snart slut på sommar

uschans, det är inget vidare att skolan börjar om 2 dagar.

i lördags var det 1 år mellan mej och macke :) så det blev chingchong mat och bio, year one som jag redan sätt en gång, men det gjorde ingenting. sen hämta triton oss, mycke snäll och vi åkte på 20 års fest som rolle hade och var där en stund. dockk inte så länge. lyckad kväll =) sen igår vakna jag hos macke mycke sent! åkte ner och kolla på brudarna när dom lira match mot lindö vilket inte gick så bra. sen åkte macke och jag hem till mig för mor far han o jag stack in till stan och kika på bio (again) sommaren med göran denna gång! se värd film, yepp :) sen hem hit och chilla, kolla på wallander och snacka med fegge och jimpi :) idag har vi inte gjort ett skit, kollat på tv och på film! emil i lönneberga. rätt slaaappt (h) får se när jag blir av med honom ;D men de går ingen nöd på mej när han är häär :)

nu har jag fått ny tid hos sjukgymnasten på onsdag, så då ska jag väl få ett tränings schema om vilka rörelser jag ska göra och så. sen har jag även fått tid för magneröntgen på knät i stan. 1 september. så ca. 2 veckor sen får jag veta om det är korsbandet och operation next! blä, det skrämmer mej :( och vi som skulle till branäs med och åka skidor i vinter, jag kan inte följa med om jag måste operara mej :( inget kul. men får se hur det går.

imorn sover jag hos macke sen är det upprop på onsdag klockan 9! göttttt med skola-höst-skola-vinter-skola-mera vinter-slask-skola-blött-kallt-tidigvår-skola-skola-skola-....och sen sommar igen! en evighet. sommaren jag fyller 18. hoppa över allt annat och bara gör så de blir den sommaren, TACK. 

ska sluta skriva och se om jag kan hitta macke , kan han va på toan :D pussKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0