Segis

 
Fyvale så trött jag är. Slut i kroppen och ögonen står nog i kors. Jobbat 09.00-17.30 idag. En hel del att göra. När jag kom hem drog jag ut och PW:a sprang...dock mest sprang. Gick första halv kilometern och sedan sprang jag cirka 3km...PW:ade 2 låtar och sedan sprang jag resten av biten som var kvar hem. Blev 7 km! Så nästa gång fixar jag nog och springa hela igen för nu har lite kondis kommit tillbaka iallafall. Gick otroligt lätt idag och skönt är det! På söndag blir det första spinning passet på ett bra tag. Jag kommer vara DÖD. En hel timme med...men är bara och köra.

Nu ska jag sova. Är skit trött! Imorgon har jag frukosten så det kändes skönt att det blev en tidig kväll. Ska dock inte upp förfärligt tidigt utan halv åtta räcker :) Känns skönt! Kommer köra fram till 12...sedan blir det hem och tagga inför kvällen & Lasse. Kanske fest i Norrköping efter, har inte bestämt mig än. Beror på humör imorgon! Är iallafall ledig ända till torsdag sen. Marcus och jag ska iväg på Måndag.....fick i 20 års present av honom. Överraskningsresa + övernattning. Så jag får väl se vart vi tar vägen. Har mina misstankar :) Ska bli super mysigt och så jäkla skönt!! Bara komma bort lite, längtar!!
 
NU, date me kudden. Pussen!

30 augusti 2012

 
Har jobbat 09.00-16.30. Efter jobbet stack jag ner till gymmet och körde en timme. Ganska hårt idag. Kändes skönt! Träffade Ida där nere med, länge sen nu! Så vi ska försöka få till lite träningsdater. Kom hem runt halv sju så jag lagade lite mat och duschade. Och nu är Marcus här! Ska slöa i sängen och kanske se någon film. Jobbar samma tider (ungefär) imorgon. Börjar 09.00 och slutar nog vid 17.00 tiden. Då ska jag åka hem och ge mig ut och springa! Så vi hörs imorgon kväll igen, ville bara hålla er uppdaterade för ni är ju allt ett par som härdar i och fortsätter kika in här. Ni får en bild på världensbästa. Så het att jag dreglar ner hela datorn.
Puss på er!

BTW. Bokade Lasse biljetterna idag. Så vi ses på lördag mannen! Bästa avslutet på denna sommar. Lär bli en magisk kväll. Helt seriöst! Kan inte inte bli något annat.

Take me to paradise

Blev en riktig slappis kväll som väntat. Ett dunkande huvud som vägrar ge med sig...inget att ha. Har lagat lite lätt käk till familjen, tittat på rockbjörnen men lacka ur och stängde av när Justin inte vann utländskalåt, slappat framför teven...ja ni vet väl själva vad slapparkvällar brukar innehålla...

Har kollat på resor också...igen. Som blivit någon slags vana varje kväll. Väntar på att den ultimata ska dyka upp en vacker dag...haha! Velar som fan vart jag vill åka, hur länge. Har ju en liten dröm att en dag åka över till USA med min kusin (och kanske någon mera släkting) och hälsa på pappas syssling med familj som bor där. Hans döttrar...Chelsea & Kathrine är födda 92 samt 94...så dom är ju i våran ålder. Dom var på besök i Sverige hos oss och andra släktingar sommaren 2008 och dom var så himla gulliga!! Nu har vi lite kontakt på facebook då och då. Vore så underbart att åka över till dom och USA. Dom bor cirka 2h ifrån New York vad jag fattat. Men för att kunna genomföra det måste man ha pengar, som till allt annat. Men om jag kan hitta en billig resa till ett gött land kanske man kan genomföra båda. Vill till värmen i vinter!! Just nu har jag fått en hang up på Dominekanska republiken som ligger i Västindien...asså ser ut och vara SJUKT fint. Turkost vatten, hotell vid stranden, vita stränder, soooool typ jämt...kanske man kan hitta något billigt dit. Vore livet! Får väl hålla utkik!

Börjar jobba 09.00 imorgon. Så nu ska jag sova bort min jävla huvudvärk. Hörs imorgon!
 
 
I mitt paradis i december förra året. Thailandet ♥♥♥♥

Cross

 
Fick mitt paket från Nelly jag beställde förra veckan idag. Tre tishirts, 1 stickad tröja och ett par tights. Allt satt som det skulle och denna tishirt är min nya favvis! Helvete vad snygg den var! Den kostade hela 350 spänn vilket jag tycker är rätt dyrt för en liten tishirt...men jävligt värt priset. Så sjukt nöjd! Denna lär användas flitigt i höst!!

29 augusti 2012

Tjaaa!
 
Jag är så himla trött...skulle kunna gå och lägga mig nu och somna för natten. Har även haft huvudvärk nästan hela dagen. Så det har varit rätt kämpigt på jobbet, men jag bet ihop. Frukosten skulle vara klar vid 07.00, så jag var på jobbet 06.15 sisådär. Sen körde jag fram till strax efter 15. Så jag jag kom hem för bara en liten liten stund sen. Ikväll ska jag bara slappa. Tänkte ha vilodag från träningen också. Har sån brutal träningsverk plus ett ganska överansträngt knä efter träningen och en jävla massa spring på jobbet senaste dagarna.
 
Förövrigt har mina första "nyttiga" dagar funkat bra. Inget sötsug och att skippa bröd, för mycket kolhydrater och onödigt socker känns inte som några problem än så länge. Hoppas det håller i sig!

Hörs kanske lite senare ♥
 
 

Till Macke nu!

jag just nu i min nya skjorta :)))
 
Idag har jag fått mycket gjort känns det som. Såna dagar känns så sköna! Nu har jag precis packat väskan och ska åka ner till Marcus. Ska sova där inatt eftersom jag har frukosten imorgon...och sen lunchpass på det! Ska bara väcka min bror som intog min säng för han var trött...för han skulle åka med mig ner till gymmet. Så antar att vi hörs imorgonkväll igen. Puss på er ♥

28 augusti 2012

Hejsan!

Hoppas allt är bra, med mig är det fin fint. Igår hade vi en otrolig dag på jobbet. Tror vi slagit alla rekord någonsin. Men allt gick jätte bra. Så det var super skönt! Klart man fick testa på sin stresståliga sida och ibland var det rätt körigt men det är väl naturligt när man har så mycket gäster. Alla fick sin mat och jag tror alla var nöjda och glada. Matchen blev oavgjord och Mange fick göra ÅFFs mål. Så sjukt kul för honom!! Alla vi på jobbet stod på trappen när de blev mål och när vi fick reda på att Mange gjort målet jublade vi som tokar. Nu önskar jag honom all lycka i Belgien men jag tror jag talar för väldigt många när jag säger att han kommer bli saknad...

