MATCH

Idag hade vi fullt ös på lunchen, 150 lunch gäster och ett tag kände jag mig totalt överkörd. Rörigt som fan och kaos i hjärnan, men det löste sig ändå på något sätt och alla vara nöjda, glada och mätta när dom gick. Körde 45 min på gymmet innan jag drog hem....träna med spränghuvudvärk är ingenting jag rekomenderar...

Åt & duschade hemma och sedan drog jag ner och hämta upp bästa Daniella. Hejade på ÅFF tills det var cirka 20 min kvar av 2:a, då gick strömmen på hela kopparvallen och det blev svart som natten...haha! Sjukt! Vi gick omkring och väntade på att ljuset skulle komma tillbaka...men efter över 30mins väntan utan att något hänt och dom sa att de inte visste hur lång tid de skulle ta innan matchen kom igång igen så gav vi upp. Var så jävla kallt!

Jag börjar jobba 06.30 imorgon. Så jag ska bumsa ner i sängen nu och sova. Vi hörs imorgon istället! Blir myskväll till 110% imorgon. En liten PW eller löprunda ska jag bara klämma in :) Förövrigt är jag sjukt peppad på att tatuera mig. Fick ett sms av Jullan igår då hon frågade om jag ville hänga med henne in och göra det SNART....ska jag äntligen få fingrarna ur röva? ;) 

Med de säger jag GODNATT

 
 

31 oktober 2012


Godmorgon! Jag vaknade vid tio i nio idag och kände mig super pigg så nu har jag myst i soffan och ätit lång frukost...perfekt morgon! Ska alldeles strax gå och göra mig klar för dagen. Ska jobba lunchen idag bara. Efter blir det nog gymmet någon timme. Beror lite på vilken tid jag kommer från jobbet. Jag ska nog på fotbollen ikväll och vill gärna slippa stressa! Men hoppas jag hinner med gymmet iallafall. Har gått ner fem kilo nu så motivation är återigen på topp! Haha ;-) Så är det, ni får ha en bra dag så hörs vi! <3

Bråvallafestivalen

Är ju helt självklart att jag SKA på Bråvallafestivalen i sommar iallafall. Finns inget annat alternativ. Så jävla grymt! Även att "bara" Avicii, Green day & Rammstein är klara än så vet jag redan att jag ska dit. Trots att Avicii är den ända jag känner "ååhhhhhhhhhhhhhhhhh så grymt". Jag tänker försöka dra ihop ett stort gäng som kan åka dit. Vilka som helst, skiter i om vi inte är bästavänner eller om vi knappt känner varandra. Ska du och dina kompisar dit eller bara du? Säg till! Vore sjukt grymt om man kunde vara ett gäng och dra dit ihop. Sätta tälten vid varandra och bara leva festival livet. Supa, lyssna på fet musik och bara ha så jävla kuuuuuuuul. ÅH blir så taggad! Ett stort plus att det är i Norrköping också så kan man dra hem till någon och duscha och greja (Robin & Tojja...HAHA)

Ska du dit, let me know! Du, jag, dina & mina kompisar kan få sjukt kul om alla bara kan vara positiva och jävligt glada! Wooopwoooooooooooooop. I will be there iallafall!


EFFEKTIV

Herregud, idag har jag varit så sjukt effektiv!! Storstädat rummet, städat garderoben, bakat tårta åt pappa, varit ute och sprungit 6km, tvättat bilen, bytt till vinterdäck nästan helt själv och Fredrik har hittat felet på mina bromsar. Ena bromsplattan var helt slut, så han ska fixa nya imorgon och sätta dit. Skönt att slippa åka till verkstan och betala en förmögenhet.

Nu har jag duschat och hoppat i Onepiecen. Ligger i soffan och slappar. Väntar på att mamma ska komma hem med smörgårstårta. Så jävla gott, är sjukt hungrig!! Marcus kommer även senare :) Blir slappmooode.

Imorgon jobbar jag 11.30-16/17.00 någon gång. Får se om jag går på matchen på kvällen :) Sista hemmamatchen!


BAGARE;)

30 oktober 2012

Gud så härligt och vara ledig! Man uppskattar verkligen ledigheten när man jobbat mycket, underbart! Igår drog jag på spontan bio med Fia, hennes syrra och hennes polare. Vi såg Ted och den var sjukt bra!! Garavade oss typ igenom hela filmen...hahah! Länge sen jag såg en så rolig film. 

Idag har jag enhel del att styra med. Garderoben och rummet ser ut som kriget så det tänkte jag börja med! Sen ska bilen städas både utvändigt och invändigt. Måste kanske köra den till verkstan för mina bromsar skrapar som så in i helvete när jag bromsar. Troligtvis är det en sten som sitter fast mellan bromsskivorna. För jag tror inte dom är utslitna eftersom jag besiktade och hade bilen på service för inte alls länge sen...känns som grabbarna på verkstan borde sagt något isåfalll...hoppas det bara är en sten så jag inte måste betala en förmögenhet och laga något!! Pappa fyller även år idag så jag tänkte baka till en tårta senare! Sen ska jag väl hinna med lite motion. Får se om det blir en löprunda eller dra ner till gymmet. Får se vad jag känner för senare! :)

Annars i veckan blir det lite mera jobb onsdag-torsdag. Slapp jobba matchen på onsdag kväll med så kanske går på matchen igen (var för första gången i söndags och kollade på ÅFF på hemmaplan, första gången på hela säsongen jag varit ledig på matchdag) Sen på fredag ska kanske Viktoria och jag dra ut, får se om vi kan få med oss lite mera folk. Sjukt festsugen iallafall! Och på söndag jobbar jag frulle. Så det rullar assåååå! 

