så här blev det :)


erik grönwall i mitt hjärtaaaa!!!!

okej, idol tog slut nyss och jag är helt såld på erik! så sjukt bra han var idag alltså, jag dör. om inte han går vidare idag så slutar jag se på idol, för då suger svenska folket. men han kommer gå vidare, det är jag nästan helt säker på :)

efter skolan idag stack jag till stan iaf, skulle köpa en jacka, en kofta, en vit halsduk, foundation och hårfärg först och främst. Hittade allt utom någon jacka, är så svårt. vill ha en finare, och jag vill ha luva på den för eftersom jag plattar håret måste jag kunna ha luva på mig ibland om de regnar eller snöar i vinter osv. men hittade ingen kappa med luva, och dom jag hitta satt inget bra. så jag ska åka in till stan en annan dag längre fram, så får överleva på de jackor jag har. men jag hittade däremot två stickade tröjor på gina som ja ville ha, inget dyra heller. 199:- och 149:- , jätte billigt ju. jag vart skit nöjd. sen två linnen köpte jag med. funkar inte att ladda uppbilderna på dom :@ . men men, de va fina :)

skönt med ledigt nu iaf, är som fredag idag känns skönt. hade servering idag första gången sen i våras. va lite nya grejer att tänka på, men måste erkänna att det gick riktigt bra. dock behövde jag ej servera på fat idag, bara öva. men tror det kommer att gå bra. vi får se nästa vecka, då kommer jag förmodligen få göra det. men så är det. har färgat håret nu, så är mörkbrun. har inte tagit någon bild men ska väl göra det imorn eller något så lägger jag upp det här på bloggen då. orkar inte nu, har inte gjort ngt med mitt risiga hår just nu, haha! imorn ska ja va med macke iaf :) hade önskat att han skulle kommit hit idag men han skulle repa så jag får överleva endå. men nu ska jag platta håret, om min plattång startar (den måste annars dör jag) den va helt cepe imorse :( BUHU. men pusssss på er!


hihihihi

aah det blev en ny header för att fördriva tiden, men det är fortfarande 20 min kvar innan idol så nu ska jag ta telefonen och ringa macke :) skriver nog inte mera sen, så pussssss o godnatttt :)



ROOOOOOOOM SAKNAR

fördriva tiden?

jag får panik, jag har suttit här sen fem och kollat bilddagboken, skrivit ett blogg inlägg(snart 2), kollat facebook, läst lite bloggar och det är som att jag liksom väntar på att något roligt ska hända...men det kommer inte göra det. kan inte klockan bara bli 8 så idol kan börja och ja får något bättre att syssla med. kolla på clara och heja på henne för hon är grym, hejja clara! :)

nej nu ska jag ringa maakie eller göra om headern lite...kanske båda? hmm....ja då har jag garanterat ngt att göra innan idol.

HEJA CLARA HEJA CLARA :)

tisdaaag

blev inget skrivet igår sen, jag orkade helt enkelt inte. så nu får ni ett lite längre om jag kommer på saker att skriva om...

igår så va jag i skolan, jätte ovanligt verkligen. stack ner till gymmet efter att en evighets dag var slut typ. gymmade en stund, var slö och gjorde det inte så länge. fy på mig! sen gick jag hem till macke...eller gick och gick. jag han till järnvägen sen kom mackes pappa så han plockade upp mig och vi åkte till willys och sen hämta vi macke lilla som varit och klippt sig, snyggt blev det :) sen for vi hem till marcusen då, där blev de chill (ovanligt?) nej, men det spelar ingen roll för det är roligt ändå. sen åt vi lite korv med potatis mos och sen lite chill igen o vid halv 8 körde macke hem mig, han övningskörde såklart. jag skulle ha pluggat, men självfallet glömde jag det när jag kom hem bara för det var idol...kollade på idol och blev sedan fast vid tv:n och kollade på matakuten. sen klockan 10 var det för sent för skolarbete. hade 32 frågor att svara på och ja var redan död då. så jag somnade så gott så och vaknade igen klockan 22.49 (30 min senare) av att det haglade helt sjukt utanför. trodde nästan hela huset skulle hagla bort. fy attsingen så det lät, det slog mot fönstren. men det gick över på ca. 10 min och jag somnade om igen :)

idag har varit en lång jobbig dag i skolan, usch och fy och blä. slutade vid halv 4 och då tog ja tjugo i bussen hem och mamma fick hämta mig i grebo. så körde jag hem :) vi åkte lite omväg på små vägar för att jag skulle få träna. och det går hur bra som helst nu måste jag säga. nu har jag lite hopp om att jag ska få körkort igen. dock finns det mängder av saker att finputsa på. men det tar jag senare ;) har käkat och kollat på top model och nu sitter jag här åter igen. ska kolla idol ikväll och annars ingenting planerat. skööönt :) imorn ska ja in till stan och köpa mig en SNYGG höst/vinter jacka. behöver det verkligen alltså, sen ska ja leta efter en snygg stickad mysig tröja. får ju studie bidraget imorn med, fätt gött. men måste komma ihåg att inte handla upp allt direkt.

bara skola imorn med sen är vi lediga tors-fre :) så blir en lång helg. as härligt enligt mig, ingen aning om vad som händer men det skulle inte förvåna mig om ja och min pojke skulle spendera mycke tid tsm, och det tackar man ju inte nej till, han är bäst på jorden :) idag är det 1 år 1 månad och 2 veckor. snacka om att ja har koll då :)
blir färgning av håret snart med, MÖRKTMÖRKTMÖRKT! :) de var väl allt jag kommer på just nu...
hare, pössss


hos emilia

sitter hos emilia med henne och sofia. har gympa nu, skulle gått till gymmet. men har glömt handuk och inget vidare skoj att sitta svettigt på turismen sen så jag går till gymmet efter skolan ist. mycke bättre enligt mig rååå.

skriver mera hemma sen :) pussss

ny design

fixat om min design lite granna nu (:
 får bara se hur länge det håller i sej. min jävla webb läsare hänger sig hela jädra tiden, blir fan galen. har fått börja om typ 25 ggr, till slut kom ja på att jag kunde spara under tiden jag höll på iaf. smart av mig att komma på det när jag fått börja om sisådär hundra femtio gånger.

jag har lite ont i huvudet så tänkter gå ner och ta en ipren, fixa iordning mig och sen ska ja krypa ner i sängen och ringa mitt födelsedagsbarn (: skönt med halv vecka nu med. ingen skola tors-fre! underbart. puss och godnatttt


bil kungen

jag har kört bil till söderköping och tillbaka idag, shit vad bra gjort av mig :D
lite säkrare nu än innan måste jag säga, men vore jag inte det efter ca. 8 mils bil körning vore jag ju mongo ;)
LÄNGTAR TILLS JAG BLIR FEL FRI OCH KAN FÅ KÖRKORT!!! men det känns som det är långt kvar dit. det går bra, men det finnns så mycket kvar att lära. heja mig!

