Musik såhär på kvällen!

Bjuder på min nya favorit låt för tillfället. Jessica spelade den för mig när vi var i Stockhom men då la jag inte riktigt energi och lyssna på den och jag måste nästan alltid höra en låt flera gånger för att fastna för den. Nu är jag kär och denna kommer antagligen gå på repeat upp till Grythyttan imorn!

Nu ska jag kolla på tv i stund, sen sovtajm. Är väldigt trött idag. Solen tar all energi asså! Hörs imorn någon gång när jag har tid. Kommer nog bli lite halv dant med bloggningen nu fram till lördag. Kommer hem sent imorn och på torsdag åker jag och Viktoria ner till mitt underbara paradis i Kaggebo. Längtar! Hoppas på grymt väder så vi kan bada i havet och sola! MYS. Men imorn ska ja allt skriva!

Godnatt och puss på er ♥


Min dag...

Gud vilken härlig dag jag haft! Har det inte varit varmaste dagen iår idag eller? Stört varmt, rena rama sommaren. I skolan hade vi bara en kökslektion. Oliver höll i 3-rätters. Jag bytte dock ut hans dessert och fick tillåtelse att göra en tårta åt honom ist eftersom han fyllde år igår. Den vart gudomligt god! Fick sluta hakv tolv och då drog jag och hämta ut mina skor och sen tog Oliver jag och jag en isglass på Stallis och snackade skit fram till ett när min buss gick. Blev stek i solen 2 timmar när jag kom hem och sen stack jag ner och tränade med Julia. Fyfan, har jag någonsin varit svettig tidigare var det inget mot idag. Herre min gud! Men skönt iaf.

Nu ska jag ladda ner ny fräsch musik så jag har nått bra att lyssna på imorn när vi ska till Grythyttan. Det är en Restaurangskola där och ett känt Gästgiveri som en man vid namn Karl-Jan startat som ni kanske känner igen? Han är ganska känd. Vi ska iaf på studiebesök där och de ska blir skit kul! Men skriver innan ja lägger mig sen. Pussss ♥


Fin tårta va?

New.


Idag var jag och hämtade dessa skönheter som jag beställde förra veckan. Dom är helt underbara! Dock är dom vääldans hög klack på och frågan är hur ont i fötterna jag kommer få på student-dagen så jag planerat att ha dom. Men ska man vara fin får man lida pin eller hur är de man brukar säga!? Haha.

Vad tycker ni om dom då?




Solning

Kom innanför dörren nyss. Ska skynda mig ut och lägga mig i solen nån timme. Så sjuuuuukt varmt idag. Sommarvärme. Helt underbart! Va och hämta ett paket idag, gissa vad? Visar senare. Ska träna med Julia vid sex. Annars inga planer idag.

Skriver sen. Nu ska ja skynda mig ut. Puss!


Myskväll

Sweet home! Har haft en fantastiskt mysig kväll med mina två flickor. Gick till Steve's och käkade gott och drack gott innan bion. Snackade ikapp och hade det allmänt mysigt i solen. Sen vid halv sju blev de bio time och den var jätte kul. Blev inte alls besviken trots att den fått dålig kritik. Värd att se tycker jag!

Nu ska jag hitta något att ha på mig imorn, sen krypa ner och kika på tv. Imorn är min ända skoldag denna vecka. För idag hade vi inga lektioner som alltid på måndagar och på onsdag så ska min klass och Turist/hotell åka till Grythyttan. Men berättar mera om det imorgon.

Puss och godnatt ♥




Linköping!

Sitter ännu en gång ute på våran altan och är fixad och klar. Marcus och jag har slappat i solen hela eftermiddagen och han har pluggat som ett as. Nu åkte han precis och jag ska cykla till bussen om fem minuter och sen möta upp tjejorna på den. Underbart väder och jag tror vi kommer få en jätte mysig kväll! Skriver ikväll när jag är hemma igen. Ha en fin måndag kväll, I will ♥

Såhär ser jag ut idag!



Godmorgon där

Jag sitter ute på våran altan och njuter av vädret. Marcus ligger på gräsmatten och pluggar. Eller ja, lossas göra det iaf. Jag tjatar på honom, haha. Ska alldeles strax bära ut solstolen och lägga mig och sola, underbart! I eftermiddag vid fyra ska jag in till stan med Emilia och Jessica. Jag och Emilia ska bjuda Jessica på bio + käk eftersom hon fyllde år förra veckan. Blir Baksmällan 2, sen får vi se vart vi sätter oss och käkar. Håller vädret i sig kanske vi kan hitta en mysig uteservering och ta en bärs till maten med. Vore fint!

Men skriver innan jag drar. Nu ska ja byta om till bikinin. Puss!


Söndag kväll

Har kommit hem nu efter en mysig fika hos mormor och morfar. Marcus kom precis hit och vi har ätit räkor med mamma, pappa och fredrik. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi se på film. Pappa polis blir det idag. Hundra år sen jag såg den och har för mig att den är bra!

Ha en fin söndag kväll, hörs imorn! Puss ♥


Söderköping nu

Drar till Söderköping nu för lite morsdag firande hos mormor och morfar. Först lite käk med familjen! Såhär ser jag ut idag. Hörs senare ikväll när jag är hemma. Puss på er, hoppas ni får en fin dag ♥



Beställt!

Marcus mamma har hittat en internet sida med converse som är värsta rean på. Så nu har jag beställt dessa två. Ville egentligen ha oxblodsröda, har velat ha det huuuur länge som helst, de är så jävla snyggt. Men de finns aldrig när jag ska köpa. Men valiga röda är med snygga ju, fint till sommaren! Sen får jag köpa oxblodsröda längre fram och hoppas jag kan hitta det någonstans då.

Morsdag!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag. Vaknade för en timme sen och hörde att mamma inte gått upp än. Så jag tog tillfället i akt och gick upp och gjorde frukost på sängen åt henne. Mys! Så nu vart hon glad. Är så lätt att göra mamma nöjd, hon uppskattar de små sakerna man gör för henne. Hon behöver ingen dyr present säger hon. Så söt :') Även om hon såklart är värd en, hon är ju min mamma ♥ Puss på dig i love you.

Idag ska jag nog åka med mamma till mormor & morfar i Söderköping. Min moster Lena ska också vara där. Blir lite morsdag fika och sådär. Men innan de ska jag försöka pilla ordning med de på designen som jag inte är nöjd med. Sen ta en promenad med Olle tror jag. Puss for so long!


Godnatt

Nu har jag kollat klart på filmerna och krypit ner i sängen. Nu ska ja kolla lite tv och vänta på att mamma och pappa ringer och säger att dom vill bli hämtade. Dom är på fest och jag fick lite spontant uppgiften att hämta dom. Så bäst ja inte somnar innan dom ringer, då är de så jävligt att köra bil, haha!

Hörs imorn, godnatt fina ni ♥


Film-mys!

