Körkortsteori, check!

Wihooo fixade min körkortsteori idag. Så jävla skönt att den är klar nu!!! Har varit så jävla jobbigt, med alla test och allt som ska läsas och bankas in. Var nervös som ett svin precis innan jag fick resultatet, men det fixade sig. Nu har jag bara körningen kvar, hoppas fan att jag klarar den. Så håll alla era tummar för miiiiiiig! Förövrigt var ja i skolan en kort stund idag innan jag åkte in till stan. Sen åkte jag med mamma hem och övningskörde lite och sådär.

Ikväll blir de marängswish eller hur det stavas och filmtajm med mor min. Har hyrt 3 filmer. Ikväll ska vi se Snabba cash tror jag =) Så ska jag ladda inför morgondagen, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Hörs kanske senare! Pussis


tror ni det kändes bra eller bra?


Körkortspanik!

Inte haft tid med ngt bloggande idag efter skolan. Vart inne i stan och övningskört med mamma, tränat nere på gymmet första gången på hundra elva år. Men ska komma igång nu igen(!) sen har jag bara bankat in körkortsteori i min hjärna. Och mera ska de bankas nu innan ja ska sova. Bryter ihop snart. Panik i min hjärna för tillfället. Vill bara att allt ska bli överstökat så jag kan få mitt jävla körkort. Är så sjukt nervös och ja antar att de kommer bli värre. Damn, snälla Gud var på min sida denna vecka!?!?!?

Nu måste jag sätta igång. Skola en stund imorgon, sen in till stan. Måste vara pigg!! GAH


två fjortisar för ett par år sedan.....sånt här lättar upp i min kaotiska hjärna.....<3

skola nu

Ready för skola nu. Hemma ikväll igen! Hörs då. Puss

Moooorning

Så jävla gött de är med lång sovmorgon. Ligger hemma hos Marcus och pluggar körkortsteori, men tog mig en paus nu. Har varit uppe ngn timme. Ätit en lång frulle och dragit mig i sängen. Fint som fan asså! =) Börjar 13.10 och ska möta upp Jessi innan och sen ner till skolan. Efter skolan ska mamma och jag in till stan och köra. Är så jävla nervös. SNART skriver jag och SNART kör jag. Säger inte när. Mina närmsta vet. Ni andra lät märka ;) Skulle tränat idag, måste fan komma igång nu snart. Men har inte riktigt tid just nu, är så mycke med körkortet.
Nu ska ja plugga vidare innan jag ska göra iordning mig! Puss på er :)
såhär snygg är jag i Marcus säng just nu!

Sköna gröna grebo

Regning kväll igår kan man lugnt säga. Gud pissade över Grebo och de blev väl kanske inte riktigt som man tänkt sig. Jag och mina vänner höll mest till på den ny startade puben, vilket var riktigt trevligt!! Så jag hade kul trots allt regn. Men kunde nog blivit ÄNNU roligare om regnet hållt sig börta. Drog till åtvid vid halv tolv ngn gång. Mp fick komma och hämta oss. Puben hade stängt då, tydligen pga att ngn förstört!? Jävligt bra jobbat vem fan de nu var!! Hur som vart de kebab baren då, så jävla gott!!!! Sen drog vi hem. De sluta med att jag sov hos Marcus, haha =)

Kom hem från honom för en stund sen. Ska chilla och ladda batterinerna till nästa vecka. Mycke som händer, viktiga saker! Men vid fem blir de derby i åtvid, björs-åff! Ska heja och heja och heja! Suger att ja inte kan va med....men that's life. Nu ska ja fixa ngt att äta, är sugen som fan! Hörs nog senare!




Collage




Älskar att sitta och pula med såna här saker. Har fixat två små collage med gamla bilder på TH. Det var detta jag skulle ha ramarna till. Är inte klart än, ska göra 3 till. Men orkar inte just nu. Varje collage ska ha lite olika "tema". Dessa är Tokio hotel 2007/2006. Nu ska jag äta lunch innan jag börjar fixa för kvällen!
Ps. Bilden längst ner med guldram har jag fått av Jessicas mamma och ramat in. Alltså inget jag gjort idag!

Godmorgon

Ligger i sängen och drar mig och har det skönt. Har verkligen sovit som en Gud inatt asså, så himla skönt. Somnade rätt tidigt, vid elva tiden och blev väckt av min bror typ strax efter 8, sen kunde jag inte somna om. Så har legat och kollat på ngt program om cp-skadade i brist på annat.

Resten av dagen ska jag tagga inför kvällen, wihoooo! Men nu ska jag traska ner och äta frukost. Hörs nog senare!


Jag just nu i sängen ;)

Fredag kväll

Hej där bloggen!