trevligt hos mormor och morfar iaf :) nu ska jag gå till vore små kisse bebisar, ska tjata sönder på mamma så vi kan ha en eller två inne (a) hihi. så jäkla mysigt :) sen kommer snart lillebror hem med sin nya moppe som han pappa och jimpa har varit och hämtat i typ växsjö idag! puh! hejsvejs

mackes dag

idag fyller marcus hela 17 år , ett år närmare 18 då vi kan börja röja på krogen och köpa folköl :) kommer ihåg när han fyllde år förra året och det känns inte som ett år sen. han hade haft fest hemma hos sig för han fyllde då. sen va hans mamma och pappa på fest i sporthallen. sen på morgonen va hans mamma vansinnig för det var ngn som typ hade fimpat eller ngt på altan bordet och det såg ut som ett fan på altan. sen hade marcus bror en väska med kofot och bultsax i, hhhm, konstigt att man blev fundersam som mamma då. så nu tror jag inte marcus vågar ha ngn fest hemma igen ;D igår skulle mamma och dom hämta mig hos macke när vi ätit. men det anna fråga om inte mamma och pappa ville komma på fika så dom kom vid halv 9 tiden så fikade vi och blev kvar ända till 11 tiden på kvällen. jag var sjuuukt trött när jag kom hem så jag slockande nästan med en gång alltså. men trevlig kväll :)

idag har jag lovat mamma att städa rummet, så jag antar att jag ska göra det snart. sen ville jag ut och övningsköra igår, skulle gjort det hem från marcus. men efttersom jag var så trött och det blev så sent så strunta jag i det. mamma sa att vi kanske kan åka till mormor och morfar så kan ja övningsköra dit. så kanske skulle slå en pling till mormor och morfar och fråga om vi kan komma förbi :) men vi får se. nu ska jag farma klart sen gå ner och duscha, sen börja städa rummet. vi hörs kanske ikvällll :)

grattis igen baby :)



SOMMAR <3

clar hagman

FETT BRA!
heja erik och clara nu :)

lördag yes

är hemma hos macke, sitter här med lite huvudverk långt borta. sjukt jobbigt om jag ska vara ärlig. hoppas verkligen att den försvinner snart. ska stanna och käka mat här för min älskade macke fyller ju 17 imorn så blir lite käk för honom här. han har även fått mina vackra presenter som jag köpte åt honom igår. en parfym och ett par calvin klein kallsipper...tror han blev nöjd faktist :)
igår åkte ja till åtvid efter att ja varit en sväng i staden. köpte mat på victoria, hem till emilia och förkröka lite sen for vi iväg på fest hos johan. hade tur att få skjuts med så blev inte alls mycket gång igår, skönt som fan asså. sen hem till macke efter festen, kom en jävla polack kärring som va vansinnig... "vet ni vad klockan vara!? sticka iväg eller jag ringa polisen" så där stod vi utanför huset till lägenheten och glodde, vår dricka plus emilias väska var där inne. som tur va kom emilia in och kunde hämta sina grejer. sen skjutsade erik tror jag han hette hem mig och emilias lägenhet så jag kunde hämta mina grejr o sedan gick ja hem till marcusen :) lyckad kväll!!
hopp, men nu orkar ja inte skriva mera. ni får ha en bra kväll :)
och idol juryn kan suga för dom skicka hem gabriel :@

hej o ho, fredag :D

sitter med tandborsten i munnen ska åka till åtvid nu till mina kära vänner fia och emilia, sen macke :) kommer bli bra. hemma imorn igen, hare fint hinner inte skriva mera nu. PUSS

tjjja

åååh imorn är det fredag igen, undeeeerbart kan jag bara säga. veckorna bara springer iväg , snart blir det praktik och sen är det jul. sov hos min älskade underbara inatt, alltid lika mysigt. jag har kommit på att han är fan slöare än mig på morgonen. han står och tjatar länge att jag är långsam osv...men det är alltid jag som går ut och är klar först, då måste de ju vara han som är långsam? haha.

det känns som jag har en miljon saker att skriva om, vill bara skriva av mig för har inte gjort det på länge, men nu när jag sätter mig här vet jag inte vart jag ska börja eller med vad osv. skit seg skola, kök flera timmar och sen svenska på det. och min svenska lärare är....mycket speciell. satt vid datorn typ hela tiden. skulle letat efter en bok, men ja ska läsa män som hatar kvinnor som jag redan börjat i hemma och så hade ja den hemma så ja kunde liksom inte göra ngt så då fick vi typ sitta och glo rakt ut hundra år, kul...ne. stack iaf till hälso efter och träffa ulla. hon ändra lite i mitt program fick lite nya saker. så när vi va klara tränade jag på ca. 40 min. är seg som tusan efter gårdagen så orkade inte så länge. ska bara kolla idol ikv och tare lugnt, skönt iaf :)

imorn efter skolan måste ja in till the big city, linköping och köpa ngt till min pojke som fyller på söndag och till min bror som fyller om en vecka :) ingen aning om vad men det löser sig. sen imorn kväll blire chill fest hos emilia tror jag, heeelt ok. sen får vi se om ja blir kvar i åtvi eller åker hem. löser seeej rååå

men nu innan ni sticker här ifrån tycker jag ni ska kolla på den vackra gabriel när han spelar och sjunger iris, underbarrrrrrrrrrrrrrrt! heja gabriel ikv :)


älskade älskade!!!

onsdag

jobbig dag i köket...
skönt att det va sista lektionen med th där idag, blir så trött på allt. men det där har ju ja redan förklarat om så skippar att göra det en gång till tror jag ;D sitter iaf hos macke, gick hit efter att jag tränat. köpte även rehab kortet idag så nu får jag träna så mycke ja vill fram till jul :) så nu ska ja köra gärnet. ska sova här inatt och vid åtta blire idol såklart!! heja gabriel, han giock vidare igår iaf :D men orkar inte skriva så mycket mera nu, strax kommer macke hem :D

sevärdigheter i NY

Empire state building
Manhattan
Central park
Frihetsgudinnan

fyra borde räcka? äh det får räcka för nu har jag ingen lust att leta mera, lat-oxe-mig!!
nu kan klockan bli åtta snart så jag får se iiiidol, jag brukar inte längta men ja gör det idag :o
kanske för jag hoppas på att få se gabriels vacka linköpings ansikte :') MUMS


tisdag

halva veckan har gått imorn så då är det snart helg, haha! okej det där kändes sjukt långsökt...
as seg dag, hatar samhäll och det hade jag första lektionen idag. genom gång varje lektion sen vi börja. asså kan min samhälls lärare inse att alla inte lär sig genom att sitta och lyssna på genom gång 1,5 timme utan att vissa lär sig på andra sätt. och sure, om han verkligen måste berätta varför kan han inte korta ner det lite. dock fick vi sluta en kvart för tidigt idag så det blev inte riktigt 1,5 timme, men wooah typ första gången sen vi börja skolan för sisådär 5 veckor sen. det suger. sen med en näringslektion i 3 timmar som grädde på moset innan jag sluta. uschuschusch, glad att denna dag är över. fick iof sluta en timme för tidigt på den så slutade 3 ist för 4.....men ändå ett rent helvete.

tanken var att jag skulle åka hem och plugga, leta efter sevärdigheter i New york som jag ska snacka om på torsdag. inte så svårt, men det kräver ändå ork som jag inte har ngn. men ja måste göra det så ska finna liten gnutta ork snart och fixa det....sen ska jag göra typ 25 konstiga frågor i näringsläran till nästa vecka...borde börja på det så jag inte får så mycket sen. jag är expert på att samla saker på hög sen  ha typ en miljon läxor att göra dagen innan den ska lämnas in. josefin hitta din ork nu!!!

imorn hade jag velat va med macke, men ja måste träna faktist. strunta i det idag för tänkte att jag inte ska överbelasta knät för mycket. smart tanke av mig, tack jag vet :) men nu ska jag börja leta lite sevärdigheter i New york sen den där andra jobbiga grejen. sen ikväll är det idol, inte missa!!!! heja gabriel :)))))
hejsvejs

puss

godnatt


njut av lasse.w som är kingen :)
10 december ses vi!


