I LOVE U!

 
 
Snälla jag orkar inte med mitt liv. Tja Justin, jag älskar dig ganska sinnessjukt. Ses om 22 dagar..♥.♥.♥.♥.♥

31 mars 2013



Hejsan!

Igår bloggade jag inte för jag hade fått någon typ magkatarr. Hade så himla konstig känsla i magen hela dagen. Sen på kvällen fick jag två olika "mediciner" av farmor & farfar och då gick de över nästan direkt. Han iallafall med och gå en sväng på Påsk marknaden nere i Åtvid med mamma, åt även lite lunch med henne och sen tog vi det bara lugnt helaa eftermiddagen. Jag åkte hem vid sex tiden, var lite fyllechaffis åt pappa och sedan kom Marcus och gjorde mig sällskap på kvällen. Vi såg på film och tog de lugnt :)

Nu ska jag snart sticka ner till Åtvid och gå ut och gå med Julia. Puss!

Glad påsk

 
Har haft en välbehövlig dag hemma. Påsk lunch, städning och löprunda. Ikväll gjorde jag fruktsallad och har bara slappat. Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och bara klickar runt på nätet. Ska strax se om jag hittar någon bra film att se innan sovdags!

Glad påsk :)

29 mars 2013

Jag sitter i sängen med Fall på högsta volym och känner mig så himla glad. Jag vill bara börja tjuta av glädje...kan ni fatta att det bara är 25 dagar kvar till Justin nu? Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur sinnessjukt det är för någon. Går inte! Jag kan bara säga att det kommer bli bästa dagarna i mitt fucking liv. Åhhh ni anar fan inte hur mycket jag längtar. OFATTBART är exakt vad det är...♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hur som helst, idag är det Långfredag. Jag har haft en super skön morgon. Vaknade vid strax innan nio men har legat i sängen och ätit frukost, spelat Candy crush och tittat klart på filmen jag somnade ifrån igår. Nu ska jag, pappa & Fredrik strax äta Påsk lunch hos farmor & farfar :) Ska gå över och se om farmor behöver någon hjälp med dukning osv.

Ha en bra dag! Puss
This will be my death.

28 mars 2013

 
God kväll ♥

Jag har jobbat 06.30-15.00 och hunnit med 45 minuter Easyline ikväll. Behöver jag ens säga att mina ögon står i kors just nu? Har precis krupit ner i sängen så jag ska sätta på Maria Wern och somna till. Imorgon är det Långfredag och jag är ledig. Ska ut och löpa och äta påsklunch hos farmor & farfar annars inga planer. Väldans skönt faktiskt!

Godnatt på er, nu ger jag upp!

27 mars 2013

Hej på er!

Jag har flytt hemmet de senaste dagarna då Fredrik legat i magsjuka som jag nämnde i måndags. Idag har jag dock vågat återvända hem till Värna för nu är han nog frisk igen och pappa har inte blivit smittad. Hopppas inga bakterier lever kvar! Jag har varit hos mamma och hos Marcus iallafall och hunnit med en hel del träning. Två löpturer, en pw och så lite gym.

Idag vaknade jag hos mamma, sen har jag varit i stan och ätit lunch med Oliver samt fyndat två saker på rean. Nu sitter jag hemma, men ska snart byta om och sedan sticka ner till Åtvid och träna. Blir Core ikväll med Julia, herregud kommer dö. Det var sjuuukt jobbigt sist. Hoppas man blivit lite starkare sen dess.

Imorgon jobbar jag frulle-lunch så jag börjar tidigt. Sen blir det Easyline på kvällen innan jag nog tar lite påskledigt. Så vi hörs ♥
 
27 dagar kvar förövrigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


25 mars 2013

Hej på er!
Jag vaknade för en liten stund sen av att pappa ringde och berättade att min bror fått magsjuka...tacksam för det!! Magsjuka är det värsta jag vet så slipper gärna att bli smittad. Så mina planer för dagen ändrades lite. Har ingen lust att åka hem så jag ska stanna i åtvid till imorgon också iallafall. Sen får vi väl se om dom är bättre där hemma imorgon ;) Jag ska slappa i soffan och smälta frukosten sen tänkte jag ge mig ut på en löprunda. Ska bli spännande. Var ett tag sen nu :) ikväll blir det easyline med Julia och där imellan får vi se vad som dyker upp! Ha en bra dag.