Efter att ÅFF ätit igår kväll så slutade jag och Sanna. Så jag var hemma vid halv tolv. Somnade som en stock!! Tog en lång sovmorgon idag och har ätit smarrigfrulle framför teven och sen städat mitt rum. Nu ska jag byta om till träningskläder och åka ner till gymmet. Ska köpa nytt gymkort och sen köra en timme eller nått. Har sån jävla träningsverk idag så jag hoppas jag kan träna bort den!!

Hööööörs!

Min smarriga frulle
 
 
 
 
 

27 augusti 2012

God eftermiddag!

Fan vad klockan går fort då. Jag skulle gått upp vid halv tio imorse men jag kunde inte somna igår så jag stängde typ av alarmet i sömnen och sov en timme till...men det funkade det med. Snörade på mig skorna så fort jag kommit ur sängen och satte i hörlurarna i öronen och sen stack jag ut och sprang/powerwalka/intervallade i en timme. Blev cirkus 7km! Känns skönt nu. Skorna var super! Inget skoskav och inget ont i benhinorna. Lite kramp i trampdynan men det är nog för jag är ovan. Så dom där skorna lär nog bli ett av mina bästa köp iår! Grymma!

Fixade till havregrynsgröt med banan & blåbär, kokte två ägg och kaffe när jag kommit hem och duschat. Käkade det vid teven och slappade. Och nu har jag precis gjort mig iordning klart och ska sticka ner och jobba. Dagen D är här! Kommer vara överkörda ikväll...Villan kommer se ut som en krigsplats efter klockan sju! Solen skiner och oddsen för en helt galen dag är rätt höga..,men kul ska det bli!! Ha en bra dag så hörs vi imorgon eller ikväll om det inte blir allt för sent och jag är allt för överkörd!

Puss! ♥
 
Här skulle det varit en bild på min outfit...har min nya UNDERBARA flanell. Men mobilen vägrar samarbeta när jag är stressad så jag visar den imorgon

LETS DO THIS

Klockan ringer vid halv tio imorgon. Då är tanken att jag ska snöra på mig mina nya skor och sticka ut och inviga dom med lite intervaller innan frukosten. Ingen dum idé va? På tisdag ska jag köpa mig ett nytt gymkort och köra igång och gymma igen. Ska även börja gå på pass igen. Känner mig taggad just nu, så vi får hoppas det håller i sig!
 
Ska skriva en liten lista på lite smågrejer som jag ska ända i mina kostvanor också. Inget bröd i veckorna...inte heller andra onödiga kolhydrater som pasta, potatis & ris. Allt det ska ersättas med grönsaker, kesella, havregrynsgröt och frukt. Men för att jag inte ska bli för uttråkad kommer jag tillåta mig själv att käka pasta &potatis osv på helger. Chips & godis är helt uteslutet tills jag kommit igång. Alkohol dricker jag typ aldrig ändå nu för tiden men någon enstaka gång får det väl vara okej. JAMEN, är ni med mig eller?? Let's do this! Dags och låta flärret kämpa lite!!
 
Hörs imorgon!
 

26 augusti 2012

TJA TJA BLOGGEN
 
Är livet bra eller? Mitt är skit bra! Har en bra period nu och det tackar man för. Igår jobbade jag 16.00-23.30...lagom mycket att göra. Kändes skönt för vi lär ha att göra så det räcker imorgon. Herregud!! Kommer bli överkörda...asså verkligen. 411 förbeställda matgäster plus ölgäster som vi inte har en aning om hur många. Men vi ska förhoppningsvis klara ut det..kul ska det bli iallafall!!

Idag efter frukost stack Marcus och jag ut till Ikano. Jag köpte lite allt möjligt av sånt jag behövde. Ett par ordentliga löpskor fick jag iallafall med mig. Fruktansvärt sköna! 1300:- kostade dom, men jag som har problem med mina fötter och lätt får ont, skoskav osv behöver troligtvis något ordentligt. Får hoppas dom är värda pengarna nu! Fick även med mig en vindjacka, rosa sportbh, en flanell skjorta, röda hörlurar, lite strumpor, en ring och ett the sims 3 spel...haha. Nördig som jag är i perioder!

Imorgon ska jag inviga skorna innan den galna jobbdagen. Men resten av denna kväll blir det slappis!

Från Intersport
 

25 augusti 2012

Hallå där ♥
 
Inatt har jag sovit så sjukt gott. Slocknade så fort jag släckte lampan och vaknade vid nio och kände mig helt hjärndöd. Somnade om en stund och kände mig lite piggare vid tjugo i elva. Så jag gick upp, tog en dusch, gjorde frukost och sen har jag suttit i sängen och ätit den och internetshoppat lite på Nelly. Frifrakt var det! Så de blev lite nya tishirtar som jag verkligen behöver, en stickad tröja och ett par vanliga svarta leggings :) Får hoppas det passar! Har övervägt om jag skulle köpa ett par äkta Jeffrey Campbell LITA skor (dom svarta med träklack) Men jag väntar till nästa månad och suger lite på karamellen. Dom är ju inte direkt billiga, men så jävulskt snygga!!
 
Jobbar kväll idag så jag börjar klockan 16.00. Vi har kräftmiddag på jobbet idag och ikväll kommer det trubadur plus eftersläp, så det blir nog riktigt roligt :) Tror jag sover hos Marcus inatt och imorgon ska jag åka ut till Ikanohuset och köpa nya träningskläder. För på måndag ska jag börja ta tag i livet igen! Hoppas det kan ge mig lite motivation. Nya löpskor ska jag köpa med så jag slipper få ont i benhinorna när jag springer. Mina nuvarande är hemska!
 
Men nu ska jag slappa ett par timmar innan jag ska dra till jobbet. Puss!


23 augusti 2012

Om 8 månader är jag världens lyckligaste. Står och brottas med tusentals småtjejer om att få se på min älskling live. Svettigt, trångt och alldeles underbart. Ni anar fan inte hur mycket jag längtar!! HJÄRNDÖTT

Jag har jobbat 15-22.30. Så jag kom hem alldeles nyss. Marcus hängde med mig hem. Så vi ska lägga oss nu. Imorgon börjar jag 12.00 och kör ända till slutet på kvällen...troligen rätt sent. Så de blir en lång dag. Hörs på lördag för imorgon lär ej tiden finnas. Puss på er!