Slö glor på 101 sätt att åka ur en gameshow, jävligt kul! Jockiboi sket nyss på sig, otroligt kul! Haha. Ajja, är ensam hemma ikväll. Ska se på Shutter island och Just go with it och bara ha de allmänt mysigt. Länge sen ja hade en sån kväll nu. Hoppas ni får en bra lördag kväll. Pussss ♥ 


Morsdag fika




Vart morsdag fika hos farmor och farfar tillsammans med min faster och Micke. Jätte mysigt! Nu har jag suttit och försökt få ordning på texten i menyn här på sidan som bråkar med mig. Är inte riktigt nöjd, men jag orkar inte mera nu. Ser bara en massa html koder framför ögonen för tillfället. Nu skriker magen av hunger så ska laga mat åt mig och Fredrik!

Ikväll är jag själv hemma och då blir de filmmys. Troor jag vet vilka filmer jag ska se, visar senare!

Design pill!

Pillat lite till med designen, börjar bli helt nöjd. Bara lite små saker kvar att fixa. Men det tar jag en annan dag! Hoppas nu ni kikar in på mina favorit bloggar, lovar att ni inte blir besvikna! Nu ska jag uuut. Skriver sen! Puss ♥






Godmorgon!

Jag vaknade för en halv timme sen och fick lite halv panik som jag alltid får när jag sovit bort hela morgonen. Är det någon som känner igen sig? Jag brukar sova till elva, sen går jag upp det är liksom inbyggt i min hjärna. Men när jag vaknar senare än det tillåter jag inte mig själv att ligga och dra sig utan då flyger jag upp i ren panik, haha!

Idag är de väldigt molningt ute men solen kikar faktiskt fram då och då. Jag har inga planer för dagen. Skippar stan och myser hemma istället. Ska nog ladda ner någon bra film som mammi och ja kan kika på ikväll sen blir de nog en promenix med Olle! Annars får jag se vad som dyker upp.

Slänger upp lite bilder från den grymma gårdags kvällen, otroligt trevligt!









Lite sjuk kväll som ni kanske kan se på bilderna, men vad förväntar man sig när man är med dessa galningar? Dom skulle försöka göra plankan på bilderna när vi är i skogen. De va tydligen något som några garbbar på existenz gjort. Jätte fint. Sen vart de stripp gris, de är anledningen till en halv naken robin som förlora, haha!

Galen kväll

Ville bara skriva att jag är hemma nu efter en galet fin kväll. Berättar mera imorgon för jag har fått huvudvärk så in i hundan. Förhoppningsvis är de bara för jag är trött och då går de över till imorn! Har funderingar på att åka in till stan imorn och köpa nytt smink då mitt börjar vara helt slut. Men vet inte riktigt om jag orkar. Ska sova på saken!

Godnatt kära ni. Här kommer en bild som beskriver hur galen denna kväll blev, som vanligt med crew ;)


Grill med partycrew


Så vad tycker ni om min nya design? Jag var trött på den gamla grå, så jag monterade ihop lite annat under tiden de öste ner regn och åska, riktigt nöjd med resultatet. Just nu sitter jag i min säng (i mitt ny städade rum) och väntar på mamma. Hon ska till Kaggebo över natten och då ska hon skjutsa mig till Johan under tiden. Ska grilla och dricka öl hos honom ikväll med gamla partycrew. Jävlans fint asså! Vi hängde jämt ihop sommaren och hösten 08. De är liksom tillsammans med dom som man tog sina fetaste fjortis fyllor. Ska bli kul att "åerförenas", träffas för sällan!

Men men, nu ska jag borsta gaddarna sen dra mig nerååååt. tar halv ett bussen hem inatt och sover i min säng. Fejnt. Ha en fin fredag kväll fina ni ♥



Såhär ser jag ut idag! Strumpbyxor, cykelbyxor töjp från h&m, linne och magtröja bikbok, kofta cubus

Städ time..

Heeemmmaaaa nuuuu. Mitt rum ser ut som ett helvete så jag tänkte väl snart ta tag i det. Hår och helvete på golvet och damm ska vi inte prata om. Har en svart byrå och den blir dammig på en halv sekund och de syns så jävla bra med, fyfan! Sen framåt kvällen får vi se om vi i gamla "party-crew" som vi kalla oss i 9:an ska ses. Kanske grilla hemma hos Marcus och chilla på hans altan, kan bli lite bärtz med! Nice nice. Annars ska jag nog ha mys kväll med mamma och pappa. Men vi får se sen. Skriver senare. Nu ska jag ta tag i rummet...






Svenska lektion..

Har svenska och ska skriva klart min filmanalys tänkte jag. Men har inte så mycket kvar. Det är bara de kvar. Så de känns bra! Slutar efter denna lektionen. Får se vad jag ska hitta på då!

Igår när jag och Julia kom till gymmet var det stängt. Hur irriterande? Vi orkade inte gå hem någon av oss. Så vi satt i skolan till halv sju och väntade på våran skjuts som kom då. Så jag gick upp till Kultur och mötte Macke så kom hans mamma och hämta oss då. Lagade mat när vi kom hem. Så cykla vi till Willys och köpte natur godis och vindruvor som vi åt när vi kolla på Änglagård tredje gången gillt. Väldigt bra film! Meeen meeen. Nu måste jag sätta fart. Vi hörs sen när jag är hemma och vet hur de blir med allt ikväll :) Pössss ♥



TRAMPA TILL BUSSEN

Nu ska jag alldeles strax sätta mig på cykeln och trampa till bussen. Ska bara packa de sista. Ehm, har varit en solig och soft eftermiddag. Nu har de dock börjat bli molningt och regnet som ska komma imorn kanske kommer trots att jag gärna inte vill tro det...! Har haft planer på att dra ihop gamla Unplugged gänget imorn och softa lite. Men inte så värst lockande om de regnar. Men vi får se, vi får se.

Här har ni lilla mig just nu i träningskläder. Bäst att packa de sista och sen dra. Får se om ja skriver mera idag, tror inte det. Men ni får ha en fin kväll sötnosar ♥


26 maj

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Jessicas födelsedag, HURRAHURRAHURRA! Grattis hjärtat ♥

Imorse vakna jag vid halv nio, hade sovmorgon. Jävligt skönt. Åkte till skolan och skrev prov. Käkade med Oliver & Jessica och sen drog jag hem. Inte så ansträngande va? Har egentligen Projekt och företagande nu, men jag orkar inte gå på den och sitta där och glo när man ändå är klar med allt. Idag skiner solen och de är himlans skönt ute. Så jag ska strax byta om till bikinin och gå ner och lägga mig på gräsmattan en stund. Sen ikväll vid kvart i sex ska ja ta bussen ner till Åtvid och träna med Julia. Går hem till Marcus efter och umgås med honom och sover kvar tror jag. Kalajs! Imorn är de fredag, skööönt. Inga planer för helgen, soooftish.

Vi hörs nog senare tror jag. Puss!


Beställda!



Kunde inte låta bli. Dom får de bli på studenten. Är dom inte helt underbara? Hoppas dom sitter som en smäck med. Från have2have för 500:-

SOVGOTT

Nu tror jag att jag kan provet. Var inte så värst svårt måste jag säga. Har fixat lite med en överraskning till Jessica som fyller19 imorn! Nu ska jag krypa ner, bara snacka med Marcus i tele lite och förhöra varann!

Godnatt ♥


Mätt & ny duschad.