Sitter i soffan och tittar på tv med mor och far. Har haft en riktigt mor/far & dotter kväll. Jag och mamma fixade en jätte god mat, risotto och vitlöksbröd. Sen åt vi jätte länge och drack rosé och grejer. Värsta värsta helt enkelt. Bror min är ute och far som vanligt, så han kunde inte vara med. Men that's life liksom. Hade en köks lektion idag och gjorde en feting frukost. Sen slutade vi. Tog 12 bussen till stan och körde en körlektion. Gick bra, de är liksom bara sånadär små saker kvar att fila på. Men jag hoppas jag klarar av uppkörningen!! N-e-r-v-ö-s-t-JA! Hur som, drog ett varv på stan efter körlektionen. Hittade ett par basic svarta leggings som ja behövde. Sen en klänning till imorgon. Allt från H&M =)

Imorgon blir de ÖS på Sköna gröna Grebo med mina härliga flicks! Blir käk hos Emilia innan vi tar bussen mot Grebo för feestaaaaaaa. Kommer bli en svin härlig kväll, känner de på mig :) Nu ska ja strax ta bort sminket och allt och byta lakarn i sängen, känner för nya rena. Så kommer jag sova som en GUUUUUD! Hörs imorgon! Love


New dress! 299:- på H&M.
Rätt tight, men ja älskar den. Då sitter den verkligen uppe. Bilden på mig vart lite suddig, men är inte riktigt överrens med min kamera än. De beror iaf på att närbilds inställningen av ngn anledning hela tiden ställs in....

Kvälls-sysslor

Ska ta mig ett fotbad strax. Är så himla skönt och så blir fötterna helt mjuka efter. Har även en äcklig fotvårta på ena hälen som jag har försökt jobba bort ett tag nu. Har äntligen fått bort den i stortsätt helt och hållet. När jag var mindre hade jag såna jätte ofta. Tycker de är så himla fult och äckligt!

Marcus ringde nyss så han är på väg hit....igen! Anledningen; hans dator är här! Kändes ju jätte snällt ;) Men nu ska ja hämta fotbadet. Sen dra på en film tror jag. Har fixat så vi kan koppla in datorn till tvn oså nu och se film =) Så ska kika över vad jag har! Puss och godnatt på er.


jag ikväll =) värsta sköna kläderna. Stor tröja och leggings, älskar det!



Footcare :)

fördriver tiden lite =)

Sommarlovstestet

Har du druckit tills du har spytt? nej, man har ju mognat föfan ;)
Sårat någon? kanske...
Förlorat en vän ? tror jag ej =)
Träffat nya människor? yeeeees :)
Kysst en främling? näh, har maaaakie jö
Tagit droger ? näääääh
Haft en sommarflört ? haha näh :)
Gråtit ? Har hänt!
Skrattat tills du har kissat på dig? haha nästan va ;D
Tältat? såklart!
Varit vaken hela natten ? i stortsätt ;)
Solat ? möcket!
Badat ? möcket!
Haft ett förhållande? mmmmmmh :) <3
Gjort dig riktigt illa? nej inge allvarligt
Gjort några nya piercingar/tatueringar? nixen
Läst en bok ? jadå, några stycken!
Skickat fel sms med flit? haha, ne tror inte det =)
Suttit vid datan hela natten ? nja, inte hela.
Näckat ? jadå!
Solat naken ? nixen
Fått utegångsförbud ? noooooo
Sagt "Jag älskar dig" och menat det? ohjaaaa
Sagt "Jag älskar dig" och inte menat det? neeeepp
Varit i slagsmål ? haha, nja inte direkt :)
Pussat någon av samma kön ? ajjemen
Sjungit högt på ett berg ? haha, vet inte ;o
Kysst någon i regnet ? jahadå!
Kysst någon i skogen ? jadå =)
Tappat rösten ? inte helt =)
Varit på festival ? haha, nja! vis och rix. Men de gills inte va
Gått upp i vikt ? kanske, har fan inte kollat
Brännt dig ? bara ngn gång innan jag var van
Fått en ful bränna av t.ex. kläder/smycken? nja, inget jätte synligt! Är noga att ta av sånt
Varit utomlans ? öh, tror ej de :)
Gjort ett bra köp ? flera stycken!
Tagit upp kontakten med en gammal vän ? på sätt och vis lite :)
Haft skade glädje ? haha ohja
Sovit under bar himmel ? ne tror ja inte :)
Vad kommer du sakna mest ? Kaggebo, varma sommarkvällar liksom, bara bruna ben

Har du svarat ärligt på alla frågor ? såkaaaaaart

Torsdag eftermiddag!

