12 mars

Hej på er!

Jag ligger i sängen och slappar, vaknade nyss faktiskt. Har sovit sen klockan två. Var så himla trött förut när jag vakna hos Jessica. Hade hur som helst en jätte kul kväll igår. Vi dansade oss igenom typ hela kvällen. Redan vid halv ett började folket dra, så då drog vi med!

Imorse vakna vi vid elva tiden. Drog oss i sängen till halv ett. Sen kom mamma och hämta mig strax efter ett och sen dess har jag sovit, haha! Men nu ska ja strax pallra mig upp och fixa till maaaaaat. Är hungrig som tusan. Har inte ätit nått idag än. Hade ingen matlust imorse, så de ska bli gooottt. Sen kommer Marcus till mig :} Och vi ska se melodifestivalen har jag bestämt!

Ha en bra lördag kvälll, pusss

Jag tycker allt som hänt i Japan är så himla hemskt. Jag är så jävla tacksam att jag bor i Sverige. Tänker på alla människor som förlorar sina hem och sina nära och kära. Vi har de så sjukt bra här i Sverige och jag tror inte vi fattar det. Nu har det ju sprängts på ett kärnkraftverk i Japan med så kylningen av uranet funkar inte och om dom inte får igång de så kommer de bli sån jävla katastrof i Japan. Alltså radioaktivitet kommer ju ta död på massa folk och människor kommer ju drabbas av cancer och allt en jätte lång tid framöver. Så hemskt! Jag minns att Nisse, men naturkunskaps lärare berättade om den där kärnkraftverk olyckan som var i Hiroshima för länge sen. Människor kan fortfarande inte leva normalt där. Man blir sjuk och många som lever där och föder barn får missbildade barn. Fyy så hemskt. Jag hoppas verkligen dom kan få ordning på felet i kärnkraftverket så vi slipper en sån tragedi till. Jag tycker redan japanerna fått ett helvete, dom behöver inte mer.


Kommentarer
Postat av: emeliiens

det är när det händer sånt här det är så jäkla dumt med kärnkfraftverk. Men det kommer nog inte bli som tjernobyl, det var felbyggt och sånt :P dagens kärnkraftverk klarar en härdsmälta utan att påverka omgivningen med alldeles förstora mängder :)

2011-03-13 @ 12:01:56
URL: http://emeliiens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0