 
 
 
 

Stronger now

 
 
 
 
Pepptalk åt mig själv ikväll. Ingen kan trycka ner mig i skiten för jag känner mig starkare än någonsin.
BE YOUR SELF AND BE PROUD.

22 augusti 2012

Tjabba vänner, ovänner, bekanta och allt vad ni nu kan tänkas vara :*

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har kört frukost-lunch pass idag. Göttans! Fick lönespecen och fick se att jag fått löneökning nu när man fyllt 20 år så denna månads lön blev rätt fin så att säga. Har sparat ihop mina tusingar till en vinterresa nu så de blir nog att boka något i januari/februari nu i höst. Frågan är bara vart man ska åka! Marcus och jag låg och kollade på resor igår...hamnar alltid i Thailand till slut..hha! Vi får väl se vad det slutar med :) Men till solen ska jag minsann i vinter!!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Mysväder ute med spöregn! Härligt hörreni. Nu är hösten snart här. Längtar lite :) Imorgon jobbar jag kväll så börjar inte förrän 15.00, skööönt! Haha btw har vi 400 förbeställda mat på jobbet på måndag när ÅFF-IFK har derby i åtvid. Får ont i magen av att tänka på det. Kommer vara KAOS. Men jävligt kul! Vi har satt upp stora tält på baksidan nu som vi ska duka i för vi har inte plats med alla annars. Ska bli intressant och se hur de går, men vi brukar fixa de mesta så även detta ska nog lösa sig även att det känns lite galet just nu!

Hoppas eran dag varit bra ♥ Här kommer mina kamerabilder från helgen med mina grymma kompisar. Alltså verkligen grymma, kärlek till er. Dom vet man vart man har minsann!
Festkvällen i Karlstad :)

 
 

21 augusti 2012

 
Godmiddag! Sovit som en gud inatt och sängen var så sjukt skön imorse och jag var så glad att jag kunde ligga där och småsova och bara njuta. Gick upp strax innan elva och gjorde en stor frukost med omelett och grejer.

Har börjat packa upp nu, så tänkte sätta i några slingor hårförlägning jag tappade i helgen. Inga andra planer. Kanske ut och gå och ikväll åka till Marcus. Måste komma igång med träningen nu. Känner mig så jävla äcklig. Få lite träningsrutiner. Ska köpa nya hörlurar, nutt gymkort och lite nya träningskläder efter denna vecka när lönen kommit sen ska jag ta tag i fläsket. Har varit så flötig i helgen så jag mår fan dåligt av att tänka på det. Lite träningsrutiner i vardagen igen...

Vi får höras lite senare. Nu ska håret sättas i :) Puss

20 augusti 2012

HEJ ♥
 
Har ni haft en bra helg? Min har varit gryyyym. Festade i fredagskväll, var i Åmål chillade och sen grillade vid Jockes föräldrars husvagn i lördags och igår hade vi en hel dag på Liseberg som var så sjukt bra!! Så jävla kul. Enda tråkiga var att Fia & Jockes mobiler blev vattenskadade i min väska. Men dom var och köpte Iphones idag så det löste sig...men det var lite tråkigt just när vi märkte det. Men allt annat var PERFEEEKT. Och jag som inte alls är värsta åknörden utan oftast är jävligt feg åkte allt förutom AtmosFear. (Helvete den vågar jag nog aldrig) Men höjdskräcken och kanonen åkte jag till och med två gånger och andra gången i kanonen vågade jag till och med titta, så jävla modig jag är!! Vi stod vid dörren innan dom öppnat och åkte från Göteborg klockan 21.59 och det stängde 22.00. Så värsta tajmingen. Sov som en stock i bilen och somnade stenhårt väl hemma hos Jocke och Fia igen. Vann 4kg Center på något stört sätt. Jag som ALDRIG vinner. Och så bums vann jag stjärnvinst. Så nu kommer jag väl äta ihjäl mig på det, haha ;)

Egentligen så skulle vi ha åkt hem imorgonbitti. Men Jocke skulle jobba i Norrköping i veckan så Fia och han skulle åka hem till Fias föräldrar så då åkte jag och Viktoria också hem idag. Viktoria skulle ändå vara hundvakt imorgon. Så idag innan vi åkte hem var vi i Åmål och köpte mobiler till Sofia & Jocke och sedan käkade vi lite och vid fem tiden stack vi ifrån Svanskog. Tojja & jag tog de lugnt som fan, stannade lite innan Örebro och käkade, åkte halvt vilse en gång och stannade och tanka så vi var hemma för någon timme sen. Så nu tänkte jag somna gott i min säng. Har en hel ledig dag imorgon hemma, ska bli underbart! Sen är det en hel del jobb resterande av denna vecka plus nästa. Men det är kul!
 
Vi hörs imorgon, här kommer lite mobil bilder. Finns mera i min kamera. Puss & godnatt!
 
 

18 augusti 2012

Hej! Slänger in ett litet mobil inlägg...vet fortfarande inte varför jag inte kan lägga in bilder sedan dom gjorde om blogg.se, men ni får överleva ändå :) Igår kom vi fram hit klockan halv åtta någon gång...gick väldigt bra att åka måste jag säga :) vi käkade tacos, gjorde oss iordning och sedan körde vi ölspel innan vi fick skjuts av Jockes kompis till Karlstad där vi gick ut. Vi var först på en uteservering och sedan gick vi till en nattklubb som hette tempel. Det var kul men så jävla mycket folk och varmt plus att dom spelade lite för mycket house....men annars jävla kul :-) drog hem vid två tiden...blev ett stopp på max sen sov vi som grisar hela vägen hem. Somnade som en stock och vi gick inte upp förrän vid 120tiden. Mådde riktigt bra!!! Fett skönt efter förra veckans helvetes bakfylla!!! Nu tänkte jag ta en dusch...sen ska vi nog dra till Åmål en sväng och ikväll ska vi grilla vid Jockes föräldrars husvagn. Tagga Liseberg imorgon!! Ha en bra helg, puss!!

Hos Macke!

 
Haha orkar inte ta en seriösbild, såg så muppig ut. Tänkte bara kasta in ett inlägg innan jag lägger mig. Vet inte hur det kommer bli med bloggning nu de kommande dagarna. Kanske kan uppdatera från Fia eller från mobilen någon gång...annars får ni vänta tills på tisdag då jag kommer hem igen :) 

Idag har jag solat, packat, städat, lagat mat och styrt med lite allt möjligt. Sen nu ikväll drog jag ner till Marcus och vi har varit hos hans farmor och fikat och snackat skit. Nu ska vi nog lägga oss för jag ska upp kvart i sex imorgon. Kommer bli en sjukt lång dag. Ska ju festa imorn när vi kommer fram till Svanskog med, herregud! Jag kommer vara död när jag väl får sova. Men ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs <3

16 augusti 2012

Godförmiddag kompisar!

