30 april 2013 - Valborg

Hejsan ♥

Herregud vad konstigt det känns att det redan är Valborg...alltså tiden flyger förbi, helt sjukt! Känns som det var nyss vi pratade om vad vi skulle göra på Valborg och ja ba "ähh, det är långt kvar" Nähh, det var det visst inte. Galet! En hel vecka sen man satt där i kön utanför Globen, fylld av förväntan och med köldskadade fötter också. Skulle lätt göra om det 10000 gånger på rad till. Men det kommer :)

Har sovit så hima skönt senaste nätterna. Somnat skapligt på kvällen och sovit hela nätterna. Inte helt fel. Meeeen, valborg idag då som sagt. Vad ska ni göra?! Jag tycker Valborg är lite överskattat...eller har blivit. När man var yngra var det värsta fest dagen...tror till och med jag tog min första fylla på Valborg för länge sen...haha! Jag ska iallafall laga middag åt Oliver och Viktoria. Ska fan gå in för det så det blir nog fett gott!! Baconlindad kycklingfilé med hasselbackspotatis och sen hemmagjord mjölkchoklad mousse med hallon och kexchokladsmulor...nu blev ni hungriga va? haha! Blir väl och dricka lite vin och snacka också och sen ska vi gå ner till Bysjön där Panetoz (Dansa pausaaa gänget) ska spela och sen efter ska Macke, Robin, Linus, Ida och massa kompisar uppträda. Så det måste vi ju titta på såklart, dom är så duktiga ♥♥♥♥

Imorgonbitti ska vi åka ner till Kaggebo och "öppna upp" inför sommaren. SÅ JÄVLA GRYMT!! Känns som vi var där nyss och stängde allt och jag var helt deprimerad...men nej nu är det dags att öppna igen!!! Underbart. Som jag sa...tiden flyger!

Ha en bra Valborg :)


*

 
Random we♥it
Första bilden på justin, p-e-r-f-e-k-t-i-o-n

29 april 2013

Har precis designat världens finaste mobilskal. Ni kanske kan gissa vem som fick pryda det? Haha! Åh så snyggt, längtar tills det kommer. Egentligen hade jag tänkt vänta för jag tror mitt abonemang går ut snart så då hade jag tänkt att skaffa mig en Iphone 5. Men några veckor kan jag iallafall använda det, kostade bara 149:-

Har varit vaken sen halv tio. Har inte så mycket planer för dagen. Imorgon ska jag bjuda Oliver & Viktoria på middag. Så jag tänkte försöka hitta något smaskigt som alla tycker om som jag kan laga. Sen eventuellt åka och handla det som behövs idag så det är klart inför morgondagen. Ska även en vända till systemet! Ikväll blir det Easyline med Julia och sedan ska jag hem till mamma och käka middag hos henne. Kanooon!

Kan inte fatta att det är 1 år sedan min älsklings Olle fick åka in till Valla djurklinik imorgon...vi trodde bara han var förkyld men det slutade med att vi fick ta bort honom. Jag saknar honom så sjukt mycket. Varje dag! Tänker på honom så ofta. Min älskade Ollisbollis :( ♥♥♥♥♥♥♥

Min frullee

28 april 2013

Ligger hos Marcus och slöar. Igår åt vi grillat med hans familj och sen hade vi värsta lördagsmyset med film. Välbehövligt efter denna vecka som gått i ett. Nu ska jag snart åka upp till Julia och vi ska ut och gå! Imorgon ska jag ta tag i träning och mat vanor igen. Denna vecka har jag varit katastof, oupsi!

Annars idag händer inget speciellt faktiskt!


28 april 2013

Ligger hos Marcus och slöar. Igår åt vi grillat med hans familj och sen hade vi värsta lördagsmyset med film. Välbehövligt efter denna vecka som gått i ett. Nu ska jag snart åka upp till Julia och vi ska ut och gå! Imorgon ska jag ta tag i träning och mat vanor igen. Denna vecka har jag varit katastof, oupsi!

Annars idag händer inget speciellt faktiskt, väldigt spännande va?!


