Ny vecka!

Då var det måndag igen, har ni haft en bra helg? Min har varit helt okej. I fredags tog jag de lugnt hemma i soffan, kollade på film och hade köpt mig en godispåse. Riktigt skönt! Gick och la mig tidigt med, välbehövligt. En perfekt fredagkväll med andra ord. I Lördags på dagen tog vi det lugnt här hemma. Sen på kvällen blev det Harrys. Det var helt okej, men alldeles för mkt folk ute... Lite tråkigt när man knappt kan röra sig där inne. Men vi blev kvar nästan ända till stängning innan vi tog taxi hem. Igår var jag riktigt sliten.. rörde mig knappt ur sängen förrän framåt eftermiddagen. Så vid tre tiden vaknade jag till liv. Sen på kvällen hängde vi på Viktorias pappa och mamma till Ljungsbro och dansade. En av de första gångerna som jag varit ute och dansat så men de var riktigt roligt! Endel är så himla duktiga, så häftigt att titta på dom!
 
Idag har jag haft sovmorgon sen efter frukosten tog jag tag i våran stökiga lägehet så nu är den storstädad. Riktigt skönt! Håller på att tvätta här också. Härligt när lite måsten blir gjorda. Nu ska jag snart göra mig iordning och åka hem till pappa en sväng. Börjar jobba vid 17 idag så tänkte vara lite social innan det. Annars blir detta en kortvecka! Jobbar på Sandtag imorgon heldag mellan 9.30 och 17.00, sen dubbelpass på onsdag. Först Sandtag mellan 8-12.30 och sen på Villan från 17. Men sen är det Valborg och lite ledigt! För min del blir det bussen från stan till Örsåsa. Ska bli riktigt kul! Är en bunt vänner som ska dit. Viktoria tar examen på torsdag så tyvärr kan vi inte "fira" ihop iår. Känns lite konstigt när man ska göra något och vi inte gör de tillsammans, haha! Men jag klarar mig nog själv på Örs. Som sagt många vänner som ska dit från både stan och åtvid, sen har jag ju Malin som ska dit och så ska kusinerna dit med. Så de blir nog kanon!
 
Ha en bra vecka så hörs vi.
 
 

Oups..

... Har visst inte skrivit här på ett tag nu. Förlåt mig! Datumet på förra inlägget var ju helt fel med. Min kära faster påminde mig om det förr förra helgen, tror hon blev lite orolig om jag inte visste vilken månad vi var i ;)

Hur mås det då? Med mig är de helt okej. Har hänt en hel del sen sist tror jag minsann. Jag har ju bland annat hämtat hem min nya bil, känner mig som en kung när jag rullar fram. Fantastiskt skönt att köra en ordentlig bil! Annars har jag hunnit med jobbande på alla mina tre olika jobb. Denna vecka jobbade jag 16h pass på konsert och kongress i tisdags.. Slutade runt ett på natten efter att ha sprungit där sedan nio på morgonen. Sen cyklade jag hem mitt i natten och sov några timmar sen körde jag lunch 9-14 på konsert och kongress igen igår. Lagom seg igår eftermiddag, men de blev en sväng till musikquizen på Harrys trots det, jag var chaffis. Men kom hem skapligt så var utvilad imorse när klockan ringde. Har jobbat hos mina småttingar på sandtagsförskola idag igen mellan 11-15.30. Skönt med kort dag! Blev en vända till gymmet efter sedan hem och så en sväng till blomstertorget med mamma. Avslutade dagen med sista foxkursen. Skönt att de är slut nu faktiskt! 

Nu ska jag sova för imorgon börjar jag klockan 6.30 på villan. Sen jobbar jag till 15.00, efter det blir de gym och sen en fika med Jessica innan jag tar helg. Så skönt! Imorgon blir de fredagshäng i soffan med något gott käk och film. Sen på lördag ska vi gå ut! Bra helg som väntar med andra ord :) Ha en skön helg ni med!9 mars

Då har påsken passerat, har ni haft en bra sådan? Min har varit toppen! Skärtorsdagen jobbade jag på villan sedan åt jag påskbuffé i värna bygdegård med pappa, fredrik, annika och hennes barn plus en massa värnabor. Efter middagen blev jag skjutsad hem till stan igen där de blev förfest och sedan klackarna i taket på harrys, väldigt lyckat! På långfredagen åt jag lunch med viktoria familj på jobbet och sedan på kvällen var jag hos barndomsvännerna och pratade minnen och fick återigen, MAT. Det enda man här under påsken känns de nästan som.. ;) På påskafton åkte jag, viktoria och tobbe till elmia. De blev fest i bilen hela eftermiddagen/kvällen innan vi åkte hem framåt halv ett någon gång. Var i alla fall väldigt kul där och sån jäkla go stämning! Resten av ledigheten blev de mest att slappa vilket behövdes efter den fartfyllda helgen. Sen i tisdags jobbade jag på sandtagsförskola med 1-3 åringarna fick även vara där igår och så idag så de har varit riktigt mysigt. Leka med barnen och bra personal var det. Får hålla tummarna att jag kan få komma tillbaka dit snart igen! 

Imorgon är jag ledig vilket viktoria också är, tror de står slapparhelg på schemat. Inga planer alls! Kanske blir grillfest hos Malin i kisa på lördagkväll. Sen ska jag nog en sväng till kusinerna på dagen på lördag. Men de är nog allt! 

Ni får ha en trevlig helg :)


Detta är förövrigt min nya bil som jag förhoppningsvis får hem i helgen! Wihooooo

RSS 2.0