ALLTSÅ

Bara för det var ett tag sen och jag just avled
 

31 juli 2013

Tiden flyger ju iväg, herregud. Sista juli idag...blir derimerad över att tänka på att vi snart ska gå in i den mörka delen av året igen. Bäst att njuta nu sista sommar månaden. Har jobbat 12-20 idag så kom hem för en liten stund sen. Ska köra ett pass imorgon på dagen och sedan ska jag servera mina vänner på födelsedagsmiddag och efter det blir det torsdagsklubben! Ska bliiii såååå jävla kuul. Blir sista alkohol intaget på ett tag tror jag. Ska försöka ha ett par vita veckor efter. Känns som jag druckit lite för mycket senaste veckorna. På måndag ska även Julia och jag köra igång med träningen och våra hälsosamma liv igen. Denna sommar har varit katastrof på den fronten. Känner mig mer uppsvälld än vanligt. Dags att löparskorna får jobba igen och bort med alla skräpmat och in med ordentlig kost. Känner mig faktiskt riktigt motiverad. Ska bli skönt att komma igång igen! Längtar faktiskt efter löptränig och gym. Dom ska även börja med nya pass nere på Hälso nu. Är riktigt peppad på att testa. Speciellt Bodypump för det säger alla ska vara så bra!

Men ha det så bra ♥
 
 

30 juli 2013



En egobild på mig från Harstena och en på vår utsikt. Så jäkla fint!

Har jobbat idag och efter det blev det Smultronstället lite spontant med Sofia, hennes syrra och två vänner till henne. Inte direkt något glassväder...men det gick ändå! Har varit hemma ett tag nu. Ska bädda ner mig och glo på film. Perfekt väder för det!
 
 

29 juli 2013

BloggarN är tillbaka en sväng, som ni saknat mig, inte sant?

Sen sist har jag jobbat och varit iväg på Harstena med mamma. En ö ute i Grytskärgård. Supeeermysigt! Blev bergsklättring, skogsvandring och sen solning med fantastisk utsikt över havet på torsdagen. Avslutade med mysig middag på Harstenas ända restaurang. På fredagen vaknade vi med världens läskigaste åska. Blixt och smäll direkt...och vi bodde på ett båtvalv över vattnet. Var inte sådär jätte katig då. Men vi överlevde. När åskan dundrat färdigt efter ett par timmar på morgonen vandrade vi runt lite mera på ön innan det var dags att ta färjan tillbaka till fastlandet. På kvällen blev det grillat och vin med världens bästa Sofia. Robert och Viktoria kom också en vända. Jättemysig kväll! På lördagen var det jobbet igen. Vi blev lite lagom överkörda. Men klarade kvällen trots allt. Jag slutade 20.00 och då var jag lite taxi åt pappa och min kusin. Vickan var och åt (och drack!!!) på jobbet med pappa plus tittade på matchen. Drack lite mera efter och sedan hamnade vi lite överallt. Avslutade i Grebo och Dentus grottan, den ni ;) Vickan sov här hos mig sen. Så igår hade vi bara en lugn söndag. Snackade, var sociala med farmor & farfar och umgicks. När Vickan åkt hem avslutade jag nere hos Marcus med tv och film tittande :)

Idag var jag tillbaka på jobbet som vanligt igen. Kändes helt okej! Ska jobba hela veckan ut förutom på fredag när jag fyller 21, uhhhh. Så blir torsdagsklubben på torsdag och fira mig lite. Får se vilka vänner man kan ragga med! Sen på fredagkvällen kommer släkten och firar mig. Kanon!

Vi hööörs hörreni ♥
 
 

23 juli 2013

Hallååå lovers ♥

Det är fan inte klokt vilken jävla vecka jag har haft. Känner mig helt bortskämd nu och uttråkad av att tänka på vardagen. Vill bara fortsätta ha det så jävla bra! Men antar att livet inte kan va en fest hela tiden.

