Hemma tidigt för fan

skönt att sluta tidigt idag, sjukt skönt. två lektioner, sen käka med jullis tojja tess och emilia. ingen bra mat för mig där idag....ja håller på sådär och ska inte äta pasta och potatis osv. har inte gjort de på hela veckan. och idag var det RISgryns gröt, pastasallad eller pasta och köttbullar ja kunde välja på. sen fanns de ingen sallad på sallads buffén utan de va bara den där jävla pastan. så ja fick ta några köttbullar och pilla ut lite grönsaker ur pastasalladen. haha, okej sjukt intressant. men så var iaf fallet. jaja. handla med mamma och nu ligger ja här i min säng och har precis hällt i mig en kopp kaffe. har lite huvudvärk med som jag hoppas inte blir värre!!

ganska lång tid kvar av dagen och de känns inte som ja är så sugen på att ligga här hela dagen. hade fundering på att springa idag, men ja gjorde ju de i tisdags sen gymma jag igår så ja vill inte överbelasta knät, de är ju trots allt inte bra än. så sprarar springet till imorgon så har ja vilo dag idag. idag är det även 7 veckor kvar till ja och jessica ska se tokio hotel. känns helt sjukt, haha! men kan fortfarande inte fatta. bara ibland, typ vissa sekunder.

imorgon äre fredag och ja har noo idea om vad ja ska göra. familjen ska bort så kommer vara ensam hemma så kanske kan se om marcus kan komma hit om han vill och joina mig i min ensamhet. de är ju SJUTTON månader mellan oss imorgon med, så vore ju trävligt om han ville komma. men ja förstår om han inte kan, lördag äre ju rockkarusellen föfan! meeen vi får helt enkelt se vad som sker. ska inte planera för mycke ;) kan där emot inte fatta att de är 17 månader sen ja "träffade" marcus....eller blev tsm med honom. har ju känt varandra sedan 05. men de känns som de är så sjuukt mycke längre och på ett sätt känns de som de är så sjukt mycke kortare. tiden går så fort. han är så fin och ja älskar honom så mycket :) men nu ska ja sluta babbla och gå till farmor och farfar o sedan ta en promenad med olle, deras hund!

JAG SAKNAR FJÄLLEEEEEN.
JAG ÄLSKAR FJÄLLEEEN.
JAG VILL ÅKA IGEN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0