påminna mig att jag gjort något stort misstag som jag går och grubblar på.

10. Vilket var ditt bästa inköp?
Ehm, min bil tror jag! Vad skulle jag göra utan den?

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Bensin, mat och nöjen typ konserter, små resor osv

12. Vad gjorde dig riktigt glad?
Alla mina vänner, dagen i maj när Julia kom hem och överraskade mig och Henke såklart <3

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Viktoria och jag låg dödssjuka i februari i typ influensa som typ aldrig gick över. Höll på att hosta ihjäl oss. Annars ingen sjukdom mera än lite förkylning

14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2010?
James Bays album Chaos and the calm, Justins nya Purpose, Ingen annan rör mig som du med Norlie & kkv och Fan vad bra med Jakob Karlberg är några

15. Mådde du bättre eller sämre under 2010 än vad du gjort tidigare år?
Ganska blandat.. De har varit lite upp och ner men jag har inte känr mig orolig över framtiden på samma sätt som tidigare, mycket tack vare att jag börjat plugga antar jag.

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Familjen!

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Nej jag tror inte det

18. Hur var din julafton?
Iår har den inte varit än, 1 vecka kvar. Men den kommer bli så bra den kan med tanke på omständigheterna.

19. Blev du kär?
Ja, jag har ju blivit det, väldigt kär :)

20. Vilket program har varit det bästa på tv?
Haha Paradise hotel är ju de enda jag följt typ, men Bron med

21. Hatar du någon som du inte hatade förut?
Nej de tror jag inte

22. Vilken var den bästa boken du läst under året?
Läser ju typ aldrig, mera än när jag är på semester och sen skolböcker.

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?
James Bay!

24. Önskade du dig något som du fick?
Komma in på universitetet och de gjorde jag ju.

25. Önskade du dig något som du inte fick?
inget som jag kan komma på just nuu

26. Vilken var årets bästa film?
Nya Falk filmerna!

27. Vad gjorde du på din födelsedag?
Jobbade sen var jag hos pappa och plockade svamp och på kvällen blev jag överraskad av mina vänner här hemma för Viktoria hade fixat överraskningsfika :)

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Många har ju varit samma.. Men jag måste säga Henke då :)

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?
Bekväm!

30. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj, jobb, allt kul jag hittat på under året

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha Justin, suprise?

32. Vem saknade du?
Min faster <3

33. Vilken var din bästa månad?
Juni, juli, augusti

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Säkert men inget jag kommer på nu

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Svårt att veta, men mycket plugg misstänker jag. Annars får tiden utvisa :)

 


Hetsigt

Fredaaag.. vilket dock har inneburit jobb för mig och morgondagen likaså, men jag gillar såna helger också. Senaste dagarna har varit så hetsiga. Jobb plus skola och jag har varit ganska stressad som jag tror att jag nämnde sist? I tisdags kände jag mig deppig och på kvällen när jag jobbade kom huvudvärk smygandes.. Sen i onsdagmorse vaknade jag med skiten och när jag satt och åt frukost fick jag se att Universal droppade bomben att Justin skulle komma till Sverige.. Detta lindrade inte direkt min stress och huvudvärk. Jag är världens största Bieber-tönt som jag tror alla som känner mig vet om. Jag tror att detta aldrig komme växa bort från mig, helt ärligt! Jag vet inte riktigt vad det är med honom som gör att jag tycker om honom så mycket? Hans musik såklart, hans personlighet och sen är han snygg som få. Hur som helst, han har mig lindad runt sitt finger. De är en jävla tur att jag har Nermina som är lika Bieber-töntig som mig. I alla fall började hetsen direkt där i onsdags över hur fan vi skulle få tag i dom bästa biljetterna. Men vi hade sån jävla tur idag när dom släppte pre-salen på hans fan club så vi fixade golden circle biljetter!! Vilket är en av de bättre ståplats katergorierna längst fram vid scenen. Så sjukt gött.. och direkt när vi köpt dessa biljetter släppte min huvudvärk.. haha har seriöst mått psykiskt dåligt sen i onsdags över hur fan vi skulle fixa grymma biljetter. På torsdag när biljetterna släpps officiellt lär de bli kaos.. Så gött att man har säkert kort nu och slipper hetsa med halva Sverige! Dock hindrar nog inte de oss från att försöka få tag i kategorin J eller B pit som är ÄNNU bättre.. vi har ju inget att förlora ;)
 
Men nu ska jag sluta babbla om det där. Mera än att de har varit hetsigt i veckan så har jag hunnit med lussebak med mamma och igår åkte jag ner till Henke.. Vi gjorde lite julkäk med Jansson, prinskorv och köttbullar, mysigt. Eftersom jag jobbar helgen blir de inte så mkt häng av.. och nästa helg jobbar jag fredag och sen ska jag till tranås badhotell lördag-söndag. Fullt upp med andra ord. Tur de är jul och ledigt snart!

