fredaag

kom precis hem faktiskt. har inte varit hemma påå hundra år alltså, känns som det asså. har gått i ett med allt, haha! slängde precis i mig en pizza som vi köpte med hem från åtvid. ja va såå sjukt hungrig, helt galet. men nu är jag mätt som en plätt :)

igår var det lasse winnerbäck i cloetta center. det va jätte bra, som de alltid är när lasse är i farten. dock dåligt av mig att inte ha pluggat mera på texterna från hans nya skiva. när han körde låtar från de albummet kan ja erkänna att ja va lite lost, haha. jag gjorde en feeet tabbe med igår. vi åkte med mackes moster in och så hade ja med mig min mobil + en 500 lapp. hade inte mindre pengar så tog med de. när marcus moster kom och hämtade oss så vart de lite stressigt så ja slängde ner mobilen och pengen i jackfickan. sen påvägen in till linkan så tänkte ja att ja kanske borde lägga pengen i ett fack med dragkedja eller i mackes plånbok. men ngt fick mig att glömma den tanken. så när jag skulle betala garderob avgiften upptäcker jag i förskräckelse; VART FAN ÄR MIN 500-LAPP? rotade som en idot i fickorna men kunde inte hitta den. och inte i bilen och inte i mackes rum sen när vi kom hem. så igår slarvade ja bort alla mina julklapps pengar. lyckat....som tur va så är mamma snäll och ger mig en ny till julklappar :)

imorse vare lucia i kyrkan men både ja och macke va halv döda så vi sket i de och tog sovmorgon. va skönt som fan asså! har iinga planer för helgen. eventuellt julhandla lite imorgon, känns som de börjar bli stressigt nu x) haha. får se om ja kanske kan få med mig mamma in, alltid hoppas! ikväll ska jag iaf sitta vid tvn 20.00 med en skål med popcorn, njuta av att vara ensam och titta på idol finalen :) calle och erik. har älskat båda två ända sedan första gången dom ställde sig framför juryn och öpnnade sina munnar, "I'M WALKING TO STOCKHOLM" som calle sjöng och "RICKY WAS A YOOOUNG BOY" som erik sjöng med sin otroliga röst som fick hela sveriges befolkning att flyga rakt in i väggen eller vad fan som nu var bakom dom. jag bryr mig inte så mycket vem som vinner, erik har varit bra hela tiden, genom hela tävlingen medan calle är den som har utvecklats mest. från att ha stått och kolla ner i golvet och knappt titta opp och se ut som världens blygaste tilll att verkligen äga scenen och rocka som värsta-värsta-värsta rockaren :) ska bli kul att se!!

nu har ja skrivit tillräckligt. possssss


84 dagar. 11 veckor och 6 dagar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0