Hejhopp!

Kommer ett sånt där tråkigt inlägg från mig bara för att.
Jessica pratar tele och jag har inget att göra så jag skriver lite då.

Igår var vi framme med bussen i Sthlm vid halv åtta. Släpade våra väskor, var hungriga och fick springa till tåget för att slippa vänta på nästa en halv timme. Så när vi väl var framme i Täby vid tio över åtta tiden var vi genom svett och vrålhungriga. Sen hade vi en deppig och gnällig kväll och somnade alldeles för sent för att man egentligen ska orka med att gå upp klockan fem. Men vi tog oss upp! Och praktiken gick bra as usual :)
När vi slutat vid tre åkte vi hem och fixade lite käk. Sen åkte vi och solade. Så nu känner jag mig inte som en isbjörn längre. Skööönt! Nu har jag suttit här ett tag och kollat på en hemsida om djurförsök. Vi ska nämligen vara med i en diskution om djurförsök imorn kväll och fick i "läxa" att kolla lite på deras hemsida. Vi får sedan 400 i rikskuponger som tack för hjälpen. Blir nog bra! Men känns lite nervöst över hur i helvete vi ska hitta dit....Men de löser sig nog. Vi får åka med marginal! Har fått en karta också av Richard som vi bor hos, haha!

Onsdag ska vi nog jobba kväll, vi bytta fredag kvällen mot onsdag kvällen för vi ville slippa att jobba med den där häxan vi jobba med förra veckan. Sen torsdag ska vi på bio och se Never say never igen, Bieber fever här big times! Fredag blire stan för att leta studentklänning och balskor. Påtal om bal har min balklänning kommit, så de ska jag fixa med när jag kommer hem. Så jävla kul!!

Annars planer för helgen är inte så mycke. Hoppas på bra väder, då ska vi ta oss till Djurgården och promenera! Men vi hörs nog innan det! Puss & kram. Ha det fint :)

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Hej

Var med och tävla om en länkning i dagens låt :)

Kommentera namnet på låten och artisten i dagens låt inlägget :)



MVH LadyYasmine

2011-04-07 @ 11:59:52
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0