Sitter i soffan och lyssnar på musik och sådär. Ruggit och tråkigt väder ute idag! Haft en vanlig skoldag och kom väl hem lite innan tre precis. Var på banken med mamma innan vi åkte hem. Så har fixat med mina sparkonton oså. Ska börja leta efter en bil med bra pris snart när jag vet om jag klarar körkortet, vill ha en liten och inte så klumpg bil, har ni ngt förslag på ngn som kanske ska sälja? Säg te mig vetja.

Bara en dag skoldag kvar denna vecka. Skönt! Sista körlektionen imorgon innan uppkörningen, hjääääälp! Sen på lördag äre festa på Sköna Gröna Greboooooo :) Men nu ska jag plugga körkortsteori. Sen får vi se vad jag hittar på! Puss på eeeer =)


uppe på birka paradise när vi åkte den i april :)

Onsdag!

Sitter och fryser på mitt rum. Känns att hösten kommer smygandes asså. Riktigt sådär kyligt och "friskt" i luften ute nu. Bara löven som ska bli färgade kvar osådär. Lite mysigt äre ändå. Bara man slipper gråa regniga dagar...
Har haft kök idag, sen slutade vi. Så hängde med Jessica ett tag sen åkte vi med Emilia och Sofia in till stan. Så körde jag en körlektion. Gick bra tycker jag! Ska köra på fredag igen! =) 

Idag tänker jag trotsa min trötthet och min rethosta och åka på fotbollsträning. Kan antagligen inte vara med hela tiden. Men ska försöka så mycket jag kan iaf. Vill bara att den ska försvinna så ja kan komma igång med min träning på riktigt. För tillfället är de hopplöööööst. Ikväll kommer Marcus till mig, men de får bli senare! Har även körkortsteori att ta itu med. Men de får även de bli senare. Hadeeeeeee! 


TRÖTT

Ligger i sängen heeeelt jäkla slutkörd. Fan vad trött man blir nu när skolan dragit igång. Är liksom inte van. Igår var jag helt död när jag skulle sova. Idag lika så. Har legat och gjort ett test på internet, och mina ögon bara föll igen flera ggr, haha! Har iaf fått godkänt 2 grr i rad nu, feels great!

Ska ta mig en power nap och sen ska ja dra ut till bussen och åka ner till Marcus =) Ska sova där. Har sovmorgon imorgon, sen vid ett ska ja in till stan och köra en lektion. Hoppas de går bra nu, inte långt kvar!! Hörs!


jävla hosta

Ligger i sängen ner bäddad och är svin irriterad på min jäääävla hosta rent ut sagt. Det finns liksom inget slem, utan det bara kittlar kittlar och kittlar. Drive meeee craaazy! Hoppas fan de blir bättre till onsdag, för då SKA jag träna fotboll. Har duschat och försökt koppla in min dator till våran tv för mamma hade köpt såna sladdar. Men fick ej igång ljudet, så ja sket i det. Nu ska jag sova. För imorgon är det återigen skola, sen övernattar jag nog hos Marcooos =) godnatt!

erik grönwall är kingen för tillfället, big love


Första skoldagen

Hemma från skolan.....kändes lite konstig att skriva det faktiskt, kan ju bero på att mitt 10 veckor långa sommarlov tog slut från och med idag kan man säga! Haft tre lektioner bara. Den ena gills knappt för de var typ mest Info om olika saker. Men ska bli svin kul med projekt arbetet nu, för vi har en kanon idé och ja tror de kan bli skit bra!! =) Annars idag har de inte hänt mycket. Jessica Oliver och jag fick spontan ryck på våran 4h långa håltimme, så vi stack in till stan och käka lite donken. Sen drog vi tillbaka igen, haha =) vad gör man inte på sin hål timme liksom!? Sen när vi slutat åkte ja in till stan igen och sen övningskörde jag med mamma. Körde ut till Ö&B och köpte ramar för jag ska fixa en grej som ja kommit på, visar när de är klart. Senare i veckan kanske!

Fått massa ärenden uträttade idag med. Satt in skattepengarna på kontot, samt de vi tjäna i lördags, köpt Eriks skiva, fixat ramar, fixat nytt gymkort så nu kör jag så fort hostan ger med sig. Känns bra! Nu ska ja snart äta, sen ska ja plugggaaaa kööörkorrrrtttts teoriiii, JIPPPIIIPPPPPIPIPIP ;)


Hejdå sommar!

Ska locka håret till imorgon och ladda ner lite musik och lägga in på mobilen. Bland annat Eriks skiva, vet inte varför jag inte lagt ner massa energi och lyssnat på den!? antagligen varit för upptaget av Tokio hotel, haha! Hur som helst är "Somewhere between a rock and a hard place" GRYM. Stay är så jävla fin. Lyssna på den. Men nu till saaaaaaak....