Imorgon blir de julbordsjobb på Villan men innan de ska jag kanske dra ner en sväng på stan och leta lite julklappar.. Om jag hinner. Annars tar jag de på söndag. Har inte så mycket julklappar kvar vilket känns skönt :)
 
Längtar till solen, om man hade haft råd med en kreta resa typ..
 

En liten uppdatering!

Hej hopp!

Nu blev de lite bloggpaus här igen, det har varit fullt upp senaste dagarna. Skola och jobb i fredags och sen i lördags åkte jag till henke och blev kvar tills igår förmiddag. I lördags var vi i Västervik och handlade julpynt åt honom eftersom hans blev stulet för något år sen. På lördagkvällen gjorde vi gott käk och tittade på Mig äger ingen som gick på tv. I söndags var vi på middag hos hans föräldrar och på kvällen bakade vi pepparkakor och efter det tittade vi på Beck innan vi gick och la oss. En väldigt skön helg! Synd att man är så uppbokad på helgerna så dom inte kan se ut sådär oftare <3

Igår när jag kom hem fixade jag lite julklappar på stan och resten av dagen tog jag de bara lugnt. Jag har blivit så himla förkyld! Idag är det fullt upp med skola och jobb. Hoppade första föreläsningen och satt hemma och fixade lite plugg till torsdag istället som ska lämnas in då. Men nu har jag tagit mig till skolan för andra föreläsningen idag. När den är slut ska jag åka direkt till konsert och kongress och jobba där ikväll. Känner verkligen inte för det.. Är som sagt förkyld och känner mig lite deppig idag. Vet inte om de hänger ihop med min snoriga näsa kanske? Men jag ska släpa mig dit ett par timmar. Hoppas jag kan gå skapligt ikväll så jag slipper vara död imorgon i skolan när vi ska planera grupparbetet som vi ska redovisa efter jul och nyår.

På torsdag efter skolan ska jag åka ner till Vimmerby igen tror jag. Det känns kul att ha det att se fram emot för i helgen blir det fullt upp med jobb på Villan fredag-lördag :) 

Så fick ni liten uppdatering, nu är det föreläsningafokus igen!





Torsdag 3 december

Godmorgon! Eller godförmiddag. Jag satte klockan på 9 idag och kravlade mig upp ur sängen vid halv tio för att dra iväg och handla lite. Så nu har jag gjort det och käkat lite frukost framför tvn. Har lite huvudvärk och känner mig seg och tung i huvudet idag.. Vet inte om de är för jag varit lite stressad senaste dagarna med massa läsning från skolan och så jobb på det. Men jag hann läsa och fixa plugget igår innan jobbet och nu kanske jag slappnar av lite när jag har fixat det och bara har en jobbdag kvar imorn. Men idag är jag ledig från jobb, så jag ska bara till skolan och ha seminarie och efter det ska jag hem till pappa en sväng! 

Skönt att det snart är helg! Imorn ska vi ut till våra VFU platser och göra en fältstudie för denna kurs vi jobbar med nu. Sen blir de jobb på villan på kvällen! På lördag ska jag åka ner till henke, vi ska fixa lite julmys tror jag. Skönt med en lugn helg! :)




Sovmorgon!

Den här morgonen har varit så himla skön! Imorse gick vi upp vid sju och gjorde varm choklad med grädde och grejer och kollade på julkalendern. Men ae, jag vet inte varför de är så svårt att göra en bra kalender nu för tiden? Såna som gick när jag var liten.. Årets kändes som ett faktaprogram? Konstigt.. Men de kanske blir bättre. Efter julkalendern gick jag och la mig i sängen igen och somnade om, så himla skönt. Sov till halv elva och nu har jag precis ätit en god frukost.

Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning och åka till skolan och gå på en föreläsning. Efter det blir de raka vägen till villan och jobba första julbordet! Ska bli sååååå mysigt :)


Gofrukost

RSS 2.0