Igår var jag på Rihanna i Globen som ni vet. Fick låna mammas bil och så åkte Nermina och jag upp igår på förmiddagen. Var framme vid Globen vid 2 tiden och då tog vi tbanan in till city och gick på stan ett par timmar. Vid halv sju åkte vi tillbaka till Globen och sen var det insläpp vid 19.30. Var två sjuuukt bra DJs som förband. Asså blev så jävla taggad och festsugen haha. GTA hette dom tror jag. Måste helt klart leta upp dom! Vi hade förväntat oss att Rihanna skulle gå på skit sent eftersom hon är känd för att vara världens senaste typ. Så när dom släckte ner Globen vid halv tio och hon stod på scenen 2 min senare vart jag ärligt talat väldigt chockad! Bra Riri!! Konserten var fantastisk. Över mina förväntingar. Hon var på ett strålande humör, SÅ JÄVLA SNYGG och sångröst som en Gudinna. Sista halvtimmen sprängdes typ hela Globen...S&M, We found love, Only girl in the world, Please don't stop the music, Where have you been...ja ni fattar kanske själva vilken sinnessjukt ös det var?! Sen avsluta hon med Stay och Diamonds och hon sjöng så jag hade ståpäls på hela jävla ryggen, rakt in i själen. Magiskt!! Om jag tyckte Avicii var opersonlig på Bråvalla var Rihanna raka motsatsen, så himla gullig!! Leende på läpparna rakt genom hela konserten och en hel del mysigt snack med oss i publiken. Grymt Rihanna, där höjdes du i mina ögon :)

Inatt kom vi hem vid typ tre. Så jag sov ända till tolv och känner mig fortfarande helt överkörd. Håller på och tvätta lite efter senaste resorna hit och dit. Tvättkorgen svämmade över! Ska försöka finna ork att städa mitt rum som ser ut som ett helvete. Dammsuga, moppa golv och damma skulle nog inte vara helt fel just nu. Har knappt varit hemma så har inte orkat bry mig haha, men nu kanske det är dags. Har egentligen semester denna vecka med men ska hoppa in och jobba imorgon och på lördag. Men sen på måndag börjar allvaret på riktigt igen. Är en jäkla massa jobb i augusti. Men det ska bli kul, behöver alla pengar jag kan få så jag kan spara spara spara. För i januari ska Jullan och jag fan dra till Aussiiiiiiiiiieeeeeee om allt går enligt planerna ♥
 
 

21 juli 2013

 
 
På dessa bilder kan ni nog nästan se hur jävla bäst vi haft det de på Öland va? Åhhh, allt blev bara så lyckat! Hade mest tänkt chilla, kolla på Håkan i torsdags och sen bara ta det lugnt. Men de slutade med värstaste värsta partyhelgen, så sjukt kul! Träffat massa roligt folk och bara njutit av livet, Precis som det ska vara!

Kom hem för ett tag sen efter en helvetes bildfärd. Festade fram till 5 imorse och var tvugna att vara utcheckade och klara senast 12 så har inte sovit överdrivet mycket. Plus att jag alltid vaknar tidigt dagen efter...VARFÖR?? Fattar fan inte problemet. Ingen aircondition i bilen och mobilet, högtalare osv var urladdat så det var bara att sitta i 3 timmar och glo, hhaha. Usch!

Nu ska jag ta en lång dusch, äta en ordentlig middag och sedan bädda ner mig i min säng. Det ska bli heeelt underbart. Imorgon väntar Stockholm och Rihanna!!! Ska bara våga logga in på internetbanken och se hur mycket pengar jag slösat upp....ångest......förhoppningsvis räcker det för morgondagens nöjen också hahah!


 
 

13 juli 2013

Haha fick mig ett gott skratt när jag gick in på bloggen idag och hade 3 nya kommentarer från någon Anonym på några gamla outfitbilder om att jag använde fel strumpor? Man skulle tydligen ha svarta istället för vita, hahaha! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men jag gillar mina vita korta strumpor, antar att smaken är som baken ;)

Hej på er förresten!
Har inte varit så aktiv här i veckan fick jag se. Men har knappt varit hemma sen i Måndags. Åkte till Kaggebo i tisdagskväll efter jobbet. Hade två sköna dagar där nere med mamma. Tyvärr inte så mycket sol, men hade det skönt ändå. Bara koppla av och ta det lugnt. Var en sväng i Västervik och VIS med mamma i torsdagskväll också. Vi tittade på folk och åt en otrolig god fiskgryta på en restaurang vid hamnen, jätte mysigt! Igår morse åkte jag direkt från Kaggebo till jobbet och sedan stressa jag runt överallt när jag slutat för att till sist hamna på 20 års kalas hos Julia. Vart en jätte lyckad kväll!

Imorse vaknade jag upp lagom seg, men jag släpade mig ut i solen och låg och jobbade på brännan ett par timmar. Sen kom mamma hem i eftermiddag så vi åt lite lunch ihop innan jag stack hem till Värna. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt här hemma. Ska tvätta och fixa lite och packa om väskan. Jobbar imorgon också sen har jag 2 veckor semester...typ.  Hela nästa vecka är jag helt ledig, skulle haft v.30 med men det blir lite konstigt för jag ska jobba 2 dagar trots att jag egentligen har semester då. Lite rörigt, men va tusan! Pappa ska åka på Dansbands veckan i Malung imorgon med ett gäng vänner, även mamma. Så jag sticker ner till Kaggebo imorgon igen när jag slutat. Hoppas på lite sol så att man kan jobba på brännan. Sen på onsdag sticker Julia och jag till Öland. Vi ska till Borgholm, tälta och sen se Håkan i Slottsruinen på torsdag. Ser jag fram emot :) Hoppas vi får bra väder!