äntligen slut på måndag

hatar måndagar, man blir deprimerad av att veta att en hel lång jobbig skol vecka ligger framför än....
idag har jag haft 4 långa sega lektioner, på gympan skulle jessica och jag cykla på motions cyklar för vi har en liten överenskommelse med våran gympa lärare eftersom ingen kan vara med, men vi cyklade typ 5 min sen dunkade vi hög musik och åkte inlines i hela stora hallen i sporthallen (y) skit skoj, men ont i ryggen alltså...
det var väl typ dagens höjdpunkt med skolan. sen slutade jag tjugo i fyra och stack direkt ner till gymmet så körde jag i en timme, sköööönt! tojja komma även så hon var där en halv timme eller ngt såntdär :) sen tog jag bussen starx efter fem hem och så hämtade mamma upp mej. nu sitter jag här trött i benen men känns skönt. ska ner och äta scones och soppa strax, mums! är vrål hungrig, har inte ätit sen halv tolv förutom ett päron innan träningen. ni vet jag ska gå ner i vikt så jag får bara ära 3 ggr om dagen, frukost-lunch-middag. sen om jag blir hungrig imellan äre frukt som gäller. har funkar bra idag och igår. är inte så farligt att vara så hungrig så att magen skriker, man överlever även om man måste vänta. nu har min mage varit hungrig på mat sen klockan 5? men jag har överlevt för jag sitter här ;D

nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med det sista med maten sen äntligen äta. skriver nog inte mera idag.
så godnatt :) pussss

gamla goa tider

gud det är alltid lika roligt att hitta gamla saker som man skrev för flera år sedan när man var liten. jag hittade en sida från förra året på engelskan som jag antar att fia och jag har klottrat ner, haha. då fick ja för mig att titta i skåpet bland alla gamla skol grejer från 4-5-6:an kanske, haha! har scanat in dom i datorn nu så tänkte lägga upp dom. även en sida från min dagbok som jag skrev i 4:an eller 5:an. ni förstår en jul, tror de var den jag var 10 år på fick jag och vickan min kusin en nasse dagbok av min äldre kusin johan. och under ett helt år var jag jätte aktiv och skrev nästan varje dag i denna bok, så det är kanon kul att läsa nu i efter hand. jag fick den julen när jag var 10 år och slutade skriva julen jag var 11, haha! så sjukt rolig man va när man var liten. på en sida minns jag att det står "jag frågade mamma nyss om jag får använda string, och det fick jag..jippi!!" hhaha. kommer iaf en sida från denna nasse dagbok, dock inte stringsidan. 
fick lust att kolla på lite bilder från barndomen med och sakna tiden då man var liten...så kommer lite bilder från det. måste ju tillägga att johan och vickan (mina kusiner) är med på minst lika många bilder i våra fotoalbum som bara fredrik och jag. jag min bror och våra kusiner johan och vickan har bokstavligen växt upp tillsammans. dom har varit som våra extra syskon och det är dom ju nästan eftersom dom är våra kusiner :) nu kommer mina bilder jag scanat in...

pappret som sofia och jag måste gjort för sisådär ett år sen?
vi kallade honom anna pågrund av ngn ganska rolig anledning som jag inte kommer på nu...
tror det var ngt med att ngn hade trott att han var hans mamma elr liknande (hon heter anna)
 

ja min älskade nasse dagbok som jag älskade över allt annat de där året :)
jag hade fobi för kräksjukan när jag var i den där åldern...det förklarar varför
jag skrev om det där med idas syster hanna. jag fick panik om någon fick mag-
sjukan i min närhet och om jag själv mådde illa skakade jag och var helt kallsvettig
för jag var så rädd, värsta fobin. tack gode gud för jag är av med den nu


Ifrån en skrivbok i 5:an...
det står ngt i stil med; "nu dör en pojke. Ibland är det bra för annars skulle
planeten bli överfull" hahaha



haha ett räknehäfte från 5:an när jag agnes helena (som jag minns som starkast)
var värsta fjortisaktiga och uppkäftiga. "kjam, puzz, jozzan, i lav ju" tider hade vi då
det står såna saker på hela räknehäftet, syns kanske dåligt, haha








nu till barndomsbilder...


jag och min älskade kusin victoria på mamma och pappas brölopp 1998!
mormor hade sytt klänningar åt oss :)

jag och fredrik rider på stjärn, våran älskade häst vi fick när jag var 6 år. vi vart
tvugna att ta bort honom och våran andra häst cindy 2007 för stjärn var gamal och mådde
inte bra och cindy var skadad och halvt blind. sjukt jobbigt och jag saknar min stjärna sjukt fortfarande
och mammas prinsessa är minst lika saknad med... usch nu blir jag ledsen :(


här är en bild på cindy också, jag saknar dig... :(



fredrik mamma och jag badar i polen i kaggebo, kaggebo är sommar,
det har det alltid varit ända sedan första dagen här på jorden.

jag tror det är farmors födelsedag för x antak år sen.
johan vickan jag och våran syssling ida på bilden.
fredrik och våran andra syssling elin fattas, haha.
ida och elin våra sysslingar umgicks vi också mycket med när vi var små
men har tyvärr inte mycket kontakt längre...träffade ida i våras hos johan och vickan
när deras föräldrar fyllde år och det var skit skoj, hade minst lika roligt som för
10 år sen, även om ida och johan var lite onyktra denna gång, haha :)




nu har jag lagt upp allt från barndomen, haha!
önskar jag vore liten igen ibland asså...
men nu ska jag gå och borsta tänderna sen är det sängen, godnatt!!
chiiiao

GABRIEL BRANDES!!!

jag är hemkommen från min kära pojkvän nu :) jag ska väl plugga, har en hel del grejer jag behöver plugga på. två grejer till turismen och sen läsa 4 kapitel i engelska boken...hm inte speciellt roligt men det måste göras.
har börjat läsa i män som hatar kvinnor nu med påtal om någonting annat, tjock bok men tror absolut den är värd tiden man lägger på den, yes men nu kallar pluggandet.

här har ni iaf klippet på gabriel, han är sjukt braaa, heja heja heja gabriel säger jag bara :)


hos marcuuus

jag sitter här hos marcus, kom hit igår vid 5 tiden. vi har nte gjort ett dugg vettigt igår eller idag. fast det gör vi fan aldrig längre. vi kollade på baksmällan igår, sen såg macke på halva ice age 3 igår men ja somnade. sen såg jag den andra halvan imorse ihop med honom. och nu håller vi på att ladda ner mera filmer så antar att vi ska se på någon av dom kanske innan jag åker hem. jag kom på att jag har två grejer i turismen som jag måste göra till imorgon som jag glömt bort hela och hållet...jobbigt! så jag får plugga när jag kommer hem. ska lära mig typ 60 platser som jag sen ska kunna pricka ut på en karta, tack gode gud att det inte är tills imorn iaf..sjukt svårt och jobbigt.

imorgon ska jag äntligen träna igen, har faktist längtat efter det hela helgen. så himla skönt efter. i fredags fick jag även brev från ortopeden i linköping där det stor att dom ska återkalla mig inom 3 månader...och då antar jag att vi ska diskutera operation. skrämande, men jag måste helt klart göra det...tyvärr. ibland önskar man bara att man var 5 år och det ända som var ett problem var att man tappat bort din docka. men så enkelt är ingenting längre, och jag antar att saker och ting kommer att bli ännu värre, jag är ju bara 17 år.

näpp, nu får jag ha skrivit klart.
måste bara säga att jag verkligen älskar gabriel från linköping som va med på idol i freeedag!!! MUMS
hejdå

lördag

vaknade vid halv tolv idag av att tojja ringde mig. vart pigg ganska direkt då. har käkat frulle och nu sitter jag här...ska åka till marcus sen vid 4 tiden och sen va hos honom till imorgon :)

igår hade jag en såndära skön mysig freedag för mig själv, jag kollade på dirty dancing och låg nerbäddad i soffan med en brasa tänd, skapligt skönt. men jag kommer inte på så mycket att skriva just nu, ska gå och ta ut farmors hund nu :) puss