Jag har varit vaken sen klockan tio, har ätit frukost och just nu ligger jag ute på gräsmattan och solar. Har gjort det en stund. Underbart väder!! Blev tok-lycklig när jag vaknade och fick se den klarblåa himmlen. Egentligen ska jag packa idag. Men jag hinner det i eftermiddag. Tänker ligga här och pressa ett par timmar nu! Gäller väl att passa på för huxflux kommer hösten. Är inte så långt kvar nu!

Iallafall efter solningen ska jag fixa allt inför morgondagens tripp till Värmland. Och ikväll ska jag åka ner till Marcus. Jobbar frulle-lunch imorgon, men jag ska få sluta tidigare redan vid två. Och då är planen att jag bara ska åka hem med min bil så ska Viktoria hämta mig här hemma vid halv tre. Så då gäller det att allt är klart! Men det ska jag nog fixa. Nu ska jag fortsätta lyssna på bästa Believe och sola vidare. Ha en bra dag ♥
 

Cause everything gonna be alright


Jahopp mina vänner...hoppas ni haft en bra dag! Sommaren gjorde ju allt ett litet återbesök idag. Var så jävulskt varmt på jobbet. Kände mig helt yr och svettig som en gris. Men det var bara att stå ut! Slutade strax efter fyra och då åkte jag ner till torget och uträttade lite ärenden. Var på systemet, handlade åt mamma och sen åkte jag till Fias föräldrar i Missmyra och hämtade lite skor som Fia glömt som jag ska ta med till henne på fredag. Sen jag kom hem har jag pysslat om min lilla bil. Städat den ordentligt både utan på och innuti. Så nu är den som ny min lilla pärla!

Hoppade ur duschen för en liten stund sen och nu ligger jag i sängen och lyssnar på min älskling och har precis skrivit klart min packlista inför helgen. Så nu tänkte jag bara slöa resten av kvällen. Se klart Never say never (för 110 gången) som jag började på igår men aldrig orkade se klart. Är ledig imorgon och har inga planer, ska packa och sen övernatta hos Marcus på kvällen. Göttans!

Vi hörs imorgon igen, sovsött!
 
 

15 augusti 2012

 
Idag är det 4 år sedan Marcus och jag blev tillsammans. Galet! Tänk om vi hade vetat om detta där i 7:an/8:an på högstadiet när han tyckte jag var ett tokiohotel-emo och jag tyckte han var en fjollig omogen brat som trodde han var något...haha tiderna förändrat hörreni. Det är en sak som är säker! Att vi två skulle få det så bra ihop hade man väl aldrig kunnat ana, Men vi funkar utmärkt ihop och vi har så himla roligt tillsammans! Puss på dig, älskar dig Maaaaaakie ;)
 
Nu sitter jag och äter frukost och ska strax dra till jobbet. Blir ett lunchpass idag. Sen får vi se vad jag hittar på efter. Ska eventuellt till systemet inför helgen om jag inte slutar för sent. Sen borde jag börja packa lite. Drar ju till Värmland på fredag efter jobbet. Så jävla kul!! Och Liseberg på söndag barre, LÄNGTAR!
 
Ha en bra dag så hörs vi sen!
 

Fattar inte

Hoppas eran dag varit bra. Jag har mest tagit det lugnt plus varit hemma hos Jessica en sväng mitt på dagen. Just nu sitter mamma och jag i soffan och tittar på allsång på skansen. Sista avsnittet idag! Ska käka lite blåbär och mjök innan jag ska lägga mig. Ska jobba lunch imorgon :)

Blir så jävla lack på alla som säljer Justin Bieber biljetter för orimliga pengar. Varför ska alla vara så jävla pengakåta idag?! Utnyttja en situation där det är småflickor/tonåringar (till största del) som blir usatta pågrund av att dom hade oturen att inte få tag i någon biljett. De ända dom vill är att få se sin idol live, men så ska andrahands sajter och hjärndöda privatpersoner...även andra fans ska jag säga...sätta pisshöga priser för att själva tjäna pengar på sina biljetter. Vi har ett evenemang på Facebook där tanken är att folk ska skriva om dom har biljetter att sälja, eller om man vill köpa eller bara tagga varandra i. Och idag fick jag se några tjejer som hade 5 ståplats biljetter till 23 april. Dom sålde EN för 2000:- och sen hade dom ett "paketpris" på 7500:- för alla 5. Och dom själva var alltså "beliebers" och anledningen till att dom sålde var för att dom hade fått tag i VIP biljetter istället. Jag blev bara tvungen att ifrågasätta hur dom tänkte. Fick ett svar att dom sålde så dyrt för att dom var ju tvugna att tjäna in det som VIP biljetterna kostade. Ursäkta men hur fan tänker man då? Ska andra stackars små tjejer som hade oturen att inte få biljetter betala dom 2000:- för en biljett och täcka upp det som dom fick betala för sina VIP biljetter. Vissa ska alltså inte ha behövt betala ett skit i slutändan medan andra ska ha behövt betala en förmögenhet?! Om man nu inte är beredd att betala det som VIP biljetterna kostade får man väl ge fan i att åka. Får fan damp. Fattar verkligen mig inte på människor ibland. Varför är man så jävla respektlös, känslokall och pengakåt? Jag hade med GLÄDJE sålt mina vanliga ståplatser för det pris jag köpte dom för till något annat fan om jag fått VIP biljetter. Liksom VIP biljetter. Man har ju i princip redan fått det bästa man kan få då.....och då ska man sälja sina tidigare biljetter för en förmögenhet till tjejer (mest) som är förkrossade. Varför vill man inte göra dom lyckligast på jorden och sälja dom för ett normalt pris? Jag är kanske helt knäpp. Men jag fattar verkligen inte. Jag kan bara hoppas att nästa gång är det dom som blir utsatta och står där utan biljetter. Att hjärndöda pengakåta nolifer som ogillar Justin väljer att göra såhär är en sak. Dom har ju ändå bevisat att dom inte har så mycket innanför pannbenet mera än pengar. Men att andra fans gör såhär får mig att vilja spy. Så jävla egoistiskt. Dom om några borde väl för helvete fatta hur det känns att vara den som blir utan!!! Fyfan. Och det sorgliga är att dom antagligen kommer få den summan pengar dom vill ha. Hoppas de känns jävligt bra sen när dom går ut och shoppar upp sina pengar och har fått mjölka ur någon lilltjejas föräldrar. Get a job ffs...
 