Så som ni hör blir det nog lite halv dött här kommande veckan också. Men det får ni väl överleva! Ha det så bra så hörs vi när vi hörs :)

Igår!!
 

7 juli 2013

Yo people!

Vilken fin dag det varit idag. Tyvärr har jag inte kunnat ligga ute och pressat, men har ju fått en hel del annat uträttat. Jobbade 08-13 sisådär. Sedan lunchade jag med Oliver. Vi gjorde en supergod kycklingsallad hemma hos mamma och sedan satt vi på hennes baksida i solen och pratade, åt god mat och njöt av solen. Inte fy skam! Vid fyra tiden skiljdes vi åt och jag åkte och träffa Jullan. Blev hårfix i ett par timmar! Skönt att slippa ha skiten hängandes ner till axlarna :)

Nu har jag precis krupit ner under täcket efter att ha fixat med en liten födelsedagspresent åt en liten bästavän som fyller de kommande dagarna. Tog mycket längre tid än planerat, klockan bara for iväg. Så nu får det bli lite Gossip girl och sedan sova. Imorgon hoppas jag på solsken från en lika blå himmel som idag. Ska nämligen ha poolhäng med Viktoria. Underbart!

Sovsött ♥
 
 

Utbrott :)

Vet att jag har tjatat om detta tidigare men jag stör sönder mig på människor som skaffar pojkvän/flickvän och ägnar 110% av sitt liv på enbart honom/henne. Detta är seriöst något som jag inte tål. Sliter håret på mig själv i ren frustration. Känner mig som han som blir förbannad på Ferdinand på julen och som sliter av just allt sitt hår. I CAN'T TAKE IT. Ni vet man ser på facebook vissa människor som inte gör annat än att umgås med sina pojkvänner/flickvänner. Går in på deras logg och det ända dom gjort är att ha varit med varandra. Skriver puttenutte inlägg till varandra och avslutar varje statusuppdatering (oavsätt vad den handlar om) med "jag älskar dig ****". Visst man ska väl på puttenutta om man vill det, men jag förstår inte innebörden av att hålla på över facebook? Säg det till den personen istället. Euuuwwww.

MEN...det som stör mig allra mest i detta är de personer som helt och hållet slutar att ha kontakt eller umgås med sina vänner. JAG-KAN-INTE-FÖRSTÅ-HUR-NI-TÄNKER-ELLER-HUR-NI-ORKAR. Hur kan man sluta huxflux att umgås och se värdet i sina vänner? Blir folk så fucking blinda? Så styrda av varandra? Jag vet mååånga som måste FRÅGA sin kille/tjej om dom "får" gå ut med sina vänner? ASSÅ NI SKÄMTAR MED MITT LIV! De ska väl partnern ge blanka fan i! Även om man har ett förhållande måste man kunna ha ett liv vid sidan av. Har man inte det tycker jag man ska klia sig i huvudet och ställa sig frågan "vad fan håller jag på med?" Jag går i taket när jag ser folk som inte kan ha ett liv vid sidan av eller ha kontakt med sina vänner. Man får inte ha sånt kontrollbehov. Och hur orkar man ENBART vara med sin partner? Asså EEEENBAAAARRRTTTT. Vakna, äta, prata, skita, sova, hänga, allt, hela tiden bara med varandra. Känner inte såna människor ett behov av en bästavän? Klart ens partner också kan bli en bästavän...men aldrig på samma sätt. Vad skulle jag göra utan mina bästa tjejkompisar. Viktoria, Julia & Sofia. Dom som står mig allra närmast. Jag skulle försvinna utan dom. Marcus skulle aldrig kunna ersätta dom. Jag kan inte dela samma saker som jag delar med dom med honom. Efterbliven humor, TJEJSNACK. Det har jag med dom. Hur kan man tycka att vänskap är så oviktigt att man bara ger upp allt? Jag antar att alla dessa människor som larvar med sina partners på facebook hade bästavänner innan dom skaffade sin partner? Men nu är dom helt plötsligt ointressanta. Visst, vad vet jag...dom kanske smsar med varandra osv men för att ha kvar en bästakompis relation krävs bra mycket mera än så. Man kan inte bara ge upp allt. Det är så jävla fel fel fel. Och det är så synd att inte alla kan se hur fel det är.