30 dagar

 
Jag finner inga ord som kan beskriva hur jävla mycket jag längtar. Det är så fruktansvärt otroligt att det snart har gått alla dom där 9 månaderna. Alla dom där 200 dagarna. Idag är det under 1 månad kvar, 30 dagar. Sen kommer jag stå där i Globen och han kommer vara där och jag kommer vara så obeskrivligt lycklig. Jag kan inte fatta att detta kommer hända på riktigt. Känns som en fucking dröm, men nej! Om 30 ynka dagar händer det. Så jävla stort!! En person som inspirerar mig så sinnessjukt och som jag älskar av hela mitt hjärta fast jag aldrig ens träffat honom kommer stå framför mig. Folk får gärna kalla mig galen och töntig som är (snart) 21 år och helt galen i Justin. Jag bryr mig inte. Jag inspireras något sjukt av honom. Han är en så otroligt godhjärtad människa och värd all succé som han åstadkommit. Folk får tro vad fan dom vill. Som någon sa till mig i veckan "Ni är bara pengar för honom, han bryr sig egentligen inte ett piss om er. Ni är bara hjärntvättade". Tro det. Gärna! För jag, Justin och resten av hans fans vet sanningen. Jag hade aldrig stöttat och skyddat honom på det sättet jag gör om jag vetat att han var en känslokall pengakåt random kille. Men han är inte det. Han har klättrat från botten dit han är. Han har jobbat röven av sig och han har kommit bra mycket längre än många andra. Eftersom han kommer ifrån en stad som är ungefär lika stor som Åtvid, haft en helt vanlig barndom med lite tillgångar och inte alls mycket pengar värdesätter han sin succé på ett annorlunda sätt mot vissa kändisar som i princip föds in i kändiskapen. Dom har aldrig sätt något annat och beter sig då på ett annat sätt.

Jag tror ni skulle ha svårt (om ni gjorde lite research) att hitta en människa som är mera tacksam än Justin Bieber. Han har båda fötterna på jorden, är trygg i vem han är och sååååå givmild. Med sig själv till sina fans och med pengar till såna som behöver. Och JA, jag kan säga detta för jag följer honom varje dag och jag tror jag vet mera än honom än er som hatar honom och enbart kräks upp massa skit. Det finns faktiskt människor som är goda och inte bara ute efter pengar. Och om han nu varit ute efter enbart pengar tror jag nog han fått så han klarar sig vid detta laget och isåfall hade han nog lagt micken på hyllan.

Här har ni en text han själv la upp på sin Instagram för några veckor sen som han själv skrivit. Pga att pressen hela tiden försöka smutskasta honom och hitta fel och brister. Svårt att acceptera att en människa kan vara GOD för vissa verkar det som. Klart han gör fel och misstag ibland, han är ju en människa. Vem fan gör inte det? Tråkigt att hans ska belysas i pressen efter en minut medan dom ALDRIG uppmärksammar allt otroligt fint han gör varje vecka. Men det är väl typiskt nyhetssajter....alltid måste allt vara negativt.

24 mars 2013

Idag händer det inte alls för mycket. Jag har haft en skön morgon med stor frukost framför Maria Wern som jag somnade ifrån igår. Vid fem tiden står lite träning på schemat med Julia och sedan ska jag hem till mamma och äta våfflor.