14 augusti 2012

Goddaaaag! Gud vad jag njuter av varje sekund nu när jag är ledig efter allt jobbande i sommar. När jag gick hemma rätt mycket i vintras hade jag typ ångest för jag var så uttråkad. Ville spy på allt! Men nu bara njuuuter jag. Ligga och dra mig i sängen och äta lång frukost och knappt ha ett skit planerat på hela dagen och inga tider jag behöver passa. Så skönt!

Idag drog jag mig ända till klockan halv tolv. Underbara säng! Så har ätit frukost framför teven nu och resten av dagen har jag inte mycket planerat. Ska åka till Jessica någon gång under dagen och ta en fika och snacka skit. Ska bli fint och träffa henne igen, var ett tag sen! Typ inte sen vi beställde Justin biljetterna i början av juli. Tänk att det redan gått 1½ månad sen det. Känns helt galet. Snart kommer vi stå där i Globen den 23 april och se honom live. Känns helt sinnessjukt. Jag kommer vara totalt knäckt...av lycka! Och jag längtar så jävla cp damp as mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dock känns de även som det är sååå långt bort. Så det känns knappt verkligt än. Jag kommer nog börja fatta på riktigt i Januari-Februari någon gång. Nu känns allting som en dröm som är alldeles för bra för att vara sann. Fick även veta nyss att Jaden & Willow Smith eventuellt ska vara med på hans spelningar i Europa. Asså om Justin & Jaden kör Never say never....Jag=DÖD. Fast äsch det kommer jag vara ändå. Okej skulle kunna skriva en lång bok om alla mina känslor inför denna dagen...som kommer vara över alldeles för fort. Men jag ska sluta nu, för ni orkar nog ändå inte läsa om jag fortsätter.

Hörs senare idag. PUSSSS!
 

Fäzt 10 augusti


13 augusti 2012

Hello folks! Kommit hem från Kaggebo nu. Hade en hel mysig kväll igår och idag har Marcus och jag legat på klipporna och solat. Troligen en av de sista denna sommar. Känns lite sorgligt. Nu väntar en höst och vinter i evigheter. Men ska ändå bli lite mysigt med höst, kunna elda i spisen inne, ha på sig tjocka stickade tröjor och boots, löven i olika färger och den friska luften. Längtar lite efter den. Bara jag slipper regn och rusk. Väntar en drös med roligheter innan sommaren 2013 också och det gör mig riktigt taggad.

Nu lyssnar jag på min favvo killes ljuva stämma (asså bieber...HAHA sorry macke) och känner mig lite halv lustig i kroppen. Det började igår kväll. Vet inte hur jag ska förklara, men jag fick någon slags panikångest...och jag har ingen aning om varför!? Var så sjukt obehagligt. Inbillade mig att jag inte kunde andas och blev så uppskrämd av mig själv att hjärtat gick i 200. Så jag fick panik på natten...väckte mamma (som också sov i Kaggebo inatt) och vi gick ut och gick mitt i natten. Så lyckades jag lugna ner mig efter ett tag och kunde somna om. Känner mig trött och seg i huvudet idag. Vet inte om det är för jag var uppe och rände inatt. Hoppas jag inte behöver vara med om det igen. Kunde inte beskriva känslan, men det var så obehagligt...aldrig hänt förut. Bläk!!

Nu ska jag ringa Jessica sen ska ni få en bomb av bilder från Fredags :) Puss!
 

12 augusti 2012

 
Tja folket, är allt bra eller? Här är de fint förutom att jag har en jätte jobbig huvudvärk och känner mig sjukt trött.  Men värre saker kan man ju lida av...

Hur har eran helg varit? Själv har jag haft det kalas. Festade i fredags och det blev väldigt hårt även att jag själv inte tyckte det på kvällen. Har ju knappt festat på hela sommaren så att trycka i sig en flaska vin och 7 cider plus en öl som jag köpte på Platens räckte om man säger så. Tyckte inte jag var så förfärligt onykter men min baksmälla igår asså...ojojoj! Det första jag tänkte när jag vaknade första gången vid sju igår var bara "neeeej josefin...vad har du gjort???" sen hängde jag över toaletten hos Viktortia 8 gånger mellan 7 och 1 på dagen. Herregud! Aldrig varit så dålig!! Klart man är bakis som fan ibland med huvudvärk och illamående och nu på senare tid har de hänt några gånger att jag spytt på bakfyllan. Men typ 1 gång isf...fan inte 8!!! Mådde som ett totalt skithål. Men vid fyra tiden började jag vakna till liv och då åkte jag hem från Viktoria. Tvingade i mig en kopp kaffe och en knäckemacka för magen skrek av hunger. Sen på kvällen åkte jag med Marcus och hans familj till Marcus farbror som fyllde år. Det sjöngs karioke (stavning?) och vi satt och prata. Marcus och jag åkte hem rätt tidigt eftersom jag hade frullen imorse på jobbet. Så har jobbat på förmiddagen!

Nu ska Marcus och jag åka ner till Kaggebo och bara mysa. Ska se handbollen där nere som börjar om 1 timme. HEJA SVERIGE!!!!!!!! GUUUUULDET SKA BLI VÅÅÅRATTTT :))) Sen blir de tacomys och sådär. Så vi hörs imorn kväll när jag är hemma igen. Då ska ni få bilder! Puss

Go hard or go home

 
Skulle bli bättre på denna fronten så here we go. Har min klänning från New yorker som jag ÄLSKAR. Min vitaväst jag ÄLSKAR. Mina svarta kilklackar...lite svarta & silvriga ringar och en svart & grå fjäder i örat. Nu är det fest och jag är så taggad! HA EN BRA KVÄLL!
 