Mätttttttttttttttttttttttttttttttt. Har precis ätit god mat som jag hade lagat. På onsdagar jobbar mamma alltid sent (till 21.00) och sen åker hon buss hem från jobbet så hon brukar komma hem rätt sent. Då brukar alltid jag göra käket. De är liksom inte pappa och Fredriks grej och jag tycker det är skit kul att laga mat. Iaf när man är på humör för det och vet vad man ska göra och att allt finns hemma. Då blir de oftast förjävla gott med! Man ska våga och testa på så mycke som möjligt. Då blir de som godast, och sen skippar jag gärna recept. Går på feeling!
Men nu ropar Jesus på mig, religionsprov imorn. Ska gräva mig in i hans liv och alla runt omkring honom så jag kan skriva som en kung imorn på provet. Sista provet typ ever i skolan. Så sjukt. Men så skönt. Pusssss!


PLUGG-DAG!

Hej du kära plugg-onsdag, för de är precis vad du är och förblir. Jag har skjutit upp allt i stort sätt så långt som går nu så idag måååste jag ta tag i det. Religions prov imorgon och en film analys som måste vara inne på fredag. Men detta fixar jag. Antar jag inte ska klaga så mycket för jag har inte direkt pluggat ihjäl mig under dessa tre år på hotell & restaurang, de är ingen plugglinje trots allt och tur är väl de. Men meeeen. Slappis dag! Försov mig och kom till skolan 1 timme för sent. Han vara med sista stunden på svenskan. Sen var de konsert i kulturhuset, mysigt! Efter de fixade Oliver, jag & jessica en 3 rätters middag i köket. Slappppttt.

Ska hjälpa Fredrik med engelska sen med, så antar att det bara är att sätta igång så jag hinner få allt mitt överstökat. Hörs ikväll!


Sovgott.



Haft en jätte mysig kväll med mina tjejor. Ätit tacos, snackat och kollat lite DH. Eller inte jag eftersom jag inte följer de så slaviskt som dom, men mys iaf. Nu är klockan mycket och ja ska dejta kudden. Imorn har jag tre lektioner sen har jag lovat min bror att hjälpa honom med engelska så han slipper få IG i det :)

Hörs imorn, sovsött ♥

Tjej-mys!

Drar och hämtar Fia och åker ner till Emilia för lite tjej mys ikväll. Himla fint! Bara Jessica som saknas. Men de får bli en annan gång allihopa tsm. Kommer hem senare, får se om jag bloggar då. Annars hörs vi imorn. Puss!


Tror de är från Jessicas 18 års fest förra sommaren, heeeelt nyktra...

Eftermiddag!

Hello peopleeeee!

Blåsigt och tråkigt väder idag eller vad säger ni? Skolan är sjukt slapp nu. Har två grejer kvar att göra ever. Sen kommer jag inte gå mera i skolan, siiickkkk. Men så skönt ändå! Idag har vi haft kök, lagade pizza och grejer. Fick sluta efter de för vi har inget att göra på projekt lektionerna ändå. Cyklade hem från bussen som var sen som fan och här sitter jag. Ikväll ska jag åka ner och keka Tacos med Fia & Emilia sen kolla film och mysa. Känns som en bra dag för det. Tar bilen ner så kan jag åka hem när jag vill. Softish!

Men nu ska jag slappa en stund med lite OTH innan ja ska laga mat åt pappa & brorsan! Pussis, skriver kanske sen ♥





SNYGG OSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Myyyyys

Mys kväll med grillat, rabarberpaj, kvälls-sol och nu film. Har velat se Shutter island huur länge som helst, så håller på att ladda ner den. Kollar på en gammal Beck med Gösta Ekman från 93 ist. Dom har jag aldrig sätt. Får se om de är nått att ha. Imorn börjar jag halv nio med kök, sen projekt. Soft dag!

Ha en fin kväll, sövsött


typ förra måndaaaan

Grill tajm

Sitter på altanen, grillar och lyssnar på East såklart! Härligt. Älskar verkligen årstiden nu. För-sommar, en miljon fina gröna färger, blommor, fåglar och värme. Sen vetskapen om att hela sommaren ligger framför oss. Så jävla underbart! Kommer bli så grym sommar. Student om mindre än 1 månad, midsommar, P&L om typ en månad, kaggebo, jobba, bada, solasolasola osv. Så taggad! Meeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

Idag har jag iaf softat på som fan! Tagit hand om Olle, städat köket, handlat, bakat rabarberpaj vi ska äta efter de grillade och nu håller jag på att laga mat. Feeeeeeeeejnt. Ska hitta en film att ladda ner nu jag kan se ikväll, sen ska vi nog äta :)






Favorit plats.

Saknar min sommarstuga i Kaggebo! Funderar på att dra med några stycken dit nästa helg om de är bra väder. Sola, snacka, gå omkring och bara mysa vid havet. De måste vara det bästa på hela sommaren att få va där. Uppvuxen där varje sommar och tänker aldrig göra mig av med den platsen. ♥


23 maj

Hej på er!

Vart inte så mycket updatering igår. Jag solade, lagade mat när jag piggnat till, sen kom Marcus och vi grillade och hade de trevligt på altanen. Sen kollade vi på Gullivers resor! Vaknade rätt skapligt imorse och vid tolv körde jag hem Macke och sen handlade jag åt mamma, snäll tjej! Har även städat ordning i köket för att göra mamma glad. Stannade hemma från skolan idag, har bara en lektion idag och de är projektarbete. Och vi är redan klara med allt i det så jag orkade inte!

Nu tänkte ja lägga upp lite bilder från balen. Sen ska ja ta nått att keka! Hörs lite senare. Pussis!







Orkar inte ladda upp flera nu, men kolla fejjan bara :)

Sleten brud

Ligger ute och bättrar på brännan lite. Jävligt sleten idag, men sååå värt! Hade grymt kul igår. Hela dagen var helt stört bra! Dansen gick kalas, maten var grym, sällskapet var underbart, stämningen var så bra den kunde trots omständigheterna. Dansade heela kvällen efter middagen fram till två på natten när de stängde. Då kom mamma och hämta mig! Somnade som en stock och släpade upp mig själv ur sängen för nån timme sen. Har lyckats duscha och dricka kaffe sen hade jag tänkt lägga mig och sova lite igen. Men kände att de bara inte va okej att ligga i mitt rum när de är så fint väder ute. Så jag tog med en kudde, en filt, datorn och ett glas äppeljuise ut. Så här ligger jag och ska göra de till jag är pigg! Ikväll kommer Marcus och hämtar sitt snusoch sen ska vi nog umgås lite, men de blir senare. Nu ska jag njuta vidare!!

Bilder kommer ikväll om ja orkar :)


BAL DAGEN



Jahopp, då var 21 maj och våran kära bal dag här. Jag gick upp vid sju imorse och har varit hos min frissa och fixat håret nu på morgonen. Blev hur elegant som helst. Kommer känna mig som en prinsessa idag, haha! Om en timme kommer Fredrik och ja ska väl börja sätta på mig klänningen och allt snart. Detta blir nog ända inlägget idag. Men imorn lär ni bombas med bilder. Så kuuuul!

Men ska äta lite frulle så jag står mig. Sen börja klä på mig! Pusspusss ha en fin dag, de ska jag :)


Ha en fin fredag!

