hurtig brud

tjjjjaaaaaatjjjaaaa
ligger och målar naglarna med sånt där som ska göra dom starkare, hoppade precis ur duschen och har dränkt mig själv i bodylotion, de äär fint. var nämligen så att ja tog mig en spring runda när jag kom hem från skolan idag. satt som en smäck som man brukar säga. fick för mig att ja skulle göra det på bussen hem eftersom ja har varit dålig på att röra mig den senaste tiden och ja behöver det och ja vill det och ja ska det. men är sååå lat ibland. skulle behöva en personligtränare som stod vid min sida varje dag och pushade. ngn frivillig? hähä. vart iaf överraskad över mig själv för ja tyckte inte änns de va jobbigt, ja brukar döööö annars. borde speciellt ha gjort de idag, efter all julmat och sån soffpotatis som ja varit. meeen nixpix. inte för de gör mig ngt, då blir man ju mera pepp på att köra igen, de är bra!!

idag har vart rätt chill, långt hål på förmiddagen så fia ja och emilia drog hem till emilia och laga taco pasta. mums! fullkornspasta, duktigt även det. slutade halv fyra så drog hem då. ska gå ner och laga kyckling strax, min mage börjar att kurra lite faktiskt....haha. imorgon har ja iaf sovmorgon, underbart. sen två lektioner sen ska ja fixa nytt gymkort efter skolan så blire eventuellt första passet där för iår :) sen hem till macke och umgås och sova hos haaaan :) nu ska laga mat, mums!

OBS!!!!
hörreni, läs corren imorgon med måste ja bara säga!!!! åtvidabergs sidorna för kommer troligen stå om unplugged. marcus band. dom ska va med i rockkarusellen på lördag som är en stor musik tävling! så kom gärna dit och rösta på dom, norrköping är det i om jag minns rätt :) reklamar nog mera om de längre fram i veckan. :)


uunderbar låt. lyssna på hennes album som heter just "animal" , sjukt bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0