Sjukstuga

Det har visst varit ganska dött här senaste tiden, men jag lever iaf! Just nu är det sjukstuga hos oss. Viktoria började må dåligt i måndags och har varit hemma hela veckan och jag blev dålig igår. Kämpade mig upp och hade frukosten på jobbet imorse men sen fick Frida komma och byta av mig så jag kunde åka hem och lägga mig. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen!

Senaste veckan har jag mest jobbat. Sen haft besök av mormor & morfar i tisdags och igår var mamma och jag hos min moster och hälsade på för Hanna & lilla Elvin var hemma. Men jäklar vad Elvin hade växt sen i julas, nu bara for han fram på golvet. Tänk att han snart fyller ett, tiden flyger förbi!

I helgen blir de nog lugnt! Försöka vila bort denna dumma sjukdom. Ni får ha en trevlig helg!


Ny vecka, nya tag!

Nu har jag äntligen införskaffat mig en ny dator, så nu jäklar ska vi se om vi kan få det lite roligare här! Har varit datorlös nu sen Australien då min gick sönder men så fick jag sen julklapp av min kära bror, fin kille dedär.
 
Hur mår ni? Tänk att ännu en vecka passerat. I helgen har jag och Linda varit hos Pontus i Stockholm vilket har varit superlyckat!! Jäklar vad jag tycker om dom där två, finare par får man leta efter... och knäppare haha! Underbara. Har hunnit med både lugn fredagkväll med spel, godis och film och sen en hård utekväll igår. Idag har vi varit riktigt sega, slöat framför tvn/datorn och ätit massor mat, haha precis som de ska vara dagen efter.
 
Nu är det dags för några vita veckor för mig. Vilket känns välbehövligt efter dessa senaste helger sen vi flyttade till stan. Ska jobba nu två helger i rad så nu blir de lite skärpning på den där fronten. På tiden! Just nu har jag just precis bäddat ner mig i min säng. Ska somna till ett American horror story avsnitt tänkte jag. Imorgon blir de jobb på förskolan i Björs mellan 7.30-16.00, spännande!
 
Ha en bra start på veckan.
 
Det blir en surf camp bild bara för det är ett helt år sen vi var där nu, kan inte fatta vart året tog vägen?
 
 

Måndagskväll

Hur har ni haft eran helg? Min har varit topp! Jobb i fredagskväll och fest med utgång i lördags. Lyckat! 

Har precis avslutat en Skype date med Julia. Åh helvete vad jag saknar henne!! Knäppt att vi inte har setts/hört varandras röster sen den 12/8 när jag lämnade sydney, nästan ett helt halvår. Längtar sååå mycket till juni när hon kommer hem <3

Nu ska jag alldeles strax sova. Imorgon ska jag vicka i särskolan på allé. Är lite nervös, som alltid med nytt ställe och nya uppgifter. Men de ska nog gå bra! Jobbar 7.45-15.00. Får se om de blir en vända till gymmet efter det eller om jag åker direkt hem. 

Liten uppdatering om läget fick ni där. Annars då... På fredag drar jag och linda upp till Pontus i Stockholm, fan så kul de ska bli! Låt veckan gå fort :) Ha de fint! Puss 

RSS 2.0