Sitter i köket och dricker rabarber saft och kokar pasta. Tänkte göra lite pasta carabonara innan jag ska fixa mig och sen åka ner en sväng till Åtvid. Ska dela ut lite balbiljetter jag köpt åt kompisar. Sen ska ja träffa Daniella och så röra oss ner mot Bysjön och träffa lite folk. Tror de kommer bli kalajs! Dock blir de nog en tidig kväll för mig. Imorn ska ja va hos frisören klockan 07.45! Men iih, längtar! Kommer bli en GRYM dag imorn.

Nu ska ja äta, gå ut och gå med Olle, fixa mig & dra! Ha en bra fredag kväll. Vi får se hur de blir med uppdatering imorn! Kan vara dåligt med tid, men de märks! Pusspussssss


Svenskaaa

Har svenska nu, vart en fin morgon till skillnad mot igår. Bra humör, bra väder och en fin helg framför mig. Nu ska vi snart få reda på NP i svenska. Håller tummarna på de bästa. Ikväll ska ja träffa Daniella och sen blir de nog häng vid Bysjön en sväng med soft folk. Himla fint! Kom förbi om ni har tråkigt.

Efter skolan ska jag till stan en sväng med, köpa lite nödvändigheter! PUSS!


Godnatt-inlägg

Tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg. Marcus kommer snart, vart lite random. Han behövde nån bok jag hade så jag sa att han fick komma. Ska väl fika lite rabarberpaj med. Trevligt! Annars så är livet ganska tungt just nu. Men jag går mot ljusare tider, de kommer bli bra! Ska vara positiv jag brukar vara bra på det :)

Puss & godnatt ♥


saknar thailand så sjukt. måste ha råd att åka tillbaka med marcus och hans familj i jul! ska spara

Skor till studenten

Letar skor till studenten och är nära på att bli galen. Hittar inga bra! Hittade ett par grå, med kilklack som jag visade i vintras som ja tänkt köpa. Sen nu när jag skulle beställa dom finns dom inte i min stolek. Dom har inte gjort de på flera veckor. Helvetes skit.

Nu hittade jag dom här skorna på have2have och är kääär i dom! Speciellt dom första. Är dom inte fina? Men någon som är klack expert och tror att de blir mycket skillnad att gå med 13,5 jämfört med 11,5? Vill gärna inte snubbla ut genom entrén när jag ska springa ut och alla kollar, vore skönt att slippa, haha!



19 maj

Fyfan vad sjukt fort tiden går. 19 maj redan! Snart tar jag studenten, iiih så sjukt! Men jag längtar. Vill få ha på mig min mössa och skrika, sjunga, mobba alla 1:or & 2:or, vara full och allmänt galen. Så undeeerbart! :D

Men men. Sitter hemma och glor på tv nu. Har haft projektredovisning idag som gått riktigt bra! Så skönt att det är över nu. Typ bara två grejer kvar att göra nu, sen är allt klart. Sen blir de sjukt slappt! Igår åkte jag med pappa ner till åtvid vid sex tiden. Macke hämta mig och sen kom Sara & Linn över. Marcus och jag käka lite, sen åkte alla vi 4 bort till Rasse. Blev öl, snack, ölspel med mera ett par timmar med Rasse him self, Fegge, Alex, Johan och så vi fyra. Riktigt kul! Sara skjutsade hem oss vid elva och då var ja jäkligt trött, så somnade direkt. Härlig kväll!

Nu ska jag fixa lite käk och sen blir de en promenix med Olle, pussis ♥


Liten kvälls update

Skulle skrivit innan jag åkte men glömde! Så typiskt. Iaf kör jag ett litet inlägg från mobilen. Är iaf hos rasse och dricker öl med ett gäng nice folk! Ska lira ölspelet nu, fint :) sover hos marcus ikväll, har sovmorgon imorgon. SKÖNT! Men sovgott. Hörs imorgon <3

OPEPP

Bläk, känner mig fortfarande sjukt nere. Men ska snart åka ner till Åtvid och köra ett pass med Julia på gymmet. Sen tänker jag åka hem och lägga mig i sängen och sova bort allt jobbigt. Hatar såna här dagar :( Har projektredovisning imorn med, känns sådär....måste-ta-tag-i-livet-men-jag-orkar-inte


en bild som gör mig glad. från valborg...


Mycket nu

Sitter i skolan och känner mig sjukt deppig! Fyfan. Massa som händer i mitt huvud. Ont i magen och har ingen lust att vara här alls. Vill bara åka iväg, typ till Kaggebo och sätta mig vid havet och sen sitta där hela dagen och bara höra på vattnet & fiskmåsarna och tänka på ingenting. Åh vad jag vill det!


Vikarebanken

Nu har jag suttit här ett bra tag och skrivit intresseanmälan till vikariebanken i båda Linköping & Åtvid. Dock har jag ingen utbildning innom Barnomsorgen, men många jag pratat med tror att dom ofta går på personligheten med när dom ska ta in folk. Iaf på dagis och förskola och sådär. Hoppas dom hör av sig framöver och att jag kanske kan bli lite bokad då och då. Skulle vara grymt! Kul med något annat än bara servering och så med. Skulle vara as kul och jobba med barn. Men vi får se! Är ju faktsikt arbetslös om en månad.....LÄSKIGT. Även om jag har extrajobb/sommarjobb på Villan känns de som ja måste ha något mera så jag kan få in pengar och dra till Thailand i vinter igen!

Men nu ska ja prata med mamma lite, sen bädda ner mig i sängen! Ska kika på film, myys! Hörs aaaaav imorn ♥


Borde tränat idag....

Skulle ut och sprungit idag, men jag är alldeles för trött så jag har inte tagit mig ut. Nu har jag jätte dåligt samvete. Har precis ätit så kan inte dra ut nu för då kommer jag få grotesk håll om jag känner mig själv rätt. Men om ja väntar för länge känns de som att det kommer hinna bli mörkt. Jävla-skit josefin! Bara flötar upp dig.

Nu blev jag på dåligt humör över det, nu börjar de regna också. SKIT!! Men jag ska gymma imorn med Julia, great! Förövrigt har jag klippt mig, planerat lördagen och frillan, kollat tv, ätit, skjutsat på farfar och sovit idag. Nu ska jag ta tag i mitt rum som börjar bli för stökigt igen. Sen får vi se om jag släpar ut mig själv, annars ska jag köra tills de svetten övergår till blod imorn på gymmet! :)


I fredags när ja vänta på busssen :)


Jessie-j

Har blivit lite små galen i Jessie-J. Så jävla grym tjej! Sen satt jag och gick igenom alla artister ordentligt som ska till P&L. Vem fick jag se skulle dit dåååå? Jo, Jessie-J! Himlans fint, de vill man inteeee missa :)




Skooool-time!

Sitter på projektarbetes lektionen och chillar. Har egentligen slutat kan man säga. Vi skulle bara redovisa för Tord och träna inför torsdagens redovisning vilket vi gjort nu. Men jag ska hämta pappas bil som ja lämna in på någon verksta imorse vid klockan två. Så ska vänta lite till!

