Jag är glaaad

Ja, rubriken stämmer så bra såååå. Har lyckats att gå ner två hela kilo sedan ja började att vara en duktig, nuttig och hurtig människa. Det har alltså hänt på ca. 1½ vecka. Sjukt stolt över mig själv och nu ska jag hålla i. Åt dock en kaka igår och hembakad pizza, men om man ska gå ner tror ja inte man kan va jättejätte stenhård. Tror de kan va bra att ge kroppen "en belöning" ibland. Dock inte ofta och för mycket, haha.

Ligger i sängen och har käkat knäckebröd och stekta ägg precis, sen en sån där god sur blodapelsin. Älskar blodapelsin, haha :) Stack ut och sprang när jag kom hem, finfint går det. Är inte alls jobbigt, måste ha med min inställning att göra. Nu ska jag iaf snart dra på paradise hotel som jag missade igår när jag var hos Marcus. Men först sätta på en tvätt, för att våran tvättkorg på övervåning är överfull och jag har en hel del grejer jag vill få tvättade.

Imorgon är jag ledig, har inga lektioner. Underbart! Men den dagen ska gå åt till att plugga på Turismen så jag kan lämna in den ngn gång och sen ska ja kanske hänga med mamma på henne "Damgympa" . Känns som de är ett ypperligt tillfälle för mig att få träna lite, den är riktigt jobbig faktiskt! Som kanske inte alla vet är min mamma gympa ledare här ute i Värna, hon är en riktigt träningsnörd! haha

Nu blire Paradise, CHIAO

så snigg är jag när ja ska bege mig ut i snön och springa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0