Mycket mera spännande blir icke denna söndag. Vi hörs ♥
 

23 mars 2013

Har jobbat 07.00-15.30 och sedan åkte jag direkt hem och fick vara med på farfars 82års kalas en stund åtminstone! Fick i mig lite smörgåstårta och vanlig tårta i trevligt sällskap :) Nu åkte precis Vickan, Christina & Micke hem och jag är galet trött. Ska se på Maria Wern och bara slappa hela kvällen! Ska bli väldigt skönt.

Puss!

Måla lite på min byrå igår. En liten "note to myself" när saker och ting känns hopplöst

22 mars 2013

En fucking månad nu. Hurryyy the fuck uppppppppppppppp

Jag håller på att rensa min garderob, men tog ett litet break och kollade in här nu. Ska rensa ur alla kläder jag inte använder och som bara ligger och tar plats. Vill ha lite plats så jag kan handla lite nytt inför våren och sommaren framöver. Inte shoppat något nytt på riktigt länge nu. Men får nog vänta någon månad till. Denna lön kommer jag nog behöva inför Bieber veckan, nya extensions, en bunt räkningar och ett par tusingar ska in på Australien kontot.
 
Ska fortsätta mitt rensande och sedan får vi se vad denna dag kan ha och erbjuda mera. Blir nog rätt lugnt :) Jobbar imorgon! Puss och trevlig helg.
 

That power

Will.I.am släppte sin låt som han gjort tillsammans med Justin tidigare i veckan. Asså orkar inte så bra den är!! Nya party dängan lätt. Fett jobbat asså. Gryyyyyym! Hoppas spotify får den SNARAST.
 

21 mars 2013

Asså åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh det är fucking en månad kvar tills Justin spelar i Sverige för första gången imorgon. EN JÄVLA MÅNAD!!! Fattar ni hur nära det är nu eller? Jag orkar fan inte med mitt liv när jag tänker på det. Längtar något sinnessjukt!! Får damp i hela kroppen och vill bara springa 50 mil och skrika rakt ut. Kommer bli x antal dagar som allt fokus kommer ligga på Bieber. VI KOMMER VARA I SAMMA STAD OCH PÅ SAMMA PLATS. Helvete asså, det är cpskadat hur mycket man kan längta.

Om vi ska försöka samla oss en halv sekund och prata om vad jag gjort idag då. Sov länge, vaknade halvt medvetslös, åt stor frukost och vaknade till i soffan. Sen har jag hunnit med att städa undervåningen och varit på vårdcentralen med Macke och kollat upp om man kunde få något mot våran klåda som både han och jag haft (mest han). Så vi fick några piller som vi ska äta så ska de förhoppninsvis bli bättre.
 
Nu ska jag ösa Bieber på fucking högsta och plocka ordning på rummet innan det är dags för 45 min Easyline med Julia! Peppp :))
Ge mig kraft. SES OM EN MÅNAD BABE!!!!!!

20 mars 2013

Well hello people

Blev en lång dag för mig idag och det börjar kännas. Skulle bara jobbat frulle-lunch egentligen men pga lite personalbrist så fick jag åka tillbaka till jobbet efter ett litet träningsbreak med Julia på eftermiddagen. Sen hjälpte jag till lite mellan 17-19.30. Handlade lite på hemvägen och nu har jag äntligen landat i min säng. Längtat efter den sen imorse!

Förövrigt är jag så sinnessjukt lack på vädret att jag i nuläget övervägger att gräva en grop och begrava mig själv tills ljusare tider. För så som det är nu är fan inte okej. Skärp er nu vädergudar innan ni får med fucking mig och göra, juste!

Nu ska jag tända ljus och se på någon go film. Awesum. Puss


Var lack redan igår och då var det ju rena rama våren................

19 mars 2013

Har haft en bra dag! Försöker vara positiv trots att jag ärligt talat bryter ihop på snön. Det ska vara vår. Hoppas fan det vänder snarast!! Denna dag började iallafall hos Marcus. Vi tog det lugnt på morgonen innan han drog till stan och jag en vända till mammas lägenhet innan jag gick till jobbet. Jobbade bara några få timmar och när jag slutade stack jag till gymmet med Julia. Nu ligger jag utslagen i soffan framför teven hos mamma. Ska ligga kvar en stund till innan det är bums i säng. Börjar jobba 06.30 imorgon. Puss!! 