Ha en bra tisdag! Nu ska jag städa...PUSS!


River Island




I helgen la jag en beställning på River Island med lite av varje. Suktar jämt över typ ALLT på den sidan. Skulle vara ne dröm att åka till London och gå in i den butiken. Blev iallafall tröjorna ovan, ett pannband och ett par kabelstickade beiga strumpbyxor. Nu hoppas jag bara allt passar och att det inte blir en massa bök. Har aldrig beställt ifrån utlandet förut. Men det är ju en stor klädkedja så det ska nog inte vara några problem! De stickade tröjorna var på rea och kostade typ 10 pund styck (ca 110 kronor) och den med rymdmotiv var lite dyrare och kostade 35 pund ( ca 370 kronor) Hoppas dom blir bra nu!!
 

29 oktober 2012


Dålig uppdatering här! Men har ju jobbat jätte mycket senaste veckan. Nu har jag dock jobbat klart dagens pass och imorgon är jag ledig! :) Fia ringde mig precis innan jag slutade och frågade om jag ville hänga med på bio i Norrköping. Så nu är vi påväg dit! Ska bli mysigt. Vi får höras imorgon...kanske ni kan få se lite shopping jag gjort senaste tiden med. Västen ovan köpte jag igår...KÄR!

27 oktober 2012

Går inte tiden sjukt fort eller? Redan en hel månad sen Marcus fyllde 20...känns som det var nyss? Herregud. Snart är det jul kära vänner, ska bli väldigt härligt och vara hemma hela juletiden iår. Istället för och dra till Thailand och komma hem på julafton (typ) haha. Baka, julpynta, pyssla, handla julklappar...hela köret! Plus jobba en jävla massa julbord, men det ska bli roligt det med faktiskt. Men man lär nog vara rätt utarbetad och trött på julbord lagom till julafton ;) haha


Vad har ni gjort idag då? Jag vaknade rätt sent. Var så jäkla trött igår efter bowling och allt...(som jag förövrigt vann) Sen drog mamma och jag på höstmarknaden en vända, men det var mest skit. Efter att vi storhandlat åkte vi hem och jag tog en långpromenad innan jag stack till jobbet. Blev ett ganska kort pass idag. 16-21.30. Men det var skönt! Kom även på att klockan ska dras tillbaka inatt så jag får sova en extra timme innan jag ska upp och köra frukostpasset imorgonbitti. Inte helt fel det. Börjar inte förrän runt 08.30 imorgon sen kör jag bara till 12 tiden. Så vi hörs imorgon efter det istället. Dags att sova nu! 

Puss på er!


26 oktober 2012

Denna vecka har gått så sjukt fort!! Känns som det var helg nyss? Helt galet ju! Imorse när jag åkte till jobbet vid 06.00 var det MINUS. Piss kallt. Ångrade efter en minut i bilen att jag inte tog min vinterjacka. Var även svin kallt på jobbet, usch! Fick inte upp tempen förrän lunchen drog igång vid tolv tiden. BURR! Jag gillar snö och vinter men jag tycker det är lite för tidigt. Börjar det nu kommer jag vara sjukt less på vintern efter jul och då har man typ 2 månader kvar...nej, vintern får lugna sig lite!

Jag sket i stan idag också. Jag, mamma, pappa, Macke (kanske Fredrik) och några till ska till Strandgatan ikväll och Bowla. Pappa fyller år på tisdag så istället för och köpa en present så ska vi åka dit för han tycker om att bowla som fan. Han vet heller inte om att hans bästakompis, fru och ena dotter ska vara med. Så det blir nog kalas! Vi tänkte köpa pizza efter och åka hem till oss och äta den (ingen pizza för mig dock...haha) Känns som det blir en bra kväll. jag är ju kungen på bowling med ;)

Imorgon börjar jag inte jobba förrän 16.00, så ska nog dra in till stan imorgon innan jobbet :) Men nu ska jag se om jag kan internetshoppa lite. Hittade endel på Riverislands rea igår! Woopwoop. Puss påer!
 

25 oktober 2012

Tjolahopppp!

Jag slutade jobba för en timme sen, så jag har precis hoppat i min One piece och kastat mig i soffan. SKÖNT! Igår han jag inte med bloggen. Jag jobbade 12-21. Sen stack jag hem till Marcus och glodde på tv innan vi somnade.

Idag hade jag egentligen tänkt och åka till stan. Men jag pallade inte. SNÖADE när jag åkte från jobbet och jag har sommardäck på så det kändes onödigt och sätta sig i bilen in till stan då. Tar det imorgon istället. Då jobbar jag 06.30-15.00 så då kan jag komma iväg lite tidigare istället. Så ska slappa nu fram till halv sju då jag ska åka ner på Spinning i en timme. Känner att jag lär få släpa mig dit idag....inte alls sugen. Men men...