Jag har haft en gryyym sommar, en av de bättre tror jag. Men imorgon börjar skolan och man kan nästan säga att den är över. Så jävla fort det gått :o GALET! Men nu tänker jag BOOOOMBA er med bilder innan ja ska sätta igång med de andra. Se och njuuuut!!







midsommar! julias bilder


















Bäst och göra sig redo för en höst nu då. Ändå ganska mysigt. Men efter bara ett par veckor lär man sakna ihjäl sig efter värmen. Haha ;) Här får ni en härlig vinterbild från förra året. Erkänn att man vill ha snö litelitelite när man ser denna bild? =)





Sista lediga dagen innan skolan

Dåååålg jag varit på att uppdatera, fy tusan. Har inte haft tid helt enkelt. I fredags var vi på Rixfm och sen kollade på Erik Grönwall såklart, bästa under hela den kvällen utan tvekan. Sen festa vi lite och det slutade som det slutade. Men jag har massa bilder från de så dom kommer här nere.

Jessi sov hos mig fredag-lördag och igår åkte vi och jobbade på ett bröllop. Vart en kämpig dag/kväll. Värkte i fötterna i slutet. Tog halv två bussen hem på natten. Hon stack till Josh och jag till Marcus. Sen idag sov Macke och ja jätte länge innan vi åkte in till stan. Han skulle övningsköra och lite där inne. Nu har jag precis storstädat rummet! Ska väl äta snart, annars blire körkorts teori ikväll. Imorgon börjar skolan, vart tog alla 10 sommarlovs veckor vägen? Kommer en bild bomb sen med bilder från mitt underbara loooov <3

Later




ramsels



velvet & linda

apollo drive


love generation

broken door

Snyggis erik!


stenmark!

ola

I VÄNTAN PÅ ERIIK GRÖNWALLLLL


och han kom <3




19 augusti!

Fullt ös denna dag känns det som asså! Klockan ringde 05.15 och de va bara att pallra sig upp och dra sig mot jobbet. Sen har jag jobbat hela dagen, fram till fyra typ. Efter jobbet hälsade jag på Marcus en snabbis som låg hemma och slöa. Sen stack jag hem och har tvättat diskat och lagat mat sen dess typ. Så väntar på pappa nu så vi kan äta ngn jäkla gång!

Snart kommer Marcus hit igen, möjspöjs! Så blir sofiTiScH med honom ikväll. Imorgon ska jag jobba IGEN, men bara frukost. Sen blir de TAGGA för att festaaaa på kvällen. Rixfm festival, Erik Grönwall spelning(helt klart höjdpunkten!!!! morrrrr) och sen krogen med Jessica Emilia Sandra och Tojja! Dock ska väl Jessica och ja inte dra för många shot, vankas jobb på någon herrgård på lördag klockan 15. Inte ngn höjdare att vara bakfull som ett as som ja va sist vi drog ut, haha fy helvete!

ae. nog tjatat från mig, AO


tojja och jag typ sommaren/våren 2005 i kaggebo? hahaha


dresscode today

stressad till tusen! tänkte bara vara duktig och lägga in dresscode! har äntligen hittat en bra plats där jag kan ta outfit bilder!!!!!!! nu måste jag dra :)


lack leggings bikbok, linne gina, tröja lindex! vita tyg skor till de!

Onsdag 18 augusti

Vaknade för en stund sedan. Eller en stund och stund. Var några timmar sen nu. Kunde inte somna om så jag spelade lite spel på datorn och sen slet jag upp Marcus så gjorde jag stekt ägg macka åt oss, mums! Nu har jag precis gjort ännu ett internet test till körkorts teorin. Har bestämt mig för att göra det varje dag nu fram till jag skriver upp. Buhää, är så nervös!!

Idag har jag inga planer, ska vara med Marcus ett tag till innan han ska dra hem, vet inte riktigt när de bli än. Men ikväll ska ja dra till Björs och titta på fotbolls träning och gå på ngt möte som de skulle ha. Efter hoppas jag att jag kan träffa Jessica en stund och snacka lite skit. Sen blir de sängen tidigt ikväll för imorgon är de jobba lång dag som gäller! Men nu ska ja vara social med Marcus! PÖSSS


nykter bild från november förra året!