27 april 2013

Vaknade upp imorse och kände mig så sjukt deprimerad. Vet inte varför, har levt på värsta lyckovågen hela denna veckan och sen imorse vaknar jag och bara känner mig så jävla ledsen att allt är över. Allt detta som man räknat varje sekund till ända sedan i somras när biljetterna släpptes och sen POFF så är det över. Vet att det händer en massa skojj saker framöver och att sommaren närmar sig med storm steg, jag borde vara glad att allt detta har hänt istället för att det är över. Känns dock så sjukt deprimerande att veta att han troligtvis inte kommer komma tillbaka på 2-3 år...det är väldigt lång tid. Dock ska jag försöka spara små summor varje månad så man kanske kan dra och titta på honom i tex London framöver. Där är han ju lite oftare än i Sverige aka Narnia iallafall...

Jag försöka finna ork och lust att städa. Ser ut som skit typ överallt. Men bara för jag kände mig så deppig när jag vakna har jag inte orkat komma igång än. Solen skiner ute, jag har sätt Justin live, ska grilla hos Macke ikväll, ledig helg, sommaren närmar sig...vad är mitt problem? BE HAPPY GIRL :)

'
Vi ses snart igen beautiful

26 april 2013

 
Min sömnbrist är ganska påtaglig just nu. Har inte fått många timmars sömn denna vecka, men det har det ju defenitivt varit värt. Imorse när klockan ringde va de bara "skämar du med mitt liv? hur fan ska jag palla detta?" Asså jag kände mig totalt slut. Aldrig varit så trött en morgon. Jag halv sov körandes i bilen ner till Åtvid. Jag fick sitta och sjunga högt för att inte somna, helt sjukt! Just nu står ögonen typ i kors. Har varit hemma en stund och har precis krupit ner i sängen. Ska ta en tupplur så jag pallar grilla och göra fredagsmys mat lite senare.

Har inga planer för helgen, jobbet är stängt och jag är ledig. Ska sova och smälta allt underbart jag varit med om den senaste veckan. Är så lycklig ♥♥♥♥♥♥

25 april 2013

Har haft det så ofattbart underbart dessa dagar. ALLT har uppfyllt mina förväntningar. Kommer sakna alltihopa så otroligt mycket. Men jag är så jäkla glad att jag äntligen har fått se Justin live. Två kvällar i rad dessutom. OBESKRIVLIGT!

Här kommer en liten bildbomb fråm våra konsert dagar. Satt i kö från 06.30-17.30 både tisdag och onsdag. Men herregud vad värt det var! Igår stod jag på första raden. Något jag drömt om så länge. Så cooolt att det inte går att förstå.

Har sån jäkla sömnbrist. Så ska sova några timmar nu, men jag börjar jobba vid 06.30 imorgon så ingen sovmorgon tyvärr. Längtar till lördag för jäklar vad jag ska sova då!

Konsert dag 1. 23 april
 
 
FÖRVÄNTANSFULLAAAA



Konsert dag 2. 24 april.
MYCKET bättre väder!!

Kölivet
Justin turnébussar!!!!!!!!!!!!!

As dålig bild men snubben längst till vänster är iallafall Scrappy, Justins ljudtekniker!!

Förbandet hette The fooo, så charmiga små pojkar! Heelt okej :)
Avled

JUSTEEEN

 
Dessa dagar har varit så jävla grymma. Det är inte ens normalt. Har sätt Justin två dagar i rad och ikväll stod jag fucking längst fram. Jag såg varje detalj i hans ansikte. Han är så jävla grym och uppfyllde varje jävla förväntning jag hade. TACK EVIGT TACKSAM JUSTIN, KOM TILLBAKA SNART! Kan inte beskriva detta med ord. OFATTBART. Nästa gång satsar vi på M&G!!