älskade fredag

äntligen fredag igen, veckorna bara rullar iväg nu för tiden, vet inte vart alla dagar tar vägen. men jag ska inte klaga för jag har ingenting emot det. snart är det december och första advent och det är ju så himla mysigt. it pulvet snö, mörkt med massa advents ljus stakar och stjärnor i fönstrerna, gud finns det något mysigare :) snart kommer den riktiga hösten med, det känns i luften nu på morgonen. imorse var det bara 4 grader ute och det var frost ute, känns helt sinnesjukt. nyss var det ju sommar!? 5 veckor kvar i skolan sedan 1 vecka lov, sen 4 veckor praktik och sedan är det 1:a advent och december o snart jul, känns hel knäppt, haha :)

idag slutade vi vid 2, men vi fick gå lite tidigare för vi hade skolkort efter skolan. eller typ kvart över två, men vi ville hinna fixa oss lite. jag vart skit dålig på grupp bilden :/ blä. såg ut som värsta tjockisen, mitt självförtroende sjunker till botten när jag ser t.ex ngt sånt. vill bara sluta äta och träna träna träna så jag kan få känna mig smal som alla andra. men jag vet att det inte är rätt. man måste kombinera det, men det tar ju så lång tid. vill träna!! men får inte idag, mitt knä kommer bli pajjat då om jag ska hålla på att träna varje dag. har redan lite ont idag. nu ska jag vila i helgen sen köra som ett as måndag - onsdag och sen en dag till som jag inte vet vilken än. men men. jag vart iaf ok på det enskilda kortet.

imorgon ska jag till marcus, ska sova hos honom och sådär, underbart faktist. han är typ bäst :)
men nu räcker det, ni får ha en bra kväll nu ska jag gå ner och tända en brasa och göra varm smörgås tårta :)
pussss


älskling du är det bästa som finns .

17 september

sov hos älskling inatt, inte illa asså. sen hade både somorgon imorse, macke till halv tio och jag till tio. men tror inte macke kom till skolan förrän typ tio iaf, haha. för han är den slöaste som finns :) men jag tycker om honom iallafall. igår träffade jag ulla på hälso hon visade mig hur jag ska träna, så nu vet jag det. så jag fick mig ett pass igår och sen gick jag dit idag igen efter skolan, så är riktigt seg i benen nu men sååååå skönt. har inte haft träningsverk på 1½ månad :o så det var tamej fan på tiden. så imorn skippar jag nog att träna, får ju inte belasta knät för mycket. men får se, kanske går dit en liten stund bara för den där känslan efter är så underbar. annars kör jag på måndag igen, då ska jag köpa ett rehabkort, skööönt att vara igång igen.

jag har även fixat en sak till som har varit ett problem, jajemen. jag har fixat praktikplats :D:D på trädgårdshotellet. tror det kommer bli kanon, han som typ ska vara min handledare verkar skit bra, och det är ju verkligen en bra början. nu känns det lite sådär som att jag inte har några problem och det är så himla skönt, ingenting att oroa sig för eller bli nervös över för man inte vet hur det ska bli eller så. jag är "underbart" duktig på att oroa mig för minsta lilla. räcker typ med att jag ska ringa någon eller så, då blir hela min dag jobbig. äsch svårt att förklara.

nu sitter jag iallafall och dunkar lasse.w, lite bra :) längtar till 10 december som fan. kommer bli grymt tror jag. skulle följt med julia och miki på paramore i sthlm i november, men ja har bestämt mig för att skippa det. vill inte lägga pengarna på det, kan dyka upp ngt annat som jag känner ja hällre lägger pengarna på.

imorn slutar jag 2, kanske tränar lite annars åker jag hem. sen har jag ingen aning om vad ja ska göra i helgen, va med marcuss kanske? ah troligtvis. för det vill jaaaaag , haha :) nu äre enough från mig asså.
simma luuugnt.



jag älskar marcus

ny daaag

godmorgon. nu ska jag alldeles strax ta mig iväg mot bussen för att ha en låååååång dag i köket...jippi, sen blire hälsofabriken o efter det macke :) vi hörs, pusss

sur, jooo tack

blääk, jag är på inget vidare bra humör just nu...
är så jävla trötttt på en del människor som jag har vissa lektioner med. asså blir så himla galen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. jag älskar inte skolan? vem gör det, men jag går hällre dit än att sitter hemma för jag vill träffa mina kompisar. om jag nu skulle skriva om varför jag känner mig så galet sur skulle alla som läser säga direkt, "shit, vilken pluggis! bryr sig bara om skolan och blablabla" jag orkar ärligt talat inte bry mig. tyck vad fan ni vill för era åsikter om att jag skulle vara en pluggis betyder typ noll i mitt liv. jag vet vad jag är och vem jag är och det känns som det är det viktigaste. jag har en liten fråga, varför lär man sig inte på en lektion när man sitter och snackar "strunt" hela lektionen och inte bryr sig för fem öre om vad läraren säger? vem förväntar sig då att lära sig något? lära sig ngt gör man på olika sätt, jag gör det bra genom att jobba själv, vissa gör det bra genom att lyssna, ja alla har olika sätt. men jag har aldrig hört talas om att någon skulle lyckats lära sig genom att sitta och snacka om helgens händelser under lärarens genom gång? sen ist för att göra det som ska göras så skiter man i det då. men det som jag undrar mest över i detta läge är hur i helvete man kan lägga över det på läraren? att läraren är dålig och inte lär ut bra? ursäkta, men finns det något tanke sätt med i bilden överhuvudtaget? nej antagligen inte. usch vad jag blir sur. snart klarar jag inte av mera, är nära ett sammanbrott efter varje dag nu mera känns det som.

nu pratar jag gärna om ngt annat...

hängde med jessica hem efter skolan för vi skulle se män som hatar kvinnor, han inte se slutet. men ändå det viktigaste. den hade en annorlunda handling mot vad jag trodde, men den var absolut sevärd! mycket bra. inte lika läskig som alla sa heller :o visst den var ju rätt brutal, men inte överdrivet vidrig. hade förväntat mig värre. imorn har jag en lektion hela dagen och det är matlagning, vet inte hur det kommer bli men jag hoppas att jag överlever hela dagen. sen ska jag träffa ulla på hälso fabriken så ska hon visa mig lite och så ska jag prata med henne. sen blire att börja träna där, kanoooooon. sen ska ja sova hos marcus imorn. han är friskare nu med :) BRA. nä nu ska ja fixa mig och lägga mig.
godnatttttt

farmvilleeee

gud, det spelet fängslar än verkligen. helt besatt av att ta hand om alla djur och alla olika grejer man odlar och så där, nu håller jag på att så vindruvor. har ingen bensin så måste göra för hand och det tar typ hundra år.

anledningen till att jag skriver är för jag troligen fixat praktik plats, i åtvid, på ett hotell plus massa mera skoj. trädgårdshotellet :) imorgon ska jag ringa en kille som heter tomas och sen ska vi bestäma en dag att ses så ska vi snacka lite om vart jag vill vara och så. KANON!! en sak som jag oroat mig för som fan och nu fick jag va i åtvid som jag ville, skita braaaaaaaaaa .

godnatttt, nu ska ja farma klart sen lägga mig i min säng och hoppas att jag inte hostar ihjäl mig lika mycket inattttttt som jag gjorde natten till idag, PUSS


hooome sweeeet homee

hem kommen från staden nu, gick kanon bra hos helena. ska ringa till ulla på hälsofabriken och försöka fixa så jag kan gå till henne ist och sen börja att gymma där. vore kanon eftersom det är precis vid skolan och jag behöver verkligen komma igång nu så det känns verkligen som detta blir en bra start, längtar redan nu!! :)
föresten, vet ni vem som körde från vårdsberg hem? jo josefin. jag körde i min första rondell och det gick kanon. snart ska jag nog våga mig in i åtvidaberg och börna runt lite, haha!

