En liten update

Tjena moss!

Jag ligger i sängen och drar mig. Har inte blivit bokad på vikariebanken idag heller. Dom ringde i tisdags och ville att jag skulle hoppa in och vicka i Greboskola i åk 1 alldeles ensam. Då kände jag att de var lite att ta vatten över huvudet när man knappt jobbat något med barn innan. Så nu har jag bett henne enbart boka mig på förskola/fritids. Hur som helst fick jag ändå hoppa in på villan i tisdags så det löste sig ändå!

Imorgon ska jag jobba på villan igen så vi kör nya tag med vikariebanken nästa vecka! Annars dåååå, i söndags var mamma här och vi bokade en resa till Kreta i sommar. Så underbart! Så 2-9 juni åker hon, jag & fredrik på en liten semester. Ljuvligt! Brun och fin lagom till midsommar och bråvalla och allt. I måndagskväll var vi på uppstartningsdans på nationernas hus där casanovas spelade. Var riktigt kul! Jäklar vad duktiga endel är. Jag skulle bara behöva liteeeee mera självförtroende men de kommer väl. I tisdags efter jobbet kom jocke, becka & Edvin hit och jag bjöd på kålpudding som dom pratat om så länge. Härligt! Igår blev de en slappdag med fika hos oliver och sen var jag, viktoria och oliver på Harrys musikquiz på kvällen, riktigt skoj! Avslutade kvällen med en öl på horse and hound. Lyckat!

Nu har jag precis vaknat och ska gå och fixa frukost. Hoppas ni mår bra!




Good weekend

God eftermiddag!
 
Jag ligger under en filt i soffan och lyssnar på musik. Ögonen är riktigt tunga idag efter en lång dag på Konsert och kongress igår med jobb. Himla mycket spring och många timmar. Igår var de Ridsportsgala och de var roligt! Så himla annorlunda mot vad jag är van vid på Villan men de är skoj med lite variation. Tjejerna(och killarna) jag jobbar med på k&k är så gulliga med! I alla fall så kom jag hem vid 3 inatt och då däckade jag stenhårt. I Fredags var Linda & Pontus här och vi käkade plankstek och drack vin. Sen drog Viktoria på fest och vi satt kvar här och snackade skit och lyssna på musik. Men när Linda & Pontus stack vid 12 så tog jag taxi till Viktoria och sen hamnade vi på Harrys, som vanligt. Börjar bli stammisar där nu! Men fan vad fint det är! Gick dock inte ut förrän vid halv två så de blev inte så lång tid där inne men vi röjde på den tid vi var där. Så igår när jag vaknade var jag riktigt sleten men som tur var kvicknade jag till innnan jag drog till k&k vid 13.00.
 
Idag sov jag till 12! Gud så jäkla skönt det var. Sen har vi varit iväg och handlat på Maxi och nu ligger jag ensam hemma och slappar som sagt. Mamma kommer hit om 2h och jag ska bjuda på köttfärssoppa då. Så ska snart inta min plats i köket. Magen kurrar redan nu så de ska bli supergott sen!
 
Hoppas att ni har haft en bra helg!
 
Sitter på tojjas dator så ni får en goding från midsommar 2013
 
 

Onsdag eftermiddag!

Har varit så sjukt rastlös senaste dagarna!! Viktoria har gått i skolan nu tisdag-onsdag och jag har varit ledig så har verkligen inte haft något att göra. Alla andra kompisar jobbar ju också eller går i skolan, riktigt segt. Men har gått en promenad både igår och idag i alla fall, bra och röra lite på sig.

Nu är det i alla fall fullt upp resten av veckan och det känns bra. Imorgon jobbar jag frukost-lunch på villan, på fredag ska jag på "arvetsintervju" angående vikariebanken i Åtvid, sen har jag tid på kvinnohälsan och byta mina p-piller som jag inte orkar med längre..ger mig massa dum huvudvärk hela tiden. Sen på fredagkvällen blir det nog plankstek här hemma, får se om linda och ponta kommer med. På lördag ska jag jobba på konsert och kongress igen, blir nog en ganska lång dag. Härligt!! 

Ha det fint ❤️




Great weekend

Jag har haft en grym helg! Inflyttningsfesten blev helgrym sen avslutade vi allt på Harrys som var sjukt lyckat :) Tack till er alla som kom!!

Igår var man lagom seg, slöade framför tvn hela dagen. Halvsov och sen kom jocke och Edvin hit på kvällen och käkade pizza och glodde film. Sov mig igenom det med dock, haha! Sen blev de sängen tidigt.

Nu har jag precis dammsugit och moppat golven som var riktigt äckliga sen i lördags, skönt! Inga speciella planer i veckan mera än jobb i slutet av veckan. Får se vad som händer. Ska dra och hämta viktorias pass på polisen snart och sen handla och ikväll ska jag till linda och hänga lite! skön måndag!





Lite bilder från i lördags!

Tisdagkväll!

Har precis lagt mig i sängen med mina headphones på högsta volym, lite fint! Det bästa som finns är att somna till Håkans ljuva stämma! 