Dagens planer är iaf klippa mig vid fyra och snacka lite om lördag, vilken tid jag ska vara där och så. Sen efter det ska jag nog ut och springa och kanske ta en sväng med Olle, härligt! Men skriver mera sen. Nu ska jag göra något med mitt liv en stund tilll. PÖSS



Film & glass

Kom hem för en timme sen kanske. Gick skit bra på balen idag och de känns så otroligt skönt. Längtar verkligen till lördag! Imorn ska jag till frisören och klippa mig och sen prata om hur jag ska ha håret på lördag. Hoppas de blir som jag tänkt mig.

Nu ska jag krypa ner och kika klart på Never say never och sen byta till Red riding hood så ska ja titta tills ögonen går i kors. Tänkte även njuta av lite Ben&Jerry's! Kalajs.
Sweetdreams. Vi hörs imorn ♥


Film och bal!

Har legat och kollat på Never say never iiiiigeeeeeeeeen, haha nörd! Han dock bara se halva, så ska se klart resten ikväll. Kärlek på Bieber! Fiiiiiiiiiiint ♥ Plus att de blir Red riding hood som jag laddat ner. Sooooft! Men nu är de balträning som gäller. Näst sista gången innan lördag, iiih!

Ha en fin kväll!



God middag!

Sitter vid Marcus köksbord och kollar ut genom fönstret och hoppas de ska sluta regna snart (!) Nu ser de dock ut som de inte pissar ner längre. Hur som helst ska ja strax gå till skolan. Ska ha projekt arbete och sen ska jag heeem. Skönt! Får se vad jag hittar på. Balträning ikväll igen iaf, joobbbigt. Men allt måste sitta till lördag nu, lääängtar!

Igår kikade vi på två jävligt grymma filmer! Never say never var ju ingen nyhet. Men den där insidious var jävligt bra med. Den va inte som alla andra skräckfilmer. Typ någon blir konstigt de kommer en demon alla dör. Så de va niceeee!

Hörs när jag är hemma!




Film-kväll!

Sitter hemma hos Marcus nu och lyssnar när han spelar piano! Vi båda är sjuuuukt rastlösa. Men ska köra lite film kväll här tänkte vi med Insidious och Never say never. Never say never släpptes på dvd igår så nu finns den att ladda ner med bra kvalité, sååå gött. Så skynda er att ladda ner om ni vill se en grym film och drabbas av lite Bieber-fever! Har iaf fått Macke till att vilja se den ikväll. Han är faktiskt lite intresserad även om han gärna förnekar det. Men jag märker att han är det, haha!

Balen gick förövrigt bra! Blir inget mera inlägg idag. Men skriver imorn. Börjar tio i ett och har bara en lektion. Jävligt soft! Då ska jag hem och motionera, längtar redan! Ha en fin söndag kväll alla goa och glaadaaa!


Frukost time

Sitter framför teven med Marcus och kikar på reprisen av Kvällen är din. Tycker om de programmet som fan! Meeeen, vad tyckte ni om Euro vision igår? Jag höll på att dö av nervositet. Så grym Eric var och han fick ju toppen placering, så stolt! Men tyckte han skulle vunnit. Vinnar låten sög ju och Italien fattar jag inte hur dom kunde komma så högt upp, värdelös låt. Men men! 3:a är bästa placeringen sen Charlotte Perelli vann 1999 så de känns inte så dumt! Visste att de skulle gå bra för Eric, har känt de på mig. Funkar inte med mes-ballader, haha!

Idag ska vi slappa här hemma, sen lite senare ska jag ner på balträning! Funderar även på att slagga hos Marcus inatt eftersom ja har sovmorgon imorn, hehe! Vi får se lite. Nu ska ja titta vidare. Hörs!


God eftermiddag!

Sitter i min säng och softar. Har ett dunkande huvud efter gårdagen, men de är det värt! Va först hos Kumlin med ett gäng grabbar och julia, isabelle & elin, sen drog vi vidare till bästa Lina och dansade som tusan. Riktigt kul med förjävla trevligt folk! Tack så mycket allihopa!

Vid halv tre tiden däckade jag i Emilias lägenhet på två sekunder. Vaknade vid 7 och tyckte de kändes som jag sovit i 2 sekunder, haha! Kunde iaf somna om och sova ett par timmar till innan pappa hämta mig vid klockan 1. Har bara sovit sen jag kom hem och nu börjar ja känna mig lite piggare igen. Så jag ska snart gå och va lite hundvakt och Olle. Men först ska ja äta nått bara. Ikväll ska ja nog va med Marcus och kolla på Euro vision, trevligt! Heja Erik!

Hörs people :)


wätt snygg ändååå


Party rock is in the house tonight

Har kollat på slutet av Heartbreak hotel med brorsan. Har ätit lite mellanmål och ska strax börja rota i garderoben efter något att ha på mig ikväll. Funderar på klänning och bara ben sen mina höga klackar. Men får se lite. Är såååå jävla irriterad och trött på mänskligheten. Ikväll ska ja bara dricka öl och ha de sjukt kul! Är verkligen sugen på att få en fet kväll. Vid sju ska ja nog möta Julia, Isabelle & Elin. Så ska vi försöka få med Julia till Filip. Så får vi se vart kvällen slutar! Jag ska iaf övernatta i Emilias lägenhet som jag lånat. Mys!

Nu ska ja se början av Göta kanal 1 som visst är på tv. Sen börja fixa mig lite. Hörs kanske innan ja åker om ja hinner. PUSS!

har installerat camen nu, fejnt!




Religioooon

Sitter åter igen på religionen, känns som jag gör de varje morgon nu för tiden, haha! Har genomgång på nått papper och de känns rätt ointressant som vanligt. Slutar tio över ett idag och ska gå och lämna min väska i emilias lägenhet och sen hem till Marcus och färga hans hår. Sen ska jag hem och fixa mig och sådär. Men skriver mera sen! Bäst att lyssna lite till. Ska tagga muntliga nationella i svenska och projekt och företagande redovisning nu, kuuuuuul...


Fått mycket gjort!

Fått massa gjort idag och de känns skit bra. Har pluggat så både svenskan och projekt och företagandet är klart till imorn. Har hunnit skriva alla inbjudningar till studenten, varit ute och gått med Olle, har hängt tvätt och sen packat inför morgondagen! Ska festa på kvällen och ska låna Emilias lägenhet, så ja tänkte lämna mina grejer imorn innan ja åker hem. Så jag slipper släpa allt på kvällen. Blir kalas!

Nu ligger jag och kikar på Euro vision semifinalen och hostar ihjäl mig typ, haha! Ska nog snart sova. Ingen sovmorgon imorn inte. Sovsött, hörs imorn ♥




Från promenaden och sen Jessicas och mitt företag på P&F! :)

Homeeee

Sitter hemma i min säng och väntar på att kaffet ska bli klart så ja kan äta något när mamma och dom fikar, haha! Ska nog ta ut Olle på en promenad och rensa huvudet lite. Känns som de är rörigt inför imorn kväll. Skulle festat men vet inte vad jag känner för längre. Är pepp som fan, men har fått kaos i hjärnan! Haha, får seeee.

Skriver mera senare och hoppas kaoset gått över. Puss!


12 maj

Sitter på religion lektionen och lyssnar på Anders genomgång så mycket jag orkar. Har ett huvud som bråkar så in i helvete med mig. Fy! Tänkte stanna hemma först. Känner mig helt varm och snorig av min förkylning. Huvet är helt tungt. Men ja har bara två lektioner och ja måste kolla igenom Projekt och företagandet lite. Ska ha redovisning för Virre imorn! Men jag tror de kommer gå bra.