skönt att ännu en måndag är slut, imorn är det ingenting som är planerat, men på onsdag har ja tänkt sova hos min lilla sjukling. det är nämligen så att min turism och resor lektion är inställd på torsdag för min lärare skulle på ngt möte så jagfick sovmorgon. dock fick ja en uppgift att göra hemma, men det fixar jag ju i helgen eller så utan några problem, ohja! på fredag har vi skolfoto, hjälp mig med håret...mörkt eller ljust? jag måste veta.

nu är ja jätte hungrig, ska gå ner och se om mamma är färdig med maten :) PUSS


måndag igen

macke är sjuk, gick hem till honom efter svenskan för att våran engelska var inställd, eller vi skulle typ läsa klart till kap. 15 i boken, men ja gjorde det i helgen så jag hade ingenting att göra :) så gick hit och har lagat makaroner och korv åt mig själv medan macke käka frulle, så nu har jag nyligen ätit! mumsigt. ska snart ner till gympan, ingen aning om va ja ska göra. jessica och ja skulle ju cykla och så, men i onsdags när vi skulle snacka med andreas om det så kom han inte, så vet i tusan! vi får väl gå ngn förbaskad promenad!!

efter skolan ska ja in till sjukgymnasten, sen har jag tur idag så min snälla mamma ska vänta tills jag är klar så ja kan åka med henne hem. förra veckan fick ja ju vänta typ en timme på bussen i spö regnet, inte ngt vidare roligt direkt...
men idag har ja tur som sagt. har typ inte sovit ngt inatt för jag har haft sån jädra hosta så är skönt om ja kan komma hem skapligt. men men, that's it.

fredag är det skolkort, vill färga håret innan, men ska ja färga lite mera blonda slingor eller bli mörk brunett?
I DON'T KNOW

vart tog helgen vägen?

imorse vaknade jag med världens jävla huvudvärk alltså, fyfan. var yr i huvudet för jag hade så jädrans ont. inget hjälpte, käkade ipren, försökte slappna av och drack typ en liter vatten, men den ville inte släppa. då blir man galen asså, jag skojar inte. jag har varit lite hängig hela dagen och haft lite över min vanliga kropps temperatur, så liiite sjuk är jag faktist :)

igår var jag hos julia med henne och tojja, käkade tacos, snackade typ as länge sen kollade vi på harmagedon eller hur det stavas. orkade dock inte se klart hela så vid halv 12 stack jag och tojja till repan och träffade marcus, robin och johan. skulle bara sagt hej, men sen så slutade det med att macke följde med mig hem hit, så vi åkte hem till honom och hämtade en hjälm och lite grejer åt marcus. sen körde vi hem till mig på min moped som är sååå slö. macke körde och det var svin kallt ute, uschan! i dalamobacken fick vi springa upp med moppe fan för den orkade inte upp typ utan dog. herregud! var hemma halv 1, nerkyld och sjukt trött med en dödlig huvudvärk redan då. så pga att både macke och ja varit lite halv döda idag så gick vi inte upp förrän 1 idag och har inte gjort ett skit, kollat på film och sen tvättat bilden åt mamma nu. om en stund ska vi köra hem honom, jag ska övningsköra lite :) sen ikväll måste jag förebereda mitt "tal" om sportresor som ja ska snacka om imorn på turismen. sen ska jag läsa klart engelska boken till kapitel 15, är på 11 nu. så jag har att göra när macke stuckit. imorn blir sjukgymnasten om ja inte blir sämre, för då struntar jag i skolan. men huvudet är faktist bättre nu. på torsdag ska ja till tandläkaren med, har inte varit det på hundra år typ. meeeeeeen that's all. hejjs

 


JULIA OCH VIKTORIA

ska ta min räser moped till åtvid om en stund, hem till min kära vän julia och käka tacos (igen) med henne och viktoria. hur bra kan det bli!? bästa tjejerna som finns, bästa maten som finns, sen hoppas jag vi hittar dom bästa filmerna som finns som vi kan titta på :) hihi! kommer bli kanon, åker iaf hem ikväll och sover hemma alone!

älskar automatisch låten, åååh kan inte singeln komma så jag kan ha den på mobilen snart.
älskarälskarälskarälskarälskarälskarälskar, nu har jag hittat den engelska med :))


lockat håret lite med, vart bra för en gångs skull :)

mitt huvud

känner mig skit yr i huvudet av min huvudvärk, mina ögon är typ helt efterblivna, om jag flyttar blicken till en sak till en annan känns det som bilden man ska se ligger kvar på den saken man förflytta från och så typ 1 minut senare ändras det till rätt bild, okej det där blev väldans komplicerat så ingen fattar säkert något. huvudet är tungt och gör ont, usch!
macke åkte hem för bara en lite stunds sen, vi gjorde en skit god hallon och blåbärs paj! uppmärksamma att jag skrev vi och inte jag. det är en stor grej att vi gör ngt sådant gemensamt, oftast är det jag som står för sådana saker, haha! men inte idag. förutom pajen har vi inte gjort ngt idag, tv tv tv typ. båda har känt sig lite förkylda och små krassliga. men just nu mår jag ännu sämre än förut, allmänt yr och trött...hoppas som tusan att det blir bättre.

julia skrev förut och fråga om ja kanske inte kunde komma till tojja ikväll och va med henne och tojja, och det kan jag om mitt huvud blir bättre! men än var det tydligen inte bestämt för tojja skulle kanske vara med robin. men jag får se, annars lockar det att bara vara hemma och ta det lugnt faktist. försöka inte bli sjuk, om det går?
dricka te med honing i och sen ligga ner myst under ett täcke i soffan. jag hade ju tänkt gå till farfar och farmor och låna motions cykeln och trampa mig lite svettig idag, men vet inte om jag kanske borde skippa det nu när jag är så galet hängig...antagligen det bästa trots att det svider lite i själen. hade gärna gått dit och trampat som en galning så jag kunde känt mig nöjd med dagen trots att jag vräkt i mig en tallrik paj.....

lyssnar på tokio hotels nya låt automatcsh, gillar den mera och mera hela tiden. dock skulle jag vilja höra den på engelska. men ska beställa deras album humonoid sen så jag får det snabbt efter 7 oktober då de släpps :) ser fram emot det, både automaticsh och humonoid har helt annorlunda sound så ska bli skit skoj. sen hoppas jag att dom kan komma hit med en konsert snart med så jessica och jag kan få se dom, skulle vara sjukt kul med tanke på hur sjukligt besatt man har varit. pinsamt nästan att tänka på det. jag menar hur kan en människas värld helt och hållet ändras så att det bara är en sak som existerar i huvudet på en? jag vet fan inte hur det gick till men skapligt läskigt när man tänker efter även om jag har jätte många galna minnen. man kan även säga att jag fick lära känna två fina brudar med, sarah och vilma. det är ju inte direkt ngt man ångrar :) men jag skulle inte vilja bli sådär sjukt besatt igen :o haha! tack för att man vuxit på sig lite.
nej nu har jag skrivit nog. hör kanske av mej sen :)







är inte sarah för rolig!?
hälften av alla mina filer i mottagna filer innehåller såna här bilder från 2007!
guuu så kul! :)


lördddag

vaknade för en liten stund sen och är genom förkyld, skapligt kul...eller inte. har hostat hela natten nästan, känns som lungorna ska komma upp då och då, inget vidare. hoppas det blir bättre. macke är här, han ligger inne på mitt rum, trodde han såg på tv för den är på hör ja men när ja fråga vad han gjorde nyss lät han död så han verkar ha slumrat till eller något ;) igår gjorde vi tacos och käkade framför tv:n, underbart gott. sen blev vi kvar vid tvn ända till vi somna. för flytta oss till mitt rum och min tv bara under reklamen på djungelkändisar eller vad det hette :) mysi kväll!