DÖD

 
JAG SÅG JUSTIN ANLÄNDA TILL GRAND HOTEL FÖR EN TIMME SEN. JAG ÄR SÅ JÄVLA DÖD ATT NI INTE ANAR. SÅG 2 SEK MEN BRÖT IHOP. HUR SKA JAG ÖVERLEVA MORGONDAGEN? HERREJÄVLAGUD

IMORGON SMÄLLER DET

Mitt liv är bara ka0z nu! JUSTIN ÄR PÅVÄG HIT, JAG HÅLLER PÅ ATT TAPPA ALL KONTROLL PÅ MIG SJÄLV. Hur ska jag klara av att jobba? Vill bara åka till Stockholm nu!!!


Imorgonbitti åker vi, så jävla stooort. Jag kan inte finna orden. Vet inte hur det kommer bli på blogg biten, har inte bestämt om jag ska ta med datorn och kan med säkerhet inte svara på om jag kommer vara kapabel att blogga. Men ni vet ju vad jag gör. Och en sak kan jag LOVA, denna veckan kommer bli den bästa någonsin. Har väntat en evighet och nu är det dags. Det är så sjukt!! Vi hörs när jag tagit mig samman ♥ ♥ ♥
 

20 april 2013

Heejj ♥

Idag har jag haft en riktig slö dag. Blev en hel del vin igårkväll med trevligt folk hos Marcus. Så himla kul att träffa Danni igen också. Jag somnade dock rätt hårt vid ett tiden. Lyckad kväll!

Nu har vi ätit grillat för första gången här hemma. Otroligt gott! Jag ligger och försöka få till en packlista inför nästa vecka. Massa att tänka på. Ska fortsätta skriva på den innan Macke & jag ska se någon film.
Imorgon ska jag packa allt och sedan är det matchdag vilket betyder jobb. Vet dock inte när jag börjar än, men hoppas jag får veta de snart. Sen på kvällen kommer Nermina och sover hos mamma med mig för på Måndag morgon vid 06.05 rullar bussen till STOOOCKHOOOOLLLMMMMM. Avlider!!!


19 april 2013

Åhh, jag mår som ett skilhål idag. Ingen feber dock, men så otroligt förkyld. Trycker i bihålorna, näsan rinner konstant och en förjävlig rethosta. Blääää! Skulle jobbad frukost och lunch, men jag körde bara frukosten. Dels för jag inte ville smitta ner mina kollegor och sen för jag kände mig inte alls katig om jag ska vara helt ärlig...

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Ska ligga här ända fram till kvällen. Har planer på att träffa Daniella och lite annat trevligt folk och sticka till Marcus och dricka lite...känns ju askul nu när jag mår som jag gör. Men ska pallra mig dit ändå tänkte jag. Har ju lovat!

Men ni får ha en härlig fredag, nu ska jag sätta på en film och kanske sova lite. Puss!


Hemska värld

 
 
Har legat och tittat på denna youtube-film nu. Dom träffar ett par ungdomar som var med på Utöya sommaren 2011. Förlorade syskon och bästavänner. Fyfan! Att det finns såna människor som Anders Breivik är så obeskrivligt sorgligt och tragiskt. Lider sååå mycket med alla de drabbade. Och att vi sedan lever i en värld med ett helt fucked up rättsystem är ju helt bedrövligt. En människa som skjutit ihjäl 77 oskyldiga ungdomar och erkänt det själv är väl bara att kasta i en fängelsehåla och låta honom lida till döds istället för att lägga miljontals kronor på en rättegång som det dessutom är skattebetalarna själva som står för. KRÄKS. Har man gjort någonting så sjukt fruktansvärt borde man inte ha några rättigheter själv. För Anders är ta mig fan ett monster. Och det hemska är att det finns många fler som är precis som honom.
 
Film som är värd att se iallafall..

 
Detta är lycka. Ni får tycka vad ni vill för jag bryr mig inte. Jag kanske är knäpp, men vad spelar det för roll? Jag ska se världens finaste ängel två kvällar i rad nästa vecka. Behöver jag ens tala om för er hur lycklig jag är? Obeskrivligt och ofattbart. Bara helgen kvar sen sticker vi. Minns inte att jag längtat såhär mycket någon gång tidigare.