Tiiisdaaaaag 17 augusti

Har lyckats bli smittad av Marcus och hans jävla förkylning. Dock förväntade jag mig knappt ngt annat. Så har tjocka luftrör och en igen täppt näsa, NICE! Hoppas de blir lite bättre till imorgon kväll så att jag kan vara med och träna lite fotboll iaf. Idag har jag jobbat 11-15 typ. Var typ inget folk idag på lunchen så inte alls mycke att göra. Sen precis lagom när jag skulle hem blev de ös regn och åska. Jag som åkte på min moped (vet as pinsamt) plus att jag är åsk rädd som ett as. Så när jag kommit halvvägs fick jag panik och mamma fick ringa upp mig så fick hon prata lugnande med mig under hela vägen hem samtidigt som jag åkte ;) haha! Imorgon ska jag vara ledig och de ska bli skönt. Ska njuuuuuta.

Marcus är fortfarande här så ska va med honom ikväll. Men innan ja ägnar hundra procent med tid åt honom ska ja göra en repetitions fas på internet till körkorts teorin. De drar fan ihop sig nu. Woooah, nervöst. Höööörs!


gammaaaal bild från 06/07 :D

Måndags update!

Marcus är här så har inte haft lust att blogga än. Och när jag kom hem från honom och jobbet så hade jag inte riktgit tid. Stack ut och sprang en sväng när jag kom hem. Var riktigt skönt idag faktiskt och inte alls så jobbigt. Sen duscha jag och så hämta jag Marcus vid bussen och nu ska han stanna hos mig tills på Onsdag tror jag. Idag har jag jobbat lång dag, började halv sju och slutade fyra. Så är rätt trött just nu. Imorgon ska jag med jobba, men börjar elva och slutar fyra så inte lika jobbigt!

Men hörs imorgon efter jobbet. Nu ska ja fortsätta titta nyheter med mor, far och böjbä :) <3


Färgat hååååår

Nu har jag färgat håret och ja vart skit nööööjd. Precis den färg jag ville ha! Nu ska ja snart göra mig iordning. Men först ska ja chilla lite. Halv sex går bussen från Åtvid. Hoppas ni får en trevlig kväll :) <3


Söndag 15 augusti

Hej på er alla fina!

Gud så skönt jag har sovit inatt. Hade lite svårt att somna igår kväll, men när jag väl klarade det sååå sov jag såå skönt. Nu har jag precis ätit frukost och ska strax fixa iordning mig någolunda, sen ska ja dra ner till Åtvid och köpa hårfärg och lämna ett busskort till Marcus så han kan ta sig in till stan ikväll. Vi ska nämligen dra till Ming ikväll och käka. Tror jag nämnde de igår. De är ju 2 hela år mellan oss idag. Fan vad fort tiden går!!

Ni får se håret i eftermiddag när jag är färdig färgad! Pussss




pain

The pain of love,
In all of us,
It hits you like a hammer,
The pain of love,
We can't turn off,
Let's celebrate the drama,
The pain of love,
Don't let us crush,
We will be All forgiven,
The pain of love,
I want to touch,
Without it's not worth livin'

fan vad jobbigt allting är just nu. men det kommer lösa sig, förr eller senare. det har du också lovat..



14 augusti 2010

HÄLLOJS!

Kom hem från Åtvid för en stund sen. Är svin trött och lite halvt sleten. Men det vart en jätte värd kväll igår asså! Käka pizza med Viiicckyyy först, sen vart de för fest i repan med fooolkKZz. Sen vid halv tio-tio gick Tojja och jag upp till Parken och raka vägen in i öltältet. Drack lite och sen börja Drängarna spela. Vart värsta öset då, as härligt. Alla hoppas och dansa. Var geeeenom svett efter. Var kvar på Parken till två för då stängde dom öl tältet. Då stack vi till Kebab baren och käka, feeeettt gooootttt. Marcus och jag kom väl hem vid halv fyra kanske!

Idag tänker jag inte göra ngt mera. Är svin trött asså! Imorgon är de 2 år mellan Marcus och mig så vi ska nog dra in till stan och käka och snacka! Hörs kanske sen :) CHIAO





Mot åtvid!

Är geeeenom svett. Men ska dra till bussen strax. Tänkte bara slänga upp outfiten idag. Hoppas regner håller sig borta. Håller tummarna för en trevlig kväll, men de tror ja de blir!! :D


igga mitt snygga ansikts uttryck x)

Fredag

Vakna för en stund sen. Har varit ute på en promenix med Olle! Men fyfan vad varmt det är ute och kvavt. Nästan så åsk-rädda josefin hoppas att det blir åska. Ligger och grunnar lite på hur jag ska göra ikväll FORTFARANDE. Hatar beslutsångest!!!!! Ska tänka lite till och försöka få tag på Julia. Sen får vi se!

Har inte så jädra mycke att säga just nu. Utan ska nog plocka ordning på rummet ist. Hörs senare!!



så söt är jag just nu i min säng!

