skitans

jag hade skrivit ett jätte lång inlägg men självklart hänger sej denna skit dator så försvann allt. så nu vart jag sur och kortfattar mej ist om de saker som stod i texten.

* jag är väligt trött, sover troligen för lite så får skylla mej själv! borde lägga mej tidigare.
* imorn ska jag på röntgen. malin berätta att man måste ligga i ngn grej tyå as länge helt stilla, kan ju inte säga att det lockar så hoppas som fan inte att ja måste göra det, men om ja måste får jag väl bara göra't. tyvärr.
* sen skrev jag även att jag kan fortfarande inte sluta tänka på i lördags, får ett litet lende på läpparna bara av att tänka på det! så mycket lyckat.
* sen skrev jag ngt mera som ja inte kommer ihåg.

lite kortfattat! PöZz


slööööööö

går dagen var sjukt värd asså :D kosta 120:- att gå in på parken men det var det abolut värt! för festa hos elsa, orkar inte rabbla upp alla men det var kanon sen drog vi till parken runt halv tio. götttt! så var vi där hela kvällen. skit lyckat :)

 kom hem från macke för inte alls länge sen! duschat nu och känner mig lite sleten, men det är smällar man får ta :) ska bara chilla idag, det kan behövas så man orkar med en ny skolvecka, blää! röntgen på tisdag så då får jag veta om det är korsbandet och sen på torsdag ska jag till sjukgymnasten igen! se om mitt knä är mindre stelt, men jag tycker det själv faktist. men får se vad hon tycker :) annars är det inget på schemat i veckan. skulle nästan önska mig en till sån där lyckad fest nästa helg! länge sen det blev en så lyckad fest, alltid brukar det hända någon av mina kompisar något eller än själv. super verkligen!
men nu ska jag inte skriva mera :) tog inga bilder, men kommer kanske när jag får av tojja för hon tog lite hos elsa vet jag :) hare, peace.


FRIIDAY I'M IN LOVE

tvekar alltid på om ja ska gå in och skriva några rader, tänker liksom....jag orkar inte...eller jo...nja...okej då! så nu skriver jag fast ja tänkte att inte göra det! har inte skrivit på ett tag ju :)

onsdagen bestod av nollning för tojjas klass och jag med flera tänkte festa till det lite då för det är ju alltid kul och sen gå och kolla på alla nollor när dom fick ägg och allt snusk på sej! fyy så nii stank era snusk ;D jag fia louise bella tojja niklas benny och jessi för festa hemma hos emilia, hon va ju självklart där med :) sen stack vi ut och förblev ute istort sätt hela kvällen. började väl vid 5 och macke och ja kom hem till honom vid halv 12. så man var rätt sleten igår i skolan men helt klart värt det! ligger efter lite med sömnen så det är så hiiiiimla skönt att de är fredag nu alltså, jag skojar inte! jag ska sticka iväg till bjööööörsäter om en stund och kolla på björs tjejerna när dom lirar fotboll! :) kul att träffa nathalie och stefan också , sen alla tjejer såklart! igår kollade jag med på fotboll, fast på mitt lag och det gick inget vidare :s . JAG VILL MED SPELA, skit och bajs :(

imorn kööör vi på igen iaf :) det är ÅFF dagen så fest i parken :) så de blir för fest hemma hos elsa med vet inte vilka :) fia ska dit och hennes kompis från norrköping, sen bella louise tojja sara och så vidare. vet inte alla det märks. sen sticker vi vidare till parken och jag antar att vi ska danska all night long ;D yyeah. så övernattar jag hos maa boy :) GÖTT
näääpp, nu ska jag gå och byta kläder och styla till mig lite. känner mej sjukt trött så lär väl se totalt hash påverkad ut eller nått ;) hare bra, kanske skriver imorn :) annars ha en bra helg


imorrrrrn :)

det luktar fläsk pannaka på hela övervåningen just nu och jag är verkligen vråååål hungrig, jag har varit duktig och lagat mat idag med! :) lite snäll får man ju vara ibland faktiskt.