Idag ska jag bara ligga hemma och vila, har gått och blivit totalt genomförkyld! Imorgon står jobb och partajj på schemat, lördag antar jag blir bakis dag och söndag måste jag hinna med att packa innan jag åker och jobbar. Sen smäller det! Åhhh, lyckaa

17 april 2013

 
Har fan inte återhämtat mig efter gårdagen då vi fick tag i Golden circle. Hade absolut INGA förväntningar, men när jag läste på ticnets hemsida att dom skulle släppa ett få tal extra biljetter tänkte jag/vi att det iallafall var värt ett försök. Eftersom jag jobbade så tvingade jag Marcus att sitta spikad och efter att biljettsläppet blivit uppskjutet till 14.00 skriver han till mig "Så" Och ja ba; VADDÅ SÅÅÅÅÅÅÅ?????????????????? Och han svarar att han köpt 2 Golden circle till 24 april. Jag blir tvungen att gå fucking ut för jag skakade som en mongolid och jag tänkte försöka undvika att skämma ut mig inför arbetskamraterna. Iallafall, jag ringer Nermina och så visar det sig att hon OCKSÅ köpt 2 Golden circle till 24:e. Hur höga är dom jävla oddsen??! Så jävla glaaad. Har verkligen inte fattat än. Vi kommer stå på bästa platerna i hela arenen den 24:e. HELT STÖRT.
 HELT JÄVLA CPSTÖRT. Känns så jävla bra. Se honom två kvällar och veta att även om vi inte hamnar ASBRA den 23:e kommer vi ha det så jävla LYX den 24:e. Avlider av lycka. 5 DAGAR TILLS VI ÅKER ♥

Byter ämne innan jag tjatat hål i era huvuden om detta. Blev väckt av Thomas som ringde vid halv nio och sa att jag var tvungen att hoppa in på jobbet. Så det var bara att glömma min lååånga sovmorgon och pallra sig upp. Jobbade till 15.00 och nu sitter jag hemma i Värna. Har gått och blivit genomförkyld på köpet...men ska ner och träna en sväng idag iallafall. Får väl köra försiktigt. Efter träningen skulle eventuellt Macke & jag till Lina och röka lite vattenpipa och chilla, softish!

Så vi hörs hörreni. ♥

LYCKA


Lyckades få tag i fucking GOLDEN CIRCLE biljetter till 24 april idag. Helt stört! Har fortfarande inte fattat det. Kommer få stå allra längst fram vid scenen med Justin framför mig. Bästa platsen i hela arenan. Känns som en dröm. Ska få se min älskling TVÅ kvällar i rad. Jag lever på lycka just nu. Tack som fan Macke för hjälpen!! Nästa vecka kommer slå allt.

15 april 2013

Har precis ätit goda varma mackor som pappa bjöd på. Var inte alls dumt efter kvällens Easyline pass! Annars idag har jag jobbat 09.00-15.30 och även hunnit med att baka liten kaka inför morgondagen!

Resten av denna kvällen kommer spenderas i min säng med en bra film. Imorgon ska jag jobba ungefär som idag och eventuellt hinna med en promenix med Julia och sedan fixa till fika osv inför LR-partyt innan alla kommer vi 18.30. Ska bli kul att ha alla vänner samlade!

Hoppas ni haft en bra måndag ♥
 
Ni får ännu en bild på älsklingen bara för han är i sverige om en vecka och för denna bild gör mid så glad

14 april 2013

Insåg för en stund sedan att Justin troligtvis är i Sverige om en vecka vilket resulterade i ett kraftigt damp anfall. FATTAR NI ATT HAN ÄR I STHLM OM EN VECKA OCH ATT JAG OCKSÅ KOMMER VARA DÄR???? OCH ATT JAG SKA SE HONOM OM 9 FUCKING DAGAR. JAG AVLIDER NOG NU.