5 veckor!!!!!

 

18 mars 2013


Kan börja denna måndag med låten som går på repeat hos mig just nu. Så jävla bra! Petter är kung och Daniel likaså, kunde inte bli något annat än fett. Denna aukustiska version är sjuuuukt bra också. Grymt!

Sov länge idag och kände mig halvt medvetslös när jag vaknade. Har precis ätit frulle och ska väl göra mig iordning snart. Ska åka in till stan med Marcus lite senare. Jag måste köpa en ny plattång...min har brakat ihop och jag han inte till Ikano innan dom stängde igår...var typ 10 min efter dom stängt..haha!

Kvällen kommer nog spenderas med Marcus...får se vad vi hittar på! Puss

 

17 mars 2013


Holla amigooos!

Haft en bra helg eller? Min har varit kanon. Kom hem från Värmland för någon timme sen. Har haft det så jätte bra hos Sofia. I Fredags blev det fest med ett skönt gäng...satt hemma hos Fia & Jocke och lirade ölspelet och blev fulla. Orkade inte dra ut så vi hamnade först på någon random hemmafest men det var bara orginal där så Fia & jag stack efter max 5 min. Larvade runt och vid två på natten fick vi för oss att dra till Grums(?) jag, Fia, Jocke & "Nörsken". Dunka dunka i bilen och och öste på som fan, handlade lite fyllekäk på någon 7/11 och sedan dunkade vi hem igen. Var hemma 4 och då somnade vi på några sekunder. Igår hade vi en riktigt bakislördag. Låg i soffan och sov varvat med att titta på tv hela dagen. Framåt kvällen kvicknade vi till men vi dissade att köra en festkväll till som de var tänkt från början utan vi gjorde hemmagjord pizza och hade en riktig filmkväll. Mysigt!

Jag stack hem vid halv två och det gick kanon att köra. Bra väg och inte så mycket trafik. Hahaha var med om sjukaste på donken i Kristinehamn. Stannade och skulle köpa med lite käk i bilen tänkte jag. Beställde, stod där och vänta på att få all mat och precis när jag fått min mat och ska gå ut till bilen kommer det fram en tjej ifrån kassan (inte hon som hjälpt mig eller så utan någon random) och säger ba: det är en kille här bakom (så pekar hon mot köket) som skulle vilja ha ditt nummer, har du lust att skriva ner det på en lapp? Jag stod som ett fucking frågetecken och tänkte ba; vad i helvete ville han sa du? hahaha. Stirrade på henne lite för länge tror jag, hörde hur hennes kollegor började garva och då svarade ja snabbt som fan ba; "nej tyvärr". Och sen halv sprang jag till bilen och hjärnan gick på repeat "vad hände precis? vad händes precis?" och sen så fort jag kom in i bilen började jag asgarva...HAHAHA! Orkar inte med folk. Men han gav mig ju ett gott skratt iallafall vem du än var...hahaha

Nej nu blir det räkmacka och myskväll. Puss på er!

Årets företagare

För er som läser Corren är väl inte detta inte helt okänt. Men i lördag blev Hanna & Thomas och Villan i Åtvidaberg utsätt till Årets företagare! Så otroligt roligt :) Stolt över att vara endel i denna utmärkelsen tillsammans med mina underbara kollegor. Trivs så bra med allihopa och jag tror knappast att jag skulle kunna få det så mycket bättre på den fronten.
Grattis ännu en gång till Villan!!

Denna bilden är gammal för nu mera har vi stenplattor på baksidan istället för gräsmatta :)
 

14 mars 2013

Hello fellas!

