ändrade planer

macke ville att jag skulle sova här så vi bestämde att jag ska göra det! ska åka hem till mig snart och hämta mina saker, har lite små grejer jag måste ha imorn hemma och så .

idag hade vi matlagning med bara våran klass i köket, vi var 4 pers för det fattades typ två. mycket roligare när vi är själva än när vi är med turist hotell. får seriös panik när vi är med dom, dels för att man typ inte har ngt att göra och dels för att jag inte förstår mig på some of em' . blir bara trötttrötttrötttrötttrött på allt skit snack. den sa det om mig och den sa det om mig, herregud typ lågstadie nivå. och föresten så snackar nog ingen mera skit än någon annan i turist/hotell eller hotell/restaurang. äshc, ska försöka att inte bry mig längre, dock har jag väldigt svårt för att inte göra det för jag tycker hälften är lika mogna som en 3-åring! så nu har jag fått det skrivet med, how I feel.

skönt med fredag imorgon iaf vill jag lova, skulle festat lite men orkar fan inte, har gjort det flera helger i rad nu plus nollningen så lockar med en lugn helg. så eftersom jag sover här inatt ska jag nog försöka få med macke hem till mig imorn kväll så kan vi bara ha lite mysigt och ta de lugnt! det lockar mycket mera än festi asså :) .

sen är det de dära med praktiken, vet inte vart jag ska, vad jag vill eller ngt. får paaaaanik :(
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

nu kommer snart macke ut ur duschen så ska sluta skriva och va social. PUSSSSSSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0