Antar att typ alla mina inlägg denna vecka kommer starta något i stil med det ovan!! Härligt va?! Vet inte vad jag ska skriva för jag är så uppspelt just nu så jag kan inte tänka. Men helgen har varit bra...bowlade och förlorade i fredags, blev endel vin och sen hem till mamma och sov. Lördag blev det en sväng till Söderköping och på kvällen fullt ös på jobbet, kul! Imorse ringde klockan halv åtta & jag var halvt medvetslös som alltid efter en ösig jobb kväll. Men jag tog mig upp och stack till jobbet igen och körde frullen. Slutade 12 och då stack jag hem och bytte om sen vidare till Väderstad och firade Faster & Micke! Blev kvar ett par timmar innan vi stack hem och jag åkte bara hem och bytte om sen vidare till gymmet. Julia & jag fick till ett godkänt pass trots att vi båda var opepp när vi kom.

Nu ska jag dampa vidare en stund och sen sätta på en film. Jobbar 9-16 imorgon och sedan ska jag baka inför tisdagens LR-party som jag ska hålla i åt Emilia som kommer upp och ska sälja sina produkter. Tänkte även hinna med ett Easyline pass :)

Hoppas er helg varit bra :)

dör nu
 

12 april 2013

Vann inte den där tävlingen...haha som vanligt. Så har väl skämt ut mig på fejjan i onödan nu...men det kunde ju ha varit värt de om man hade haft turen med sig för en gångs skull..men naeee! Lovar att sluta vara jobbig nu iallafall.

Idag har jag hunnit med att byta till sommardäcken på lilla bilen, löpt mina 6 km och varit i åtvid och fixat lite små saker. Såg på vågen att jag tappat 4 kilo nu sen jag började löpa varannan dag. Känns bra med lite resultat. Nu blir det inte så mycket löpning i helgen, har ett rätt tight schema. Ikväll ska jag som sagt bowla med Viktoria, Oliver & Robin. Ska åka in lite tidigare och ta ett par glas vin innan, ser jag fram emot. Imorgon ska Fredrik, jag & Marcus dra till Söderköping och vara lite sällskap med mormor som är ensam på dagen. Blir ett par timmar innan jag börjar jobba vid 16.00! Sedan på söndag ska jag upp och köra förmiddags pass på jobbet, slutar vid 12 och då är det raka spåret ut till Väderstad och fira faster & Micke som fyllt år. Grattis Christina, det är väl idag du fyller?! (Min faster är min mest trogna bloggläsare, haha)

Men nu ska jag laga lite käk innan det är dags att börja fixa sig för kvällen. Puss & trevlig helg!


11 april 2013

Har ni haft en bra dag? Jag vaknade upp med Marcus imorse sedan har jag hunnit med att färga grabbens hår, varit på gymmet en timme, handlat och styrt lite här hemma med lite av varje. Just nu håller jag på att laga lax som är färdig alldeles strax. Kurrar i magen nu!

Imorgon ska jag en hel del grejer att hinna med innan kvällen. Ska löpa mina kilometer på förmiddagen, sedan ner till systemet och handla lite och sen på kvällen ska jag börja med ett glas vin med Oliver och Viktoria och sedan ska vi plus Robin vidare och bowla på Strandgatan vid 20. Ska bli sjukt kul! Länge sen jag hitta på något nu känns det som. Resten av helgen är fullspäckad så ska bli kul att ladda upp med vännerna.

Men denna kväll lär inte så mycket mera spännande hända. Efter maten blir det sängen plus film :)

LÄNGTAR EN ANING EFTER SOMMAREN OCH KAGGEBO!! Hoppas vi kan få till en reunion på Midsommar där nere, vore så fett!!!!

Hjälp till!

http://www.facebook.com/AustinMahoneMahomiesSweden

In på länken ovan och hjälp oss att nå 5000 Likes IDAG! Kom igeeen, ni är guld värda som hjälper till :)

 

10 april 2013

Får dampet när jag inser att det är 10 april och bara 12 dagar tills vi åker och tills Justin är här. Hur jävla sjukt är det inte. Det är så ofattbart. Orkar inte med livet!!