idag ska vi inte göra ngt, det är bra väder ute. vi ska göra hallonpaj vet jag, för de blev ja skit sugen på förut när det va reklam om ngn hallonpaj på tv :) sen får vi se vad som händer. skriver nog mera senare. nu ska ja gå in och hoppa på maarcus :)


hoome

nu sitter jag hemma, fixade det där himla skyddet förut så nu har jag det så helena kan bli lite stolt över mig :)
netto ligger ju brevid apoteket så när vi gick förbi där kom jag på att jag vill ha tacos ikväll, min familj ska ändå bort och ingen ska äta hemma så jag och macke ska käka tacos! så jädra gott. tänk en fet taco med massa köttfärs och cream fraich i eller hur dte stavas, gud jag vill äta nu! haha

marcusen kommer snart, så ska väl gå och fixa lite :) ha en bra kväll


varning för tokio hotel

den 7 oktober släpper tokio hotel sitt nya album som heter humonoid!
har lyssnat på 2 låtar från albumet nu och dom är verkligen skit bra, speciellt automatisch. så jag ska nog boka albumet i helgen tror jag :D

äntligen fredaaag

den här veckan har ändå gått riktigt snabbt tycker jag. första veckan var helt sjukt seg, trodde jag skulle dö. 2 dagar kändes typ som 2 veckor. men förra veckan och den här veckan har bara susat förbi, inte för det gör mig någonting :) då blir det snart loov, redan skol trött. haha!

jag slutade för ngn halv timme sen, hur sjukt jävlans seg sista lektion som helst. jag trodde jag skulle dö asså. tänk er ett varmt klassrum klockan 1-halv 2 på en fredag eftermiddag och läraren står och pratar politik i 1,5 timme! fy helvete. likadant var det i tisdags. bläk vad jag hatar samhällskunskap! nu sitter jag iaf i mackes rum och lyssnar på musik och sådär. är själv här för macke har inte slutat än, hans sista lektion började för 10 min sen och håller på till tio i 4 ;) skapligt kul på en fredag, haha! så jag ska va med han en liten stund när han slutat. så kommer mamma sen efter jobbet så ska vi åka till apoteket och fixa ett knäskydd eller ngt liknande som ska få mitt knä att vara mindre svullet. lovade helena att fixa det tills nästa gång vi träffades och jag ska till henne på måndag så sista tillfället idag att fixat. sen ikväll kommer iaf marcus till mig :) inte helt fel faktist.

men men, skönt med helg nu. ingenting planerat och det känns riktigt skönt. är sugen på en sån där lugn helg :)
skriver kanske senare , pusssssss


ändrade planer

macke ville att jag skulle sova här så vi bestämde att jag ska göra det! ska åka hem till mig snart och hämta mina saker, har lite små grejer jag måste ha imorn hemma och så .

idag hade vi matlagning med bara våran klass i köket, vi var 4 pers för det fattades typ två. mycket roligare när vi är själva än när vi är med turist hotell. får seriös panik när vi är med dom, dels för att man typ inte har ngt att göra och dels för att jag inte förstår mig på some of em' . blir bara trötttrötttrötttrötttrött på allt skit snack. den sa det om mig och den sa det om mig, herregud typ lågstadie nivå. och föresten så snackar nog ingen mera skit än någon annan i turist/hotell eller hotell/restaurang. äshc, ska försöka att inte bry mig längre, dock har jag väldigt svårt för att inte göra det för jag tycker hälften är lika mogna som en 3-åring! så nu har jag fått det skrivet med, how I feel.

skönt med fredag imorgon iaf vill jag lova, skulle festat lite men orkar fan inte, har gjort det flera helger i rad nu plus nollningen så lockar med en lugn helg. så eftersom jag sover här inatt ska jag nog försöka få med macke hem till mig imorn kväll så kan vi bara ha lite mysigt och ta de lugnt! det lockar mycket mera än festi asså :) .

sen är det de dära med praktiken, vet inte vart jag ska, vad jag vill eller ngt. får paaaaanik :(
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

nu kommer snart macke ut ur duschen så ska sluta skriva och va social. PUSSSSSSS


fredag imorgon!!

tjjo, skrev ingenting igår för jag orkade inte på kvällen var så himla sjukt trött igår efter att jag kom hem från tojja. duschade och kollade på idol sen slocknade jag snabbt som attan! skönt att det är fredag imorn iaf så har jag en lång härligt helg framför mig :)

nu sitter jag hos macke :) ska va här tills senare ikväll sen hem, men ja skriver kanske mera ikväll annars hörs vi imorn för jag har riktigt inte tiden att skriva ett långt inlägg just nu :)
PUSS

baaack

ikväll är andra avenyn tillbaka igen kom jag på, och idol audition börjar igen. inte lite gött! idol är alltid lika roligt i början asså, alla jävla nötter som seriöst tror dom kan sjunga men sen låter det som jag vet inte vad. kan inte bärja mig tills jag får se dom göra bort sig i tv :) sen mitt älskade andra avenyn, älskar det så hårt. underbart att det börjar igen, äntligen lite bra på tv igen.

men nu måste jag ringa till lillis och berätta läget för honom hur det ligger till och sådär med knät nu när jag vet. sen ska jag läsa i min engelska bok. vi lånade en bok på engelskan idag och tills på måndag ska vi ha läst till kapitel 15 :o seriöst asså, hur bra tror hon ja är på engelska. äsch får väl göra så bra jag kan. om 50 min sitter jag iaf klistard vid tv:n och sen 2 timmar framåt :)

puss och godnatttttt

dåligt-tränad.com

välkommen till den mest otränade människan i världens blogg typ, nej men seriöst hur mycket kan man tappa på att vara borta från fotbollen i en månad? tydligen sjukt mycket. har precis cyklat på farfars motions cykel och tänkte att jag skulle köra lite hårdare med mig själv än vad jag brukar på den eftersom jag fuskat med min nyttighets grej idag...FY! jag cyklade typ intervaller i 20 min och nu är jag helt slut, svettig och skakig. herregud! jag måste träna mera. jag kanske ska börja sticka ut och jogga lite lugnt, jag kan det för det gör inte ont. dock vet jag inte om jag får för sjukgymnasten...men det borde inte kunna skada så mycket? men jag vet ju inte så ska inte anta massa saker.

iaf som jag nämnde ovan så har jag fuskat idag, vi hade näringslära och var i köket och gjorde 3 olika nyttiga maträtter med linser och sånt så det var helt ok. men sen till efterätt gjorde julia linda och oliver 2 olika sorters kladdkaka, en som var lite nyttigare än den andra och sen som var onyttig med massa fett i. och då skulle vi smaka om vi kände någon skillnad och jag avstod inte utan tog en bit av varje...FY! så nu ska jag straffa mig själv med att bara få äte frukt till kvällsmat! haha.

imorgon ska jag vara med tojja tror jag :) länge sen hon och jag gjorde ngt ensamma tsm så ska bli riktigt roligt. känns bra med henne på skolan igen måste jag säga, ser henne nästan varje dag nu mera iaf. tummarna opp (y)

sen måste jag bara tillägga en lite sak, tokio hotel är i sverige idag. haha!
hade det varit två år sen hade jag antagligen suttit typ utanför deras hotell och tjutit.
som tur är så är jag inte så pinsam längre, jädrans fjortis-emo man va :)
dock är jag lite nyfiken på deras nya skiva som snart kommer. en till skiva jag är nyfiken
på är lasse.w nya album! äsch. nog från mej, skriver kanske ngt mera sen.
PUSS


eeh, aah jag saknar redan sommaren.
DEN DÄR KVÄLLEN I MITT HJÄRTA!