Hare fint, hörs vi! ♥
 

Spinning

Ska sticka iväg på min älskade spinning nu efter ett par timmar hos Viktoria. Åh är så taggad! Älskar spinnning. Svin jobbigt så man verkligen får mörda sin kondis, genomblöt av svett och så underbart skönt efter. Varje gång jag sitter där på cykeln och håller på att dö tänker jag "detta var sista gången" Men av någon anledning hittar jag alltid tillbaka. Äntligen hittat en träningsform som hjälper mig hålla motivationen igång!

WOOOOOOPWOOOOOOOOOOP. Ha en bra tisdag kväll ♥
 

23 oktober 2012

Vaknade upp med en träningsvärk från helvetet nyss. Magen och benen är slut, blir tufft ikväll på spinningen kan jag garantera. Var så jäkla trött imorse, hade tänkt gå upp skapligt. Det gick ju as bra! Drömde även att jag var på skidresa med Justin Bieber. Vi brottades i snön, satt i ankarliften tillsammans, tog bilder och delade på samma stuga. Ni kanske förstår att jag var rätt bitter när jag vaknade och insåg att allt var en dröm? Döda mig.

Jag ligger faktiskt i sängen. Har inte kommit längre! Tänkte dra ner och ta en koppkaffe och en knäcke eller något annat lätt att äta. Ska nämligen till Viktoria vid ett och käka lunch, gå en promenad och snacka skit. Ser jag fram emot, länge sen vi träffades nu. Förövrigt är jag shoppingsugen som ett as så på torsdag efter jobbet blir det nog stan och göra en rejäl runda. Vill ha svarta slitna jeans, vinröd stickad tröja, slitna jeans shorts till thailand, en svart skinnväst...ja typ allt som hängde på Gina sist jag var där och självklart inte hade ett öre att handla för. Lönen är efterlängtad!

Nehepp om man skulle klä på sig något och gå och fixa lite kaffe! Pussss
 
 
VILL ÅKA TILL FJÄLLEN. Bästa som finns. Får se när/om det blir av i vinter. Mamma åker 2:e januari och jag får följa med om jag vill (men en vän kanske?) eller om man skulle dra över nyår och tvinga med en lite äldra om nu inte jag kan boka. Eller om man skulle försöka få till med Oliver och hans stuga i Tandådalen. Där är det ju jävligt grymt om ni frågar mig. Så kan man vara både där och Hundfjället. Tål att tänkas på!

PLAY HARD

 
 
Har lyssnat på denna som fan nu när jag tränat. Blir helt taggad av den och kör gärnet!! Beatet som är med i denna låt kommer väl ifrån en gammal låt som heter Better of alone tror jag. Tror dom flesta känner igen det? Hur som helst gillar jag den och jag är sjukt svag för Ne-yo's röst. Är något i den mannens stämma som jag bara älskaaaarrrrr!

22 oktober 2012

Idag är det ett halvår kvar till JUSTIN BIEBER är i sverige. Wooopwoooooop! En evighet men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Kommer bli bästa dagarna i mitt liv även om jag ska behöva dunka trängandes fjortisjävlars huvuden i backen :))) Den jäveln som ens försöker tränga sig före mig kommer få smaka på asfalten så att säga!!!

Idag har jag jobbat 06.30-15.00. Sen stack jag ner till gymmet och körde i en timme. Skönt att vara igång igen och hostan kändes inte av speciellt mycket. Så nu ligger jag nyduschad i soffan och slö glor på tv. Känner att det får bli en riktigt slappiskväll idag och sen sängen tidigt. Imorgon är min enda lediga dag på en hel vecka. Men ska bli kul och köra gärnet på jobbet sen, är riktigt laddad nu efter alldeles för mycket ledighet.

Nehepp, nu ska jag titta om de finns plats på spinningen imornkväll och sen kasta ihop en Fläskpannkaka åt familjen och klura ut vad jag ska äta för något nyttigare alternativ istället för Flärrepannkakan ;)...Puss!

 

21 oktober 2012



Om exakt 3 månader landar Marcus och jag snart i Thailand. Wooopwoooop längtar en aning!!

Hur har eran helg varit? Min har varit riktigt skön. Min hosta har blivit mycket bättre också så imorgon kör jag all in på träningsfronten igen, lääängtar till gymmet och spinningen!! Igår hade jag en hemma dag med mamma. Slappade i soffan och var ute och gick en riktigt långpromenad i över 2 timmar med mamma. På kvällen slappade vi framför teven och åt god mat med tända ljus och brasan likaså, myys!

Imorse när jag vaknat och ätit frukost drog jag och mamma till mammas bästavän Marie och hälsade på. Hon har köpt två taxvalpar....och jag dooooooooog. Olle, min farmor och farfars hund som vi fick ta bort i våras <//////////3 var ju en tax och den rasen ligger mig fruktansvärt varmt om hjärtat. Dessa två gobitar var länghåriga dvärg kanin taxar och så fruktansvärt söta. Absolut en taxras jag skulle kunna tänka mig i framtiden. UNDERBARA små liv! Hur som helst, ikväll åkte mamma och jag ner till Kulturhuset och bidrog lite på Barngalan som hölls. Macke & Ida spelade också! 