Huuur som helst, idag vaknade jag hos mamma rätt skapligt. Drog mig en stund och sen gick jag upp vid halv tio tiden. Slappade vid teven och åt frulle och sedan stack jag hem till Värna. Har sprungit min runda på 6 kilometer. 6,5 för att vara exakt...mätte tid, kilometer och kalorier idag, lite kul och se så man kan förbättra sig. Sen jag kom hem efter löpningen har jag mest tagit de lugnt, plockat ner lite ren tvätt, satt igång en ny, lagat lite lunch, duschat och nu börjar klockan bli dags för att göra sig iordning. Börjar jobba vid 16.00!

Så nu ska jag sätta igång plattången och sedan hänga en tvätt innan de är dags att fara ner till jobbet. Ha en bra onsdag! ♥
 

Köpte typ sex kiwi igår, ett paket med färska blåbär och sen gjorde jag ett berg med kiwi och blåbär och klickade på kvarg och kokosflingor...GUUUUUD SÅ GOOTTTTT

9 april 2013

Sitter uppe hos mamma och tar det lugnt. Har precis ätit lite och nu blir det bara slappa resten av kvällen. Har hunnit jobba på förmiddagen, gymmat efter jobbet och sen har Nemii varit här och vi har bokat bussbiljetter samt bokat på hotellet en natt till, så nu är allt klart inför Justin. 2 ynka veckor kvar! KÄMPA

Imorgon står löpning och ett kvällspass på jobbet på schemat. Kalas! Vi hörs :)

Om ni undrar vad jag sysslar med på facebook när jag delar/gillar/kommenterar allt som Austin Mahone sidan lägger upp så är det för att den som är mest aktiv på den sidan blir utsedd till "fan of the week" och vinner M&G biljetter till Bieber. Ni får stå ut till helgen för på fredag dras vinnarna ;)




8 april 2013

Oupsii, här har det varit lite små dött över helgen. Men har helt enkelt haft häcken full. I fredags jobbade jag till nattetid...tolv tror jag klockan blev. Var kul med match dag igen, dom passen är alltid fartfyllda och roliga. På lördagen sov jag ut innan jag gick upp och packade väskan och stack mot min kusin ute i Väderstad trakterna. Vi snackade mest en massa skit, tittade på film, var ute och gick och hade bara en massa kvalitétstid. Väääldigt kul att vi kunde få till det ♥ Igår åkte jag hem senare på eftermiddagen och sen på kvällen var jag bjuden på käk hos Marcus. Så vi hade en lugn kväll hos honom igår.

Idag har jag gjort en stor förändring i håret...gått från blond till brunett :) Blev super nöjd!! Känns oerhört välbehövligt med lite förändring. Julia har även satt i nya extentions på mig sen har jag hunnit med både gym och min 6 kilometers runda. PJUH! Hade längtat efter träningen i helgen.

Imorgon fick jag hoppa in på jobbet så jag ska köra frulle-städ. Slutar vid ett tiden och då blir de gymmet med Julia och senare på eftermiddagen ska jag träffa bästa Nemii. Vi ska boka bussbiiljetter till Stockholm...VI ÅKER OM TVÅ FUCKING VECKOR!!!!! SJUKT!!!!! LÄNGTAR SÅ BRUTALT. Jaa...de lär väl bli en hel del att prata om också...som vanligt med den tjejen :))

Så nu har ni fått lite uppdatering. Jag ska gå ner och käka lite sen midddag nu och sedan gosa ner mig i sängen och titta på film. Hade bra!

Nice, huh? :D

Pepp


4 april 2013

Holla amigos!

Jag sitter ny duschad i min Onepiece och dunkar Justin. Ganskaa jätte skönt! Idag har jag varit i stan på eftermiddagen. Inhandlat lite små saker...så nu tror jag min "konsert outfit" är klar äntligen. Det har varit jävligt svårt ska jag säga er. Jag vill känna mig fin men samtidgt måste det vara skönt eftersom vi ska stå ute i kö så jäkla länge. Sen blir det ju trångt & svettigt väl inne i Globen. Nu hoppas jag bara mina mönstrade tights jag beställt från Nelly sitter som en smäck :)

Ikväll har jag varit på 45 minuter Easyline med Julia som vanligt. Nu har jag bara morgondagens löpning kvar sen får jag tränings ledigt på Lördag. Tror nog min kropp behöver det då efter 3 sex kilometers rundor + 3 gympass på 5 dagar. Skönt att man är igång iallafall!