När jag slutat ska ja gå ut till Shell och hämta pappas bil som är på lagning. Sen måste jag hem och plugga på helvetes svenskan som ja helt glömt bort i veckan. Har fan muntliga nationella imorn. Jävligt kul! Tur att jag började lite på de i helgen iaf. Hoppas min huvudvärk som är åt helvete jobbig försvinner. Fyfan!!

Här får ni en bra låt jag blir aningen partysugen av, men imorn kör vi! (dock är de bara en snutt av den, men iaf.) 


Balklänning


Igår hämta jag min balklänning och här kommer två bilder som får duga för tillfället. Dom är väl inte världs bäst. Men ni ser ju iaf hur den ser ut. Den röda färgen heter "Wine" och jag är så himla nöjd med den! Sitter som en smäck! Den kommer från bröllopshuset och kostade 2500:- . Jag kommer ha svarta handskar och svart väska till. Bättre bilder garanterar jag er efter balen. Färgen blir inte riktigt rättvis på bilderna. I dagsljus och utan blixt ser den lite annorlunda ut.

Fin va ?




Hängig

Känner mig skit hängig med en förjävlig huvudvärk och en näsa som rinner konstant, plus att de gnislar och pyser i mina lungor när ja ligger här och andas. Som ni förstår är jag inte i bästa form. Balklänningen får ni se en annan dag. För nu ska ja bädda ner mig och kika lite tv innan sovtime.

Pusspuss & sovsött


inga bilder, så ni får en från flyget till thailandooooo. going back this year i hopeee

Förkyld, träna, mat, huvudvärk

Bläk, har blivit för jävla förlyld. Näsan rinner och så dum hosta. Men drog och tränade iaf med Viktoria idag. Körde väldigt mycket styrka, vilket ja inte brukar göra så mycke. Riktigt skönt! Nu sitter jag i sängen och väntar på att pasta vattnet ska koka upp. Är vråååålhungrig. Sen blir de dusch och kanske ta med Olle på en promenad. Hoppas min dumma huvudvärk försvinner som jag lyckats få tillbaka. Hm..

Hörs kanske lite senare. Ska nog visa min balklänning, när den sitter på mig. UNDERBAR ♥


från ngn random fest

Religion

Sitter i skolan och har religion. Har haft genomgång och nu ska vi göra nått papper. Men ingen verkar orka, haha! Slutar snart och då ska vi till köket. Niklas ska servera tre rätters middag. Mumsigt! Slutar vid tio i tre och då ska jag åka in till stan och möta mamma. Sen gå till bröllopshuset och prova min klänning, kanske sy upp den lite till och sen ta med den hem! Härligt :) Skulle gymmat med Julia, men har kommit grejer ivägen, så söker gym-kompis? Annars får ja gå själv. Men de är tråkigt. Jaja, vi hörs sen!

PUSS

I-lands problem...

Har precis bäddat ordning sängen och sitter och små glor på ngn euro vision grej. Mitt programkort funkar inte av ngn anledning (?) så jag har bara 1,2,4:an typ. Kul...

Sprang iaf en runda förut, sjukt skönt! Vart även lite situps. Har även börjar acceptera håret nu. Om jag har mittvbena ser de helt okej ut. Bara jag inte har sidbena. Då ser jag ut som ett mongo. Får se hur jag gör innan balen. Vet inte om ja vill ha de såhär ojämnt då. Känns som ända utvägen för att få bort de är att färga de brunt, ha brunt på balen och sen börja exprimentera och få fram en ljus nyans igen. Men samtidigt känns de så jävla ovärt. Då måste hårförlägnigen färgas om igen, efter allt slit jag lagt ner och blablabla. Ni hör ju! Jag-orkar-inte-tänka-på-de-nu. Vi får se hur de blir!

Men nu ska jag nog se lite oth sen sova! Sovmorgon imorn! Sen två lektioner och efter det ska jag in till stan och möta mamma och hämta min balklänning. Sen direkt ner till åtvid och kötta med Julia! Men hörs om de imorn. PUSS & GODNATT!


när jag sola igår!

Fan, typiskt mig

Har styrt med mitt hår hela jävla dagen. Slingade mitt hår och fick panik när ja tog ut färgen för jag hade råkat ta för nära utväxten så där är de mycket ljusare, fuuuuuuck! Men efter att ha lagt i blekning på slingorna där de var värst blev de lite bättre. Sen har jag granskat mig själva i spegeln 250 ggr nu och sagt: Josefin, de ser bra ut! Ingen kommer tycka de ser konstigt ut. Så jag tror ja börjar få tillbaka min självkänsla. Får slinga de en gång till nästa vecka. Och INTE NÄRA UTVÄXTEN (!) Har även färgat min nya hårförlägning 350 ggr och äntligen fått fram rätt nyans så de passar till mitt hår. Ett helvete mä't, men nu är de klart.

Nu ska jag ut och springa innan de blir mörkt sen ska ja lägga mig och försöka koppla av lite. Och inte tänka på min blonda fläck mitt i luggen. FUCK IT!




10 maj

Sitter vid köksbordet med färg i håret. Eller ah slingor! Hoppas de blir ännu lite ljusare. Fick även hem min nya hårförlägning idag. Köpte guldbrun som ja alltid gjort men dom måste ha ändrat färg nyanserna för den var fan blond(?) Så har tjatat på mamma om att få låna bilen och hon kom på att hon ändå ska lämna in sin cykel i åtvid. Då ska så fort ja sköljt ur min färg åka ner och köpa ngn ljusbrun/brun hårfärg till den. Sen vet ni ju vad jag kommer styra med, haha! Hoppas ja kan få till den bra så att den passar in i mitt hår. Men de brukar jag alltid lyckas med annars, så får hoppas jag gör det idag med.

Har iaf legat ute och solat ngt timme när jag kom hem. Tror fan de är varmaste dagen idag, sååå sjukt varmt i solen. Men så underbart! Men men. Som sagt var blir de fix med håret fram till kvällen, sen ska jag ge mig ut och springa när de är lite svalare ute. Hoppas min envisa huvudvärk är borta då! Hörs senare, PUSS!



stör mig på att min cam inte är installerad. NÅGON SOM HAR EN SÅN DELL WEB-CAM SKIVA ATT LÅNA UT???

Hos mackeee

Skulle bloggat innan jag åkte förut och lagt upp bilder från idag som ja tog när jag sola. Men vart skit stressad så jag hann inte. Hur som helt så låg ja i solen från halv 11 till halv 3 typ. Så har fått ännu mera färg idag. Skönt som fan! Sen fixade ja mig och packa väskan och så cyklade jag till bussen. Älskar vädret asså!

Nu ligger jag hos Marcus och vi nördar vid varsin dator. Jag ska på balträning om en timme. Sen ska jag hit igen och färga Mackes hår och övernatta! Härligt :) Hoppas ni får en trevlig kväll. Pusssss


Problem med blogg.se?

Blogg.se fuckar ju sönder!? Mitt förra inlägg har inte kommit upp ÄN, fast de va över 12 timmar sen de ska ha publiverats. Lustigt? Får se om detta ens funkar...