Kom precis hem efter jobb och en date med Viktoria. Övriga dags planer blev inställda. Men det var rätt skönt då jag hade ett ganska pressat schema. Så nu fick jag mera tid till packning osv inför morgondagen.

Ska strax hoppa in i duschen och sedan börja packa. Ska även försöka hitta på något roligt käk till kvällen! Sen blir det sängen skapligt så jag är pigg och gla när jag ska sitta ensam och köra i 3-4 timmar imorgon.

TREVLIIG HELG ♥
 

13 mars 2013

Go kväll ♥

Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har jobbat hela dagen från klockan 10 till 21 :) Kom hem för en liten stund sen. Så nu har jag krupit ner i sängen! Har precis tittat på Mia på Grötö och nu ska jag strax sova. Börjar jobba 06.30 imorgon och kör till 14.00. Sen ska jag träffa först Viktoria och sedan tjejerna jag köpt Justin Bieber biljett och gå igenom lite praktisk. Åker hem senare på kvällen för att packa...åker äntligen till Sofia i värmland på fredag!!! Åh så roligt det ska bli. Lär bli en jäkla massa festande, snack och mys! Stannar till söndag eller måndag.

Men vi hörs väl innan jag sticker iväg. Nu ska jag nog se ett Livet enligt Rosa avsnitt och sen sova. Puss!


12 mars 2013

Go middag!

Låg och tittade på The impossible och tjöt som en gris ända till halv två inatt. Asså seriöst, sjuuukt bra film. Men så jävla hemsk. Man kan inte riktigt fatta att det verkligen har hänt på riktigt. Vilken jävla mardröm. Brukar tänka på tsunamin när jag är i Thailand...är så jävla larvig men jag har alltid koll på vattnet så det inte beter sig lustigt. Har även drömt tsunami mardrömmar innan vi åkt iväg till Thailand. Senast att Marcus sköljdes med i vågen och jag höll mig fast i ett träd och var helt förtvivlad. "Tack gode Gud att det bara var en dröm" tänkte jag när jag vakna. Men flera tusentals människor har ju faktiskt varit med om det. Fyfan!! Livet är inte rättvist...

Men om vi ska byta samtalsämne. Idag ska jag träffa Nemi vid två, fika och gå igenom en del praktiska grejer inför konserten. Med tanke på att vi ska köa så jäkla länge måste vi väl planera lite...hahah. När vi har fikat klart ska jag dra ner och gymma sedan åka hem till mamma. Imorgon jobbar jag 10-18! Såå vi hööörs hörreni. Puss ♥
 

Me


11 mars 2013

Åhh tiden bara rinner iväg. Kan ni fatta att jag ska se Justin Bieber snart eller? För jag kan inte fatta. Bara vissa sekunder ibland och då blir de bara för mycket och jag bryter halvt ihop av lyckaaa. Sjukt! Längtar så stört.

Imorse vaknade jag vid tio tiden och strax efter fick jag ett sms av Hanna att hennes dotter blivit sjuk och hon undrade om jag kunde komma och jobba över lunchen för henne. Så jag flög upp ur sängen och gjorde mig iordning snabbt som attan och stack och jobbade ett par timmar. Slutade strax efter tre och då fick jag sms av Jessica som undrade om vi kunde ses, så vi har fikat hos mamma idag och pratat ikapp om senaste tiden. Jättekul att se henne igen!! Hon åkte hem vid 18.00 och då stack jag ner till gymmet i en timme. Skönt!

Nu har jag duschat och hoppat i Onepiecen. Vi ska snart äta Flygande Jakob här hemma...min & Fredriks favroit. Sen ska jag se I hissen med Filip & Fredrik och när det är slut hoppas jag min film är färdig nedladdad. Ska se The impossible som Jessica tipsade om idag. Handlar om tsunamin i Thailand. Ska bli sååå spännande! Verkar sjukt bra...men sorglig..