Livet är en gåva

Vet inte varför men för ett par år sedan var det en massa uppståndelse kring en tjej som hette Therese som hade blivit mördad av ett ex (om jag inte minns fel) som blivit "tvingad" av sin nya flickvän. Dom var bara 15 respektive 16 år och denna tragedi grep verkligen mig. Minns att jag köpte varje tidning som handlade om detta fall och följde det in i minsta detalj. Kom även i kontakt med en blogg som Theres vänner gjorde till minne av henne efter denna tragiska händelse. Än idag...cirka 3 år senare brukar jag titta in på denna bloggen. Den får mig att komma ihåg och tänka på hur värdefullt livet är och hur snabbt någon man står nära, eller än själv faktiskt kan försvinna. Döden är det jag är mest rädd för i hela världen och jag asvskyr när jag har nätter och kvällar då jag kan ligga och tänka "jag lever enbart dessa år med min familj och vänner sen kommer jag aldrig mera få träffa dom" är det någon som känner igen sig? Slutar oftast med att jag ligger och illtjuter i sängen. Hemskt är det. Hatar döden. Man måste ta vara på varje minut. Inte bekymra dig över små saker och tycka synd om sig själv pågrund av skit saker. Var glada så länge ni är friska och alla människor i eran omgivning mår bra. Så länge ni slipper bli av med en bästavän på ett bedrövligt sätt eller så länge ni har en fin familj omkring er. Lägg små problemen åt sidan och fokusera på det positiva i era liv. För jag vet att de flesta av dom människor jag känner har väldigt mycket bra och fina saker i sina liv. Ni vet aldrig hur länge ni kommer ha det, så ta vara på varandra ♥
 
Här har ni Therese Johansson Rojos minnesblogg om någon precis som jag vill gå in och läsa om hennes bästavänners sorg och saknad av sin bästavän. Det är riktigt jobbigt ibland och jag gråter ofta när jag går in där. Men det är fint och jag lovar att ni kommer få er en tankeställare. Kan inte ens föreställa mig smärtan att förlora sin bästavän. Och på ett så fruktansvärt sätt....av en jämnårig gammalpojkvän med en svartsjuk flickvän. Jag har ingen aning om vad dessa personer fick för straff. Säkerligen alldeles för kort eftersom Sveriges rättsystem är helt stört. Hur skulle man som anhörig till denna tjej känna inför dessa personer som gjort så mot sin bästavän/dotter? Tagit hennes liv pågrund av svartsjuka. Vilket totalt jävla hat. Kan inte ens föreställa mig hatet jag skulle känna. Fyfan.
 
RIP ♥
 
www.minneavtherese.blogg.se

10 augusti 2012

 
Godmorgon på er!

Jag vaknade för en liten stund sen och har legat och dragit mig ett tag, så otroligt skönt! Nu ska jag strax gå ner och äta frukost sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på fram till eftermiddagen. Klockan fem ska jag vara hos Viktoria och vd halv sex tiden kommer hennes kusin och hämtar oss och skjutsar oss till Kisa. Blir käk och förfest där i Emilias lägenhet. Herregud så roligt det ska bli att träffa Emilia!! Hur som helst, sen senare ikväll skjutsar hennes kille oss in till stan så ska vi gå ut. Taggad som tusan! Planen är även att jag ska däcka hos Viktoria ikväll! :)

Men innan dessss ska lite tid fördrivas :) PUSS
 

Good time

 
Idag har jag haft en så himla bra dag. Har haft världensbästa humör och bara varit så taggad på livet. Mera såna dagar tack! Efter mina långa sovmorgon och lite slöande hemma åkte jag till Viktoria. Vi har snackat, varit en vända i åtvid och jag har tagit min systemet oskuld...vuxet ;) Lagade sedan lite mat, planerade morgondagens partajj (TAGGADE!!) käkade lite kladdkaka och glass och sen nu ikväll åkte hon med mig hem och gick igenom min garderob. Klädbrist inför morgondagen ;) haha! Jag insåg att jag var tvungen att städa...garderoben var kaos och hela rummet i princip. Så när Viktoria tagit det hon ville ha så städade jag rummet. SKÖNT med städat rum.

Nu har jag precis hoppat ur duschen. Ska ta mig en kopp te och några mackor. Sedan hoppas jag min film är nedladdad så ska jag se den. Men nu kurrar magen lite! Så puss på er, hör imorgon!
 

Idag

 
Såhär ser jag ut idag! Blivit dålig på outfit biten, men får väl ta tag i det i höst. Har inte haft tid i sommar. Har på mig tights från H&M, militärgrön tisha med långa ärmar från H&M, västen från Carlings och skor blir mina vita låga converse :)

CIAO!

9 augusti 2012

Gomiddag vänner ♥
 
Sov ända till lite efter elva idag, så jäkla skönt! Var alldeles kallt på rummet också och då är det så mysigt att ligga under täcket. Lovely! Har precis ätit en smarrig frukost med äggröra, mackor och grejer. Mums!

Skulle behöva städa rummet men tror jag skjuter upp det till imorgon. Nu ska jag sätta i några hårförlägnings slingor som jag råkade tappa igår när jag plattahåret. Sen ska jag slänga på mig något slappt och åka till Viktoria. Ska umgås och så ska vi till sysemet. Känns helt knäppt att jag får gå dit själv nu...haha! Kommer bli jobbigt vad man ska handla. Förut har man bara sagt något enkelt till den som ska köpa för man inte orkar. Nu kan jag gå igenom hela systemet! Nerrå ;)

Ska sätta i slingorna nu, ser att tiden tickade iväg. Ha en bra dag!
 
 

8 augusti 2012

Jag har blivit helt beroende av en låt med Ne-yo som heter Let me love you. Nöter något sjukt och sjunger den i hjärnan så fort jag inte hör den, galet! Men blir så jäkla taggad på allt...haha!

Hej förresten! Blev ett nattinlägg idag, hade bestämt mig att blogga idag innan jag somnade. Igårkväll åkte pappa & jag till kaggebo. Så vi sov där inatt och tog det lugnt hela dagen idag. Det regnade ju, men vi tittade på OS, läste tidningar och sen var jag iväg en sväng till havet och fota lite (bilder kommer nog imorgon) och pappa var och basta. Så åkte vi hem vid sex tiden. Jag hann bara hem och byta om sen stack jag in till stan och mötte upp Oliver. Så har vi varit på bio! Tittade på Cockpit. Helvete så rolig den var!! Blir helt full i skratt av att tänka på den såhär i efterhand, se den...värt!

Nu har jag krupit ner i sängen. Ögonlocken är tunga så jag ska stänga av datorn och sova nu. Men jag har ju rena rama semestern just nu. Så vi hörs imorgon efter att jag haft en härlig sovmorgon. Puss på er!
 
Halvkass bild på vad jag hade på mig idag. Slitna jeans från Gina, min militärjacka, vita enkla sneakers och lite ringar :)

7 augusti 2012

 
Hejsan på er!

Jag sitter i sängen...nyduschad och försöker finna lite ork att föna håret..så jäkla trött! Men här ska inte sovas på ett bra tag. Tänkte börja med att packa och fixa till frillan för sen ska jag åka ner till Åtvid och ta en fika med Fia på hennes jobb. Planera min och Viktorias tripp upp till henne & Jocke i värmland nästa vecka...helvete så kul det ska bli!! Längtaaaaar. Hur som, sen ska jag åka hem och packa bilen och packa in pappa så ska vi åka ner till Kaggebo över natten. Han är ledig imorn och han har inte gjort något på hela sommaren. Så blir perfa! Åker nog hem imorgon kväll. Skulle egentligen va med Fia, men offrar det för pappa. Fia och jag ses ju hela nästa helg plus idag innan jag åker ner.
 
