virus fan

har precis suttit med skol arbete här. men blir galen på att de kommer upp grejer hela tiden. vet fan inte vad som hände igår, trycke på ngn länk (i know, väldigt smart) så kom de typ upp ngn porrskit och så hängde sig datorn och den började låta som fan och sen komde upp massa skit om trojanska hästar och helvete. ahhhh, blir galen! sen nu kom de fram ngn jävla porr ikon på skrivbordet :o haha! porrsurfarN, that's me! nevars. men en granne skulle komma och hjälpa oss att installera om helveten i helgen för vi har inte skivan kvar och jag är inte så jävla clever när de gäller sånt där. meen kommer ju ändå inte vara hemma ngt mera denna skol vecka innan fredag förutom tonight.

jag emilia fia och jessi började jobba en timme tidigare än alla andra på närings läran. så vi jobbade på sen stack vi till affären för vi skulle ta reda på priser och grejer som man gjorde på hemkunslapen i högstadiet typ. töntit. fixa iaf de, sen stack fia till bussen och ja och emilia och jessi stack hem till emilia. men han bara dit tills våran lärare ringde för hon hade ngt jäääätttteeee viktigt att berätta om sthlm. NOWAY tänkte vi. men sen tvinga vi benny att komma och hämta oss så han gorde de så vi slapp gå igen. sen när vi kom dit ville hon typ säga att studiebesöket på spendrup va inställt. och att hr (min klass och 3orna) inte behövde åka med om vi inte läser turism kursen eller ska läsa guidteknik i vår. men alla vi 4 ville liksom hänga med ändå och svårt för henne att säga de till oss i tele. men skit samma. nu vet vi det iaf. tog 3 bussen hem så har ja suttit med skolan i 1,5 timme. brrravo josefin. så nu är min budget klart till turismen. så de är helt klart. ska bara dra ut ett papper i skolan eftersom jag inte kunde öppna den mappen på min dator av ngn anledning. tror de har med viruset att göra. ska fixa en framsida till öl häftet innan ja stänger av denna tröghet. sen ska ja lägga mig i soffan och chilla all night lång. ne va inte riktigt. men ett tag. måste packa inför kommande dagar. kommer gå i ett töjp. men fy så kul :)

för övrigt idag har ja haft nationellt prov i engelska. skulle skriva en uppsats. fanns lite olika ämnen. men ja valde att skriva om mitt liv typ. man skulle lossas att man fått ett meddelande från en vän man inte träffat sen man slutade skolan, skulle lossas att de va år 2019 sen skulle man berätta om allt som man varit med om. ja tyckte de va helt ok och de kändes riiiktigt bra. så är kanooon nöjd faktiskt. jobbar bäst när mina tankar typ får flyga hej vilt och ja kan använda fantasin :) nu ska ja fixa den där framsidan till mitt öl häfte. ni får hare så bra (y) kanske skriver imorgon efter sthlm :)

UNPLUGGED !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0