Men jag antar att många blir blinda av kärleken..tyvärr. Jag önskar bara alla kunde värdesätta vänskapen på samma sätt som kärleken. Vårda dina vänner för dom kommer alltid finnas kvar om du tar hand om dom.
 
 

6 juli 2013

Idag när jag såg datumet kände jag ba "fan detta datum för ett år sen hände det något speciellt, men vad??" Sen kom jag på BAAM...Bieber biljetterna släpptes ju för tusan! Jag och Jessica satt här hos mig på helspänn och det slutade med att Viktoria fick tag i våra 4 biljetter till den 23 april. Känns hel galet att det är ett helt jävla år sen!!

Annars då? Jag var hemma från jobbet i torsdags...kände mig helt slut i kroppen. Var ute en sväng på kvällen och fiskade med Marcus, Jimpa & Anton. Vi fick ett gäng abborrar. Så på kvällen käkade jag och Macke fiskburgare, väldigt gott! Igår var jag tillbaka på jobbet. Det var fullt ös kan man lugnt säga. Kom där ifrån vid tolv tiden. Tittade på lite Gossip girl när jag kom hem och varavade ner och sen däckade jag rätt hårt!

Imorse efter frukost hoppade jag i bikinin och packade strandväskan sen stack jag till ett mysigt bad här i närheten. Där har jag legat hela eftermiddagen och läst och solat. Inte helt fel! Jag längtar så otroligt efter Kaggebo och att bara kunna ligga på klipporna och njuta av livet. Läsa en bok, inte ha någon internet uppkoppling, grilla på kvällarna, promenera vid vattnet och dricka vin. Dör av längtan! Men på tisdag kväll när jag slutat jobba kommer jag åka som ett skott ner dit!! Sen är jag ledig onsdag-torsdag så då vet jag vart jag kommer befinna mig. Längtar så mycket!!

Ikväll hade jag tänkt grilla och ha riktigt lördagsmys. Men nu sa pappa att grillkolen var slut så jag överväger om jag ska orka mig ner till Åtvid och köpa det. Tror jag ska försöka finna ork och sticka. Att inte grilla en ledig lördagkväll när det är fint väder är väl nästan inte okej?

Imorgon ska jag jobba frukost-städ och sen ska Julia och jag fixa varandras hårförlägningar. Jag tror jag ska försöka hinna med och färga mitt på kvällen också. Just nu är det så jäkla blekt.

Guuud vad jag babblar, hoppas allt är bra med er!

 

3 juli 2013

Usch, är verkligen däckad av min förkylning. Ligger och överväger om man ska kämpa sig igenom jobbet imorgon eller ligga kvar hemma och försöka bli av med skiten. Pengarna behövs så det lutar åt att släpa sig dit trots allt. Vem vet, jag kanske vaknar upp som en ny människa imorgon?

Har enbart tagit det lugnt hela dagen. Tittat på film, slöat i sängen och varit ute en sväng och plockat lite smultron. Sommar känslorna på topp! Just nu ligger jag återigen i sängen och känner mig tok svettig...har även ätit god lax som pappa fixat på grillen. Ska snart leta upp lite nice filmer och sen poppa lite popcorn och göra lite gurka, morötter & dipp. Åt så mycket tacos igår så jag orkade inte det, haha!

Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs ♥

 
 

MUSIK

 
Om det är någon stackare som missat denna låten (omöjligt va?) kan ni ju bara sätta på den och njuta. FANTASTISK är ordet!

 

Macklemore & Ryan Lewis mina nya favvisar!!!! HELVETE SÅ JÄVLA GRYMMA DOM ÄR, ORKAR INTE.
 
 
 
 

Bråvalla 2013

Jag har faktiskt inte berättat någonting om Bråvalla egentligen...mera än att jag haft så jäkla svin kul!! Så tänkte skriva lite om alltihopa och vilka artister som var mina favvisar, so let's go!

Vi drog dit på onsdagen som ni vet. Då öppnade själva campingen medan festival området fick vänta till 12.00 på torsdagen. Egentligen var tanken att jag och Julia bara skulle sätta upp tältet och sedan stick tillbaka till Linköping och ha lite "pre-party" för Bråvalla hos Jonna. Men på grund av spårvagnsstrejken så blev allt så himla bökigt. Plus att vi var stående i bilkö en bra stund innan vi ens kom fram till parkeringen så när vi väl fått upp tältet korkade vi upp lite lätt där istället och taggade inför de kommande dagarna! Dock ville vi vara pigga inför torsdagen så vi gick faktiskt och la oss redan vid 12 tiden.

