Kvälls update!

Hade ett helvete efter skolan att ta mig hem. Satt från halv fyra till tio över fem och vänta på att pappa skulle höra av sig. Det slutade med att Fredrik och jag tog bussen och då ringde pappa och sa att han slutat mötet. Oj så glad jag var då! Ibland suger de get ollon att bo ute i skogen där närmaste buss stannar 5 km ifrån mitt hus! Men jag överlevde.

När jag kom hem fick jag skjutsa mina bror till åtvid IGEN. Han skulle träna med Robin vid 6 och bara för att vi kom hem så sent fick jag erbjuda mig att köra honom, snel syster! :} Sen när jag kom hem efter det och från att ha handlat åt mamma så rinde jag till Inga som kvinnan i huset vi ska bo hos i Stockholm heter. Presenterade mig och sen fick mamma prata lite med henne. De känns bra och jag längtar tills vi åker! :]

Så nu sitter jag i sängen ny duschad, sköööönt! Har liksom gått omkring i mina svettiga tränings kläder hela eftermiddagen! Var klar på gymmet halv fyra och sen gick de i ett fram till för en halv timme sen typ, haha! Men nu har jag kommit ner i varv och känns mig ganska lycklig! Stockholm är så gott som klart och sen har jag snackat med Hanna på Villan idag och eventuellt blir de jobb nästa vecka och påsklovet och sen kan jag nog vara där i sommar igen!! JIHOOOO :} Helt underbart!!! NEEEED MONEY :)

Men nu ska jag ringa Marcus och sen ska jag kika tv en stund! Puss so long!


måste tjäna pengar så jag kan åka tillbaka i höst/viner!!! ÅH VAD JAG SAKNAR JORDENS PARADIS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0