sen dag idag, känns som två dagar har tagit en evighet! men imorgon är det äntligen imorgon och det betyder att alla 1:or ska bli nolllade :) underbart skojj ska de bli att titta på dom och njuta av att dom (förhoppningsvis) får gå igenom de vi gick igenom laaast year. så ska förfestas lite hemma hos emilia imorn med bara mej fia och tojja som ja vet nu =) sen samling nere vid skolan vid 7 så då följer nog vi med ner och kollar på dom och ser vart de tar vägen ;D men det återstår att se imorn. sover kvar hos mackisen iaaaf :)
sovmorgon imorn sen en lektion och så slutar vi så då ska jag nog umgås med jessica, sen träffa tojja senare när hon slutat sen vidare till emilia :) KUL!

äsch nu ska jag gå ner och äta innan jag svälter ihjäl! muuums ska de bli! (:


hata måndagar klubben, intresserade titta hittåt!?

seg jävla daaag, redan trött på skolan och jag lär få en minst lika seg dag imorn...orkar inte! :( vill ha onsdag och se nollningen :) och dricka med everyone! sen vill jag ha lördag! jävla vecka ta sluuuut.

har cyklat på farfars cykel och varit duktig, typ den ända motion jag kan utföra för tillfället och de suger lite....
vet inte om ja ska laga mat, först skulle jag det sen blev jag och mamma osams för vi MÅSTE tydligen alltid äta gemensamt och jag orkar inte vänta på henne 78 timmar när hon gör ngt annat....så ah vi rök ihop lite och har inte sätt henne sen då, kanske att jag lagar någon mat, men isf för att jag är hungrig.

tisdag - donno
onsdag - nollning?
torsdag - donno
fredag - kolla på BSK tror jag :)
lördag - partajs i parken :)

ah min vecka, låt tiden gå fort =)


söndag kvälll

kollade precis klart på OC säsong 1, gud vad sur jag blev på hur det sluta. ja vet att det finns typ 3 säsonger till men blir irriterad över hur ryan valde att göra!!! gud, ni som inte ser OC fattar väl inget men ni som sätt det vet kanske vad jag menar. nu blir det säsong 2 next sen med macke.

men sov hos maakie inatt, sket i sköna gröna för....vet inte varför lathet antar jag. vi orkade helt enkelt inte. satt hemma hos honom och slappa hela kvällen, jag la mej rätt tidigt med för blev trött som jag alltid blir nu för tiden när klockan bara är sisådär elva.
imorn är de back till skolan igen, heel vecka. men blir väl att ladda upp sej så man är riktigt taggad på lördag för då äre åff dagen och fest i parken så ska bli kanon asså, längtar verkligen! är sugen på att festa :) på onsdag äre eventuellt nollning med så då ska jag nog bara va med o kolla på och kanske dricka lite med alla mina vännor i 1:an :) KUUUL.

men nu ska ja ner och fixa mat sen måste jag ta hand om mina jordgubbar på framville :L jag har blivit nörd som så många andra, haha :)


lördaay

kom till macke för ngn halv timme sen :) ska sticka upp till nina om en stund!
får se vad vi hittar på ikväll, kanske sköna gröna grebo? ae vet inte ;)


amour



we belong together,
like the open seas and shores,
wedded by the planet force,
we've all been spoken for

M.J
<3

nu är det fredags myyyyyys

guuu vad skönt med slappar fredag, behövde jag idag efter gårdagen som blev väldigggt lång, hög ljud, hoppig, skrikig och helt underbar :D orkade inte stå inne i publiken mot slutet så efter måns stack vi från publiken och lyssna på stenmark och emd under tiden vi gick till bilen :) hördes ju bra om man säger så :) öronen var helt bort domnande mot slutet, niklas hade dunkat musik i bilen hela vägen till norrköping med så vi va fan halvt döva innan vi änns va framme och det börjat! ;) var iaf hemma vid 12 och somna typ halv ett, sen vare bara att gå upp vid 6 imorse, hur surt det än var så tog jag mej opp, BRAVO.