Torsdag kväll

Fy tusan vad trött jag är ikväll. Sen den där känslan av att man inte har lust med något. Vet inte riktigt hur jag ska planera min helg. Beslutsångesten tar över så att säga. Vankas fest i parken med öltält och live musik, inte helt dumt. Dock har jag inget sällskap att ta mig in i öltältet med. Men för det finns de vänner som vill festa, även om dom inte har den stora åldern inne! Mor min frågade även om ja ville med ner till stugan imorgon kväll och sedan stanna till lördag, inte helt ointressant de heller. Kan bli sista tillfället innan hösten och den långa vintern. Ska sova på saken som de så fint heter och se om ja bestämt mig imorgon. På lördag är de ju fest på Gruvan också, skulle kunna skippa stohejet imorgon och köra all in på lördag. Men de är ju de där med sällskap isf. Äh, vi får se. 

Nu ska jag sluta ligga här och grunna över mina problem. Ska bädda sängen och ösa på en film tror jag. Sen ska ja fan sova!! Imorgon bitti blir de en jogging runda om mitt knä tillåter. Lite överansträngt har de allt varit idag efter att ha tränat 3 dagar i rad. Not so good. Hörs imorgon! Godnatt


josefin just nu


Torsdag 12 augusti

Halllååååå bloggen!

Kom hem för en liten stund sen. Så just nu ligger jag i min säng och tar det lugnt, SKÖNT! Igår blev det en full späckad dag. Hade körlektion, åkte ut till tornby och köpte kamera med Marcus, blev sen till fotbolls träningen för bussarna körde ihop sig, träna fotboll (SÅ JÄVLA KUUUL) , åkte hem och duschade snabbt som fan, åkte till pappa och dom som var och fiskade kräftor och slängde i mig mat där och till sist åkte jag ner till Åtvid för fest hos Linus! Och det blev en rätt galen kväll, men det är väl så de ska vara ;) Marcus och jag orkade inte gå hem till honom inatt så vi sov kvar hos Linus. Drog och köpte frukost vid halv ett tiden och sen gick vi hem och åt den hos Maakie. Jävligt gott var det hur som helst.

Idag ska jag inte göra någonting alls, bara ta det lugnt! Imorgon överväger jag om jag ska festa eller dra ner till stugan med mamma och kanske kolla om Ida har lust att hänka. Ska fortsätta överväga det till imorgon. Kaggebo låter lockande.....sista gången för iår liksom. Vi hörs nog senare!









Natt inlägg

Har precis landat i en säng hos linus där jag tänker sova inatt! Blev en galen kväll/natt med trevliga människor :D berättar mera imorgon. För nu däckar jag snart! GODNATT

Onsdag

Ligger i sängen och slappar med en sovandes Marcus brevid mig. Ska snart släpa upp honom för jag börjar bli hungrig faktiskt. Vid ett tiden ska vi dra in till stan. Jag ska ha körlektion i 40 min och sen ska jag köpa en ny kamera som jag sa igår. Marcus ska köpa sig en bärbar dator eventuellt. Så jag skriver kanske senare när jag kommit hem. Dax att väcka Marcus, puss


Kamera inköp imorgon!

Imorgon efter min körlektion ska jag köpa en ny kamera, äntligen! Har ingen aning om vad jag vill ha för ngt. Men vill att de skabli bra bilder liksom. Har kollat en stund nu och funderar på denna. En Casio EX-H5 svart! Jag behöver liksom inte en värsting värsting systemkamera. Vill bara kunna fota snygga bilder i vardagen. Ska kolla efter denna imorgon tror jag! Sen kan ni räkna med mera roliga bilder på bloggen :D



Nu kommer snart Marcus, får se vad vi hittar på :)

Tisdag 10 augusti

Har varit iväg några timmar och uträttat lite ärenden. Drog först och klippte topparna. Så de blev inte så stor skillnad. Har bestämt mig att bli duktigare på att klippa mig. Förr kunde de gå ett år mellan varje gång jag klippt mig. Fy på mig! Jag vill få långt hår och då måste jag klippa mig imellan åt om de ska bli fint jööö! Drog ner till Åtvid sen och tränade med Ulla, säger bara TRÄNINGSVERK IMORGON! Har redan ont vafan, haha! Fick goda besked, får börja träna lugnt på fotbolls träningarna. Känns heeeelt ok asså. Har saknat det en aning. Så ska dra dit imorgon och skriva på övergångs papprerna samt träna lite lugnt!