goodnatten



fan vad jag saknar den dära gruppen med människor. detta får helt klart avsluta min måndag bara för ni var så himla bra och för jag saknar nästan allihop av er. alltid 9E2 alléskolan. saknar tiderna sjukt alltså.

godnatt från mig
ps. imorn börjar andra avenyn. GÖTT




hemmaplan igen

nu sitter jag hemma åter igen efter ett par timmar hos macke. skönt att en ny måndag återigen är avklarad. idag fick jag mitt besked som jag egentligen inte är så himla chockad över, för jag har ju hela tiden haft detta i bakhuvudet och anat att det faktist var så illa med mitt knä som jag nu kan säga att det är. jonas, min läkare som jag var hos för ngn månad sen ringde mig för att berätta att han kollat på röntgen bilderna och mitt främre korsband i knät är av som jag plus alla runt omkring mig troligen redan hade förutspott. men nu släktes iallafall det lilla hoppet som jag hade om att det inte skulle vara det, men antar att jag inte kan göra så mycket mera än att bita ihop och va gla' . så nästa måndag ska jag till helena min sjukgymnast igen och få information om hur jag ska rehab träna mitt knä nu och sedan ska jonas fixa så jag får ett åter besök på linköpings sjukhus och få diskutera operation. usch, det skrämer mej nästan mest. men måste ju göra det om jag ska fortsätta spela fotboll som är bland det bästa som jag vet...
nog pratat om det eländet. antar att jag bara får vänta och se vad tiden har att ge.

sen till ett annat problem som har framstått och jag blir så galet stressad av att tänka på det. Praktiken v.45-49. jag vet att det är typ 2 månader kvar och när man tänker så känns det skit långt, men om man tänker i veckor känns det jätte lite! JAG VET INTE VART JAG VILL/SKA VARA? okej, hotell lockar väldigt mycket. men problemet är att jag hade gärna varit i åtvid för jag hatar dom där ca. 1 timmes resorna in till stan varje dag. men finns det något vettigt hotell i åtvid som lockar mig ditåt? nej. så antar att jag kanske måste tvinga mig själv på den dära långa buss resan iaf. egentligen hällre det än att vara på ett ställe där jag inte trivs alls, det handlar ju om 4 veckor. ska nog tänka lite till, men kommer det inte upp något annat ska jag börja höra med olika hotell inne i linköping. jag ger mig själv betänke tid tills nästa vecka.

sen har vi det dära med min lilla "nyttighets överenskommelse med mej själv" med...
den här dagen har gått bra måste jag säga, inget godis eller liknande, dock ett nudel paket. men det finns värre.
men måste erkänna att godis automaten ute i arbetslag F lockade fett när jessica och jag var där idag, men jag stod emot. det dära med belöning som vi snacka om igår skiter vi i, för belöningen blir ju att jag kanske tappar ett par kilo senare. det måste ju vara den bästa belöningen man kan få. ingen annan slags belöning känns bra, liksom godis funkar ju absolut inte och inte ngn annan mat. svårt tycker jag så kom fram till att resultatet på min "nyttighets överenskommelse med mig själv" är bästa belöningen man kan få.

nu ska jag gå ner och äta mat som mamma lagat...tror faktist hon har gjort ngt nyttigt för mig :)
sen ska jag mysa ner mig i sängen och titta på tv och ladda inför den långa morgon dagen.
PUSS






ännu en måndag

vart en liten såndär inpuls händelse idag. var planerat att jag skulle åka hem efter skolan, ta de lugnt och käka nudlar. men sen ringde min pöjk och fråga om jag inte ville följa med honom hem så vad svarar man inte på den frågan ? så nu sitter jag här och ska snart gå till bussen. ska tvinga med mig macke halva vägen, roligare än att gå själv.

jag skriver mera när jag är hemma. mamma har gjort bra och nyttig mat till mig idag :)
har varit duktig hittils this day. ätit typ 4 äpplen, frukost och så skolmaten. det ända onyttiga är väl nudlarna. men wtf, det är ju gott och godis och sånt är sååå mycke värre. lite njutning måste man få (y)


han är söt och han är min!

måste måste

gud nu känns det som jag bara måste få ur mig ett par saker någonstans och det känns som min blogg är ett bra alternativ faktist? jag tänkte bara skriva ett par rader om hur jag känner, ni som känner mig förstår antagligen vem jag vill tillägna det till :)

det har gått över 1 år och min känsla blir bara starkare och starkare varje dag för dig. jag hade nästan gätt upp hoppet för stunden om kärlek men sen så kom du från...ja vart ifrån? vem fan hade kunnat tro att vi skulle stå där vi är idag för sisådär två år sen? inte fan hade jag gjort det, och inte fan hade du gjort det. jag vet egentligen inte hur vi har hamnat här, men jag vet att allt känns så jävla rätt. du är min bästavän, min pojkvän, min första riktiga kärlek. du har visat mig vad kärlek är. innan trodde jag att jag visste, men jag hade ingen aning. det var 1000 miljoner gånger bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig. jag är glad bara med dig i närheten, vi behöver inte göra ett piss, vi kan bara ligga stilla brevid varandra, bara jag har dig brevid mig. dock vet jag att du inte skulle klara av det din rastlösa jäkel! jag vill inte tänka mig att fortsätta utan dig, nu är du självklar i mitt liv. jag hoppas vi alltid kommer att hålla ihop, vad som än skulle hända så kommer du alltid vara sjukt speciell. nu känns allt så himla rätt, någonting har aldrig känts så här rätt. jag vet vad jag vill och jag vill vara med dej hela tiden. jag älskar dig "MACKAN" ;) <3


nu jädrans

har varit ute på en hyffsat lagom lång cykel tur :) det behövde jag kan jag säga!! jag rör aldrig på mig nu mera. allt har blivit så fel nu med knät, vet inte hur ja ska göra :/ . sen får jag jätte dåligt samvete när jag bara sitter helt stilla och inte gör ngt utan bara äter och så vill jag bara ut och springa, men jag kan inte. idag tog jag iaf cykeln och tog en runda på ca. 5 km. skönt! nu känner jag mig iaf lite duktig. jag ska försöka att cykla den svängen nu några gånger i veckan, det tar bara 30 min, det är inte så mycket och den lilla stunden måste jag kunna lägga tid åt. det är ju absolut värt det, för vem vill sitta som en jävla fetto boll här om sisådär ett halv år? inte jag iaf. sen ska jag sluta att äta godis, chips, läsk, pizza och såna onyttigtheter. jag som rör på mig på tok för lite behöver absolut inte det! usch nej. nu ska det bli lite ändring på mina mat vanor, det kan aldrig skada. snarare tvärtom. jag ser faktiskt fram emot denna utmaningen :) för varje dag denna vecka som jag klarar det ska jag få någon slags belöning, men vet inte riktigt vad för form av belöning jag ska ge mig själv. det blir att tänka på ikväll innan jag somnar så skriver jag imorgon här i bloggen vad för belöning jag ska ge mig själv! gud nu vill jag bara börja. ska gå ner och skriva en inköps lista åt mamma imorn som hon ska köpa hem åt mig! med frukt, bär, grovt bröd, grönsaker osv. nej nu ska jag springa ner och göra det!

gooo nya nyttigare josefin :)

knock you down

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
(As hard as I did, yeah)
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down




sööndag igen

gud, tänkte just gå ut så kolla jag ut genom fönstret och det häll regnar igen så jag tror att jag skippar att gå ut nu. men jag skulle verkligen behöva det för jag har inte varit ute på hela helgen!