2 lektioner sen sluta jag och då åkte töjjsan robin jag och macke in till stan :) skulllle fixa lite grejer till nästa helg :)
sen hem och då blev de knä-träning! cyklade på farfars cykel och gjorde mina övingar sen in i duschen och nu har jag precis ätit pizza och kräftor, vilken blandning :) men kräftorna var efträtt och det var sjuukt gott :'D nu ska jag strax bädda ner mig antingen i min säng eller i soffan och se klart på OC säsång 1 :) slapppis! nu tänkte jag lägga upp några bilder, om jag kan hitta några som inte är suddiga ;D haha


sceeeeen


fia och niklaaas


sjukt mycke folk :o blev mer på kvällen


program ledarna eller vad man säger :) erik vedberg och alex elle någe tror jag hon hette :)


förbandet, ramselles elr ngt :) jocke hette gitarristen och va sexig som fan :)


kiiim :) heeere coooomes theee niiiiighttt ;D YEAH


lilli och sussi eller ngt, jäkla tanter ;)


JANET :D



H.E.A.T med helt klart....underliga kläder, syns inte så bra där men de var det :o



andreas johnsson elle vad han heter lyfte stämingen när hela publiken sjöng hans låt glorious med honom ;)


agnes :) dåliga bild men hon rörde sej så mycke :o SJUKT fin klänning hade hon.


kvällens höjdpunkt tillslut, sveriges sexigaste kille ah, kanske världens sexigaste ;)
mumsmums måns zelmerlöw, maaaah gad, han är så fräääääsch! love him!
efter vi sätt honom och sjungit brother oh brother, hold on och hope and glory med
honom va vi nöjda :) TACK FÖR KVÄLLEN :)


nu kallar OC. puss


ännu en dag mot sitt slut

nu är det dags att krypa ner i min möjsiga säng =) bli pigg till imorn så jag orkar med hela kvällen.
vi får väl se om jag överlever bilfärden dit! hör eventuellt av mej imorgon kväll när jag är hemma.
annars friiiiday next! sängen kallar! godnighhhht :)


han är bra på't :) syns inte där dock!

förstaa skoldagen

inte speciellt jobbig dag asså, slutade halv 12 :) va med tojja jullan bella och lollo ett tag, stack till macke och hämta mina grejer sen typ märkte jag att han gick bakom mej. han hade tydligen slutat :) så gick hem till honom en stund sen köpte vi glass och så skulle han ha lektion igen med musikprofilen så jag träffa tojja osen stack jag till sjukgymnasten i stan :) fått massa övningar jag ska göra nu ettt par ggr om dagen så att knät slutar va så stelt. sen ska jag dit igen 3 sep efter att jag vart på magnet röntgen :) får vi se om benet är mindre stelt då, eller knät.

immorn ska jag på rixfm festival i norrrköping :) benny ska dit så han kör biiiilen va :) så jag fia och emilia, sen skulle nog niklas med också :) ska bli skita roligt!! men men.

NÄSTA HELG ÄRE FERRE I PARKEN :) LIIIIIIIIITE KUL :D
ska dra, chingchong!



kläder

guuuuuuuuud, jag tycker det är så svårt att bestämma vad jag ska ha på mig. varför kan man inte alltid känna den där känslan "detta sitter bra, detta ser jag bra ut i" . nej istället måste man va på det dära "jag-ser-fet-ful-och-äcklig-ut-humöret" då blir det inget bra när jag ska välja kläder. men nu tror jag att jag har bestämt mej för morgon dagens klädsel. hoppas och håller tummarna att jag kommer trivas i det imorn med. lite styling i facet och håret med så måste detta bli bra, ja josefin det blir bra!!! sluta vela :)


ny design

nu har jag ändrat designen igen i brist på annat att göra :)



kommer sakna de sköna sommar kvällarna när hösten och vintern kommer
sommaren borde vara längre.


sista dagen på ett härligt lov.

