28 december

Godmorgon finisar! Vaknade för en liten liten stund sen, skönt att sova så länge! Ikväll kanske jag kan vara pigg då. Igår var jag så trött att det var helt galet. Somnade klockan halv nio i soffan och sov en timme. Tvingade i mig två mackor och lite te för jag var så hungrig och sen slocknade jag!

Idag ska jag börja packa igen...känns rätt sjukt med tanke på att jag nyss packa upp, haha! Åker till Trysil imorn som jag sagt. Sen stannar vi där i en vecka! Ska bli jätte skojj faktiskt :) Så måste skriva ut vägbeskrivning med så att jag hittar och ta reda på vart mina skidglasögon är! Men först och främst ska jag installera The sims 3 husdjur som jag fick av bästa pojkvännen min igår, iiiiiiiiiiiiiiih! Han är väl för bra!! Så de finns risk för att jag kommer bli en rätt fet nörd framöver, but that's life! Puss på er ♥


Jag för typ en vecka sen...man bah eeeh? haha! Saknar värmen som fan. Men känns bra att veta mamma och ja troligen ska ta en sista minuten sen i vår/tidig sommar till Cypern eller någon ö i Grekland. Har velat åka dit skit länge så ska spara så vi kan göra de framöver :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0