halloween

erkänner att jag inte vet om jag stavade rätt till halloween, pinsamt man kanske borde veta hur det stavas?
för mig är inte halloween ngn speciell högtid. kan inte påstå att jag någon gång under mina 17 år har gjort ngt speciellt under halloween helgen...visst man har väl gått på maskerad ngn gång men annars inget speciellt. för mig är halloween bara en helg som "bara finns" eller vad man ska säga.

vaknade ganska nyligen så är pigg och gla' . måste berätta om igår då jag hittade en mus (väldigt liten) i min rättfälla på rummet!! USCHUSCHUSCH. så mamma fick bära ner den för jag vill inte sova i samma rum som en död mus. trevligt att ha den under sängen liksom. sen inatt har jag haft det tyst och skönt utan några ovälkomna gäster. kanske beror på att mössen måste kunna gå genom väggen för att ta sig in i mitt rum nu för tiden. jag har lagt igen saker på alla ställen om en mus skulle kunna komma igenom. min springa under dörren har jag haft ett klädesplagg vid och jag ska fortsätta på detta viset för ja vill inte ha in ngt vidrigt besök. bläkis

ikväll ska jag på 60 års kalas :) jag ska severa och hjälpa till lite och så tjäna lite pengar. så det blir kanon kul! hoppas allting går bra bara, men det tror jag nog. ska vara ute i bygdergården (ligger jätte nära mig) klockan kvart i 6. så det är ett bra tag kvar. så nu ska jag stryka mina serverings kläder, sen platta mitt hår. det blir bättre om jag plattar det en gång tidigare på dagen och sen en gång preecis innan jag ska åka, okej de låter nog sjuk ;D haha. ska hänga tvätt med när den är klar. så ja sätter igång nu faktiskt!
HÖRS


Kommentarer
Postat av: Sarah

Josefin! Det är exakt 1 år sedan idag som vi såg Simple Plan i Stockholm <3 I miss you

2009-10-31 @ 15:38:40
URL: http://sarahklarstrom.blogg.se/
Postat av: Jossan

ja just de, de vare :D hihi! <3 miss U

2009-11-02 @ 21:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0