Imorgon ska jag ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN jobba. Dock börjar jag inte förrän 15. Så får ett par timmar att fördriva först. I helgen annars ska jag åka till min kusin :))) Ska bli supeeeeeeeeeeer. Inte så ofta nu för tiden vi gör sleepovers, men nu jävlar ♥♥♥♥

Bloggar jag inte imorgon eller lördag vet ni i varje fall vad jag gör. Nu ska jag införskaffa mig en PEPP-mapp med bilder så jag inte tappar suget på träningen!!!!! Gör sjukt mycket för motivationen att se lite peppande bilder Pussss




Motivation

 
Känner mig så motiverad på detta nu. Kämpade mig igenom sista kilometrarna på rundan, MEN JAG KLARADE DET!

3 april 2013

Har så svårt att tänka på och göra något annat än att räkna ner dagarna till 22, 23 & 24 april. Denna vecka har jag inte jobbat så mycket heller...tyvärr. Hade kanske varit bra för då får jag något annat att tänka på. Annars är det mest twitter, facebook, justin bieber bloggar och räkna varje sekund. Tur att jag har Julia & min träning, får mig iallafall på andra tankar en stund om dagen. Känner mig helt hjärntvättad bara för jag längtar så otroligt mycket.

Igår var jag med Viktoria...vi var ute och gick, lagade käk och snackade skit. Sedan drog jag ner och körde en timme på gymmet med Julia. Avslutade hos mamma med mat och film. Marcus kom senare med och sov kvar!

Har precis kommit hem till Värna efter frukost framför teven. Ska alldeles strax byta om sticka ut och springa 6 kilometers rundan. Solen skiner och jag känner mig riktigt taggad. Jag ska bara göra en bra spellista. Har typ 700 låtar i min spellista och sätter den alltid på shuffle så får fan damp när man är trött som fan och så kommer världshistoriens lugnaste låt och som var populär 2009 typ. Oftast har jag mobilen på armen under jackan också så har ingen ork att byta för då måste jag stanna och ta av mig jackan...hahaha I-landsproblem. Annars blir det gym ikväll och efter det lär nog soffläge vara mest troligt ;) Hurtig man är som både löper och gymmar på samma dag ;)

Nästa vecka byter jag hårfärg :))))

Teen Vogue

 
I AM SO DONE. Oh herre jävla gud mitt liv är över

2 april 2013

20 dagar kvar och jag avlider varje dag jag vaknar och inser att vi är en dag närmare!! OFATTBART.

Ska dra till Viktoria om en stund och va med henne. Sedan ska jag åka ner till Åtvid och gymma med Julia och efter det övernatta hos mamma. Solen skiner och man blir ju inte lite glad när det är så underbart väder.

Ha en bra tisdag!


1 april 2013

 
Okkkkkk vi har gått in i april. Och vad april innebär för mig kan ni inte missat!!!! Idag är det 22 dagar kvar till Justins första Sverige spelning. Om 22 dagar är jag i Stockholm med folk runt omkring mig som jag inte skulle vilja byta ut mot något i världen. Det är så galet! Snart står vi där. LÄNGTAR SÅÅÅÅ

Men har ni lurats något idag då eller? Inte jag minsann! Har varit hos mormor & morfar med mamma hela dagen. Fikat och varit ute och gått en sväng. Vi åkte hem vid halv sex och direkt när vi kom hem stack jag ut och sprang. Överträffade mig själv och kämpade mig igenom 6 km rundan som jag inte sprungit på flera månader. Gick faktiskt jätte bra! Så nu kör jag den på onsdag igen och så kanske man kan kämpa sig igenom milen snart.

Nu har jag precis duschat och ligger och slappar i sängen sådär skön i kroppen. Imorgon ska jag hänga med Viktoria, gymma med Julia & övernatta hos mamma :) Kanoners! Vi hörs hörreniii ♥

RSS 2.0