Har jobbat 06.30-15.30 idag förövrigt och nu är jag ledig till söndag!!!!!!!!!!!!! YEPPPPPP SÅÅ GÖTT. Kaggebo idag, troligtvis bio imorn kväll, hänga med tojja torsdag och kanske utgång på fredag, vilka är påååå?! Åh ska bli så fint. Skönt med en lugn vecka framför mig. Har bara 3 pass kvar innan vi drar till Fia näst nästa fredag :)))) Dissa norlie & kkv för det, kändes lite surt men wtf. Lär komma flera chanser!
 
Hörs hörreni. Imorn får de bli. PUSS

Wanties

 
Dom har fått in exakt sån skjorta som jag vill ha till hösten på Gina!! Perfeeekt ju. Även en vinröd tisha som jag gärna skulle vilja ha. Vinrött är helt klart den färg jag kommer köra med i höst, sjukt snyggt och höstigt!! :) Så dennna tisha är ett måste :) Matcha till skinnjackan, svarta jeans och boots och med silvriga detaljer. Kabooom bara!
 

6 juli 2012

 
Hallå där! Sitter i sängen med sligning i håret och hör regnet pinka ner utanför. Ganska mysigt ändå! Hoppas jag får till den perfekta färgen på min hårförlägning nu efter 2 gångers sligning. Passade även på att slänga i lite blekmedel i min härliga utväxt. Annars har jag jobbat mellan 07.15 tiden till 15.00. Kom hem för någon timme sen. Så ikväll tänkte jag bara slappa. Är väldigt trött...längtar efter mina lediga dagar nu onsdag, torsdag & fredag. Ska bara va, träffa lite vänner, gå på bio, sova och ladda batterierna. Bara ett jobbpass kvar!! Frulle-lunch imorgon. Så jag börjar redan 06.30, Men de känns helt okej med tanke på att jag är ledig sen!

Ska ladda ner någon bra film nu som jag kan se innan sovdags. Men några timmar till ska jag väl klara av att vara vaken! :))

Love

 
 
 

Blommor och jeans

 
Två nya saker till garderoben. Det översta är en shortsdress som jag sprang på i Falerum för ett par veckor sedan. Kostade 99:- och jag som fått ett öga för gult senaste tiden föll för den direkt.
 
Den andra har jag inte köpt själv. Den fick jag av mina kusiner förra söndagen när vi firade min 20 årsdag. Har velat ha en jeansskjorta jätte länge men aldrig hittat någon bra. Så kommer dom med en helt perfekt!! Superfin jeansfärg och så vita knappar som detaljer. Tror den kommer ifrån Bikbik om någon undrar.

Visingsö

 
Några av bilderna jag tog på Visingsö i veckan! Gjorde min vanliga tabbe...tog med mig systemkameran och hade tänkt ta massa fina bilder, men så när vi kommer på motorvägen så man ser Visingsö och jag ska ta upp kameran och ta första bilden inser jag att jag glömt kvar minneskortet hemma i datorn. Händer mig jääämt! Men mobilen fick fungera som nödlösning :)

Vet inte om jag berättade om min födelsedag så noga? Tror inte det! Fick iallafall födelsedagsfirande på sängen av mamma & pappa på morgonen (Fredrik var i Rättvik hela förra veckan med Anton därför han ej var med..hah) sen gjorde jag mig iordning och åt frukost och vid halv elva åkte mamma och jag till Gränna. Åt födelsedagslunch på en restaurang vid Vättern...lax och vittvin, sjukt gott! Sedan tog vi alla våra väskor och gick på färjan till Visingsö. Tog cirka 15 min att åka över! Hyrde cyklar det första vi gjorde, lastade på alla våra väskor på pakethållaren (packåsnor jorrå!!) sen cyklade vi dom cirka 2km till vandrarhemmet från hamnen. Väl där lastade vi av väskorna och jag bytte om. Var helt genomsvett. Hade en tightklänning på mig, inte så jäkla skönt att cykla i. När jag bytt om och allt var inlastat cyklade vi mot norrrrr! Mamma hade varit där för måååånga år sen och hade för sig att det var en sandstrand där uppe. Så vi tog med fika och hade tänkt sätta oss där. Cyklade knappt en timme...7km var det från där vi bodde (cirka på mitten av ön) upp till norratoppen. Var en massa gulliga hus och gårdar och både mamma och jag blev helt sålda på vissa av husen, helt underbara och söta med så sjukt fina trädgårdar!! Iallafall, när vi kom upp till noratoppen hittade vi ingen strand. Trots att vi ställde cyklarna och tänkte gå sista biten. När det kom en kohage ivägen med kor i vände vi, vågade inte riktigt gå genom hagen med kossorna. Började cykla tillbaka och letade oss ner mot vattnet via en annanväg. Hittade en okej plats att ta fikat på...dock i gräset och utan sandstrand men det funkade :) Jätte mysigt! I efterhand visade det sig att stranden låg ner på den ända vägen vi INTE tog...såklart. Får väl kolla in den nästa gång jag åker till Visingsö ;) Cyklade iallafall tillbaka till vandrarhemmet efter våran tripp till norraudden. Läste tidning i solen, pustade ut och tankade på med lite rosé. Vid halv sju cyklade vi ner till hamnen och åt middag på en restaurang och drack vin. Utsikt över vättern och himla god pizza. Satt där några timmar och sedan var tanken att vi skulle cykla hem och lägga oss....men när vi kom till avfarten där man kunde cykla till södraudden fick vi ett infall och cyklade de 6km ner till södraudden också! Jag kan ju säga att det finns i princip INGA backar på Visingsö....totalt platt och tramporna gick nästan av sig själva. Fick se några av de absolut finaste husen jag någonsin sätt längst ner på udden...SÅ STÖRT FINT! Precis vid vättern, som i en saga. Cyklade sedan tillbaka de 6km till vandrarhemmet! Somnade rätt så gott efter 26km cyklande den dagen!! :)

På fredagen gick vi upp vid sju och packade ihop. Åt hotellfrukost på hotellet brevid vandrarhemmet och sedan cyklade vi till hamnen och tog färjan som gick vid halv nio. Så han hem utan stress! Perfekt! Hade gärna stannat någon dag till. Men får bli en annan gång! TACK SNÄLLA MAMMA FÖR DU GAV MIG EN UNDERBAR 20ÅRS DAG. I ♥ U

