dåligt-tränad.com

välkommen till den mest otränade människan i världens blogg typ, nej men seriöst hur mycket kan man tappa på att vara borta från fotbollen i en månad? tydligen sjukt mycket. har precis cyklat på farfars motions cykel och tänkte att jag skulle köra lite hårdare med mig själv än vad jag brukar på den eftersom jag fuskat med min nyttighets grej idag...FY! jag cyklade typ intervaller i 20 min och nu är jag helt slut, svettig och skakig. herregud! jag måste träna mera. jag kanske ska börja sticka ut och jogga lite lugnt, jag kan det för det gör inte ont. dock vet jag inte om jag får för sjukgymnasten...men det borde inte kunna skada så mycket? men jag vet ju inte så ska inte anta massa saker.

iaf som jag nämnde ovan så har jag fuskat idag, vi hade näringslära och var i köket och gjorde 3 olika nyttiga maträtter med linser och sånt så det var helt ok. men sen till efterätt gjorde julia linda och oliver 2 olika sorters kladdkaka, en som var lite nyttigare än den andra och sen som var onyttig med massa fett i. och då skulle vi smaka om vi kände någon skillnad och jag avstod inte utan tog en bit av varje...FY! så nu ska jag straffa mig själv med att bara få äte frukt till kvällsmat! haha.

imorgon ska jag vara med tojja tror jag :) länge sen hon och jag gjorde ngt ensamma tsm så ska bli riktigt roligt. känns bra med henne på skolan igen måste jag säga, ser henne nästan varje dag nu mera iaf. tummarna opp (y)

sen måste jag bara tillägga en lite sak, tokio hotel är i sverige idag. haha!
hade det varit två år sen hade jag antagligen suttit typ utanför deras hotell och tjutit.
som tur är så är jag inte så pinsam längre, jädrans fjortis-emo man va :)
dock är jag lite nyfiken på deras nya skiva som snart kommer. en till skiva jag är nyfiken
på är lasse.w nya album! äsch. nog från mej, skriver kanske ngt mera sen.
PUSS


eeh, aah jag saknar redan sommaren.
DEN DÄR KVÄLLEN I MITT HJÄRTA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0