Just nu är jag hos Marcus och vi tittar på Beck. Ska titta klart och sen sova. Jag börjar jobba 06.30 imorgon. Jobbar hela veckan utan tisdag så de blir full fart. Men ska bli kul, känner mig taggad! Vi hörs ♥

Sanningen

Jag skulle publicerat detta igår. Men gjorde det aldrig. Nu gör jag det! Livet går inte under :)
Jag vet inte hur jag ska skriva detta inlägg. Jag vet inte ens om jag kommer att publicera det. Jag vet bara att jag vill skriva det. Jag har så himla mycket tankar och känslor inom mig. Jag behöver få ut dom. Jag vill berätta för er för jag vet att alla ni som läser min blogg är mina vänner. På olika sätt. Ni kommer ändå att få veta detta framöver. Jag måste bara sluta upp och förneka det för mig själv. Sluta upp att stänga allting innom mig. Men det är så jäkla svårt. Jag vill inte bli ledsen. Jag vill inte att folk ska se mig gråta. Jag vill inte framstå som svag. Jag har alltid fått höra att jag är en så himla glad och positiv person...av alla runt omkring mig, nästan för positiv ibland. Jag vet att det är okej för alla att vara ledsna men jag har så svårt att låta folk se mig ledsen. Senaste tiden har de där fake-smilet som folk ofta snackat om OFTA varit på. Jag har skrikit innombords och bara velat ligga kvar i min säng resten av dagen, veckan, månaden. Men jag har bitit ihop. Försökt vara positiv även om det varit svårt. Det fungerar, men det är jobbigt.


Anledningen till att allt varit såhär jobbigt för mig (och för min övriga familj) är att min mamma och pappa ska flytta isär. Oj vad farligt tänker ni. Men jag har förnekat detta för mig själv de senaste månaderna. Stängt det ute ifrån min värld så fort det kommit på tal och bara STÄNGT AV ALLT när samtalet kommit upp eller något påmint mig om det. Jag vet att jag är 20 år, jag vet att jag ska ansvara för mitt egna liv och att mina föräldrar fortfarande kommer finnas kvar. Det jag däremot inte vet är varför jag har så svårt att ta detta till mig? Och varför jag har så svårt att acceptera det. Egentligen så tror jag att det kommer bli bra i slutändan (sa jag just det där?) men ändå så kan jag inte ta det till mig. Jag har i princip känt att hela min värld rasat samman i dom stunder då jag verkligen försökt ta det till mig. Jag är så jävla rädd. Rädd för denna stora förändring som det är. Jag är rädd vad folk ska säga. Jag är rädd för hur allt ska bli framöver. Jag är rädd att vi aldrig ska kunna vara en hel familj längre. Jag är rädd att mamma ska känna sig ensam när jag inte är hon henne. Jag är rädd att pappa ska känna sig ensam när jag inte är hos honom. Jag är rädd att mamma och pappa inte ska kunna vara vänner. Jag är rädd för att inte räcka till. Jag är rädd för så jävla mycket. Och det är så jävla svårt att ENBART skita i alla dessa tankar och rädslor och bara fokusera på mitt liv. Dom dyker liksom upp när jag minst anar det. Dom ligger där och gnager hela tiden. Kanske är det bara en fas nu. Innan allt är klart. När vi gått igenom detta. Men den tär på mig så mycket. Jag blir så ledsen när jag tänker att vi inte ska kunna sitta tillsammans på samma sätt en kväll och titta på tv, äta god mat och bara vara. Även om det inte händer jätte ofta så har jag alltid värdesatt som stunderna mycket. Allting kommer bli så annorlunda. Jag har ju levt med båda min föräldrar i 20 år. Klart som fan att detta är en stor förändring för mig. Jag vet att det finns större problem i världen och att detta kanske är en fis i rymden. Men jag tycker det är tungt som fan. 


Mamma flyttar till Åtvid den 1 december. Det är bestämt och det finns ingenting för mig att förneka längre. Det går liksom inte. Sanningen har kommit ikapp. Jag hoppas att allt kommer bli så bra som det bara går och att ALLA kommer må så bra när detta är över som det bara går. Och att jag kan få slippa alla dessa funderingar som äter upp min hjärna inifrån. Men hur det än blir måste jag försöka tänka att mamma kommer alltid finnas kvar och pappa kommer alltid finnas kvar. Bara att dom är i olika hushåll. Och jag är ju stor nog att sköta mitt eget liv. Jag hoppas att jag kan känna så till 100% om några månader. Att allt ändå är ganska bra. Att vi är friska och fortfarande har varandra. Just nu känns det jobbigt. Men jag känner att jag ändå tagit ett jävligt stort kliv i min bearbetning av detta med att skriva detta inlägg. Jag sitter inte heller här och tjuter som jag gjorde i början. Då bara grät jag och grät jag så fort jag inte förnekade det för mig. Det går iallafall åt rätt håll och det är ju en bra början..

Detta är första gången jag skriver detta rakt ut (förutom på min hemliga twitter...hahaha, perfekt att ha en sån) Den nakna sanningen. Den kommer ju fram förr eller senare. Och som jag skrev tidigare har jag bara ett fåtal läsare och jag vet nog nästan vilka dom flesta är så ni kommer ändå få veta på något sätt. 