yepp, det är vad det är idag. imorn vid denna tid punkt är jag troligen i skolan. dock har jag typ bara en lektion imorn så ska inte klaga så mycket :) har världens huvudverk och har haft det sen i förrgårs kväll. den släpper inte, jag har masserat tinningarna och ätit en miljoon ipren men den släpper inte, jag blir sjukt irriterad!! den måste släppa till imorn annars kommer det bli en plåga att gå till skolan och sen sjukgymnasten direkt efter, bläääkis.

ska åka till macke senare och så snacka malin och jag om att vi skulle umgås en stund ikv nu när dom ändå är i lägenheten :D så vi får se, men det är väl mina planer just nu. sen försöka få huvudverken att försvinna innan jag bryter ihop.

chiooo!


snart slut på sommar

uschans, det är inget vidare att skolan börjar om 2 dagar.

i lördags var det 1 år mellan mej och macke :) så det blev chingchong mat och bio, year one som jag redan sätt en gång, men det gjorde ingenting. sen hämta triton oss, mycke snäll och vi åkte på 20 års fest som rolle hade och var där en stund. dockk inte så länge. lyckad kväll =) sen igår vakna jag hos macke mycke sent! åkte ner och kolla på brudarna när dom lira match mot lindö vilket inte gick så bra. sen åkte macke och jag hem till mig för mor far han o jag stack in till stan och kika på bio (again) sommaren med göran denna gång! se värd film, yepp :) sen hem hit och chilla, kolla på wallander och snacka med fegge och jimpi :) idag har vi inte gjort ett skit, kollat på tv och på film! emil i lönneberga. rätt slaaappt (h) får se när jag blir av med honom ;D men de går ingen nöd på mej när han är häär :)

nu har jag fått ny tid hos sjukgymnasten på onsdag, så då ska jag väl få ett tränings schema om vilka rörelser jag ska göra och så. sen har jag även fått tid för magneröntgen på knät i stan. 1 september. så ca. 2 veckor sen får jag veta om det är korsbandet och operation next! blä, det skrämmer mej :( och vi som skulle till branäs med och åka skidor i vinter, jag kan inte följa med om jag måste operara mej :( inget kul. men får se hur det går.

imorn sover jag hos macke sen är det upprop på onsdag klockan 9! göttttt med skola-höst-skola-vinter-skola-mera vinter-slask-skola-blött-kallt-tidigvår-skola-skola-skola-....och sen sommar igen! en evighet. sommaren jag fyller 18. hoppa över allt annat och bara gör så de blir den sommaren, TACK. 

ska sluta skriva och se om jag kan hitta macke , kan han va på toan :D puss



tjoflis :)

ännu ett sommarlov börjar att gå mot sitt slut :/ känns rätt surt, hela sommaren har bara flugit förbi. vill inte börja skolan, men ändå så vill jag det. saknar att träffa alla vänner varje dag. och från o med iår får jag träffa jullan och tojja nästan varje dag och det ska bli kaanon asså, seriöst hela underbart :) 2 riktiga "bästisar" på skolan :) + min malin då som jag redan hade tja, iaf halva förra året :)

idag var jag inne på sjukhuset i norrköping för att en läkare skulle få kolla på mitt knä :) han böjde och vred på det sen ville han sticka in en nål i min led för att suga ut massa vätska eftersom de va så svullet och se om de va blod i vätskan. för om det är blod i vätskan finns de risk att korsbandet är av...och det var blod i vätskan så vet inte riktigt vad som händer nu. ska bli skickad på magnet röntgen i linköping nästa vecka...läkaren skulle fixa en tid. så ska vi se om den visar något. är det korsbandet så blir det operation neext, lite skrämmande fast jag tror det är de bästa :) jag vill inte lägga ner att spela fotboll. men de suger en hel del att det är typ 6-9 månaders rehabilitering :( men det är väl bara att bita i det sura äpplet :/ man kan ju faktist vara med om saker som är sååå mycket värre än detta. det som skrämmer mig är att bli sövd faktist, men antar jag överlever det :)