Förövrigt har senaste dagarna varit lugna! Jag har varit ledig första delen av veckan, är ledig imorgon med sen kör jag frukost-lunch på villan torsdag och fredag. Härligt! 

En liten kul grej jag och viktoria gjorde igår var att dra en vända till federal och pierca oss! Hahah, jag gjorde en smiley så en rätt diskret liten grej som bara syns när jag ler. För väl skona mamma och pappa lite så dom inte blir helt knäckta! Men jag har alltid velat ha en smiley så nu kände jag att jag faktiskt kunde få bestämma själv vad jag ville göra med mitt liv även om mamma och pappa tycker det är fult ;) Var även på Ågatan bar igårkväll med linda, danni och anna. Drack ett par bärs och snackade massa skit, så mysigt!! ❤️

Annars är de mest tagg inför lördag här! Inflyttningsfest på lördag, tagg!! 


Fantastisk helg

Har ni haft en bra helg? Min har varit grym! Fredagen bestod av tacokväll och sovdags tidigt, vilket var riktigt välbehövligt! Igår blev de en riktigt slapp eftmiddag. Kollade igenom 3 filmer och bara slöade i soffan, ljuvligt! Framåt kvällen kom Sofia till oss och det slutade med att vi drog till Linda och det blev förkrök med henne, pontus och hans kompisar från stockholm. Efter några timmars förkrök hamnade vi på harrys och jag hade sjukt kul! Varför är det alltid så att dom bästa kvällarna är dom spontana? Riktigt lyckat!

Idag har jag inte varit speciellt bakis heller vilket kändes riktigt lyxigt. Mest trött då vi somnade runt 5 imorse. Sov några timmar i soffan framför en film och sen drog viktoria till björs och då cyklade jag bort till mamma en sväng. Käkade med henne och snackade lite skit. Nu har jag landat hemma i soffan igen och sitter och lyssnar på bästa håkan på högsta volym. Väntar på att Viktoria ska komma hem från björs igen. Ska göra mig en kopp te och en knäckemacka, blev riktigt frusen när jag cyklade hem från mamma. Annars lär de bli en tidig kväll, lite sömnbrist här! Puss
 
 
 
'

This guy

Världens bästa Håkan som på något vis alltid får mitt hjärta att slå några extra slag och blir alldeles varmt <3




Fredagkväll

Hej & hå, här har det varit fullt ös senaste dagarna. I onsdags jobbade jag på villan och på eftermiddagen ringde dom till mig från konsert & kongress där jag sökt extrajobb och frågade om jag hade möjlighet att extra jobba torsdag och fredag. Det passade utmärkt eftersom jag inte var schemalagd på villan. Så igår började jag 9.00 och gick hem 01.45, ja ni läste rätt. Lagom saftigt första pass! Var gråtfärdig av utmattning när jag skulle cykla hem mitt i natten men de fick gå. Somnade vid 02.30 och sen ringde klockan 07.30 imorse och de vara bara att släpa sig upp trots att det gjorde ont i hela kroppen. Så blev det ett 9-16 pass idag. Väldigt tuff start men kul att ha fått in en fot där nu :)

Nu har jag intagit soffan. Jocke och rasken är här och vi har ätit tacos och om en stund blir det film :) ha en trevlig helg!




Verkligheten är ikapp

Då är det dags för verkligheten att dra igång igen imorgon. Tillbaka till jobbet! Men det känns helt okej faktiskt. Ska bli skönt med lite vardag igen! 

Imorgon jobbar jag lunch så börjar vid 11.00 sen kör jag till 16.00. Hade tänkt att köra någon timme på gymmet efter det och motionera bort lite av all skit man ätit under denna lediga period. Sen ska jag hem till pappa en sväng och packa lite mera av mina grejer! Så skönt att vi äntligen fått iordning på allt här hemma :) 

Hoppas ni haft en skön ledighet!




Home

Gud vad jag har en bra känsla för vår nya lya! Kommer trivas som fisken i vattnet, garanterat! 

Nu är de nästan iordning överallt! Imorgon ska vi köpa tv och hämta en fåtölj. Sen är de lite småsaker kvar, jag ska sätta upp en tavellist över min säng, köpa ramar och fixa lite tavlor med foton i att ha på sen ska jag köpa någon fet tavla, and thats pretty much it. Kommer bli strålande!

Köket blev klart idag! 

Mitt rum som det ser ut nu, lite småplock kvar bara!




Linköpingsbo

Hejsan

Äntligen har vi börjat få lite ordning i lägenheten och det känns som ett hem, men jäklar vilket bestyr de har varit! Idag har vi spenderat några timmar på Ikea, rusta & maxi och resten av eftermiddagen har vi bara plockat i lägenheten. Känns jättebra och jag tror de kommer bli strålande när allt är klart!

Imorgon blir det en vända till Ikea igen och handla lite mera småsaker och även byta lite grejer som blev fel. Skönt att bara kunna styra hur man vill nu utan några andra måsten mera än att gå iordning lyan! Börjar inte jobba förrän på onsdag :)

Hörs snart igen!







RSS 2.0