Är hemma idag iaf för vi hade bara en lektion. Ska lägga mig i solen efter frukosten. Idag ska ja nog smörja in mig där ja brände mig igår med. Annars har ja ingen aning om vad jag ska göra idag. Ikväll är de balträning och sen övernattar jag nog hos Marcus, trevligt! Pussss


bild från i lördags!


UNDERBAR DAG

Oj så fin dag jag haft idag. Legat ute i solen flera timmar, ätit härlig sallad, fikat med pappa bror farmor & farfar, solat lite till och sen avslutat med joggingrunda och lite stryka på gräsmattan. Helt underbart! Solen har tagit som fan på mig och jag har till och med bränt mig lite på axlarna, jag som aldrig bränner mig. ÄLSKAR att jag har så lätt för att bli brun!! Har även precis konstaterat att de är sjukt ovärt att sitta och åka till skolan imorn för en lektion. Så Oliver var snäll och sa att han kunde börja på våran redovisning för projektarbetet så kunde Jessica & jag stanna hemma. Snällt! :)

Under kommer min dag i bilder! Nu ska jag fixa mat och sen ska jag ut i kvällsolen ett tag till innan jag tror Marcus kommer hit en sväng och umgås! Härligt, pusssis!







Gomorgon där!

Underbart att vakna upp med en klarblå himmel och stekande sol. Ska alldeles strax gå ner och fixa iordning lite frukost sen ska jag ut och lägga mig i solen ett par timmar. Dra på lite soft musik och bara steka på! Skönt :) Sen blir de nog en spring runda i eftermiddag/kväll när de inte är lika varmt. Får se om ja åker till åtvid ikväll och övernattar. Men som de är just nu tror jag att jag skjuter upp de till imorn. Har plugg som måste fixas och ja vägrar sitta och göra de när vädret är UNDERBART ♥

Hörs senare!


igår på promenaden, osminkad och allt :)


Nytt löshår!

Nu har jag precis beställt nytt löshår till balen och studenten osådär. Min är inte jätte sliten än eftersom ja köpte den i januari. Men den börjar bli tunn och jag vill ha långt hår nu framöver. Men de är bra att den inte är helt sliten för då kan ja fortsätta använda den också ihop med den nya så blir de tjockare, jätte fint! Då räcker de med halvträns med och de är billigare än helträns! :) För den som undrar köper jag från happyhair. Har jag gjort sen jag köpte första gången i 9:an. Tycker de är håret är prisvärt och skit bra! Ser naturligt ut och funkar att färga! 45 cm på längden köper jag och det kostar 590:- .

Nog tjatat från min sida. Nu ska ja fortsätta se Beck, sen ska jag sova! Puss & godnatt :) ♥



Härlig dag!!

Puh, vad duktig jag varit idag! Tränat ett köttit pass på gymmet, storstädat mitt rum så nu är de kliniskt rent i vart ända vrå och ordning överallt, inklusive i min garderob. Hann även med att städa hallen utanför mitt rum och badrummet som man i stortsätt kan kalla mitt också, haha! Bara jag som använder der sedan min bror flyttade ut till ett annat hus vi har utanför. Huuur som helst. När jag städat pluggade jag en liten stund. Började på min muntliga redovisning så nu vet jag iaf vad jag ska prata om. Sen tog jag med min bebis älsklings Olle på promenix, därav de söta bilderna nedanför. Myste med Olle på gräsmattan sen och startade grillen med mamma. Sen åt vi fläskfilé och potatisgratäng i kvällsolen, muuums! Nu hoppas jag de kan vara nån bra film på tv. Skönt med hemma kväll faktiskt :)







moffsisen, min bollis! ♥

Städ & pluggdag

Gick skit bra att gymma, som vanligt! Vi har fått in värsta rutinen nu. Löpbandet cirka 30 min först med powerwalk, sen två varv med cirkelträning sen crosstrainern tills vi bränt 100 calorier och ibland cykling 100 calorier med, haha!

Nu har ja mitt jävla rum att städa. Sen har jag plugg att ta tag i. Ovanligt på våran slappa linje. Men har en filmanalys i svenska som måste in. Sen ska ja göra svenska nationella muntliga på fredag och ja borde nog titta lite på vad jag ska göra och börja förbereda lite. Så de får bli städ & plugg dag. Men dom behövs med !

Pusss




stööök

Godmorgon kära ni!

Har lite små brottom så de blir ett kort och snabbt inlägg. Ska åka ner till gymmet och kötta lite med Julia nu på morgonen. Ska bli riktigt skönt! Känns bra att vi kommit igång igen efter att ja va i sthlm :) Resten av dagen har jag ingeeen aning om vad jag ska göra, får se vad som dyker upp. Men städning står högt upp på listan iaf. Och nu menar ja storstäda. De ser förjävligt ut överallt.

Nu måste jag åka, pusspuss!


wättt snygg i värmland i höstas ;)

Trött odä...

Hemma efter en stressig jobb kväll, men så värt det! Blev 1000:- var på sisådär 6 timmar. Heeelt okej asså! Skjutsade hem Jessica när vi var klara och nu har jag däckat i min säng. En axel som smärtar, spända muskler och ajaj i mitt jävla knä. Hoppas de är bättre imornbitti. Ska kötta med Julia vid elva tiden på gymmet. Sen får jag se vad som sker, hoppas på att kanske träffa finaste daniella ♥

Nu blir de nog nått avsnitt oth, sen sova! Godnatt :)



Jobb time

Nu ska jag åka och hämta Jessica i björs sen ska vi vidare till Värnas bygdergård och jobba på 40 års festen! Egentligen bor jag bara 2 min med bil ifrån bygdergården. Men ska som sagt hämta Jessica först :) Vi brukar jobba på såna här fester ibland. Jätte enkla pengar att tjäna och oftast roligt med!

Vi hörs kanske ikväll/natt när jag kommer hem! Ha en fin fredag kväll. Pusss


bästa och ja i sthlm

Svenska lektion

Sitter i skolan och har svenska. Lyssnar minimalt på vad Gunilla säger. Borde lyssna egentligen. Hon går igenom hur vi ska göra muntliga i NP. Kul oså..

Slutar iaf om typ mindre än 1 timme. Då ska jag åka hem med farmor & farfar. Men innan tänkte ja släpa mig till matsalen och keka med mina tjejor! Men skriver mera sen I guess..

Har inte installerat camen sen ja ominstallera datorn så ni får en gammal bild från min kamera när jag var brun, ny hemkommen från thailand och bakfull :)


Sova!

Har inte gjort ett dugg vettigt idag. Känns lite sisådär. Men har haft en sån där tuff dag man kan ha ibland. Allt har varit jobbigt och jag har tänkt för mycket. Hoppas jag kan sova bort de inatt och vakna med strålande sol imorn. Vore fint! Har bara två lektioner och slutar 11.15, så inte speciellt jobbigt. Har inga planer för helgen mera än att jag ska jobba med Jessica imorn från klockan fem och framåt. Ska bli kul! Annars vet jag inte vad som händer, vet ni nått skoj?

Nu ska ja nog sova faktisk. Vi hörs imorn, puss och godnatt :)


bild från branäs i vintras som va rätt lagom grymt :)

What are words?