Ha en bra kväll ♥
 
Älskar vädreeeet

Hair color

Är så sugen på förändring i håret. Men rädd att ångra mig eller misslyckas! Men har varit blond så länge nu och sugen på något nytt och fräscht till våren/sommaren. Är inne på en brun nyans med lite röda toner i. Mahogny eller koppar. Är rädd att Mahognyn ska bli för röd och att kopparn ska bli för orange...

Så här larvade jag aldrig förr. Då körde jag bara på! Men det modet finns inte kvar längre. Jag har iallafall precis tagit ur mitt ringhair efter två månader så nu blir det nog clips ett tag igen. Iallafall till jag bestämt mig vad jag ska ha för hårfärg. Ska iallafall besluta mig innan Bieber i April, då vill man ju ha fräscht hår! Nu är det så tråkigt att jag dör.

 
Denna nyans har jag nog tänkt om jag ska ge upp det blonda! Btw, orka hur snygg Lindsay var här. Synd hon knarkat sönder sig och opererat sönder sig...

10 mars 2013

Vilken jävla dag jag hade igår! Gick upp halv sex och kom inte hem förrän halv tre inatt. Var länge sen jag var så slut i hela huvudet. Sanna & jag fick inte ihop kassan...allt var bara kaos. Och stå och försöka räkna och hitta felet klockan halv två på natten när man gick upp halv 6 på morgonen var inte en sån jätte bra kombo. Ingen av oss kunde tänka. Det stod helt still. Vi vart tvugna att ge upp vid två tiden. Får hoppas det löser sig..

Som ni förstår sov jag länge idag. Vaknade vid halv tolv och har mest slappat i min One piece sen dess. Tittade på omröstningen av gårdagens Mello final. Tjutit som en gris till Robins vinst. Så jävla kul för honom, är så sjukt glad för hans skull. Hans låt var inte min favorit men spela roll. Han kändes lite som en "underdog" som man inte trodde skulle vinna...och antagligen inte han själv med tanke på hans reaktion. Ae det blev bara lite "emotinal overload" för mig. Otroligt glad för hans skull!! Och undra vad Bard säger nu som ratade Robin genom hela Idol? Hur gick de för dig och din porrgrupp? Juste. Grattis Robin, helt klart en vädig vinnare. Äkta människor är alltid värda sånt här & en sådan är Robin. Jippi!

Jag ska inte göra mycket idag. Eventuellt en vända till gymmet och sedan passa på att handla. Mycket mera än så blir det inte. Känner mig rätt sliten om jag ska vara ärlig...

Nu blire film. PUSS!




8 mars 2013

Har jobbat 11-17.30, fixat lite små saker, tränat en snabbis och nu har jag landat i soffan. Min kväll blir inte så spännande...har ätit Grandiosa pizza och snart blir det lite plommon och nötter innan jag ska gå och lägga mig. Jag jobbar delat pass imorgon och frullen är redan från 07.00...så jag har en lång dag framför mig. Men ska bli roligt!

Ha en trevlig helg ♥
 

7 mars 2013

Godmorgon! ♥
 
Jag vaknade nyss av att jag fått sms om att jag behövde hoppa in på jobbet. Behövde inte komma förrän till 12 så jag har iallafall gott om tid på mig. Skulle egentligen träffat Daniella (blev framskjutet) idag och fikat och sedan skulle Julia och jag ha gått på Easylinen ikväll. Men vad gör man inte för att få sina timmar? Jag är ju verkligen i behov av en bra lön nästa månad och denna vecka har jag inte direkt jobbat íhjäl mig...

Jag ska platta håret och gå ner och gör en god frukost. Tror jag stannar i Åtvid över natten ska ändå jobba 11-17 imorgon!