Köpte lite nya skor idag på sportringen. Ett par svin sköna löp-skor för 750:- sen två par tyg skor eftersom mina har gått sönder. Feeels greaaat. Vet inte vad ja ska hitta på mera idag, kanske va med Marcus senare <3


Samtals ämne...Tom



bra att någon förstår mina känslor iallafall! =)

Måndag 9 augusti

Slappar i sängen, så skönt så! Skulle måla naglarna men lyckades hälla ut halva naglacket över min hand så den är helt svart nu. Blev irriterad så sket i att måla. Gör de senare! Bara tagit de lugnt med Marcus igår och idag. Igår prata vi mest och idag har va legat och slappat framför tvn hela dagen. När jag kom hem stack jag ut och sprang, skit jobbgt men skönt efter. Sen tog ja en dusch och smeta på en ansiktsmask och tog ett fotbad. Svin skönt! Var helt slut efter spring turen och kände mig yr. Men nu har det gått över.

Får se vad jag ska sysselsätta mig med resten av kvällen! Imorgon ska jag träffa Ulla vid två och träna med henne, sen får vi se vad som händer. Kanske släpar med mig Marcus hit eller ngt ;)


Söndag!

Helloo there! Ida åkte hem för en liten stund sen. Har umgåts med henne idag vilket varit trevligt. Har suttit och snackat typ hela dagen! Hade ju inte träffats sen i januari föfan, haha :) Jobbade frulle idag och gästerna var jätte sena, var fest igår så tror att många va bakis! Så kom inte där ifrån förrän strax efter tolv. Men de gick bra iaf!

Nu ska vi äta och sen ska ja dra ner till Åtvid och träffa Mackelimack :) Ska bli roligt, saknar honom asså! <3


Trött & sleten

Har precis tagit en varm skön dusch som verkligen behövdes. Mitt hår var ett stor jävla kaos. Illa asså. Igår va jag ute på krogen med Jessi, Matte, Fegge, Emilia & Oliver. Jäkla trevlig kväll. Även om Emilia och Oliver tog lite för många tequila shot så dom fick åka hem lite tidigare, haha :) Vi skicka hem dom runt ett kanske. Sen gick ja och Jessi tillbaka in på Plaza och flirta till oss en varsin shot och drink. Något vi kanske inte hade behövt. För fyyyyyfan vad bakis jag var imorse. Kunde inte ställa mig eller sätta mig upp överhuvudtaget asså. Allt bara snurra. Men vid två tvingade ja mig upp för att åka hem. Jessi och jag sov nämligen hos Fegge med honom och Matte! Har jobbat ikväll förstår ni, gick faktiskt bra även om ja tvivlade på att ja skulle palla imorse, haha! Men nu är ja jätte trött och ska strax sova. Ska jobba frulle imorgon och sen ska ja äntligen få träffa min pääälskling som kommer hem, saaaaaaaaaaaaknaaaaar!!

Vi hörs imorgon! Tog inga bilder igår och dom jag tog är ändå så jävla suddiga pga att man var rätt onykter ;)


Mot stan

Är helt genom svett. Blir alltid så jävla varmt på mitt rum och nu har jag precis sprungit omkring som en idiot och gjort mig iordning. Trodde inte jag skulle hinna, men de gjorde jag gott och väl. Är klar och väntar typ bara på att klockan ska bli sex just nu, då ska ja dra till bussen!

Men hoppas att ni får en trevlig kväll. Det lät nog ja få iaf, vädret är ju härligt som tusan idag! Nu ska ja fortsätta digga med TokYo hOteLl, skit bra hotell, mitt favvo hotell, tio stjärnigt! ;) just nu håller de sitt tack taaaaaal till sina hotell gäster, morr!!!



såhär ser jag ut idag, FEJN


Frrreedag

Slöar i min säng för tillfället. Riktigt skönt att få sova ut idag asså, det hade jag längtat efter. Ska snart klä på mig och tvätta ansiktet sen får jag se vad jag ska göra under dagen fram till ikväll. Har inga planer! Ikväll där emot så ska jag Jessica Fegge Matte och herr Oliver dra ut! Så Jessica och jag drar oss nog inåt stan vid sex tiden för látt föra lite inne i stan. Sen blir de krogen med de andra grabbarna, skooojjjjj ska de bli.

Vi hörs kanske senare. Ska klä på mig och så nu :)


Bild från i onsdags när vi åktre ballder :D

I scratch so deep in your empty seat



Asssåå feöknlkv lk e4oit9iu4fruib9ivi4fn iu4kguekjrfiefjwji friuw efiub eiuf
TAKE ME HERE AND NOW LIXOM!