20 oktober 2012

Är så less på vårat jävla Sverige väder. Hur många sol dagar har vi haft sedan i somras? MAX en vecka sammanlagt? Så sjukt tröttsamt. Drar verkligen ner humöret som fan. Och mörkt blir det också...dugnet runt. Fyyyyy.

Iallafall så ligger jag i sängen och slappar. Har fått sån jävlig hosta! Skit jobbigt. Begränsar mig när det gäller träningen också. Har enbart tränat Måndag, tisdag denna vecka. Vågar inte ta i när jag inte är helt bra. Har hört att det inte ska vara bra. Skulle bara vilja gå på en timmes spinning, men går eej nu...typiskt! Men om regnet kan försvinna en stund sen ska jag och mamma gå ut och gå en långpromenad. Får ta ett lugnare tempo så jag slipper hosta upp mina lungor.

Annars har jag inga planer för idag. Skulle vinat med Danni men det passade inte henne sen. Och med tanke på min förkylning kanske det är bra. Får bli hemma-mys och hoppas jag mår bättre på Måndag så jag kan köra all in på träningsfronten.

Ha en bra lördag!


19 oktober 2012

 
Idag är det en månad kvar tills Fia och jag står där i Globen och tittar på våran älskade Chris. Åhhh längtar såå mycket!!

Annars ligger jag i soffan just nu. Har smällt i mig en sån jävla god fisksoppa att jag knappt orkar röra mig nu.Är ensam hemma. Är nämligen lite taxi ikväll. Åt typ alla i min familj...haha! Men jag tittar iallafall på X-factor och efter det är det Gustafsson 3 trappor upp..så jag klarar mig! Ska vila magen en stund sen smaska på lite fruktsallad.

Vi hörs imorgon  ♥

18 oktober 2012

Hade en väldigt rolig utgång igår med grabba! Har alltid roligt med dom. Vi försade hos Robin, Johan & Linus och sedan drog vi till Hugo. Det slutade med att alla hängde på (dvs jag macke linus robin & johan) var på Hugo till halv tre någon gång. Sen gick jag hem och gjorde köttbullar och spagetti i brist på annan flötig fyllemat. Men Marcus & Linus tog taxi till Haga Mc donald's och köpte mat (det ända som var öppet)...HAH!

Somnade alldeles för sent och vaknade med mat ångest imorse. Känner mig som en uppsväld fet ko idag bara för jag åt 4 mc nuggets....hahah! Antar att det inte är så farligt egentligen. Stack iallafall från Norrköping vid två. Så nu blir det chill resten av kvällen. Sitter och äter omelett med bacon och grönsaker nu för jag var så stört hungrig!! Ska äta vidare och mysa framför teven innan Marcus kommer lite senare :) PUSS

 

17 oktober 2012

 
Har sovit hos Jessica inatt. Länge sen vi gjorde något sånt! Blev film och tacomys igår kväll. Awesuuum! Kom hem för bara en liten stund sen. Ska fixa till lite käk och sedan börja göra mig iordning. Ikväll blir det onsdagsklubben på Hugo's i Norrköping med Macke & Linus och så lite mera folk vartefter. Sover nog där också eftersom det är så jobbigt med tågen. Så vi hörs imorgon! PUSS

Die young

 
 
En annan favorit som spelas väldigt mycket här hemma just nu!

15 oktober 2012

Ligger i soffan med en huvudvärk från helvetet. Lyssnar på Diamonds (kan inte sluta..haha snart hatar jag den väl för den är så ut tjatad) Typiskt mig dedär att lyssna sönder låtar...

Imorse släppte dom biljetterna till Xfactor den 2 november då 1D ska vara med. Hade en liten tanke om att försöka få tag i en biljett. Tycker ju dom är bra och hade varit kul att se dom. Men imorse när jag vaknade och fick se vilket biljettkaos det varit fick jag bara mera ont i huvudet och kände mig glad att jag sket i det....haha tog ut mig tillräckligt när jag skulle kämpa för Justins biljetter. KAN INTE FATTA ATT JAG SKA SE HONOM....när fan ska jag fatta? Längtar så jävla cp ap mycket. Jag kommer dö, asså jag lovar...

Jahaja, annars hade jag en fundering på att dra till stan idag. Men jag orkar inte. Huvudet bråkar ju som sagt. Så jag ska vila det så jag är pigg imorn och orkar jobba. Har ju varit ledig hundra år nu. Ska bli kul och jobba ett par timmar imorgon. Släpa mig till gymmet ska jag iallafall. Spinningen tänkte jag försöka få plats på, men det blir ju senare!

Nej nu ska jag mysa vidare här i soffan, sätta på en film kanske :) PUSS!


14 oktober 2012

Tja tja kamrater!

Sitter i soffan och lyssnar på brasan som brinner utav bara fan efter mycket om och men och smattrar så in i helvete. Det är ju så sjukt kallt...överallt. Marcus är här med, vi ligger i soffan och softar. Jag har spränghuvudvärk och känner helst bara för att sova. Men det ska jag försöka låta bli. Blir så svårt att somna inatt annars...

