ajaj

jag har fått ont i mitt lilla öra, vet inte om jag håller på att få öron inflamation eller någonting :( det gör ont när jag sväljer eller hostar. Sen känns det konstigt och varmt när jag sitter här! usch, hoppas det blir bra. på tal om öra så tog malin hål i mitt öra idag, efter mycket velande fick hon göra de på både mej och jessica. så jag tog ett 3:e i mitt ena öra, blir kanske ett till i andra örat nästa vecka. vi får se ;D

igår va blogg.se cp som fan! jag ändra min header men allt hängde sig hela tiden och var allmänt trögt så jag kunde inte fixa iordning allt som jag ville. och idag var det med segt märkte jag när jag loggade in nyss! men har ingen ork att fixa klart designen idag ändå så ni får helt enkelt överleva.

nu är det iaf bara 3 dagar kvar i skolan, sen lov och efter det praktik. ska bli riktigt roligt om jag ska vara ärlig! jag hoppas verkligen jag får det skojigt. men det verkar som det. men men, på tal om något annat. jag har inte tränat på en vecka, skulle gått dit idag men jag glömde mina gymkläder, ja visst vet ni. men imorn ska ja väl samla mig styrka och gå dit, sen får jag se om jag kanske är lite med marcusen! jag vill det, får diskutera den saken senare. imorn har vi redovisning av våran hotell frukost som vi ska planera i serveringen. jag glömde det jag gjort i skolan, och kommer inte ihåg vart jag sluta. så jag ska göra om den. man ska typ dra ut bilder på allt som ska vara med på änns hotell frukost, sen berätta lite hur man tänkt osv. sen ska man även ha med klädsel på sin personal. så jag har att göra de närmaste timmarna, bäst att jag sätter igång nu tror jag. vi hörs kanske senare! puss på er :)


i love you baby!
hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle hitta någon så bra.
förlåt om jag är knäpp ibland, jag försöker och försöker för att
vara så bra jag kan. jag hoppas du märker det, fast att jag är
en dum elak sur tant ibland. men jag älskar dig mest och så
kommer det vara så länge du vill ha mig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0