Ha det så bra :)
 

Björn attack

 
HAHAH! Har ni sätt detta klippet? Tror det är rätt gammatl...Fredrik visade mig det för länge sen. Sååå jävla kul, kärringen får ju dampet kan man ju säga. Så sjukt kul att hon skriker "spring för helvete gubbjävel!!!"´HAHAH

6 mars 2013

Igår hade jag en riktigt latoxe dag. Jag kan få såna dagar ibland då jag blir helt handlingsförlamad. Jag har ingen lust eller ork till något och jag vet inte riktigt om jag är glad eller ledsen...haha! Oftast brukar det sluta med att jag sitter hela jävla dagen och tittat yt-klipp (oftast på Justin) eller uppdaterar bloggar, facebook och twitter utan att ett skit har hänt. Piss tråkigt, men jag har ändå ingen lust att ta mig för något annat. En sån dag hade jag igår!

Orkade mig dock upp framåt kvällen och åkte ner till mamma och åt middag med henne. Pratade lite och tog det lugnt och sedan åkte jag upp till Marcus. Vi gjorde fruktsallad, tittade på tv och sen såg vi klart på Barnen på Luna. Minns ni den serien? Jag älskade den när jag var liten. Handlar om 4 barn som blir föräldralösa och rymmer ut på en båt för att dom ej vill ha några nya familjer. 

Just nu sitter jag hos Marcus men ska strax åka hem. Måste hem och hämta träningkläder och sedan fara tillbaka till Åtvid. Vart lite ändrade planer igårkväll. Skulle egentligen tränat ikväll och innan det hade jag tänkt ta en fika med Daniella. Men fikan blev lite uppskjuten så jag kände att var nog bäst att försöka få träningen gjord innan. Så jag ska träffa Julia vid två på gymmet och sedan vid 5 ska jag vara i stan och träffa Danni :)

Men ni får ha en bra dag ♥
 

5 mars 2013

Godmorgon allihopa!

Jag vaknade för en stund sen och har inte riktigt tagit mig upp ur sängen än. Ska alldeles strax gå ner och äta frukost. Tror jag ska ta mig en promenad senare, annars får jag se. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka ner till mamma eller Marcus lite senare.

Nu kurrar magen!


Haters gonna hate

Jag kan gå igång så otroligt på såna här kommentarer. Jag vet att jag aldrig kommer kunna predika och få bort allt hat cuz haters gonna hate. Men jag förstår inte varför man ska vara elak och kasta ur sig så jävla mycket skit.

Självfallet kan alla inte älska samma sorts musik och samma artister...alla fastnar vi för olika. Men finns det någon anledning att gå till personangrepp på artisten/bandet ifråga bara för man tycker dom gör dålig musik? Och bara för dom inte gör den musikgenren som du gillar så behöver dom ju inte vara totalt tondöva eller utan tallang. Såna kommentarer (som denna nedan där det står att Rihanna, Justin Bieber & Maskinen är missfoster) visar bara vilken otroligt låg intelligens man har.

Tillexempel: Jag har aldrig tyckt om Madonna. Dock är hon ju uppenbarligen jävligt bra på det hon gör eftersom hon har varit och är en av världens allra största stjärnor. Jag tycker inte om hennes röst och jag är inte alls speciellt glad i hennes låtar. MEN, jag är ju tillräckligt klok att jag fattar att hon ändå har tallang.

"Nothing great never comes easy" är kanske ett uttryck någon hört tidigare? Att sitta framför dator skärmen och spotta ur sig personangrepp och en ofantlig mängd hat äcklar mig så otroligt. Jag är ledsen, men jag kan inte hålla tyst när folk börjar mata på om SKIT. Vad gör ni själva med era liv? Har man lyckats bli en av världens största artister/skådespelare eller whatever så har man fan jobbat för det.

Kräks på allt näthat. Det är aldrig okej att skriva nedtryckande saker....inte ens till en känd person. Ingen vill höra sånt. Ge fan i och lyssna på den musik ni inte tycker om istället. Ni sparar en jävla massa energi på det också, lovar.