Igår jobbade jag på Lottas fest till klockan strax innan tre. Tror jag somnade vid halv fyra tiden. Så när klockan ringde vid tio imorse kände jag för att stampa den i 5000 bitar. Men jag tvingade mig upp och stack till Kaggebo där mamma, moster och mormor & morfar väntade. Vi har fixat iordning inför vintern. Så nu är det bara att börja längta till nästa vår/sommar. Blir alltid så känslosam när man stänger igen där...haha! Då är hela sommaren liksom officiellt över. Även om den egentligen varit det typ en månad...haha! Innan jag åkte hem tog jag en vända vid ena badplatsen. Gick till min favoritklippa, lyssna på musik och bara njöt. Underbart!

Ikväll blir det räkfrossa här hemma, solsidan och någon grym film. Känns helt okej asså!
 

Diamonds

 
 
Är totalt besatt av denna låten för tillfället. Om och om igen. Tyckte inte alls om den i början...sen nu bara älskar jag den. Så jävla bra!!!

13 oktober 2012

Go' eftermiddag! Vad har ni för er? Jag sitter i min säng med Believe dunkandes på högsta, helg okej! Igår var jag i stan och hängde med ett skönt gäng. Förade lite hos Vilma & Anna och sedan drog typ alla utom Vilma & Axel ut. Vi satt på Pitcher's först och sedan gick vi till Platå. Jag velade lite om jag skulle stanna kvar i stan eller ta sista bussen hem och sova i Åtvid. Men det slutade med att jag tog bussen hem. Kände mig trött och inte alls i samma partymode som innan. Så jag åkte hem till Marcus och somnade som en stock. Märkte inte ens när Macke kom hem, haha!

Nu har jag varit hemma sedan 12 tiden. Myst framför X-factor reprisen och nu har jag precis plockat ordning på rummet. Ska bädda åt Jessica! Vi ska jobba på privatfest i Värna bygdergård ikväll. Lotta som ordnade våran praktik i Stockholm 2011 sk ha fest med en kompis. Ska bli sjukt kul! Först vanlig servering och sen värsta bartenders resten av kvällen. Jessica och jag lär ju briljera!

Nu tänkte jag sätta på en film och slappa en stund innan det är dags att göra sig iordning för kvällen. Ha en bra lördag!

 
 

OMFG

 
 
Omfg omfg omfg, känner mig som en fjortis men jag orkar ärligt inte bry mig. Justin släppte precis Beauty and a beat videon efter att ha lurat alla hans miljontals fans att hans data och kamera blivit stulen. Han är så jävla underbar!! Och så har han filmat hela videon själv och är så jävla snygg att jag inte orkar. OCH JAG SKA SE HONOM LIVE OCH NEJ JAG ORKAR INTE FATTTA DET HELLER. JAG ORKAR INGETING...nu ska jag åka till stan och bli full!!!!!!!!!!!!!! HEJDÅ

12 oktober 2012

Solen skiner och det ser ut och vara en fin fin höstdag. Jag sitter vid Marcus köksbord och har precis slängt i mig en kopp kaffe och två knäckemackor, smaskens! Sitter och överväger hur och vart jag ska träna idag. Om man ska dra ner till gymmet eller om man ska ge sig ut och springa i det fina vädret. Lutar att dra till gymmet och köra ett armpass och sedan åka hem och gå ut och gå med musik i öronen...tål att tänkas på!

Ingaaa planer för idag. Daniella ska till Växjö så det lutar väl åt hemma kväll, även om dra ut och häva lite vin lockar. Men händer ju aldrig något. Fett tråkigt! Men vi får väl se vad dagen har att erbjuda, något kanske dyker upp. You never know! Vi hörs hörreni, nu ska jag byta om till träningskläder och överväga vart och hur jag ska träna. PUSS


11 oktober 2012

 
Idag har jag haft en väldigt bra dag. Började med en skön sovmorgon, en lätt frukost framför teven och sen stack jag ner och gymmade i en timme. Så himla skönt! Har gått ner 4 kg nuuuu. MOTIVATION. Efter ombyte och dusch tog jag bussen in till stan och började med att möta upp Oliver. Blev latte och smörgås på Café Gyllen. Efter att vi suttit där en stund drog vi en vända på stan innnan jag mötte upp en väldigt saknad Daniella. Myste på Steve's i flera timmar. Snackade och drack latte under filtar och infravärmen. Sjukt gött och se henne igen. Sjukt bra brud asså!

Nu ligger jag hemma hos Marcus och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Blir nog lite film-mys sådär. Macke börjar jobba vid 07 imorn, men jag sover väl ut här och sedan tänkte jag dra till gymmet. Får se vad som händer mera imorn. Om Danni inte drar till Växjö blir de kanske lite vindrickande...annars kanske någon annan vill dricka vin med mig? Blir nog bra hur som. Vi hörs hörreni ♥

10 oktober 2012

Holla amigos!