i tisdags åkte jag till marcus och vi har vart sen då till idag. har kollat på OC säsong 1 typ 2 hela dagar! har en skiva kvar nu med typ 4 avsnitt :) men det är riktigt bra asså. imorn ska jag till tojja för att träffa gamla gänget från 7:an - 9:an :) ska bli svin skoj! så ska jag sova där och på lördag ska macke och jag in till stan för bio och käk eftersom det är 1 år mellan oss då :) mmmmmh, jag älskar dig snutti (: sen sover jag hos han eller han hos mej och på söndag ska ja nog kolla på laget och sen åka till stan för bio med familjen! sommaren med göran (: tror de blir en täääävlig helg :D
nu har jag skrivit nog. PUSS



sån höst det är på bilden, sån höst saknar jag! sån höst vill jag ha ! <3

HELVETE!!!

ja, dagen skulle blivit bra den började bra iaf eftersom jag vaknade med min snusande underbara älskling brevid mej imorse och i rummet intill låg min käre vän fredrik! dom sov kvar efter gårdagen hemma hos mig. var tänkt att de skulle grillas och massa med mina vänner, men många kunde inte och visst de har jag förståelse för om man planerat annat eller liknande tidigare. och jag kan inte heller tvinga hit någon, men tanken var att de skulle va som ett litet "födelsedags kalas" eftersom jag fyllt år. men vissa hörde inte änns av sej fast ja bad dom att göra det vare sej de skulle komma eller ej och vissa sa en sak men sen visade det sej att dom gjort någe annat. usch, jag ska inte bry mej. men jag blir ledsen. macke tojja och fegge kom iaf! snällt av er. jag blir så förvirrad av allt, alla förändras till det sämre? känns som jag ej har några kvar...
men de 3 som kom hade jag iaf trevligt med sen :) vi spela kubb kollade på tsatsiki och små däckarna :) sen spela vi spel innan tojja drog och vi andra somna.

klockan halv tio vakna jag av mej själv, stängde av alarmet som skulle ringa en kvart senare för jag kände att jag inte skulle somna om :) jag var på g för jag skulle till norrköping och ha seriepremiär efter sommar uppehållet och spela match mot smedby! det skulle bli kul och jag såg fram mot det! jag drog med mej fegge och macke till åtvid vid halv elva, haha :) 15-20 min in i första halvlek så får jag chans till anfall och springer mot mål och ska vika inåt men vad händer, mitt knä böjer sej och det bara knakar i det. jag blev så jävla chockad alltså :o där hade jag spelat klart för den dagen och den veckan? den månaden? DEN SÄSONGEN? ne jag vet inte, men just nu ser ingenting bra ut. jag kan gå, har inte skit ont förutom i fel positioner. men benet kan inte vara rakt knät far iväg bakåt. nu hoppas jag att ja kan få en tid hos sjukgymnasten snarast! och hoppas av hela mitt hjärta att det kan gå över utan ngn operation eller liknande och att jag snart kan gå ut på fotbolls planen igen! jag hoppas hoppas hoppas, det är allt jag kan göra!

pga knät kan jag inte jobba i veckan, skulle aldrig klara av att stå 8 timmar! så nu vet jag inte hur det blir i veckan. tojja på fredag och sjukgymnasiten i veckan hoppas jag också. 1 års dag för mej och macke på lördag iaf <3 guu vad jag älskar honom, han är bästbästbäst! nu ska jag inte skriva mera. HOPPAS JAG BLIR BRA!



