26 juni

Sitter inne i vargdagsrummet och bråkat med internet...igen! Har väl hållt på i en timme och har lyckats läsa en blogg och några senaste händelser på fb. Sen försökt publicera ett hat inlägg om skottlossnings idiotjäveln i Norge på fejjan. Men orkade inte vänta mera på att de ska publiceras! Skit mobilia bredband!!!!! Fattar inte hur min mobil kan funka så bra här med telia, men de mobilia med telia funkar knappt alls? Dåligt...

Idag har jag iaf jobbat as usual. Var rätt mycket folk faktiskt och ganska mycke mat. Men kul när de händer något. Började elva och fick sluta sju. Så nu är jag ledig ett par dagar och jag hoppas de blir sooooool. Men annars ska de bli skönt att bara slappa, sova ut och inte göra någonting. Min moster kom idag, så nu är mamma, moster Lena, hennes man Alf och deras vovve Ronja här. Vi har kikat på Allsång och nu ska dom lägga sig, men ja vill inte sova än, klockan är ju inte ens tio, haha! Läser en grym bok av Camilla Läckberg just nu. Hon och Mari Jungstedt är mina favorit författare. Älskar deras däckare! Annars är jag en sucker för själv biografier. Hemma i vardagen läser jag inte alls så ofta, men alltid på sommaren plöjer jag igenom massaaaaa! När man solar, eller bara vill chilla är det underbart med en bra bok.

Hoppas att ni har haft en härlig dag! Jag ska slö glo lite på teve, sen gå upp och läsa i min bok! Hörs kanske imorn om ja orkar slåss med ínternet. Puss!

(suger att inte kunna lägga upp bilder, blir så jävla tråkigt! Men bara 1,5 vecka kvar tills allt blir som vanligt igen)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0