Framtidsplaner

Ha duschat bort allt sjuklingslem precis. Kände mig typ som jordens äckligaste! Men nu så. Har även sökt jobb på Nationernas hus i stan. Får se om jag får något svar! Vore ju förträffligt. Annars hade jag tänkt bädda ner mig nu och kika lite på tv. Sen hoppas att jag mår bättre imorn. Isf ska jag nog åka till Marcus! Trevligt :)

Har jag berättat för er mina läsare vad jag egentligen har för planer för min framtid såhär efter studenten? Jag har alltid varit väldigt osäker på vad jag vill göra. Men ända sen jag var liten, typ 5 år har jag velat bli polis. Jag, min bror och våra två kusiner älskade Beck över allt annat när vi var små och kollade alltid på det. Favorit filmerna och serierna är utan tvekan kriminal/drama. Iaf....jag har alltid tänkt att jag aldrig kommer komma in på polishögskolan för jag är för dålig och jag orkar inte plugga tre år till. Men vet ni vad, att jag ska fan fucking söka! Dock måste jag vänta tills jag fyllt 20 år innan jag får söka. Men det gör ingenting för jag måste troligen ändå ta reda på om jag måste operara om mitt knä innan. Pga mitt korsband kanske jag inte bli antagen annars! Sen måste jag läsa upp Historia A som jag inte läste på gymasiet (fuck me) men det är ju inte så svårt att göra vid sidan av ett jobb. Plus att jag kan hinna jobba och tjäna pengar! Polis är mitt dröm yrke, så varför inte satsa? Tänk om jag bara lever en gång. Jag skulle vara så brutalt nöjd över mig själv när jag fick min polis examen. Jag tycker kvinnliga poliser är så jävla grymma. Sen att jag har gått Hotell & Restaurang tror många av dom poliser jag snackat med bara är till min fördel. För när dom tar in folk till polishögskolan vill dom att de ska vara service minded, och det är ju vi serverings personal om någon! Fram tills jag är 20 år (det blir alltså våren 2013 jag söker, året jag fyller 21 eftersom ja fyller 20 år i augusti 2012) ska jag iaf jobba och tjäna pengar så jag inte måste ta så gräsliga studielån! Blir helt glad när jag tänker på det och framtiden känns så jävla nice. Livet ligger liksom framför mig nu. Det är nu jag kan uppfylla mina drömmar eller ta helt fel väg. Såklart kommer jag gör sne steg, det gör vi alla. Jag kommer ta små fel beslut. Jag kommer ha en miljon jobbiga val. Jag kommer bli tvungen att kämpa innan jag kommit dit jag vill. Men om jag har ett mål och min envisa vilja vet jag att jag kommer fixa det. Med vilja kan man allt!


Kommentarer
Postat av: EMPAN

dom ändrar ju åldern för polihögskolan väldigt ofta och jag hörde att dom kanske kommer höja till 21 nästa år tyvärr, men hoppas inte! :( kram!<3

2011-06-21 @ 17:44:14
URL: http://mligustavsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0