Glad midsommar!

Sitter i soffan och slö glor lite på tv! Är jätte hungrig så jag hoppas vi ska äta snart. Färsk potatis, sill, gräddfil och gräslök, muuums! Jag är nog en av få i min ålder som ääääälskar sill. Speciellt löksill, gudomligt. Har packat inför imorn, är bara lite små saker kvar. Har även varit ute och plockat blommor och gjort en krans. Den kanske hinner vissna, men det är så kul att göra så vi kan tänka mig göra en till imorn, haha! Hittade massa goda smultron ut med vägen så jag blev bara tvungen att plocka :)

Imorn klockan tio ska jag vara hos Tojja och då kör vi raka vägen till Hallmare. Sen på lördag ska jag till Söderköping och fira mormor och efter det åker kanske jag, mamma och Fredrik ner till Kaggebo över natten och över söndagen. Sen på kvällen måste jag packa BIG TIME, för vi drar ju till Peace and love på måndag. Så aktiv blogg kommande vecka kan vi nästan glömma. Men fyyy vad bilder ni kommer få sen! :D Men ska väl hinna slänga in något/några flera inlägg. Om jag inte skriver imorn blir det nog lördag eller söndag kväll!

GLAD MIDSOMMAR KÄRA LÄSARE!






denna sista bild är en bränd sockerkaka, lyckades glömma den när jag gjorde kransen så den blev kolsvart och steeenhård ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0