Sen kan ni ju kolla på videon nedanför och kolla ytterligare lite på dennna mannens sexighet. Serri asså, dör



Slappar dag

Är äntligen hemma och tar de lite lugnt, känns som att de typ inte har hänt på hundra år. Så ikväll ska jag bara ta de lugnt och lägga mig tidigt. Hade Riskettan imorse och jag ville seriöst bara dö imorse när klockan ringde och ja var tvungen att gå upp vid kvart i sju. Kom hem från liseberg vid ett inatt och var sluuuut som människa. Fyfan! Men vi hade en jätte rolig dag :)

Var ute och sprang när jag kom hem och nu har jag precis haft ansiktsmask och fotbadm, kände att de va perfekt för mig just nu, haha! Så resten av dagen ska ja inte göra ngt speciellt alls. Plocka ordning på mitt rum och slappa. Vill ni se bilder från Liseberg antar jag att de kommer upp på jessicas blogg :)





TRÖTT

Sitter vid köksbordet och väntar på att tacosen ska bli klar, så jävla gott asså! Är svin hungrig. Har varit uppe sen kvart i fyra imorse så känner mig rätt sleten. Köpte mest bra att ha saker idag. Hudvård, hårprodukter, strumpor, sport bh, en smyckes hållare osv. Kom hem vid halv fem och har suttit och kollat hotell till sthlms resan jag och Macke ska göra eftersom ja fick de i födelsedags present av honom. Men har bestämt att vi ska boka när han kommer hem från Öland i helgen ist! 

Nu sitter jag och känner mig ren och skön. Haft peeling i ansikte och på kropp (köpte nytt idag) , hår inpackning, smörjt in mig och badat fotbad och masserat in fötterna i en fotolja jag också köpte idag! Så nu ska ja bara äta sen är ja redo för sängen, imorgon bitti klockan kvart över 8 går bussen till Liseberg med mina bruuuudZzzz, KUUUL!


älskarrrr att känna mig reeeeen

Bra daaag

Tänkte bara göra ett litet litet inlägg innan jag kryper ner i sängen och drar igång WTHC (welcome to humanoid city) Hade skit kul på halkan idag, sladda osånt, jätte kul asså! Sen när jag kom hem drog familjen ner på fotboll. Åff förlorade, men äh! Klockan kommer ringa 03.45 imorgon, ska åka till Ullared med Marcus föräldrar och Angelica! Ska bli jätte kul, ska in handla allt sånt nödvändigt (y)

Men nu är de säng dax. Vi hörs imorgon när jag kommer hem, vet inte riktgit när de blir! KRAAAM


saknar kaggebo!

Födelsedaaag!

Jihoooo, nu är jag också 18 år som mina kära vänner, så nu kan vi röja gärnet asså! Den ända som saknas är lillplutten Julia, men hennes tid kommer även den ;) Fick fika på sängen imorse innan mamma drog till jobbet eftersom hon börjar jobba igen. Fick lite paket, blommor, en liten röd och en liten vit vins flaska på skämt, haha! Sen fick ja hela körkortet betalt plus att ja ska få välja ut en ny digitalkamera! Så himla bra, eftersom min jävel är borta! :o Marcus ligger i min säng med, så ska snart pussa hejdå eftersom han åker till Öland idag.

Drar mig alldeles strax in till stan för göra halkan!!


Spadag!

Sitter på altanen och bara väntar på att det ska bli regn och kanske till och med åska, är svin kvavt ju. Har varit ute och sprungit och sen haft lite hemma spa. Duschat och haft peeling, rakat benen, smörjt in mig, haft hår inpackning osv. Så nu känner jag mig sådär skönt ren. Ska försöka ha såna hemma spa dagar en gång i veckan sen när skolan drar igång, för de är ju så sköönt! Är hundvakt just nu till Olle, men ska strax gå in med honom till min farmor och farfar för ja tror ändå de kommer hem snart. Sen ska ja ta ett fotbad också och hälla upp lite godis och sen spela the sims en stund, neard. Marcus kommer senare också, så himla fint!! För sen kommer inte vi ses på hundra år, han åker imorgon :(

Men nu ska jag springa in med Olle sen fixa fotbadet (y) SKÖNT


Holyyy makaroniiii



SERIÖST KOLLA IN BILL, JAG DÖR SÅ JÄVLA SEXIG!
(Från när de var på Prince konsert i början av juli)

Mtv world stage i Malaysia

31 juli 2010 i malaysia.










Intervju med hitzfm.














Söndaaag

Hade en trevlig kväll hos Jessica igår och de va kul att Fia kom en stund med. Ses inte allt för ofta. Men på onsdag drar vi plus Emilia till liseberg, så de ska bli skit kul! Hoppas vekligen vädret håller i sig då. Idag ska ja inte göra ett dugg. Försöka ta tag i mig själv och sticka ut och springa senare bara, annars har ja inte en aning. Imorgon fyller jag 18 och de "firas" genom att göra halkan ;)

Later


RSS 2.0