sjuuuuuuk

sitter vid den gamle stationära datorn just nu. för flytta mig hit precis. har legat nere i soffan exakt hela dagen i stort sätt förutom förut en stund när jag satt här och jobbade lite på whisky arbetet. har mått åt helvete i stort sätt hela dagen. ingen ork, halsen dödar mig, vill bara sova sova & sova. marcus har ju varit här sen igår med. han kom hit igår kväll lite spontant, som han ofta gör nu för tiden. så vi har varit sjuka tsm idag. men han är dock mycke piggare idag jämfört med mig. känner mig helt död. huvet känns helt tjockt. skit jobbigt! längtar tills jag blir frisk och tills fredag för då skare bli +15! MÅSTE KÖPA VÅR JACKA.

men nu tänkte ja göra klart whisky arbetet. så ska ja byta lakarn i sängen efter det. har sovit så jävla dåligt nu några nätter....pga av min jävla hals. var uppe 1 inatt och gjorde te. sen har jag bara vridit mig och varit vaken en miljard ggr och liksom hört mig själv ligga och gnälla. så ska byta lakarna i hopp om att kanske få sova underbart skönt inatt. om min fucking hals kan tillåta mig det. vi kanske hörs senare, om jag inte hinner somna.

(vet att ja skrev igår att jag skulle plugga hela dagen, men jag har mått så dåligt idag att ja har bara orkat med att göra tema dukningen och så whiskyn...de som verkligen måste bli klart, de andra skjuter jag fram. man ska inte men jag mår så himla dåligt idag, seriöst. Har inte mått så här pissigt sedan dagarna innan ja blev tsm med marcus när jag också hade ngt virus i halsen...fyfan)



sommar kom hit nu och gör mig lycklig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0