7 VECKOR

Hänger i Stockholm med Justin fucking Bieber om så lång tid. Hajjar ni eller? Så jävla fett äre att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Längtar så cpskadat damp brutalt ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


4 mars 2013

När jag skrev datumet insåg jag att det är tre hela år sedan jag såg Tokio hotel live i Globen med Jessica. Herreguuud! Undra vad dom gör nu för tiden? Musik har dom ju då fan inte gjort sedan 09...skulle vara kul om dom släppte något nytt.

Jag vaknade vid tio och har ätit frukost vid tvn nu. Har inga planer för dagen överhuvudtaget. Blir lite Easyline ikväll men annars ingenting. Jätte intressant!


This day

Känns som jag inte gjort annat än att ätit idag. Mängder av mat hos kusinerna, god tårta och så ikväll har jag fått i mig popcorn och glass. Beach 2087 här kommer jag!

Imorgon är jag ledig så då får jag nog tvinga ut mig själv på en löprunda och försöka förbränna en tiondel av alla dagens kalorier. Ikväll har jag legat framför teven helaaa tiden och bara slöat. Ska se klart Johan Falk och sedan krypa ner i sängen och tända lite ljus och se någon film tills ögonen står i kors.

Godnatt ♥
 
Så mysigt får de nog bli ikväll igen

Bieber fun


3 mars 2013


Idag fyller min bästa kusin Vickan 20 år! Så dagen till ära blir det en söt bild från en av alla våra sommrar ihop under barndomen. Ska åka och fira henne snart...tänkte få i mig en kopp kaffe och macka och fixa till frippan lite först.

Ha en bra söndag ♥

Mello

Hejar helt klart på Falling med State of drama i Melodifestival finalen. Är tok-kär i låten ♥ Rösta på den nästa vecka ppl!!


2 mars 2013

Goookväll ♥

Allt bra? Jag har varit ganska bakis idag..som vanligt. Men det är väl smällar man får ta efter en lyckad kväll. Hade en jätte rolig kväll och träffade på en massa gullungar jag inte sätt på evigheter. Grymt!

Idag har jag bara legat och slöat framför teven hos mamma hela dagen. Stack hem vid halv sex. Så jag har tagit en varm dusch och nu ligger jag utslagen i soffan och väntar på Marcus & att köttfärssåsen ska bli klar, mums!


1 mars 2013

Nu är det fan i mig vår. Vi har lämnat vintern bakom oss och går mot ljusare tider och det känns helt jävla UNDERBART! Antar det kommer bli ett par bakslag som vanligt..men det kan man ju leva med när man vet att värmen är på väg!

Jag åkte till stan idag när jag vaknat. Har handlat lite små saker som saknades och sen sprang jag även på bästa Danni. Så vi gick en vända ihop! Efterlängtat och se hennes fina face igen. ♥ Sen jag kom hem har jag satt i alla hårslingor jag tappat senaste tiden...äntligen klar. Så nu sitter jag här och taggar med partymusik. Ikväll har Thersesa 20års fest och har abbonerat hela Natt&bar. Ska bli så jävla kul!! Blir förkrök hos mamma med Julia & Isabelle. Awesome!

Nu ska jag börja göra mig iordning. Men ha en trevlig helg ♥
 

HAPPY BIRTHDAY





Inte för att du ens vet att jag finns på denna jord (ÄN) eller för att du skulle smita in på min blogg då & då och läsa....men det är tanken som räknas. Idag är det Din dag och eftersom du rört om i min hjärna så otroligt och inspirerar mig inför livet så fruktansvärt mycket VARJE DAG så tycker iallafall jag att du är värd ett eget inlägg i min blogg. Inte direkt första gången det händer...men denna gång är det lite extra kärlek i varje ord jag skriver ♥

Tack som fan för allt du gör för mig utan att ens veta om det. Min inspirationskälla när det gäller och ett levande bevis på att aldrig säga aldrig.

Grattis på födelsedagen Justin Bieber! Väntar fortfarande på inbjudan till festen, men antar du tweetar den under dagen? Puss min ängel, vi ses om 1,5 månad...de vet du ♥

RSS 2.0