Antar jag också drabbats av förälskelsen till denna kille och låt som alla andra. Så sjukt underbar! Blir helt känslosam.




Saknar den där platsen, saknar allt som det var då, saknar oss. Vill tillbaka, igen, igen och igen. Varför fattar man inte hur bra man har det förrän det är för sent? Varför kan jag aldrig ta vara på stunden maximalt när jag väl är där? Varför lever jag inte varje minut fullt ut? Bill Kaulitz motto ska verkligen bli mitt också. Det är så jävla rätt.

Leb die sekunde. Live every second 




5 maj

Hej på er!

Har inte kunnat blogga för igår när jag satt i skolan och jobbade och väntade på Julia invaderades min dator med typ två miljoner virus, haha! Hela skiten börja blinka och vart helt fuckad. Så efter att jag tränat med Julia var de bara att åka hem och lägga över allt jag ville spara på ett USB så de inte skulle försvinna vid en ominstalation. Jätte kul! Men jag fixade det, haha

Men iaf, igår tränade jag med Julia. Sen åkte ja hem och duscha och laga mat sen åkte ja ner och va med Marcus. Vi chilla, kolla film och snacka och så. Sov där sen för imorse hade jag sovmorgon! Nu är de typ 45 min kvar till jag slutar. Då tänkte jag va med Marcus en stund fram till typ halv fem. Då ska jag hem! Får se vad jag hittar på kväll. Vi hörs! Puss :)


Bild från i vintras, haha

4 maj

Sitter i cafét med Oliver och lyssnar på musik och chillar. Kom till skolan vid 08.25 för jag trodde vi började då. Men nejdå, tydligen har schemat ändrats så vi har sovmorgon på onsdagar? Vad roligt att jag visste det. Idag hade jag mer än gärna legat kvar med tanke på väder helvetet. FYFAN! Hängde mig nästan när jag kollade ut genom fönstret imorse. Nu får de bli sol och varmt igen TACK!

Idag slutar jag vid tio i tre och då ska jag gymma med Julia! Sen blir de hem en sväng, så ikväll tror jag att jag åker ner till Marcus och umgås :) Trevlgt. Men vi höööörs senare. Puss!


3 maj

Fyyy, idag är det verkligen skit väder. Sån dag man vill tillbringa i sängen. Kallt, snöigt och jävligt, rena rama april vädret. Hoppas värmen kommer snaaart igen! Hur som helst. Idag har vi varit en sväng i Stockholm med skolan. Studiebesök på Berns och sen på Vin&spritmuseet. Vart en ganska slapp dag! Har vandrat omkring på dom ställena. Sen spenderat resten av tiden i bussen. Vi skulle gått på stan, men med tanke på hor-vädret rent utsagt så sket vi i det. Satt och lekte lekar i bussen ist, mycke varmare, haha!

Nu kom jag precis hem och måste skriva klart min del av våran projekt-rapport. Så vi kan lämna in den i veckan. Annars får vi IG! Inte så kul. Så ska fixa de, sen blir de nog film resten av kvällen. Kollade aldrig klart på The next three days igår. Så ska se slutet av den. Later!


J.B ♥

Sitter och kollar på CSI för att få se en liten titt på Justin som skulle vara med. Har fått se han med! Haha :) Tycker hela denna Justin Bieber grej är jävligt kul. Har blivit totalt kär på sisådär en månad. Innan tyckte jag han var en tönt. Nu känner jag mig typ redo för att sätta mig på ett plan till Australien för att få se han dansa och sjunga live. Han är så jäkla duktig. Dör varje gång han dansar. Så jävla sexig! Han har blivit så sjukt snygg på senaste tiden. Mig gör de inget att han klippte bort den där pojkfrissan, nu är han så snygg att jag döööör.

Står fast vid att han kommer bli en ny King of pop. Han är 17 år och är just nu på Världsturné och har snart varit på turné med slutsålda arenor världen över, han har den mest visade videon på hela youtube(över Lady gaga!!), han har lyckats sälja slut på Madison square garden efter cirka 1½ år av det att han blev upptäckt, han har gjort film om sitt liv, han har varit med i CSI, det ryktas att han ska göra ny film, han har skrivit bok, han följs av nästan 10 miljoner på twitter, hans framgångar är sjuuuuka! Om han inte han någon tallang heter jag Kurt-Åke och sitter på hemmet.

Hoppas ni lärt er något av min predikan. Puss & godnatt, nu ska ja se film och sen drömma om Justin och att jag får vara "One less lonley girl" ngn dag :) ♥
 












The next three days

Idag tycker jag vädret är ganska tråkigt. Har haft en ovärd dag i skolan med.
Så nu håller jag på att ladda ner en film vid namn The next three days som
verkade bra. Får bli underhållninf ikväll. Nu blire sista avsnittet OTH av första
säsongen. Sen hoppas mamma kommer snart så ja kan börja fixa kek :)

Får se hur de blir med löpning idag, cykla från bussen fan! Men nu ska sängen
bäddas ren innan OTH. CHIAAAOOO!


2 maj

Sitter i skolan och väntar på att våran sista lektion ska börja. Vi har skrivit nationella prov i svenska b på morgonen och man fick gå efter 1 timme om man var klar. Jag var typ klar efter 1,5 timme så vi har haft hål timme hundra år nu. Men ska ha projektarbete om en timme och där finns de rätt mycke att göra, sen ska jag heeeeem!!

Igår var jag så himla trött, försökte kolla på fast and furious som va på tv, men orkade inte. Så somnade redan runt halv elva och de är fan tidigt för att vara jag, haha! Meeeeen, idag ska jag inte göra nått spciellt. Tänkte sticka ut och springa innan ja somnar, annars får jag se :) Skriver nog mera senare idag! Pussss


1 maj

Hallå där folk!

Hade ni en trevlig varlborg igår? Min var helt okej. Tyvärr fucka ju vädret upp precis klockan fem när vi skulle börja grilla hos Julia. De vart blåst, regn och kalllttt. Deppade ihop en stund och fick panik över hur vi skulle göra, men sen kunde Julias pappa hjälpa oss att sätta upp en stor pressening (stavning?) Vart iaf skit mysigt. Så där satt vi och grillade sen när allt folk började trilla in. Vid 10 vandrade vi ner till Bysjön och kikade på alla band och träffa folk. Helt okej! Men ja undrar varför de ALDRIG kan få vara bra väder på valborg? Seriöst, har nog alltid regnat sen ja föddes på valborg. Helt stört!! Hur som helst, slutade med att jag gick och övernatta hos Macke efter ett kort besök på efterfest hos NÅ. Somnade buuuums iaf.

Idag vakna vi vid halv tolv när Fegge skulle åka hem. Låg och drog oss till halv ett. Sen har vi bara slappat! Kollade på Black swan som va riktigt bra! Härligt film tips! Iaf så drog ja på balträning vid 5 som också gick förvånansvärt bra. Kändes sjukt bra! Har varit så orolig. Nu har ja varit hemma ngn timme och tänkte slänga mig i duschen. Sen se om de är ngn bra film innan ja ska sova. Nationella i svenska imorn som vi missa när vi var på praktik, haha!

Men vi höööörs!








RSS 2.0