tjatja

kom nyss hem till marcus :) typ hela åtvid ska på tyrolerfest i sporthallen idag, där ibland exempel vis min mor och far samt marcus mor och far. så ikväll är vi ensamma, jag ska sova här och vi har inga planer för kvällen. bara chilla tror jag. idag har jag mamma och macke varit i stan, ute på ikano. skulle hämta min mobil, så nu är min bebis tillbaka till mig igen :') skönt, har saknat den mycket! hata nokia 3310!!!! sen gick vi iaf en runda på ikano, macke köpte en tröja och lite och efter det bar det iväg hem igen. självfallet var det självaste jag som körde bilen både hem och dit, dock inte exakt hela vägen. men till och från tallboda! (: gick kanon, jag gör framsteg måste jag erkänna.
imorn eftermiddag/kväll ska jag åka till jessica och sova hos henne för på måndag klockan 09.00 släpps tokio hotel biljetterna och då ska vi sitta fast klistrade vid datorn för vi SKASKASKA ha biljetter och ståplats utan tvekan. gud vad nervös jag blir när jag tänker på det, men vi ska ha biljetter. om vi inte får i sthlm ska vi ha i gbg skulle vi inte få där får vi väl åka till köpenhamn, härreguuuvd, men jag tror det fixar sig.
macke och jag funderar på att ladda ner en film, jag är sugen på beck i stormen öga eller vad den heter eller wallander prästen. vi får se om ja lyckas övertala honom :) hihi
allt, hoppas ni får en bra lördag :) pussss


åff - mjällby idag på kopparvallen, båda lagen klara för allsvenskan ;)
jag dissa matchen pga att inte macke ville, fast hade tyckt de va roligt att se den
men men, heja heja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0