5 augusti 2012

 
Hallå mannar! Hoppas allt är bra med er. Själv känner jag mig otroligt seg idag. Huvudvärk och så himla trött. Nästan som att jag skulle vara bakis, men det är jag inte för festat har jag inte gjort på en månad (!!!!!!!) Blev ju en ganska lång jobbdag igår och rörigt var det, så antar tröttheten och segheten kommer ifrån det. Jag hade frullen först på morgonen så var på jobbet vid sju. Stannade till tolv då jag åkte hem (som jag skrev igår) var hemma ett par timmar och sen blev de part 2 från 15 ;) Bröllop och det var så himla rörigt....höll på att få panik! Det är så sjukt svårt för oss som jobbar att göra ett bra jobb när toastmastern har nollkoll och bröllopsmiddag schemat spricker. Folk sprang omkring när vi skulle vina och efter förrätten. Brudgummen var borta mellan förrätten och varmrätten och någon annan satt på hans plats och folk skulle handla i baren mitt under middagen. Kaos!! Så pratade 75 procent engelska. Kanske kör sina bröllop på annorlunda vis i Storbritanien....Ae kul var det inte iallafall. Och mittt huvud mådde inte bättre direkt. Brandlarmet gick på ett av rummen mitt i all stress också. Helt jävla perfekt! Gick inte att få tag på journummret det stod man skulle ringa och det gick inte att stänga av det så Janne (fastighetsägaren) fick komma. Skruva ner själva larmet annars hade inte våra gäster kunnat sova på hotellet inatt....ah herregud! KAOS. Men vi klarade nog ut allt rätt bra iallafall. Jag fick gå hem först eftersom jag var så tidigt där igår morse. Så åkte till Marcus vid elva! Sov gott inatt men vaknade som sagt och kände mig helt fel....drog oss till tolv och åt frulle, såg en film och nu är jag hemma! Har tagit en underbar dusch och nu ska jag bara slappa! Resten av kvällen och sova tidigt. För imorgon börjar jag tidigt igen. Men Hanna är tillbaka imorn igen och det ska bli såå skönt...haha :)

Hoppas eran helg varit fin. Nu ska jag inta soffläge!

4 augusti 2012

 
Kass uppdatering...jag veeeet! Men senaste dagarna har jag inte haft tid ju, Hade tänkt mobilblogga, men sen blogg.se bytte design funkar det inte. Skit asså! Dom får ju gärna förbättra istället för att försämra. Hoppas det ordnar sig. Annars har jag hunnit fylla 20 år, haft en underbar dag och natt på Visingsö med mamma (bilder finns och kommer!!) sen jobbat såklart. Mamma och jag bodde på Visingsö torsdag-fredag. Men eftersom jag skulle börja jobba vid tolv så blev vi tvugna att åka tidigt som tusan för att hinna med färjan och allt. Så vid sju klev vi upp och åt en god frulle på hotellet intill vandrarhemmet innan vi tog cyklarna till hamnen och åkte tillbaka till fastlandet. Var hemma redan vid halv elva...så då hann jag göra mig iordning, hämta min bil, åka till Sandelius och köpa tårta som vi kunde smälla i oss på jobbet och så var jag på jobbet redan halv tolv. Kände att det bara var bra! Frida var ensam hela förmiddagen så jag hade trott rätt. Var halv kaos på jobbet de första två timmarna. Rum som ej var städade och gäster som skulle bo på rummet som redan kommit....så städa, springa ut med mat, svara i tele, ta beställning och ta betalt...ja allt på en och samma gång! Men det löste sig. Jobbade till halv nio tiden och då åkte jag hem till Marcus och käkade sen middag med han och hans familj. Var piss trött så åkte hem, tog en dusch och sov redan vid halv elva...

Imorse ringde klockan 06.00. Upp och hoppa och köra frullen! Fullt hotell, engelska gäster på hela hotellet och fullt ös. Körde till tolv och sen åkte jag hem och nu har jag varit hemma i ett par timmar. Slingat mitt hår och nu ska jag åka tillbaka till jobbet och köra part 2 av dagen. Bröllop och fullt ös medvetslös. Hoppas jag inte behöver vara kvar till sist ikväll med tanke på att jag var uppe så tidigt imorse!! Sover hos Marcus inatt och imorgon är jag ledig!! Sköööönt ska de bli. Så hörs då! PUSS
 

1 augusti 2012

Jaha mina vänner. Här sitter jag och vräker i mig chips, och till middag blev de en Ristorante pizza. Glamoröst. Skyller på att mamma och pappa inte var hemma så orkade inte laga mat åt enbart mig själv. Måste ta tag i mitt liv! SKA göra det i höst. Typ slutet av augusti. Då ska jag köpa nytt gymkort och komma igång på riktigt! Någon som vill bli min gymkompis och gå på pass med mig? typ spinning, core osv. Har min kära mor som också ska köpa gymkort nu och gå på pass, men kan va kul att kunna variera med en vän!

Idag har jag jobbar 10-16. Sedan har Julia satt i mina extensions. Så äntligen är dom på plats! Blev jätte bra :) Kanske ska slinga det någon gång bara för de är aningen mörkare i nyansen. Men inte så att allmänheten skulle märka. Mest jag som är petig tror jag! Tack Jullis ♥
 
Ikväll blir det chill. Och imorn fyller jag 20 år! Är ledig och mamma och jag ska åka till Visingsö. Ska bli jätte mysigt! Bara borta till fredag morgon för jag jobbar 12-19 på fredag. Yesyes! Min mobil vägrar samarbeta med mediaöverföringen så ni får ingen bild på håret nu. Kommer imorn! Isället får ni Biebers musikvideo till As long as you love me som släpptes idag. Asså KNÄCKT. Så jävla sexigt och hett att jag bara satt och skrek i sofffan (yepp its true) tur att mamma och pappa inte var hemma. Men asså hbskjabkc askjbqworu8g983grb kibqwkl . Vill knappt sätta på den igen för jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. haha!
 
Hej med er!
 
 
Av någon jävla anledning kan jag inte bädda in filmen?????? Får damp på detta nya skit. Kan någon tala om för mig om man nu mera skå gå till väga på något annat sätt än det tidigare? Dvs...kopiera inbäddnings adressen, klistra in i HTMLrutan och trycka på uppdatera....whasup????

Jaja klicka på denna länk and watch it!
HEREEE
så funka inte det heller för länkfan blev vit. MEN DEN ÄR OVANFÖR HÄR. KLICKAAAAA!
 

RSS 2.0