Godkväll!

Har inte haft tid eller ork att blogga innan. Mitt rum ser ut som en rent helvete. Jag måste städa, men det finns verkligen ingen ork till det. Måste försöka finna, så jag kan va på detta rum utan att må psykiskt dåligt...

Igår var de fest, och de vart fan grymt lyckat! Hade sjukt kul! Julia & jag började med snack, vin & mys vid Bysjön. Sen kom Fegge och hämta oss så åkte vi och mötte Isabelle och så vandra vi vidare till Victor. Fick väl vara kvar där i någon timme, sen ringde hyresvärden tyvärr så vi fick dra. Julia, jag & Isabelle klämde in oss i Antons epa och fick skjuts till Rosén. Där fick vi bara stanna nån minut, sen vart vi utkastade där ifrån med. Så bara klämma in sig i epan igen och så åkte vi till Hägge och festade resten av kvällen. Dansade och hade en toppen kväll med så grymma tjejer....och killar med såklart! Julia & jag kom hem till Julia vid halv sex eller något imorse. Somnade bums och imorse var ja förvånansvärtnog inte alls så bakis som ja brukar bli :o Julia fick lida för mig med ist tror jag, haha! Macke hämta iaf mig vid 3, skjutsade hem mig så stannad han här ett par timmar. Snackade och sov! Kände mig väl inte som världens mest sociala, va så sjukt trött, haha!

Nu ska vi snart äta, ja är vrålhungrig! Sen får vi se om ja orkar städa. Annars ska jag nog mest chilla ikväll. Imorn blir de påskmarknad med mor min och sen ska ja umgås med Marcus på kvällen tror jag! Hörs kanske sen!


Kommentarer
Postat av: EMPAN

jaa verkligen :(! <3

2011-04-22 @ 19:00:02
URL: http://mligustavsons.blogg.se/
Postat av: kimp

KVÄLLEN VAR KUNG, och vi var grymmast på hela festen, eller vad säger du stumpan? :D <3

2011-04-22 @ 22:37:16
URL: http://kimies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0