På torsdagen drog det igång på riktigt!! Jag, Julia, Marcus, Robin, Sebbe, VJ, Philip, Charlotte, Danny, Kenny, Jocke, Albin, Jannice & Fegge tillhörde vårat camp. Vi hade ett partytält i mitten och tälten runt omkring, aweesomeee. I och med vårat trevliga camp missade jag faktiskt endel av de band/artister som jag varit pepp på att se. Men vi hade det så jäkla trevligt...plus att vi såg stora scenen från vårat camp...så vi blev flera gånger sittandes vid campet istället

På torsdagen såg jag på Paramore och Macklemore & Ryan Lewis. Båda var såå jävla bra. Macklemore & Ryan Lewis är fan en av akterna som var bäst på hela FUCKING Bråvalla. Perfektion hela skiten!! Jag bara stod i publiken och log så jävla stort, åhhhhh vad bra det var. 4 oktober spelar dom på Annexet i Stockholm, tror jag ska dra dit och se dom igen. SÅ SJUKLIGT VÄRT!

Fredagen vaknade jag upp riktigt fräsch. Julia och jag spenderade i princip halva dagen i kö. Förskräckligt. Först till mobil laddning och sedan till duschar som vattnet tog slut i 200 gånger. Softa lite vid campet och sedan tillbaka och köa till plattning av hår. När vi väl var klara vid tre tiden var det bara att sätta igång och dricka...låg ju efter mot de andra på festivalen ;) Återigen missade jag några band jag egentligen tänkt se pga vårat trevliga camp, haha what so eveeerr. Bästa på fredagen var MASKINEN. Dock var publiken det SJUKASTE jag varit med om. Vart så jävla rädd och trodde helt ärligt någon skulle dö. Julia ramlade 3 gånger där inne. Slutade med att vi pressade oss ut för allt vi hade och fick stå på sidan. Hade nog blivit ihjäl trampad annars. Dampade lite först men när jag fått återhämta mig lite och njuta av bästa Maskinen var jag glad igen. SÅ STÖRT GRYMMA. Sveriges bästa!! Påväg tillbaka såg vi slutet av Armin van buuren, sjuuuukt!!! Han även med att se Green day en sväng innan det var dags för Maskinen. Såg även Albin Mayers på dagen som även det var FANTASTISKT!! Har säkert glömt något, man han ju med en hel del när man väl var där inne på festival området ;)

Lördagen vaknade jag upp otroligt bakfull hahaha. Varmt jävla tält, en blåsa som var nära att sprängas och 5 min till närmsta toalett. Men det var bara att släpa sig upp och uträtta sina behov sedan somnade jag i brassestolen under partytältet för jag pallade inte ligga i vårat svett tält. Kom igång igen vid två tiden när resten av gänger drog och tittade på Parkway drive. Då satt Charlotte och jag och drack i campet istället. Så när jag fått i mig lite mera var jag fit for fight igen. Höjdpunkterna på lördagen var helt klart NAUSE och Avicii. Ska försöka att inte låta bitter men jag vart lite besviken på Avicii. Jag hade nog lite fööör höga förväntningar. Givetvis var det coolt men Tim är lite tråkig (sorry not sorry). Han står mest där och pekar med fingrarna och pratar inte ett dugg med publiken. På något sätt blir alltihopa lite opersonligt. Men självklart är han fantstisk på det han gör och jag var såå lycklig som var där och det var OTROLIGT mäktigt. Men jag trodde nog det skulle vara ÄNNU mäktigare. Om ni frågar mig var Nause näst intill snäppet bättre. Närvarande och ett jävla drag! Ett fett minne för livet.

Nu har ni fått en halv bok med lite om Bråvalla. Det var så jävla lyckat alltihopa och jag skulle bara vilja göra om allt. Är jag inte på andra sidan jordklotet nästa år vid denna tid så kommer jag helt klart vara på Bråvalla, åtminstone om dom har lika AS GRYM lineup som iår!! TACK SOM FAN ALLIHOPA.
 
 

2 juli 2013

Herreegud, jag har verkligen gått och blivit genom förkyld. Festival livet är hårt! Har bara längtat hem till min säng hela dagen. Är helt täppt i näsan, tjock i skallen och tung i kroppen. Ska göra tacos som jag längtat efter sen i söndags sedan bädda ner mig i sängen och se en massa Gossip girl och dippa morötter och gurka! Perfekt kväll för en sjukling!

Hoppas allt är bra med er ♥
 
 

RSS 2.0