river flows in you

lyssnar på låten idag med :) jag är ju alldeles för rolig alltså. jag är så himla trött på det hära vädret ena sekunden är det sol sen häll regnar det osv osv osv. inget roligt alls. nu är snart sommaren slut och jag vill ha bra väder nu tack? snälla.
iaf så fyller jag 17 om 2 dagar :) sen är de bara 1 år innan 18. 17 är en onödig ålder men det är roligt att fylla år ju!

jag vaknade för en halv timme sen och om ett tag ska jag gå och fixa mej för ska ta bussen in till stan och träffa mamma. sen ska vi åka till tornby och fixa lite nya saker som gcik sönder när åskan slog ner på 75 ställen här. sen ska vi byta min mobil med som har varit lite halv knäpp. saker har försvunnit och endel grejer kan man inte gå in på. men hopppas att jag kan byta den :) ska ha en likadan oså. sen vid halv 7 ska malin och ja se på bio!!! ska bli underbart att träffa henne igen <3 inte sätt henne sen avslutningen. gud vilka sopor vi är. sen ska vi ut och käka oxå :) himla mysigt ska det bli. men nu har jag skrivit tillräckligt. pussssss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0