skola skola skola

sitter i skolan, vi har engelska. alla andra ska redovisa, typ snacka om något i australien. emilia var sjuk igår och hon är sjuk idag så fia jag och hon kan inte göra vårat idag. så vi sa till gunilla, vår lärare att vi ville gå till data salen och "jobba klart" , tja egentligen är vi redan klara. jag är iaf, vet inte om fia och emilia har ngt kvar. så nu sitter vi iaf här och chillar galet och väntar på att tiden ska gå. slutar runt halv, då ska ja ta ut pengar, träffa julla och få pengar av henna och sedan hinna käka lite med. ska fixa lite till fredag :) gör det idag så har vi det avklarat! GOODIE.

ska som jag nämnde igår gymma och sen hem till tojja idag! är totalr opepp på gymmet, men måste! har inte gjort det någon gång denna vecka än och inget i helgen. sen imorn vet ja inte om de blir någonting heller för då ska ja va med macke! så ja måste idag, men det är bara att bita ihop och göra det, visst vet ni! känner mej ju iaf duktig efter. jag hoppas iaf att ja kanske kan finna något vackert i viktorias garderob idag som ja kan ha på mej på fredag. hatar detta med kläder, alltid så jädra fucking svårt. inget sitter bra, ser för tjock i de, det sitter för hängigt, för kallt osv. blir galen alltså :o men man kan alltid hålla tummarna att man hittar något som känns sådära rätt. synd som tusan att man inte var miljardär eller något och kunde åkt in till stan och köpt en helt ny garderob....det där är ju bara önsketänkande. ska kanske köpa mej en trisslott idag.....fast äsch det är ingen mening med, ja vinner ändå aldrig, BUH :(

men nu ska ja sluta skriva och fördriva de återstående 40 minutrarna med att styra med något annat. troligen blir det läsning av bloggar, då rinner tiden iväg och det är BRRRA :)
PUSSHEJS, ha en bra tisdag och håll tummarna att ja hittar något bra i viktorias garderob!


han är inte lite läcker, mums! :)
har inte allt för mycket bilder här alltså ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0