macke åkte hem för ett tag sen, han har varit här sen i fredags :) hur mysigt som helst. älskar dig hjärtat! igår kolla vi på alla greveholm avsnitt, och sen var det stockholm boogie på tv med som vi såg innnan vi somna :) jag har iaf hunnit med två vettiga saker den här helgen, jag städa mitt rum igår som såg förjävligt ut. sen har jag gjort två uppgifter jag hade i turism och resor så dom är klara nu, äntligen. har en svenska grej kvar, men ja fattar ingenting. vi ska typ analysera någon sjuk text :o vänta ska ni får höra lite av en vers...
"Under fånmånen satt jag där satt jag igen,
Som en torsk i en sump och så glad,
Lång ner i söder där fann du en vän,
Ni gick väl och tog er ett bad,
Hur bara kan du? du ska bada med mig,
Du är tamej fan inte klok,
Du kan vara taggig och kantig, men du är världens bästa tjej,
Jag har taggar i hjärtat min ros"
asså den är helt konstig :o sen är det frågor som man ska svara på typ..sammanfatta den konkreta handlingen? Hitta två liknelser i texten, dela upp dom i sakled och bildled. JAG FATTAR INTE.
äsch, skiter i det, konstigt text iaf

har börjat att bli förkyld med påtal om något annat, är nog emilia eller jessica som smittat mej med lite svin influensa, haha! näh, nu ska ja fan nörda sims! :)
PUSS


älskling i 8:an :)
looooooooooooooooooooove yoooooou


mys heelg

det blev en riktig såkallas mys helg alltså :)

igår stanna ja i åtvid efter skolan, jag fia och emilia gick hem till emilia, tog de lugnt i ett par timmar och vid 5 tiden började vi att fica käk, tacos blevre och de va mycket gott. som efterätt gjorde vi glass med varma bär. liite gott asså! vid 7 stack vi till linda och ponta där de va fest. vi hade inte tänkt dricka men blev svin sugna så vi fixade lite dricka på typ väldigt kort varsel men det fixa sej, himla bra! så blev lite fest igår med. blev ut körda vid elva för linda mådde inge bra, stackarn! så vi tog med oss ett par folk och "efterfesta" hos emilia redan vid elva. men vad gör man? så vi var väl ett tio tal i hennes lilla 1:a , haha!
sen vid halv ett tog maakie och ja bussen hem till mig. idag har vi bara tagit det lugnt, kollat tv, suttit vid datorn osv. nu vart jag tvungen att farma på farmville ;D vi har mysteriet på greveholm maraton, himla mys!
vickan har även varit här en snabbis idag, så skojj att se henne <3 :)

ae, nu ska ja gå ner till min lilla gubbe :) han stannar här inatt med.
jag älskar honom mycket asså :)


10 december blire lasse på cloetta center, gllömt säga det!
FETT

hos emilia

sitter i emilias lägenhet med hennes dator i knät :) sofia ligger på en madrass på golvet och emilia läser, lite slappt asså. ska vara här ikväll, laga mat och lite. jessica kommer förbi med och äter sen. sen ska vi ner till linda och pontus inflyttningsfest och kolla läget, men nyktert kväll äre tror jag för våran del faktist. äshc, macke och ja åker hem halv 1. ha en go fredag kväll vetja :)


sova

GODNATT


gud vad jag älskar dej .
du är det bästa jag har gubben
du är kärlek, du är min, du är bäst
femtondeaugustitjugohundraåtta


fredag imorn, feeettttt

vaknade hos min fina älskade imorse, han gick upp och till skolan innan mej eftersom jag hade sovmorgon och ja låg och drog mej en halv timme till efter att han stuckit, sängen var sådär himla underbart skön imorse, man vill bara inte upp! och det hade varit ännu bättre om den underbare mister johansson kunde stannat! efter skolan åkte jag till stan och träffade sjukgymnast-helena :) vi snacka lite och hon böjde och hade sej lite på mitt knä, det tog bara 20 min så jag fick vänta på bussen i 40 min i regnet, uschan på det! men ja överlevde och nu sitter jag här i värmen...mmmmh!

imorgon ska ja ha myspys kväll med sofia emilia och jessica :) ska käka tacos sen nog dra till lindas inflytttnings fest en sväng eventuellt. får se lite imorn, men jag hoppas att jag kan få med mej mackedonien hem till mej på kvällen. vore inte helt fel med honom vid min sida imorn, nejnej! aae nu ska jag leta efter mamma som försvunnit .

PÖSS MEJ


EH OKEJ JAG SAKNAR ÖLAND FETT NÄR JAG SER DEN HÄR BILDEN
och idag är det höst, sån höst jag hatar så nu saknar jag sommaren
kom tillbaka sommar och sommarlov

onsdag, halva veckan avklarad

jag sitter hos marcus och tar det almänt lugnt :) ska sova här inatt, sovmorgon imorn, myspys !

idag lagade vi mat till restaurangen för första gången, hade med th och det va väl så där..
ska ha det varje onsdag nu framöver och kan ju inte säga att det va jätte kul. vi blir så många då och det finns typ inget att göra så man blir bara rastlös. jag baka bröd till imorgon för då är våran klass ensamma i köket så då kommer det troligen finnas mera att göra , hoppas det ! sen fick ja hjälpa till lite här och var plus städning, sen suttit och glott en hel del, ingen höjdare. jag blir såååå trött av att sitta och glo.

på fredag har vi första provet efter sommarlovet, så har pluggat lite på det nu. drycker har vi prov i. typ kaffe te och vatten. inte speciellt svårt, tur det. imorgon ska ja till min sjukgymnast helena igen, känns som knät är mera rörligt nu än sist iaf, men inte känns det bra, men bättre iaf...får se vad hon säger. detta jävlans knä, vill ju träna och spela fotbollll blir så himla sugen av att kolla på tjejorna, men vad kan jag göra? ingenting, precis. så jag får väl fortsätta att tycka lite synd om mej själv, buhu!

nu ska ja mejla till min lärare ja har på första lektionen imorn och skriva att jag tar sovmorgon ;) nej jag ska skriva att jag jobbar hemma imorn bitti, men hallå klart jag inte gör det. de jag ska göra fixar jag ju i helgen, ja ska ha en fet sovis imorn. GÖTT! om ni undrar så sa min lärare i måndags att vi kunde göra så om vi ville, jobba hemma på torsdag morgonen asså.

simma lugnt.



blir en bild på käre robin i vintras bara för ja saknar vintern lite faktist. mysigt ju!
sen saknar jag robin med lite, vart har du tagit vägen lille bobbin? :(

röntgen

yepp, idag var det min så kallade "röntgen dag" . Jag stack från näringläran och in till stan, mötte upp mamma och sedan åkte vi till sjukhuset. Hade fått höra från lite olika håll att det skulle ta typ flera timmar att göra magnet röntgen så jag var förberedd på det värsta, men icke sa nicke. Det gick på 45 minuter, cirka. men det var inte så mycket om man jämför med vad jag var beredd på, haha! fick även göra såndär skelett röntgen så vi får se när jag får svaren, troligen nästa vecka hur det ser ut. kan ju alltid försöka ha kvar hoppet om att det INTE är korsbandet. hoppas hoppas hoppas.

imorn ska vi laga mat till restaurangen för första gången, ska faktiskt bli jätte roligt. dock ska vi vara ihop med th och det känns som det kan bli trångt och mycket irretation under typ dom 6 timmarna i köket vi har imorn. sen ska jag sova hos mmmma boooy imorn :) sovmorgon på torsdag så de är ju såååå himla bra att kunna utnytja honom lite när man måste åka bussen annars, haha!

men de va väl allt for this time.
idag är första höst dagen med, kommer sakna sommaren men om ja ska vara helt ärlig ska de bli lite mysigt med höst och vinter. om man kunde få en sån där riktigt vinter som är kall pulver snöig och vit. och sen en höst utan en massor av regn och rusk. de håller vi tummarna för tycker jag.

hare!


RSS 2.0