Lediiiiiiiiiiig, sköööööööööönt. Njuter! Har varit i stan och träffat Vilma. Myst på Steve's och gått i affärer. Mycket fint inne nu. Men jag har en Thailandsresa att betala...så ingen shopping. Eller jo...Justin Biebers parfym SOMEDAY fick hänga med hem idag. Den luktar så jäkla underbart. Varje gång jag varit i stan nu har jag tagit en dutt...så nu blev jag tvungen att köpa den. Super kul och träffa Vilma iallafall :)

Nu ska jag byta om sticka ner på 45 minuter Spinning. Tänkte försöka åka skapligt och ställa mig på Crosstrainern 15 min innan. Så jag antar att det är bäst att jag sätter fart! Jag slänger upp en outfitbild och dagens look bara för jag varit hemskt dålig på de sista tiden. Men de känns rätt kul när man kommer i ett par byxor som varit för små. Träningen ger kanske lite trots allt :)))) Vi hörs!


Swaggie

Promenerat och bakat till ett förjäkla gott GI bröd. NÖJD! Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska vi chilla vid teven och äta middag nu. Mums! Jag tänkte slinga håret också om jag orkar...annars tar jag det imorgon. Jobbar bara förmiddag imorgon mellan 06.30-12.00! Skönt och sluta så tidigt...har man väldigt mycket kvar av dagen. Blir gymmet när jag slutat och på kvällen ska jag åka till min moster som bor i Ljungsbro och äta middag. Ska bli mysigt!

Vi hörs här kommer två bilder från dagen!


Smoothien var super god! Har inte testat dessa förut...köpte tre stycken idag när jag handla. Perfekt att ha som mellanmål!
 

8 september 2012

God eftermiddag ♥

Jag är ledig idag och det var väldigt välbehövligt. Jag har bara EN schemalagd dag än så länge denna vecka. Men tillkommer kanske några pass. Annars ska de bli ganska skönt och ha lite ledigt :) Börjar lugna ner sig nu på jobbet...drar väl igång runt 1:a advent igen med alla julbord.

Hur som helst, Marcus och jag hade en slö morgon. Vaknade sent och så blev det sen frulle i soffan. Sen skjutsade jag hem honom för jag skulle ändå till willys och handla. Behövde fylla på mitt nytthetsförråd ;) Skulle även köpa ingridienser för bakning...har nämligen ett GI bröd i ugnen just nu. Hoppas det blir gott..men det tror jag! Hade tänkt stoppa i hörlurarna och gå ut och gå en långpromenad (istället för gymmet eftersom jag är förkyld än vågar jag inte riktigt det) men så är det en Justin Bieber tävling på NRJ just nu så jag kan inte riktigt sluta lyssna...HAH! Väntar på att det ska bli två Bieber låtar på rad så jag kan ringa in och bli samtal 21 och vinna en resa till New York med en kompis för att se Justin live i MSG plus få M&G. (önske tänkande) Känner att jag inte riktigt kan sumpa min chans ;) Och ni kanske undrar varför jag inte stoppar i hörlurarna och lyssnar via mobilen...men jag bor på landet och teckningen = 0. Så jag orkar inte chansa...haha




7 oktober 2012

Fyfaan...har haft en alldeles för onyttig helg. Men antar att man ska få ha det ibland. I fredags vräkte jag i mig godis och popcorn så det kändes som hela jag skulle spricka. Och idag var jag så hungrig när jag kom hem från jobbet så jag tog en ristorante pizza....sen åt jag upp resterna av godiset så nu kan jag börja om på ruta 1 imorgon igen. Har ju varit förkyld senaste dagarna med så har inte kunnat träna. Men imorgon ska jag strunta i min snoriga näsa och gå till gymmet igen ;)

Igår jobbade jag som ni vet. Blev mellan 13-22. Fick sluta lite tidigare vilket var ganska skönt för mig som skulle upp imorse. Men mina kollegor hade blivit totalt överkörda borta på stallet. Thomas hade fått åka till Villan typ tre gånger och hämtat mera öl....haha crazy times! När jag fick höra vad vi sålt för i baren höll jag på att tappa hakan...hade nog varit rätt kul och ha fått vara med hela natten ändå..haha :) 

Jag slutade vid två idag...handlade och hämtade Marcus så han är här och gör klart det sista i garaget. Sen ska vi bara chilla. Jag är SJUKT trött och det är Marcus med eftersom han jobbade natt inatt ;) Blir solsidan premiär och CHILL. Hoppas eran helg varit bra!

 

6 oktober 2012

Åh är så jävla förkyld. Ont i näsan och ögonen rinner, sjukt jobbigt. Men har ingen feber och jah har ätit stor frulle med mamma nu på morgonen så nu ska jag nog vara redo för dagens jobbpass. Först är det match och fullt ös uppe på Villan, sen ska vi röja och dra till Stallet. Där ska ÅFF ha fest. Så laget och folk runt om ÅFF ska äta middag efter matchen och sedan är det eftersläpp från 21.00. Så alla som köpt biljett kommer in, inga andra.
Blir nog jävligt kul, stor bar har dom på Stallet med. Alltid kul och stå i såna :) Jag slutar vid elva så då tänkte jag dra hem till Marcus och sova. Så blir det frukostpass imorgon!

Igår natt retweeta Justin Biebers mamma mig på twitter. Assåå oefnov e8b 493ihnr9fb 2989r2 JORRÅ jag fick lite små damp i min ensamhet i sägen. Haha! Men hur sjukt är det? Jag av alla!! Fick massa nya följare och massa retweets och ba: vafan är det som händer? Så fick jag se att självaste Pattie retweetat från början. Så cooolt!!