HEJ OCH HÅÅÅÅÅÅÅÅ

okej, allt började igår vid hm..halv fyra. då hade jag pakat min moppe helt full :o stor väska + madrass för jag och min kära vän vilma skulle bege oss ut i vildmarken för att tälta :D jippy! så jag åkte hem till henne klockan halv 4 för att bre mackor och packa ner tält och grejer. sen skulle vi försöka komma på ett sätt, (BRA SÄTT) vi kunde ha alla grejer på. det löste sej, men jag har ingen aning om hur övriga befolkningen såg på mej när jag kom där på moppen för jag såg troligen inte fullt normal ut. men vad tusan, man lever ju bara en gång :D vi fick upp tältet eftersom min vän vilma var väldigt smart, jag får erkänna att hon var smartare än mej iaf på "sätta upp tält" punkten. vi grilla och sen drack vi lite :) för vilma blev det tillräckligt...jajjemen. hon ramla in i buskar och bada med kläderna på, tror dock ej de va meningen? eller hur ;D vi somnade runt halv ett och jag vaknade klockan 5 och vilma strax där efter och de gick inte somna om så efter att vi legat och dragit oss sisådär två timmar + att vilma hade hunnit få ur sej gårdagens lunch så packade vi ihop och åkte hem. dusch + sängen next kändes det som. klockan halv nio var jag hemma och då tog jag en låååång dusch sen la jag mej och somnade i min underbara säng och sov (bara) 1,5 timme sen vakna jag av mina övriga familjemedlemar som gapade om det ena och de andra. så ja bestämde mig för att skita i sovet och gå upp o fixa mej!

klockan lite efter 1 stack jag lillebror och morsan till skänninge för att gå en runda i den helt sjukt otroliga hettan på marknaden. men det var mysigt och de blev faktiskt svalare ju mera tiden gick, eller så inbilla man sej det!? det blev inte mycket köpt för min del, dock en underbar liten väska som jag hade i mål att köpa. den blev min! :) efter ca.2½ timme åkte vi hem då var man ganska nöjd faktist. sen direkt när vi kom hem åkte fredrik och jag och bada och jag kom hem för ett tag sen med fredriiiko elr fiskooo fick jag inte med mej hem för han tyckte de va för skönt i vattnet. knäpp, han blir aldrig nöjd :o nu sitter jag här och känner mig riktigt utmattad och längtar tills ja ska få lägga mej i sängen, min säng <3
det ända jag saknar som jag skulle vilja ha i sängen också är maaaaakien , saknar honom rätt mycke om jag ska vara ärlig så jag längtar och hoppas jag kan träffa honom imorn :) nu var de väl tillräckligt från mej. POUSS.

vilmaaaaaa


tältet :D


möms :)

hellojs

sitter hos macke gick hit efter träningen igår så har sovit här inatt :) macke gick upp vid 5 imorse och åkte ut och fiska.
ska åka in till stan sen och träffa vilma, fixa lite grejer till imorn när vilma o ja ska tälta och så :) niice!
torsdag ska jag på skänninge marken och lördag kommer lite foolk till mej så ska vi grilla och så :) men men. kommer inte på ngt att srkiva, hejjjs


eyeeyyeye



1700:- rikare.
YES!

imorn är min riktiga dag
imorn äre fotbolll all day long
imorn kommer macke
imorn blir fäääätt


HEY HO LET'S GO

jag får paniiiiiiiiiiiiik, det är typ 2 veckor kvar av sommarlovet :( vart tog lovet vägen!?!? :o jag vill inte att det ska ta slut.
sen ska man sitta i skolan typ hela veckor och glo och ha piss tråkigt och gå upp tidigt :( det suger! sommarlovet borde vara mycket längre tycker jag.

igår var malin och ja på bio och såg year one och den va sjukt rolig, asså äkta våran humor :D sen gick vi till donken sen vart jag tvungen att ta bussen hem vid tjugo i 10 för gick inte ngn mera förrrän halv tolv. så gick till tåget och malin tog det som gick halv tio sen fick jag vänta på bussen 10 min själv men jag överlevde ;D nu väntar jag på att mamma ska komma hem för då ska jag baka tårta till alla som kommer ikväll, jag tycker det ska bli kul :o sen måste jag städa mitt rum för det ser ut som skit igen, inte så ovanligt nu mera :p . ska iaf bli riktigt nice att träffa vickan ikv för jag har inte träffat henne på hundra år känns det som :)
imorn blir det en hel fotbolls dag sen på kvällen tror jag att macke kommer hit :) hoppas det iaf.¨på onsdag ska jag tälta och dricka med vilma, ska bli skit skoj! vi som inte gjort ngt tsm på hundra år :)))))

nu räcker det från mej :) pussss


RSS 2.0