dog av sms:et

guuuuuuuu vilken underbar dag det varit. finns det något bättre sätt att vakna på än att se att solen lyser in i rummet och att himlen är klar blå? ae tror inte så asså. gav mig ju ett lende på läpparna redan från start och de blev lite lättare att släpa sig ur sängen och tillbaka till skolan. hoppas verkligen vädret håller i sig!

igår fick jag sms av min kära vän julia som befinner sig i rom för tillfället. där befann sig även tokio hotel igår. jag gick igång ganska rejält på detta sms och sparkade och skrek i min ensamhet där jag stod och vänta på bussen. hoppas fan ingen såg mig för då kommer ja vara idiot förklarad forever asså.........

sms:et löd såhär:
"DU SKULLE VARIT HÄR! TOKIO HOTELS BUSS ÅKTE PRECIS FÖRBI! TOM SATT LÄNGST FRAM BREVID CHAUFFÖREN! han måste varit åksjuk!!! :D"
tar man det seriöst? nej. hur vet hon hur deras buss ser ut och varför skulle tom sitta längst fram? men när hon skriver att hon är "HELT SERIÖS" två gånger så far mina tankar iväg och jag tänker mig in i om jag varit i den situationen. ojojojojojojoj, psykbrytcpdamphelvetemogolidhjärndödefterblivenhandikappad-josefin. tjaaa, ni förstår kanske att jag tyckte de va fett coolt (om det nu var sant?) så idag har vi väntat på svar från den isolerade människan där nere i italien på att hon ska säga vad bussen var för färg, för de kan hon ju inte vetat innan ;) men ho' har inte hört av sig så får överleva tills hon kommer tillbaka till de svenska markerna!

nu väntar hemmagjord pizza, GÖÖÖTTT


Kommentarer
Postat av: jessica

hjärndött

2010-04-12 @ 19:32:05
URL: http://jessicapaulson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0