Fest imorgon!!

Heeeeej alla glada!

Sitter ute på altanen och har precis grillat kyckling. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta, är vrålhungrig och det luktar ju så jäkla gott.

Igår var jag i stan hela dagen och sen sov ja hos Jessica. Hade en jätte bra dag i stan och hittade massa. Har inte hunnit ta kort på allt än men ja tänkte lägga upp en bild på de ja ska ha på mig imorgon på Jessicas fest här nere. Köptes bland annat igår tsm med lite mera. Vart skiiiit nöööööjd!! Idag vare en onödig kökslektion som vi drog på sen gymmade. Drog sedan hem och låg och solade tills halv fem tiden då jag åkte till Jessica för att hämta allt ja köte igår.

Nu ska vi strax äta. Ikväll kommer Macke och imorgon runt 1 drar ja till Jessica och hjälper henne att fixa allt inför kvällen, seeen äre middag med de bästa innan feeeeeeeeeeeeest. Kommer bli GREAT! Hörs kanske imorgon bitti! :)


Linne + skärp från VILA. Leggings (som ja trodde va hel svarta men de va as grymma med genomskinliggrej på knäna från Bikbik) Sen ett par klackar från Din sko som ej syns på bilden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0