Sorry men jag håller min twitter hemlig från allmäntheten. Endel av er vet kanske redan vad jag heter osv och det gör mig ingenting. Men jag orkar inte skylta med den. Trivs att ha ett ställe att skriva av mig på där NÄSTAN ingen vet vem jag är IRL. Där jag bara kan skriva och göra som jag vill utan att folk ska bry sig. :) Självklart kan ni fråga om den om ni absolut vill följa mig. Då får ni det såklart :)



 

Believe tour

Justins turné är igång och hans intro är något brutalt. Kommer helt seriöst dö, finns ingen annan utväg. Våran ängel kommer med världens jävla änglavingar nedseglande från himlen. STÖRT. Ett halv år kvar tills jag kommer se det LIVE med mina egna ögon. Overkligt är bara förnamnet...

5 oktober 2012

 
Tjabba!

Har gått och blivit genom förkyld...perfekt timing som vanligt. Förstår inte hur förklyningar ALLTID ska lyckas komma när det är som mest opassande...för dom gör verkligen alltid det. Denna helg är fullt ös på jobbet och jag ska köra hel helg...är glad så länge jag slipper febern, då ska jag nog fixat iallafall.

Idag har jag jobbat mellan 09.00-16.00. Nu kom jag hem för en stund sen och har intagit soffan. Ska ligga här HELA kvällen. Tända lite ljus och bara ha fredagsmys! Vila min förkylning och tagga till inför jobbet. Har till och med köpt mig en massa lösgodis. Men jag kände mig värd det! Så ser det ut, Vi får se när jag skriver nästa gång, söndag skulle jag gissa...så ni får ha en bra helg ♥

3 oktober 2012

 
Igår hade jag INGEN motivation till träningen. Kände för att äta ihjäl mig på allt jag kunde hitta. Har små fuskat med min "diet" i helgen. Ätit chips och bröd osv och igår åt jag pasta, men all motivation försvinner när man knappt ser något resultat. Men iallafall så släpade jag mig på spinningen igår och så kändes det sådär underbart efter och så ställde jag mig på vågen idag och fick se att det ÄNTLIGEN lossnat....har inte tappat ett gram mera än 2 kilo de senaste 5½ veckorna och jag har ätit bra och tränat minst 4 gånger i veckan (utom en vecka då de "bara" blev 3) men så förut fick jag se att jag tappat ett tredje. MOTIVATION PÅ TOPP IGEN. Konstigt är det...haha!

Nu ska jag åka på 45 min spinning sen hem till Macke och slappa hela kvällen. Imorgon blir det kortis jobbpass mellan 11-16. Men det känns bra....lördag kommer bli hysterisk. Först match och sedan hela stallet svänger. Dock ska jag sluta vid 23.00 på lördag för jag ska upp och ha frullen på söndag. Men de blir nog skoj. HÖRS!

Just getting started

 
Idag fick jag mina två böcker som jag beställde från CDON i fredags. Äntligeeeen! Har haft lagom beslutångest vilken jag ska börja med, men det blev Justin's till slut. Patties verkar så otroligt spännande!! För er som ej vet så är Pattie Justins mamma och hennes bok handlar om hennes liv innan hon fick Justin och även efter. Hon har levt ett väldigt hårt liv. Båda är på engelska, så det blir en utmaning. Men när man verkligen vill är det inte så svårt. Men läsa en engelsk bok frivilligt har nog inte hänt tidigare. 

Marcus är här också. Han har varit här hela dagen och hjälp pappa att bygga vårat gararage. Men ska läsa lite och sen ska vi nog se film eller så innan sovdags! PUSS

LWWY

Åh kan fan inte sluta lyssna på 1D nya låt Live While We're Young. Så jävla ap bra! Blir så himla glad av den. Har lyssnat på den hela morgonen och bara pumpats på energi och glädje. Tack snälla gräbz! Även om JB alltid kommer först så kan jag inte förneka att jag tycker dessa killar är förjävla bra. Skadar ju inte att dom är snygga heller. Men som sagt...JB kommer alltid vara number ONE punkt slut.

Ledig hela dagen och jag vet ifan vad som händer. Chillmode. Fredrik fyller 18, så blir kanske lite käk och fika sen när han är hemma från skolan. Grattis ♥ Ha en bra dag!!



1 oktober 2012

Nu är det officiellt höst iallafall. Och höst väder har det ju varit också! Har varit riktigt ur form hela dagen. Haft en tung dag. Men har iallafall jobbat ett kort pass mellan 11-16. Skönt att få komma till jobbet och tänka på annat. Åkte även till stan efter och handlade lite nödvändigheter plus present till brorsan som fyller 18 imorgon. Macke hängde med och vi kikade in den nya XXL affären, herregud så stort och så mycket kraffs! Kom hem vid åtta så har tittat på X-factor och sedan Det okända med Fredrik och nu har jag precis bäddat ner mig i sängen. Är ledig två till dagar nu sedan kommer det gå i ett resten av veckan. Helgen kommer nog bli hysterisk...men roligt!!

Ska titta lite klipp från Believe tour och längta lite efter april. Men JB kan verkligen dedär med att få mig att glömma bort allt jobbigt och bara LE. Underligt är det. Kram och godnatt


RSS 2.0